Recenzie

Recenzie

(vaše názory na knihy + súťaž)

Napíšte recenziu a vyhrajte 20 € poukážku na nákup v Zachej.sk

20 € poukážku na nákup tovaru na Zachej.sk za mesiac marec 2024 získava p. Tatiana za názor na knihu Pobožnosť prvých sobôt v mesiaci. Blahoželáme.

Dočítali ste knihu a chcete sa o svoj názor podeliť? Vaše názory pomáhajú ďalším stovkám ľudí, ktorí sa rozhodujú, či si knihu prečítať. A navyše, každý mesiac žrebujeme jedného recenzenta, ktorý od nás získa poukážku v hodnote 20 € na nákup produktov v ponuke kresťanského kníhkupectva Zachej.sk

Zakladné podmienky súťaže: (podrobný štatút súťaže)

  • registrujte sa na Zachej.sk a píšte názory ako prihlásený užívateľ
  • vyhľadajte knihu, ku ktorej chcete napísať svoj názor
  • rozsah recenzie viac ako 100 znakov + ohodnoťte knihu hviezdičkami
  • v jednom mesiaci môžete napísať viac recenzií, zvýšite si tým šancu na výhru
Páter Pio

Páter Pio

John A. Schug

11,64 €

4,9
I
Iveta (1)

18. apríla 2024

V živote sa mi stala veľmi smutná príhoda. Presne na manželove narodeniny nám zomreli dvojičky. Bola som v 6. mesiaci tehotenstva. Bolo to v novembri. V januári, presne na Troch kráľov išiel film Páter Pio. Nejako sme sa s manželom zapozerali. Skončila prvá časť a hneď sme čakali a pozerali, kde si pozrieme ďalšiu, a na to hneď pozeráme, že ide pokračovanie. Nikdy som o tomto mníchovi nepočula, ale natoľko ma zaujal, že po filme som googlila informácie o ňom... Neverila som, čo čítam. Bolo to nádherné, zaujímavé, a hlavne plné lásky k Bohu a najviac k našej mamičke, Panne Márii. Odvtedy som sa začala oňho zaujímať a kupovala si knihy. Aj túto som prečítala a bola krásna. Určite si prečítajte jeho knihu či knihy... Jeho krásne zázraky a všetko okolo, ako sa vrúcne modlil. Verím, že vám v živote pomôže ako mne, ja si ho doteraz uctievam... Verím, že vám ukáže lásku k Bohu, akú mal on.

Svätá hodinka s Gemmou Galgani

Svätá hodinka s Gemmou Galgani

-12%

1,67 €

5,0
D
Dušan (1)

18. apríla 2024

Pútavá kniha o sv. Gemme Galgani. Svätica, ktorej Pán daroval stigmy. Kristus jej dal pripodobniť sa jeho utrpeniu na kríži. Myslím, že ako kresťania nemôžeme dostať väčší podiel, ako spolu trpieť s Kristom. Práve umučenie Krista je v tejto knihe vyobrazené, a preto môže nám byť nádherným nástrojom, ako sprostredkovať druhým skrze Boha dobrotu a odpustenie. Zároveň hlbšie porozumieť Kristovej láske a obetovaniu sa za nás, keď sme boli ešte hriešnici. Odporúčam hlavne pre hlbšie porozumenie Kristovým ránam obetovaných z lásky k nám.

Ježišu, ty sa postaraj

Ježišu, ty sa postaraj

Joanna Bątkiewicz-Brożek

9,60 €

5,0
G
Gabriela (2)

18. apríla 2024

Kniha, ktorá priniesla do môjho života čerstvý vzduch vo vzťahu k Cirkvi. Po mnohých rokoch smútku kvôli útokom na Cirkev sa mi skrze tohto kňaza vrátil pokoj do duše. Jeho láska k Cirkvi mi dala neskutočné svedectvo, ...pozerať sa ňu nanovo, že je živá nevesta Ježiša Krista. A neskutočný príklad pokory pátra Dolinda, ako zvládať príkoria, poníženia a bolesti života.

Ježišu, ty sa postaraj

Ježišu, ty sa postaraj

Joanna Bątkiewicz-Brożek

9,60 €

5,0
G
Gabika (2)

18. apríla 2024

Som veriaci človek od narodenia, mám 52 rokov a rôznych svätcov som mala počas života ako duchovných vodcov, ale teraz, po čítaní knihy o pátrovi Dolindovi, som našla duchovného vodcu, ktorý ma učí pozerať na Cirkev inak, mnoho rokov so smútkom v duši pozerám na útoky na Cirkev... A tento kňaz mi vrátil pokoj vo vzťahu k Cirkvi, ako nevesty nášho Pána Ježiša Krista, a ku Svätému Otcovi, keď jeho rozhodnutia vytvárajú nepokoj a otázniky. Je tu Ježiš, ktorý si ho vyvolil, teda: „Pane, Ty sa postaraj“.

Rozprávania ruského pútnika

Rozprávania ruského pútnika

11,64 €

5,0
userAvatar
verified
Erika (197)

17. apríla 2024

Zaujímavé rozprávanie ruského pútnika o láske k Bohu a o modlitbe. Modlil sa vždy, všade a za každých okolností, a stále sa v modlitbe zdokonaľoval. Na ceste stretal mnohých zaujímavých a hlavne zbožných ľudí, ktorí mu dali cenné rady, alebo naopak, on poslúžil ľuďom hladným po Bohu svojimi skúsenosťami. Je to veľmi pekná a hodnotná kniha.

Spytovanie svedomia pre deti s Carlom Acutisom

Spytovanie svedomia pre deti s Carlom Acutisom

Magdalena Kędzierska-Zaporowska

-12%

4,84 €

5,0
K
verified
Katarína (1)

16. apríla 2024

Výborné a inšpiratívne spytovanie svedomia. Synovi sa to páči a pomáha.

E-kniha: Luisa Piccarreta: Slnko mojej vôle

E-kniha: Luisa Piccarreta: Slnko mojej vôle

Maria Rosaria del Genio

-25%

10,43 €

5,0

Meno Luisa Piccarreta je v našom vydavateľstve známe. Vydali sme už dve knihy so zjaveniami, ktoré jej boli zverené. Teraz vám prinášame publikáciu, ktorá odhaľuje neľahký život tejto malej tajomníčky Božej vôle a pozadie vzniku i osudu spisov, ktoré jej diktoval sám Pán Ježiš. Skromnosť, absolútna poslušnosť a životný príklad tejto nenápadnej talianskej mystičky nás môžu inšpirovať k životu v Božej vôli. Nech veľkolepé dielo lásky ku všetkým stvoreniam, ktoré nám zanechala, prežiari a zohreje naše srdcia ako príjemné letné slnko.

Svätý Šarbel Machlúf

Svätý Šarbel Machlúf

Gabriel Emmanuel Nagy (ed.)

1,84 €

5,0
userAvatar
Erika (197)

16. apríla 2024

Výborná brožúrka, ktorá obsahuje stručný životopis sv. Šarbela, modlitby, deviatnik, ruženec, litánie, no proste všetko, čo potrebujeme. Sv. Šarbel je mocný svätý a na jeho príhovor som si vyprosila už mnohé veci.

Denník starostlivej matky II.

Denník starostlivej matky II.

Soňa Vancáková

6,40 €

5,0
userAvatar
verified
Erika (197)

16. apríla 2024

Pokračovanie milých, zábavných príbehov jednej úžasnej rodinky :-). Pri knihe som si oddýchla, zasmiala sa a potešila sa, že existujú úžasní rodičia, ktorí sú ochotní spraviť pre svoje deti maximum.

1 z 1750
logo

Staňte sa členom ZachejClubu
a získajte množstvo výhod:

icon

Doručenie zadarmo nad 39 € pri platbe vopred (platí pre vybrané služby)

userAvatar

Overené zákazníkmi

Ďalšie hodnotenia

100%

dodacia lehota

kvalita komunikácie

* hodnotenia za posledných 90 dní

userAvatar

PAVOL, 24.3.2024

žiadna

userAvatar

Ľubomír, 20.3.2024

Veľmi dobrý. Zatiaľ nemám zlú skúsenosť

userAvatar

JOZEFÍNA, 19.3.2024

Obchod je nedaleko môjho bydliska, s dlhou otváracou dobou.

100% zákazníkov <br/> nás odporúča

100% zákazníkov
nás odporúča

Zdroj: Heureka.sk

Zachej magazín

Prihláste sa do newslettra a získajte pravidelné informácie o super ponukách, akciách a zľavách. Zo zasielania sa môžete kedykoľvek odhlásiť.

Možnosti doručenia

zasielkovnaparcelPostcourierGls

Možnosti platby

visamastercardtatraslspvubapplePaygooglePay
heureka_icon

ShopRoku 2021

Finalista - Knihy a e-čítanie

Copyright © 2013 - 2024 Zachej.sk