Denník kresťana 2015

Katolícky diár

ID: 13875 2014
Denník kresťana 2015
-8 %

3,60 €

Zľava 8%

bežná cena: 3,91 €

Zadajte váš email a budeme vás informovať, keď bude produkt naskladnený.

vypredané

Denník kresťana je sprievodca na ceste k Bohu, k blížnym a k sebe samému. Tento diár vo formáte A6 je zostavený tak, aby slúžil na denné používanie počas celého roka.

  • týždenný diár na rok 2015
  • cirkevné, štátne a medzinárodné sviatky
  • meninový kalendár
  • liturgický kalendár
  • 52 modlitieb na každý týždeň v roku
  • priestor na zapisovanie osobných úmyslov sv. omší

Je oživený praktickými ikonkami, ktoré pripomenú...

Popis

Denník kresťana je sprievodca na ceste k Bohu, k blížnym a k sebe samému. Tento diár vo formáte A6 je zostavený tak, aby slúžil na denné používanie počas celého roka.

  • týždenný diár na rok 2015
  • cirkevné, štátne a medzinárodné sviatky
  • meninový kalendár
  • liturgický kalendár
  • 52 modlitieb na každý týždeň v roku
  • priestor na zapisovanie osobných úmyslov sv. omší

Je oživený praktickými ikonkami, ktoré pripomenú prvý piatok v mesiaci, možnosť získania odpustkov, výzvu na vykonanie si duchovných cvičení, ale aj zmenu času. Jeho súčasťou je 12 recenzií na vybrané kresťanské knihy.

Denník kresťana - Váš malý sprievodca na ceste k pravému Svetlu.

Prelistujte si vnútro denníka » (otvorí sa v novom okne).

Recenzia: Denník kresťana 2015 na stránke blog.zachej.sk.

Vydavateľ

Zachej.sk

Jazyk

slovenský jazyk

Počet strán

140 strán

Väzba

viazaná väzba (tvrdá)

Rozmer

108 x 155 mm

ID

13875

Recenzie (18)

4,4 z 5

0%
6%
11%
17%
67%
Š
verified
Štefan (5)

30. marca 2015

Nakoľko som "hlava dieravá", poznámky som si zabúdal písať aj do poznámkových diárov (čo bolo v konečnom dôsledku ešte horšie :) takže som to nakoniec nechal tak. Keď som však objavil tento denník, dal som tomu druhú šancu. Od začiatku roka ho používam a zatiaľ som s ním spokojný (zabudol som si ho iba raz :) Formát denníka je výborný - zmestí sa akurát do vrecka, miesto na vlastné poznámky mi postačuje. Na začiatku som sa musel trocha zorientovať, lebo jeden týždeň je na dvojstrane (4 dni na ľavej strane, 3 dni + 1 políčko na ďalšie poznámky na pravej strane), ale potom som si uvedomil, že takto mám aspoň celý týždeň "na dohľad". Veľmi sa mi páčia krátke modlitbičky a úmysel na daný týždeň. Takto sa aspoň všetci môžeme zjednotiť v modlitbe za konkrétny úmysel. Krátke recenzie na predeli mesiacov sú pekne a pútavo napísané - aj keď ma kniha nejako neoslovuje recenziu si rád prečítam :)

Pomohla vám táto recenzia?
K
verified
Katarína (1)

25. marca 2015

V súčasnom hektickom, uponáhľanom a stresujúcom svete je potrebné vedieť si správne zmanažovať svoj čas. Denník kresťana je pomôckou na to ako stvorenou, môžem ho mať neustále v kabelke a tak som stále v "obraze" :) Denník sa stal mojím každodeným spoločníkom počas všedných aj výnimočných dní, ale aj sprievodcom na ceste k Bohu a k blížnym. Je skvelou pomôckou pre ľudí ako ja, ktorí občas pozabudnú, že sa blíži prvý piatok v mesiaci či potrebujú upozorniť na to, že sa bude meniť čas. Krátke modlitby, priestor pre osobné úmysly či recenzie na výnimočnú literatúru budujú a obnovujú náš vzťah s Bohom. Odporúčam!

Pomohla vám táto recenzia?
userAvatar
Zuzana (13)

4. marca 2015

DENNÍK KRESŤANA 2015 vlastním. Je pravda, že obálka vyzerá, akoby išlo skôr o príručku k počítaču :-), ale v poriadku, vedela som to už pred jeho objednaním. Tiež je pravda, že miesta na zapisovanie termínov je žalostne málo (mne osobne však zatiaľ stačí). Uvítala by som viac priestoru na zapisovanie nielen toho, čo ma čaká, ale keďže ide - ako z názvu vyplýva - o DENNÍK - očakávala by som napríklad aj miesto na zaznamenávanie vlastných krátkych myšlienok, postrehov či dojmov, čomu jedna stránka na poznámky (pred začiatkom každého mesiaca) nepostačuje. Je mi jasné, že rozhodujúcim kritériom bola praktickosť, čo diár v podstate spĺňa a ľahko sa nosí v kabelke:-) Môžem konštatovať, že mňa osobne denník obzvlášť nenadchol ani neurazil, až na jednu zásadnú vec!!! Gramatickú chybu - ypsilon v slove "cirkvi" na poslednej strane, čo mi udrelo do očí hneď v deň, kedy som ho dostala a prelistovala! DENNÍK KRESŤANA by mohol byť úžasný (snáď v nasledujúcich rokoch), tohto roku ho hodnotím ako dobrý :-)

Pomohla vám táto recenzia?
D
verified
Dávid (50)

22. januára 2015

Veľmi praktické vďaka veľkosti, určite povzbudí, rozhodne neurazí. Oceňujem veľmi prehľadný liturgický kalendár, taktiež zaujmú určite recenzie na knihy. Ak sa neradi rozpisujete (čo ja áno), tak skutočne ideálny pomocník pri modlitbe, ak ale očakávate, že si k jednotlivému dňu budete môcť zapísať aj 5 či 10 poznámok, tak to asi nebude možné. To je asi jediné mínus, no pozitív je oveľa viac, rozhodne odporúčam, hoci je už takmer koniec januára... Vzhľadom na cenu denníka, neváhal by som. Odporúčam a dávam 5* ;)

Pomohla vám táto recenzia?
F
verified
Frenkyboy (6)

14. decembra 2014

S diárom som nadmieru spokojný, každý, kto si nechce robiť hlavu ťažkou pri množstve vecí, čo si má pamätať ku konkrétnemu dátumu, jednoducho využije pero a tento denník. Okrem toho pookreje aj duchovne a taktiež si vlastnými poznámkami spomenie na svojich meninových i narodeninových blízkych.

Pomohla vám táto recenzia?
Z
verified
Zuzana (1)

10. decembra 2014

Mne sa Denník kresťana veľmi páči, ako pre študenta je tam dosť priestoru na jednu-dve poznámky na deň, ktoré potrebujem. Páčia sa mi odkazy na liturgické čítania a krátke modlitby. Už sa teším, ako ho začnem využívať v roku 2015 :)

Pomohla vám táto recenzia?
K
verified
Klára (47)

5. decembra 2014

Je to asi najlepší diár. Je prehľadný a praktický so všetkým čo v dnešnej dobe potrebuje kresťan, aby sa pozastavil a aspoň na chvíľku zamyslel .Musím povedať, že som bola málinko sklamaná z priestoru na poznámky, ale to určite vyriešia samolepiace záložky.

Pomohla vám táto recenzia?
G
Giga (1)

21. novembra 2014

Veľmi dobrá pomôcka do praktického života kresťana. Len by som ešte uvítala upozornenia na prvý štvrtok v mesiaci, kedy sa modlíme za duchovné povolania.

Pomohla vám táto recenzia?
Š
verified
Štefan (1)

19. novembra 2014

Na tomto denníku kresťana sa mi páči, že každý deň je odkaz na liturgické čítania a aj na konci (prípadne začiatku) mesiaca sú recenzie určitých kníh.

Pomohla vám táto recenzia?
M
verified
Michaela (1)

15. novembra 2014

Musím konštatovať, ako už pani Ľudmila vyššie, že na denník som sa tešila, no tiež ma sklamal. Mne sa dizajn páči, ale čakala som, že ho budem môcť používať každodenne v práci, no na moje poznámky je veľmi málo miesta. Súhlasím teda s tým, že "rozvrhnutia dát v jednom dni...nie je tam dosť miesta na napísanie vlastných poznámok - graficky by som to inak upravila - všetko hore zarovnané, aby som si mohla písať svoje stretnutia a poznámky na deň." Veľmi som chcela, aby v ňom boli napísané aj krátke zamyslenia z Písma na každý deň, no v tomto som sa tiež sklamala (našťastie som si už aktivovala SMS službu zameranú konkrétne na toto). Nápad urobiť takýto denník je úžasné, no upravila by som ho podľa toho, čo som už uviedla.

Pomohla vám táto recenzia?

Recenzia z blogu

Denník Kresťana je prvotinou Internetového obchodu a vydavateľstva Zachej.sk.

Je to diár, ktorý nás môže každodenne sprevádzať na ceste duchovného aj praktického života. Na prvý pohľad ma zaujala jeho jednoduchosť a prehľadnosť. Po duchovnej stránke obsahuje referencie na liturgické čítania na každý deň, kalendár svätých, zvýraznenie cirkevných a prikázaných sviatkov.

Veľmi príjemnou novinkou je “návod” na získavanie odpustkov, či už za nás, alebo za zosnulých. Personalizovaný diár Denník kresťana 2015 môže dobre poslúžiť ako sprievodca modlitbou, či už uvedením krátkej osobnej modlitby, úmyslu modlitieb alebo kolonky pre úmysly sv. omší a to všetko na každý týždeň. Po každom mesiaci je uvedená recenzia na jeden z knižných titulov s duchovnou tematikou, čo nám môže dať dobrý tip, na obohatenie duchovného života.

Každá dvojstránka je určená na jeden týždeň. Obsahuje 8 bezriadkových koloniek určených pre voľné poznámky pre 7 dní a jedna kolonka je spoločná pre celý týždeň.

Z grafického hľadiska zapôsobil na mňa tento diár veľmi príjemne, nebojím sa tvrdiť, že až príťažlivo. Pôsobí jednoduchým a moderným štýlom. Je vydaný v kvalitnej pevnej väzbe, a teda nehrozí, že sa rozpadne v polovici roka. Obsahuje záložku, ktorá je podľa mňa nepostrádateľnou súčasťou diára, hoci nie bežnou.

Denník kresťana 2015 je pre mňa príjemným prekvapením na trhu diárov, pričom ma najviac zaujal svojim atraktívnym spracovaním. Kvitujem, že mi môže poslúžiť ako jednoduchý a praktický sprievodca pri každodennej modlitbe a zároveň aj ako klasický diár pri mojich pracovných záležitostiach.

Čo dodať? Vynikajúci diár pre modliaceho sa kresťana s moderným designom a v jednoduchom + praktickom prevedení. Teším sa z neho :-)

Autor recenzie: Martin Mareš

Vydavateľská anotácia

logo

Staňte sa členom ZachejClubu
a získajte množstvo výhod:

icon

Doručenie zadarmo nad 39 € pri platbe vopred (platí pre vybrané služby)

userAvatar

Overené zákazníkmi

Ďalšie hodnotenia

100%

dodacia lehota

kvalita komunikácie

* hodnotenia za posledných 90 dní

userAvatar

PAVOL, 24.3.2024

žiadna

userAvatar

Ľubomír, 20.3.2024

Veľmi dobrý. Zatiaľ nemám zlú skúsenosť

userAvatar

JOZEFÍNA, 19.3.2024

Obchod je nedaleko môjho bydliska, s dlhou otváracou dobou.

100% zákazníkov <br/> nás odporúča

100% zákazníkov
nás odporúča

Zdroj: Heureka.sk

Zachej magazín

Prihláste sa do newslettra a získajte pravidelné informácie o super ponukách, akciách a zľavách. Zo zasielania sa môžete kedykoľvek odhlásiť.

Možnosti doručenia

zasielkovnaparcelPostcourierGls

Možnosti platby

visamastercardtatraslspvubapplePaygooglePay
heureka_icon

ShopRoku 2021

Finalista - Knihy a e-čítanie

Copyright © 2013 - 2024 Zachej.sk