Nebo nie je výmysel

Neuveriteľný príbeh chlapčeka o výlete do neba a naspäť

Nebo nie je výmysel
Prelistovať

10,57 €

Zľava 3%

bežná cena: 10,90 €

Zadajte váš email a budeme vás informovať, keď bude produkt naskladnený.

vypredané

Nebo nie je výmysel - neuveriteľný príbeh chlapčeka o výlete do neba a späť je skutočný, pravdivý príbeh 4-ročného chlapca, syna pastora malého mestečka Nebraska, ktorý sa počas urgentnej operácie v narkóze ocitne na prahu smrti. Operácia je úspešná a chlapec sa na veľkú radosť celej rodiny rýchlo zotavuje. Na veľké prekvapenie rodičov niekoľko mesiacov po operácií začne chlapec rozprávať, ako videl...

Popis

Nebo nie je výmysel - neuveriteľný príbeh chlapčeka o výlete do neba a späť je skutočný, pravdivý príbeh 4-ročného chlapca, syna pastora malého mestečka Nebraska, ktorý sa počas urgentnej operácie v narkóze ocitne na prahu smrti. Operácia je úspešná a chlapec sa na veľkú radosť celej rodiny rýchlo zotavuje. Na veľké prekvapenie rodičov niekoľko mesiacov po operácií začne chlapec rozprávať, ako videl doktora počas operácie, aj otca, ktorý sa počas zákroku modlil. Rodina najskôr nechápala a nechcela veriť jeho slovám, ale dôkazy o pravdivosti jeho slov boli viac ako zrejmé.

Colton rozpráva ako sa stretol s vlastnou nenarodenou sestrou, o ktorej mu nikto nikdy nepovedal a tiež, že videl svojho pradeda, ktorého presne opísal, hoci zomrel 30 rokov pred Coltonovým narodením. Bolo absolútne nemožné, aby poznal detaily, o ktorých hovoril! Opisuje nebo ako nádherné miesto, prežiarené pokojom, svetlom a láskou. Malý chlapec zdôrazňuje jednoduchý, ale skutočne dôležitý odkaz: Nebo je skutočné miesto, Ježiš vrúcne miluje deti. Buďte pripravení, lebo prichádza posledný boj!

Kniha Nebo nie je výmysel je pootvorením dvierok a nahliadnutím do večného života očami dieťaťa. Podmanivý pohľad na nebesá, čo povzbudí pochybujúcich a nadchne veriacich.

Jazyk

slovenský jazyk

Počet strán

184 strán

Väzba

viazaná väzba (tvrdá) s prebalom

Rozmer

140 x 205 mm

Prekladateľ

Dominika Uhríková

Pôvodný názov

Heaven is for Real

ISBN

9788022206990

ID

14198

Recenzie (15)

4,7 z 5

0%
0%
0%
27%
73%
A
verified
AK (1)

9. marca 2018

Objednala som si ju na základe odporúčania od priateľky, za čo jej ĎAKUJEM. Veľmi pekná kniha. Ľahko sa číta. Už sa teším na to, že si s celou rodinou pozriem aj filmové spracovanie. Naozaj odporúčam aj ostatným.

Pomohla vám táto recenzia?
A
verified
Alena (4)

24. mája 2022

Krásna a pútava kniha.

Pomohla vám táto recenzia?
H
verified
Heuréka zákazník

16. júna 2019

Nádherné čítanie.

Pomohla vám táto recenzia?
D
Daniel (16)

19. novembra 2017

Pri čítaní tejto knihy nejde ani tak o štýl písania, ktorý je občas príliš rozvláčny, ako skôr o hlavnú myšlienku, ktorá je uvedená už názve. Nebo nie je výmysel. To je to, čo chce malý Colton (aktuálne už takmer tínedžer) odovzdať ľudom okolo seba.

Pomohla vám táto recenzia?
P
verified
peter (2)

17. novembra 2016

Je to darček. Dúfam, že splní očakávania.

Pomohla vám táto recenzia?
M
Matej (1)

24. apríla 2016

Veľmi pútavo napísaná kniha, od čítania sa nedá upustiť. Prečítaná behom dňa. Odporúčam.

Pomohla vám táto recenzia?
H
verified
Heuréka zákazník

26. januára 2016

Dcéra bola uchvátená.

Pomohla vám táto recenzia?
J
Jana (18)

14. decembra 2015

Veľmi pútavo písaná kniha o záležitostiach, ktoré zaujímajú snáď každého človeka. Čo nás čaká po smrti? Dôveryhodnosti príbehu nahráva fakt, že sa jedná o výpoveď malého dieťaťa. Dieťa v takom útlom veku nemôže byť študované ani sčítané a napriek tomu rozpráva o veciach, ktoré sa snažia pochopiť aj dospelí. Čo sa týka filmu, nevidela som ho úplne celý, ale s knihou sa porovnať zďaleka nedá a považujem ho za dosť slabý odvar knihy, akoby bolo všetko podané iba v slabých náznakoch a nič nebolo povedané naplno a jasne. Film tak vo mne nechal skôr pocit rozčarovania a zmätenia.

Pomohla vám táto recenzia?
M
verified
MÁRIA DURKOTOVÁ (7)

9. decembra 2015

Odporúčam každému. Od knihy som nemohla odísť. „Nechajte maličkých prísť ku mne.“ Krásny vianočný darček.

Pomohla vám táto recenzia?
J
Juraj (16)

30. novembra 2015

Ďalšia dobrá kniha, ktorá nám umožňuje nazrieť do večnosti, tentoraz prostredníctvom očí malého Coltona.

Pomohla vám táto recenzia?

Vydavateľská anotácia

Len štvorročný Colton vyrozprával rodičom, ako počas operácie opustil svoje telo. Dokázal, že neklame, keď presne popísal, čo robili rodičia v inej časti nemocnice, kým on ležal na operačnom stole. Vylíčil, ako navštívil nebo, a opakoval slová ľudí, ktorých tam stretol, hoci predtým ich nikdy nevidel, ba dokonca spomenul udalosti, čo sa odohrali dávno predtým, než prišiel na svet.

Navyše ohromil rodičov opismi a záhadnými podrobnosťami o nebesách presne podľa Biblie, hoci nevedel čítať.S dojemnou naivnosťou a detsky smelou úprimnosťou Colton vykresľuje stretnutie s dávno zosnulými členmi rodiny. Hovorí o Ježišovi a anjeloch, tvrdí, aký „veľký, fakt veľký“ je Boh, a ako veľmi nás miluje.

Kniha Nebo nie je výmysel v podaní Coltonovho otca, no vyrozprávaná nenapodobiteľne prostými chlapcovými slovami, poodhaľuje svet, ktorý nás čaká po smrti – kde, ako vraví Colton, „nikto nie je starý a nenosí okuliare“.

Nebo nie je výmysel nielen učí vrúcnejšie milovať Boha a menej sa obávať smrti, ale navyše ukazuje, že do neba nejdeme, aby sme tam tisícky rokov vysedávali a spievali chválospevy. V nebi len začíname žiť tak, ako sme vždy mali žiť, nebyť prvého hriechu. Či už vás posmrtný život uchvacuje, sužuje, alebo si ho jednoducho nedokážete predstaviť, táto kniha vám o ňom veľa prezradí. Nebo nie je výmysel navždy zmení váš pohľad na večnosť, lebo učí dívať sa na svet i veriť očami a srdcom dieťaťa.

Kniha je novým vydaním titulu Nebo nie je výmysel (2011).

logo

Staňte sa členom ZachejClubu
a získajte množstvo výhod:

icon

Doručenie zadarmo nad 39 € pri platbe vopred (platí pre vybrané služby)

userAvatar

Overené zákazníkmi

Ďalšie hodnotenia

100%

dodacia lehota

kvalita komunikácie

* hodnotenia za posledných 90 dní

userAvatar

PAVOL, 24.3.2024

žiadna

userAvatar

Ľubomír, 20.3.2024

Veľmi dobrý. Zatiaľ nemám zlú skúsenosť

userAvatar

JOZEFÍNA, 19.3.2024

Obchod je nedaleko môjho bydliska, s dlhou otváracou dobou.

100% zákazníkov <br/> nás odporúča

100% zákazníkov
nás odporúča

Zdroj: Heureka.sk

Zachej magazín

Prihláste sa do newslettra a získajte pravidelné informácie o super ponukách, akciách a zľavách. Zo zasielania sa môžete kedykoľvek odhlásiť.

Možnosti doručenia

zasielkovnaparcelPostcourierGls

Možnosti platby

visamastercardtatraslspvubapplePaygooglePay
heureka_icon

ShopRoku 2021

Finalista - Knihy a e-čítanie

Copyright © 2013 - 2024 Zachej.sk