Knihy o zvieratkách

Knihy o zvieratkách

(85 produktov)

Kto by si nepamätal na Tri prasiatka, Smelého zajka v Afrike či Psíčka a mačičku? V rozprávkach, kto...

Filtre

Kategórie

Najobľúbenejšie
Najnovšie
Najlacnejšie
Najdrahšie
Najvyššia zľava
Nové v ponuke
Posledné kusy
Skúšky a priateľstvá zvieratiek
Skúšky a priateľstvá zvieratiek

Vladimíra Sudor

Skúšky a priateľstvá zvieratiek je detská knižka plná veselých rýmovačiek o zvieratkách z dvora. Kniha obsahuje sedemnásť veľmi pekne ilustrovaných príbehov s rôznymi ponaučeniami o hodnote priateľstva, o sile rodiny, o pomoci druhým, a podobne. Autorka knihy Vladimíra Sudor ponúka deťom možnosť osvojiť si zábavnou formou pravidlá slušného správania. Dodajte vášmu dieťaťu sebavedomie a podporte jeho vieru vo vlastné sny. Pri čítaní sa zaručene dobre zabaví celá rodina.Obsah: Koník PejkoHúska ZuzkaMačička ZitaKravička MilkaOvečka KláraJežko LojzkoSliepočka EleonóraPrasiatko KvikPsík FrenkySomárik KlikKuriatkaZajko PrepletajkoKáčer FogoMoriak LeoKocúr FénixGazda HenrySlimák Ferko

Skladom

11,54 €

Ovečka Barborka
Ovečka Barborka

Ráchel Bícová

V tejto knihe nájdete citlivo a veselo prerozprávané biblické podobenstvo o stratenej ovečke. Príbeh deťom pomôže porozumieť tomu, že poslúchať sa oplatí a že láska a odpustenie sú tu pre každého. Pre deti od 3 rokov.

Skladom

6,78 €

Posledné kusy
Spinkaj, malý ježko
Spinkaj, malý ježko

Sophie Schoenwaldová

od 1,5 roka. Nádherne ilustrovaná kniha Spinkaj, malý ježko od autorky Sophie Schoenwaldovej je originálnym darčekom pre našich najmenších čitateľov. Zavedie nás do farebnej, jesennej prírody a zoznámi s hravým a zvedavým ježkom. Pomôžeš ježkovi pripraviť sa na prvý zimný spánok? Určite Ti bude vďačný za pomoc pri hľadaní potravy a zimného brlôžteka. Unavený ježko nakoniec tvrdo zaspinkal. Počuješ ako veselo odfukuje?

Skladom

7,66 €

Rozprávky pre zvedavé deti 2
Rozprávky pre zvedavé deti 2

Lenka Siváková

Milí kamaráti,keď som písala prvú knižku Rozprávky pre zvedavé deti, ani mi nenapdalo, že sa rozhodnem aj pre pokračovanie príbehov napísaním druhej knižky: Rozprávky pre zvedavé deti 2. Vďaka pozitívnym ohlasom z každej strany som sa rozhodla, že lienka Lenka, motýľ Mirko, včielka Vierka a mravček Marek si zaslúžia "ožiť" aj v ďalších príbehoch, len s inými témami: lienka Lenka tentokrát spoznáva školský svet, abecedu, čísla, motýlik Mirko predstavuje rôzne sviatky a slávnosti v roku,včielka Vierka oblieta mesto so všetkým, čo k nemu patrí,mravček Marek sa dozvedá, na čo slúžia jednotlivé časti domu.A nechýbajú ani tri bonusové rozprávky, v ktorých sa spolu hrajú so slovami, spievajú a tvoria. Majte pri čítaní tejto knižky príjemný čas! Či už doma, v škôlke, alebo v škole. (autorka Lenka Siváková)

Skladom

5,72 €

Posledné kusy
Pritúľ si ma
Pritúľ si ma

Sophie Schoenwaldová

od 1,5 roka. Malé vajíčko tučniaka sa odkotúľa preč. Pomôžeš mláďatku von zo škrupinky a nájdeš spolu s ním jeho rodičov? Milý príbeh pre deti od 18 mesiacov plný dobrodružstva pre našich najmenších. Fúkajte, klopkajte, hladkajte, nakŕmte a pritúľte si tučniačika.

Skladom

7,66 €

Nečakaný vianočný list
Nečakaný vianočný list

Annette Amrheinová; Sabine Straubová

pre deti od 3 rokov. Autorky Annette Amrheinová a Sabine Straubová prinášajú pre tých najmenších čitateľov zaujímavý príbeh Nečakaný vianočný list. Deti sa spoločne s rodičmi ponoria do príbehu plného záhad, kde je hlavným hrdinom malý Puk. Ten túžobne očakáva vianočnú poštu, ktorá však neprichádza a jeho kamarát vtáčik oriešok taktiež túži po ozajstnom zážitku: vo svojom vnútri si želá niekedy doručiť niekomu skutočný list! Ostatné zvieratká ho však považujú za malého a slabého. Kto mu teda pomôže splniť toto želanie?

Skladom

7,66 €

Posledné kusy
Príbehy zvieratiek z Biblie
Príbehy zvieratiek z Biblie

Lois Rocková

Jonáš a veľryba, Daniel v jame levov... Niektoré z najznámejších príbehov Biblie sú v tejto knižke podané svedkami, o ktorých pohľade je len zriedka počuť.Osem obľúbených biblických príbehov prerozprávaných tak, ako ich videli zvieratká. Dej je vykreslený so srdečnou láskavosťou a vtipom... a s niektorými prekvapujúcimi pohľadmi.Príbeh hada - Záhrada EdenPríbeh havrana - Noach a potopaPríbeh velryby - JonášPríbeh leva - Daniel v jame levovPríbeh baránka - Narodenie Pána JežišaPríbeh vlka - Ježišovo podobenstvo o stratenej ovečkePríbeh oslíka - Ježišovo podobenstvo o dobrom Samaritánovi Príbeh kohúta - Prvá Veľká noc

Skladom

8,15 €

Rozprávka o medvedíkovi Miškovi
Rozprávka o medvedíkovi Miškovi

Soňa Vancáková; Dušan Borženský

Šiesta zo série rozprávok. Knižka je súčasťou projektu, ktorý nesie názov: DOKÁŽEM TO!Zisk bude venovaný deťom z rodín v núdzi.OZ Maják nádeje je občianske združenie na pomoc rodinám v hmotnej a sociálnej núdzi.

Skladom

3,30 €

Moje prvé modlitbičky (textilná kniha)
Moje prvé modlitbičky (textilná kniha)

Bethan Jamesová

Krásna kniha prvých modlitbičiek pre detičky.. Moje prvé modlitbičky je mäkká kniha pre drobčekov celá ušitá z látky. Kniha má štvorcovú obálku s rozmerom cca 15 x 15 cm, v ktorej je vložený šuštiaci papier. Na desiatich stranách vnútri knižky sú na farebnej textílii jednoduché obrázky detí a zvieratiek. Každá stránka obsahuje jednoduchú rýmovanú modlitbu vďaky, napríklad: Ďakujem ti za všetkých strážnych anjelov i za mojich vzácnych priateľov!Kniha môže byť milou pamiatkou na krst, ktorú si každé malé dieťatko rýchlo zamiluje. Je vhodná pre deti od 0 do 4 rokov.

Skladom

8,72 €

Rozprávky o psíčkovi a mačičke
Rozprávky o psíčkovi a mačičke

Josef Čapek

Veselá knižka Rozprávky o psíčkovi a mačičke o dvoch nerozlučných kamarátoch zabáva už niekoľko generácii. Psíček a mačička spolu hospodária vo svojom domčeku ako my: upratujú, pečú tortu, oslavujú Vianoce, chodia na výlety a navštevujú svojich priateľov. Josef Čapek ma láskavý humor, ktorým sa vie vcítiť do detského myslenia a tak jeho vrúcny jazyk sa stáva v tejto knižke nesmrteľný.

Skladom

6,78 €

Laň, myška a stehlík
Laň, myška a stehlík

Alberto Benevelli

Príbehy svätcov a zvieratiek. Alberto Benevelli je autorom knihy Laň, myška a stehlík, v ktorej prináša všetkým zvedavým deťom 16 známych, ale aj menej známych príbehov o svätcoch a zvieratkách. Nájdeme v nej tieto príbehy, ktoré deťom vyrozprávajú samotné zvieratká:Svätý opát Anton, patrón zvieratSvätý Karilef a stehlíkSvätý Martin de Porres, lekár zvieratSvätý František z Assisi a vtáciSvätý František a vlkSvätý Romedius a medveď Svätý Serafín a lesné zvieratá Svätý Egídius a laňSvätý Rochus a pesSvätá Rita a včely Svätá Farailda a husSvätý Anton Paduánsky a rybySvätý Anton a osolSvätý František z Paoly, diabol a pesSvätý Gerasim a levSvätý Ján Bosco a SivkoKniha je jednoducho ilustrovaná a text je písaný zrozumiteľným štýlom. Jednotlivé príbehy každé dieťa rýchlo vtiahnu do deja. Ukážme deťom, ako Boží ľudia a zvieratká dokážu spolupracovať, aby spoločne oslávili Boha.

Skladom

12,51 €

DVD: Čaro vianočnej hviezdy
DVD: Čaro vianočnej hviezdy

Mária Podhradská; Richard Čanaky

Vianoce v Spievankove. Je zima, sneh a mráz. Chrobáčiky sa pripravujú na veľký vianočný koncert, leštia svoje hudobné nástroje. Spievanka upratuje, ukladá, utiera, zametá…. Zahrajko zdobí stromček a zostáva už len jedno, vianočná hviezda. Kam ju Spievanka založila? Prečo nie je na svojom mieste? Bez nej Vianoce predsa nezačnú. Obaja sa rozhodnú, že ju nájdu- “po svojom”. Počas hľadania napríklad zistia, aký darček vyrába stolár bobor, čo pečie Macko Lacko aj čo majú nové ježkovci… Nie je to však hviezda, čo chýba k dokonalým Vianociam, ale láska, priateľstvo a odpustenie je to, na čom skutočne záleží.Nádherný vianočný príbeh plný pesničiek, obľúbených obyvateľov Spievankova v podaní Márie Podhradskej a Richarda Čanakyho.

Skladom

12,60 €

Posledné kusy
Stratený psík - nájdené priateľstvo
Stratený psík - nájdené priateľstvo

Peter Dubec; Kristínka Dubcová

Svieži a napínavý príbeh pre deti, ktorý motivuje ku odpusteniu, hľadaniu starého priateľstva, ale aj k modlitbe a spoločenstvu na besiedke.

Skladom

0,97 €

Vianočný stromček pre Ježiša
Vianočný stromček pre Ježiša

Susan Jones

Oslavujeme dar, ktorý nám Boh dal. Zvieratká v lese sa chystajú na oslavu Vianoc. Rozhodnú sa začať ozdobovať vianočný stromček. Ježko by chcel, aby bol celý stromček fialový. Zajačikovi by sa zas páčil stromček keksíkový. Stará mama korytnačka navrhne, aby každé zvieratko donieslo jednu ozdobu, ktorá oslavuje niečo úžasné na Ježišovi. Tento nápad sa všetkým pozdával. Kamaráti sa vybrali do svojich domovov, aby pripravili vianočné ozdoby. Malá myška však bola veľmi ustarostená, pretože nevedela, čo má priniesť. Stará mama korytnačka jej prezradila úžasné tajomstvo: že Ježiš je s nami v každej chvíli. A myška zrazu dostala skvelý nápad...Krásne ilustrovaný príbeh Susan Jonesovej s názvom Vianočný stromček pre Ježiša nám poodhaľuje tú najradostnejšiu správu - Ježiš sa narodil pre každého jedného z nás!Kniha obsahuje nenáročný text písaný väčšími písmenami, je preto vhodná aj pre deti, ktoré sa učia čítať. Roztomilé celostránkové ilustrácie zaujmú i tých najmenších, no rovnako vyvolajú úsmev na tvári aj dospelým.

Skladom

9,60 €

Rozprávka o lienkach
Rozprávka o lienkach

Soňa Vancáková; Dušan Borženský

Knihu Rozprávka o lienkach môže čítať aj ten najmenší čitateľ. Je plná farebných ilustrácií a príbehov o lienkach, ktoré bývajú v tulipáne. Táto rozprávková knižka je súčasťou projektu, ktorý nesie názov: Dokážem to!Zisk bude venovaný deťom z rodín v núdzi.OZ Maják nádeje je občianske združenie na pomoc rodinám v hmotnej a sociálnej núdzi.

Skladom

3,30 €

Posledné kusy
Mechúrik Koščúrik
Mechúrik Koščúrik

Milan Rúfus

Klasickú ľudovú rozprávku o nekonečnom putovaní lesných zvieratiek a ich kamarátstve majstrovsky prebásnil a vyrozprával Milan Rúfus.Vďaka hravému rýmu a rytmu si deti príbeh ľahko zapamätajú a radi predvádzajú na javisku ako malé divadielko v kostýmoch zvieratiek. Sugestívne ilustrácie poskytujú čitateľom pekný emocionálny zážitok.

Skladom

7,66 €

Milované Božie dieťatko (textilná kniha)
Milované Božie dieťatko (textilná kniha)

Sally Ann Wrightová

Požehnanie pre bábätká na ich krste.. Milované Božie dieťatko je mäkká kniha pre drobčekov celá ušitá z látky. Kniha má štvorcovú obálku s rozmerom cca 15 x 15 cm, v ktorej je vložený šuštiaci papier. Na ôsmich stranách vnútri knižky sú na farebnej textílii jednoduché obrázky so zvieratkami a 4 vety s požehnaním, napríklad: Nech sa Boh pozerá láskavo na teba a dá ti všetko, čo potrebuješ. Kniha môže byť milou pamiatkou na krst, ktorú si každé malé dieťatko rýchlo zamiluje. Je vhodná pre deti od 0 do 4 rokov.

Skladom

8,72 €

Nádherná vianočná koleda
Nádherná vianočná koleda

​Annette Amrheinová

pre deti od 3 rokov. Zvieratká v lese sa nevedia dočkať príchodu Santa Klausa. Chcú ho však prekvapiť milým darčekom. Rozhodnú sa vymyslieť preňho vianočnú koledu. Veverička Škvrnka dostane za úlohu vymyslieť text koledy. Vymýšľanie jej síce ide, ale poskladané verše rýchlo zabudne. Pomôže jej medveď, ktorý vie písať, a tak všetok vymyslený text hneď aj zapíše. Veverička prednesie koledu ostatným lesným zvieratkám a všetky spoločne nacvičujú spev až do príchodu Santa Klausa. Čo myslíte, podarí sa zvieratkám prekvapiť a potešiť ho?

Skladom

7,66 €

Posledné kusy
Opica v koži leva
Opica v koži leva

Paul White

Prvý diel 12-dielneho farebného komiksu pre deti. Ťažkosti opičky, ktorá chce byť levom, ukazujú na problémy kresťana, ktorý ním chce byť z vlastných síl.

Skladom

0,97 €

Posledné kusy
Márnotratné prasiatko a iné príbehy
Márnotratné prasiatko a iné príbehy

Mack Thomas

Mack Thomas vytvoril nádhernú knihu plnú pútavým spôsobom rozprávaných príbehov naprieč celou Bibliou. Kniha sa skladá z kratších kapitol pospájaných naprieč Novým aj Starým Zákonom. Má to však jeden háčik, všetky tieto rozprávočky tu čítame očami zvierat. Deti si tak môžu prečítať:ako Boh stvoril svet, a rozprávať nám o tom bude napríklad taký medvedík čistotnýo ovečke a jej kamarátovi Ábelovi, ktorého zabil jeho brat Kaino lenivom mravcovi z Knihy Prísloví o oslici, ktorá stretla Božieho anjelao veľrybe, ktorá musela vydržať, že má v bruchu človekao prasiatku, ktoré stratilo smer, ale jeho ocko ho privítal s otvorenou náručouo kohútovi, ktorý stretol Ježiša a o mnohom ďalšom.Táto knižka je nevšedným spôsobom vyrozprávaný príbeh celých biblických dejín. Deti sa tak zrozumiteľným a veselým spôsobom dozvedajú o veľkom Božom príbehu.

Skladom

9,60 €

Posledné kusy
Príbehy z gazdovstva
Príbehy z gazdovstva

Detská knižka Príbehy z gazdovstva s krásnymi celostránkovými obrázkami obsahuje týchto 8 rozprávok o zvieratkách:O psíkovi TulkoviO koníkovi RiškoviO králičkovi SamkoviO sliepočke LujzeO kucúrikovi FélixoviO ovečke MagdeO kravičke JulčiO kuriatku OliveroviJednotlivé príbehy sú napísané ľahko zrozumiteľnou formou, preto sú vhodné pre tie najmenšie deti.

Skladom

6,78 €

Plávaj, Lydka!
Plávaj, Lydka!

Marianna Čaučíková

Ako rybka Lydka hľadala náručie. Každé dieťa, ale aj dospelý človek, potrebuje lásku i blízkosť človeka. Lydka je rybka, ktorá je osamelá a hľadá odpovede na mnohé otázky, ale predovšetkým hľadá to svoje náručie. Čím všetkým si musí táto rybka prejsť?Zisti prečo nemá rodinu?Ako je to v ozajstnej rodine?Nájde Lydka tú svoju?Aké sú pocity deti, ktoré vyrastajú bez rodičov?Táto vtipná, ilustrovaná kniha sa výborne číta a je vhodná pre deti od 7 rokov. Určite obohatí aj dospelákov, veď kto nepotrebuje lásku?

Skladom

9,60 €

Posledné kusy
Ako sa medvedík stratil
Ako sa medvedík stratil

Hans de Beer

A ako sa našiel. Ľadový medvedík Lars žije na severnom póle, kde je samý ľad a sneh. Zo všetkého najradšej leží na vode a pohojdáva sa na morských vlnách. Ako aj dnes. Odrazu sa nečakane ocitne v rybárskej sieti, ktorá ho vytiahne na loď. Keď sa s námahou zo siete vyslobodí, spoznáva ryšavého kocúra Nema, ktorý mu pomôže nájsť cestu k rodičom. Odvtedy je Nemo navždy jeho kamarátom. Dobrodružný príbeh z krajiny večného snehu a ľadu známeho holandského ilustrátora a autora série kníh o ľadovom medvedíkovi poteší deti od štyroch rokov.

Skladom

6,01 €

Kvarteto: Zvieratá v Biblii
Kvarteto: Zvieratá v Biblii

Marianna Čaučíková

Kvarteto Zvieratá v Biblii je poučná spoločenská hra plná zábavy, vhodná pre malých i veľkých. Oboznamuje so zaujímavými príbehmi zo Svätého písma, v ktorých vystupujú zvieratká, a to: domáce, lesné, vodné, džungľové, púštne, úžitkové, a okrem toho aj vtáky a hmyz.Hra je určená pre 2 - 8 hráčov a jej cieľom je získať čo najviac kompletných sérií kartičiek.

Skladom

5,72 €

Posledné kusy
Hľadaj a nájdi ich!
Hľadaj a nájdi ich!

Detská publikácia Hľadaj a nájdi ich! ponúka jednoduchý a hravý spôsob, ako si precvičiť sústredenie a vnímavosť. Na dvadsiatich štyroch farebných stranách je potrebné splniť jednu a tú istú úlohu: nájsť a zakrúžkovať určené predmety, ktoré sú znázornené v dolnej časti každej strany. Spolu s deťmi budete hľadať a krúžkovať: predmety nachádzajúce sa na pláži a v mori,dopravné prostriedky na ulici,vodné živočíchy v mori,zvieratá žijúce na farme,objekty v parku,exotické zvieratá,predmety v izbe,pracovné stroje na stavenisku,drobný hmyz na lúke.Kniha je vhodná pre deti od 3 rokov.

Skladom

2,33 €

Rozprávka o šteniatku Maxíkovi
Rozprávka o šteniatku Maxíkovi

Soňa Vancáková; Dušan Borženský

Skladom

3,30 €

Omaľovanka - Vymaľuj si zvieratká
Omaľovanka - Vymaľuj si zvieratká

Adela Poráčová

...a nájdi písmenká. Nájdi si písmenko v obrázku, zakrúžkuj ich, obtiahni obrysy a nakoniec si vymaľuj svoje zvieratko. Publikácia na voľný čas pre naše deti vo veku 2 - 5 rokov, rozvíja farebné cítenie v spoločnosti milých zvieratiek.

Skladom

3,40 €

Posledné kusy
Malý tučniak
Malý tučniak

Edita Rihariová

Ako Pán Boh stvoril zvieratká. V detskej knihe Malý tučniak s podtitulom Ako Pán Boh stvoril zvieratká nám vyrozpráva príbeh o tom, ako si slávik šiel prosiť hlas od Pána Boha. V iných rozprávkach sa dočítame o kukučke a hadovi, o drozdovi a maškrtnej žirafe, o dobiedzavom mačiatku a lakomej i lietajúcej myši, o závistlivom vrabcovi a labuti kráľovnej. Kniha obsahuje aj rovnomennú rozprávku Malý tučniak a rozprávky o obetavom bocianovi, kengurách a hlúpej ťave, o slimákovom domčeku a rakovi. Dozvieme sa aj to, prečo ryby mlčia.Edita Rihariová je autorka rómskeho pôvodu. Okrem písania sa venuje aj kresbe a maľbe.

Skladom

8,63 €

Posledné kusy
Hopka - ZÁZRAK padajúcich snehových vločiek
Hopka - ZÁZRAK padajúcich snehových vločiek

Alex Donovici

Traja kamaráti: bystré mláďa škovránka, rýchly slimák čitateľ a sova vegetariánka sa vydajú na dôležitú misiu - zachrániť zimu v lese. Podarí sa im to a uvidia zázrak padajúcich snehových vločiek, aj napriek mnohým nebezpečenstvám?Hopka plná snehu, zvieratiek a krásnych ilustrácii, deti prevedie príbehom o skutočnom priateľstve a tolerancii. Naučí ich, že je potrebné starať sa o životné prostredie a tak lesu prinavrátiť zimu a zvieratkám dopriať zimný odpočinok.Alex Donovici napísal knihu všetkým detským čitateľom, ktorí sa chcú vydať na prechádzku poriadnou zimou a čistým lesom.

Skladom

8,68 €

Posledné kusy
Veselé príbehy zo salaša
Veselé príbehy zo salaša

Denisa Hôrková

Príbehová knižka pre všetky detičky. Na čo sa môžete v knižke tešiť:– 7 pútavých príbehov ovečky Olivky a jej kamarátov– všetky príbehy sú inšpirované biblickými veršami a podobenstvami– jednoducho a pútavo približujú deťom jedinečný vzťah medzi nimi samými a Bohom– krásne ilustrácie– darček v každej knižke

Skladom

14,45 €

Záhrada plná kvetov
Záhrada plná kvetov

Enzo Giovannini; Chiara Amata

Kvietky svätého Františka pre deti. Enzo Giovannini a Chiara Amata sú autormi veľmi peknej detskej knižky Záhrada plná kvetov.Knižka obsahuje pätnásť kvietkov - príbehov zo života svätého Františka z Assisi a jeho kamarátov. Ich spoločné dobrodružstvá sú veľmi poučné a nabádajú deti konať dobré skutky. Jeden dobrý skutok je ako jeden kvietok na lúke - mohli by sme ho ľahko prehliadnuť. Avšak veľa dobrých skutkov je ako záhrada plná rozkvitnutých kvetov - hneď si ju všimneme. Každému príbehu je venovaná dvojstránka s veľmi peknými ilustráciami. Pre každého z nás je určená cesta svätosti a začať po nej kráčať je potrebné už v detskom veku.

Skladom

6,31 €

Posledné kusy
Ako robia zvieratká?
Ako robia zvieratká?

Mária Štefánková

pre deti od 2 rokov. Ako robia zvieratká je nádherne ilustrované leporelo, v ktorom okrem krátkych veršíkov, nájdete aj zaujímavé tlačidlo. To, po stlačení vydáva zvuky zvieratiek. Úlohou detičiek je správne priradiť zvuk k zvieratku na obrázku.Deti sa tak veľmi zábavnou formou naučia, aké zvuky vydávajú mačky, psy, kravičky, prasiatka, aj ako erdží koník.

Skladom

7,75 €

Boh je vždy VÄČŠÍ
Boh je vždy VÄČŠÍ

Jacob Vium-Olesen

Boh je vždy VÄČŠÍ je veľmi pekné detské leporelo s piatimi jednoducho podanými príbehmi. Tri príbehy sú zo Starého zákona a dva z Nového. Nájdeme tu príbehy: stvorenie svetaNoemova archaprechod cez Červené moreutíšenie búrky na morideti prichádzajú k JežišoviKnižka má štvorcový rozmer 21 x 21 cm. Otvára sa z pravého dolného rohu a po roztvorení sa pred nami postupne rozvinie 5 väčších obrázkov s rozmermi 35 x 35 cm. Na každom obrázku sa nachádza krátky prerozprávaný úryvok z Biblie a na spodku strany sú nakreslené obrázky zvieratiek a postavičiek, ktoré je potrebné vyššie na obrázku nájsť. Názvy zvieratiek sú v slovenskom aj v anglickom jazyku. Pestro ilustrované obrázky zaujmú aj tých najmenších, no potešia aj deti, ktoré začínajú čítať.

Skladom

12,51 €

Sladké sny, ježko
Sladké sny, ježko

Giuditta Campello

Sladké sny, ježko je poetický a krásne ilustrovaný príbeh Giuditty Campello o tom, ako ročné obdobia menia podobu lesa a správanie zvieratiek, no tiež o tom, že silné puto priateľstva nič nezmení.Zvieratká v lese spozorovali, že nastala jeseň. Začali sa tešiť z farebných stromov, z prechádzok po šuchotavom lístí i z toho, že môžu ísť na huby. Jediný, kto sa netešil, bol ježko. Vedel, že preňho nastáva čas zimného spánku. Rozhodol sa však, že sa ešte nepoberie spať a vybral sa za svojimi kamarátmi. Začal pomáhať veveričke s ukladaním orieškov. Potom šiel počítať sýkorkine lístky. Bol sa rozlúčiť s husami, ktoré odlietali do teplých krajín. Nech však robil čokoľvek, vždy ho premáhala únava a oťažievali mu viečka. Napokon usúdil, že je naozaj čas pobrať sa na zimný spánok. Ešte predtým však na ježka čakala parádna oslava aj s darčekmi! Ježkovi kamaráti totiž spozorovali, že je ježko smutný. Ježka takéto prekvapenie nesmierne potešilo a potom sa už naozaj odobral do nachystanej postieľky. „Sladké sny, ježko,“ zamávali mu nakoniec všetci kamaráti, „a dobrú noc, veď na jar sa opäť stretneme!“

Skladom

10,57 €

Posledné kusy
Čarovný rok v prírode s Tony Wolfom
Čarovný rok v prírode s Tony Wolfom

Tony Wolf

Rok je taký pestrý! Jar, leto, jeseň, zima - každé z týchto ročných období maľuje svojimi farbami les a život zvieratiek. V zime si krtko užíva pohodlie vo svojom brlôžku, zajačiky si pochutnávajú na torte a medvedíky sa veselo sánkujú. Jar je plná upratovania a príprav veľkej slávnosti. V lete celý les súťaží v plaveckých pretekoch a užíva si teplé dni plné lahodných lesných plodov. Jeseň je časom jablkového džúsu a príprav na zimu. A takto prebieha Čarovný rok v prírode stále dookola.Tony Wolf namaľoval nádherné dielo, ktoré sa zapáči každému detskému čitateľovi a uchváti ho do pestrofarebného sveta ročných období.

Skladom

7,75 €

Vianočné putovanie za Ježišom
Vianočné putovanie za Ježišom

Susan Jones

Zdieľanie Božej lásky tým, ktorí sú blízko, aj tým, ktorí sú ďaleko. Kamaráti z lesa sa tešia na oslavu Ježišových narodenín. Malý skunk pozve všetky zvieratká na netradičné miesto hlbšie v lese, predtým si však zbalia na cestu jedlo, koláčiky, vianočné darčeky a ozdoby. Všetko vyložia na veľké sane a zavčas rána sa vydajú na cestu. Keď dorazia na miesto, skunk zvieratká zoznámi s dikobrazom, bobrom a žabkou, ktorí utiekli pred požiarom a našli si nový domov. Zvieratká v ich spoznajú kamarátov v núdzi a zistia, že nie je dôležité byť obdarovaný, ale zdieľať Božiu lásku s ostatnými.Krásne ilustrovaný príbeh Susan Jonesovej s názvom Vianočné putovanie za Ježišom nás učí, že najväčším darom pre Ježiša je to, keď sa vieme podeliť s inými.Kniha obsahuje nenáročný text písaný väčšími písmenami, je preto vhodná aj pre deti, ktoré sa učia čítať. Roztomilé celostránkové ilustrácie zaujmú i tých najmenších, no rovnako potešia aj každého dospelého.

Skladom

9,60 €

Posledné kusy
Ty si moje najväčšie šťastie
Ty si moje najväčšie šťastie

Jule Ambach

pre deti 3+. Ty si moje najväčšie šťastie je pekne ilustrovaná knižka pre deti od troch rokov, ktorú napísala Jule Ambach.Malá a veľká vydra chcú zistiť, čo robí ich životy šťastnými. Rozhodnú sa prežiť jeden deň zábavnými činnosťami. Večer spolu sledujú padajúce hviezdy. Nakoniec zistia, že najväčším šťastím je mať jeden druhého.A aký bol tvoj najšťastnejší deň?

Skladom

8,63 €

Posledné kusy
Hopka - NEMOŽNÉ je len slovo
Hopka - NEMOŽNÉ je len slovo

Alex Donovici

Hopka, bezkrídle mláďa škovránka, sa znovu vydáva na cestu lesom spolu so zvieratkami. Lesní kamaráti kráčajú spolu dobrodružným príbehom a objavujú, že odvaha nezávisí od veľkosti tela, ale od láskavosti srdca a že nemožné je len slovo.Čarovné príbehy, ktoré napísal Alex Donovici prevedú deti lesným svetom plným farieb, priateľstva a hrdinských činov. Pestré ilustrácie dodajú každej rozprávke odlesk radosti v každej detskej duši. Začítajte sa aj vy spolu so svojimi deťmi do neobyčajných lesných príbehov.

Skladom

8,24 €

Posledné kusy
Zvieratká z abecedy
Zvieratká z abecedy

Ivona Ďuričová

od 4 rokov. V knižke plnej veselých básničiek sa deti zoznámia s pruhovanou zebrou, s barančekom Neposedkom aj so žirafiačikom, čo ľúbi čokoládu, s pandami fešandami, so zatúlaným sloníkom a s inými zvieratkami. Na konci knižky sa všetky ukryli do hádaniek. Kto v nich zvieratká objaví, bude dobrý kamarát aj s ABECEDOU.

Skladom

9,60 €

E-kniha
E-kniha: Povídání o pejskovi a kočičce
E-kniha: Povídání o pejskovi a kočičce

Josef Čapek

Kniha Povídání o pejskovi a kočičce patří ke klasickým dílům literatury pro děti. Poprvé vyšla roku 1929 a od té doby potěšila mnoho dětí a jejich rodičů.Pejsek a kočička spolu žijí v domečku a vedou svoji malou domácnost a chtějí všechno dělat jako velcí lidé, umývají špinavou podlahu, pečou dort, chodí v neděli na procházku, píšou dopis dětem nebo hrají divadlo. Ale protože pejsek a kočička lidmi nejsou, nedopadne všechno vždy tak, jak by si přáli, jejich svérázná řešení jsou ale vždy zábavná a originální.V některých příbězích vystupuje postava spisovatele pana Čapka, kterého pejsek a kočička navštěvují, hovoří s ním o vážných věcech a pomáhají mu s psaním příběhů pro děti.

Ihneď na stiahnutie
-44%

2,59 €

1 z 4
logo

Staňte sa členom ZachejClubu
a získajte množstvo výhod:

icon

Doručenie zadarmo nad 39 € pri platbe vopred (platí pre vybrané služby)

userAvatar

Overené zákazníkmi

Ďalšie hodnotenia

100%

dodacia lehota

kvalita komunikácie

* hodnotenia za posledných 90 dní

userAvatar

PAVOL, 24.3.2024

žiadna

userAvatar

Ľubomír, 20.3.2024

Veľmi dobrý. Zatiaľ nemám zlú skúsenosť

userAvatar

JOZEFÍNA, 19.3.2024

Obchod je nedaleko môjho bydliska, s dlhou otváracou dobou.

100% zákazníkov <br/> nás odporúča

100% zákazníkov
nás odporúča

Zdroj: Heureka.sk

Zachej magazín

Prihláste sa do newslettra a získajte pravidelné informácie o super ponukách, akciách a zľavách. Zo zasielania sa môžete kedykoľvek odhlásiť.

Možnosti doručenia

zasielkovnaparcelPostcourierGls

Možnosti platby

visamastercardtatraslspvubapplePaygooglePay
heureka_icon

ShopRoku 2021

Finalista - Knihy a e-čítanie

Copyright © 2013 - 2024 Zachej.sk