Recenzie: Jana

Recenzie: Jana

Šachuľko Matový a jeho sny

Šachuľko Matový a jeho sny

Martin Hunčár

-15%

14,45 €

5,0
J
Jana (22)

30. mája 2023

Šachuľko Matový a jeho sny je veľmi pekne spracovaná kniha pre celú rodinu. S plyšovou a tak trocha ukecanou postavičkou Šachuľkom nielen precestujete svet, ale sa aj naučíte hrať šach a dozviete sa kopec zaujímavostí. Dialógy medzi Šachuľkom a jeho Šéfkom sršia vtipom a nebudete sa nudiť ani pri "zrnkách múdrosti" (to sú časti kapitol, v ktorých sa niečo dozviete o šachu). A od nápaditých ilustrácií nebudete vedieť odtrhnúť oči! Niekoľko kusov knihy určite aj podarujem :)

Séria: František Saleský s 15% zľavou

Séria: František Saleský s 15% zľavou

27,81 €

5,0
J
verified
Jana (22)

15. marca 2023

Výnimočná séria titulov o svätom Františkovi Saleskom - čo kniha, to poklad! Františkov životopis je veľmi inšpiratívny a obohacujúci, a to nie len pre zasvätených, ale tiež pre každého človeka, ktorý sa denne musí vysporadúvať s rozličnými (aj) svetskými problémami. Jeho vzácne myšlienky, usmernenia a rady v knihe Krok za krokom k svätosti sú priam nevyčerpateľnou studnicou múdrosti. A kto cíti potrebu skrotiť svoje nepokojné srdce, určite nech neváha a vydá sa počas 10 dní na duchovnú obnovu so svätým Františkom - rozhodne neoľutuje! Ku knihám sa rada opakovane vraciam, pretože celú duchovnú múdrosť v nich nie je možné obsiahnuť naraz. Sériu odporúčam aj ako darček.

BUĎ ako ONI

BUĎ ako ONI

Mirka Hoštáková Blahová

-15%

7,57 €

5,0
J
Jana (22)

9. februára 2022

Pekná farebná publikácia, ktorá jasne, zrozumiteľne, no zároveň pútavo oboznamuje so životom asi 40 svätcov. Nájdeme medzi nimi "tradičných" aj "moderných" svätých, ktorých životné príbehy môžu byť pre nás veľkou inšpiráciou, ako sa zdokonaľovať vo vlastnom duchovnom živote, a to nielen počas Pôstneho obdobia. Vrelo odporúčam!

Zázrak povolania

Zázrak povolania

Zuzana Guričanová

-15%

3,78 €

5,0
J
Jana (22)

9. februára 2022

Táto kniha mi robila veľmi príjemnú spoločnosť zopár krátkych večerov. Peknému príbehu zo slovenského prostredia som celkom uverila. Veľakrát som pri čítaní mala úsmev na tvári, no tiež som sa zamyslela nad tým, aké nevyspytateľné môžu byť Božie cesty v skutočnom živote. Niekedy sa zdá, že odpoveď na naše modlitby neprichádza, no musíme byť trpezliví a ochotní prijať Božiu vôľu a všetko sa dostaví v správny čas. Ku knihe sa rada znova vrátim a privítala by som aj pokračovanie príbehu... :)

Volanie Ježiša

Volanie Ježiša

Sarah Youngová

-15%

16,06 €

5,0
J
Jana (22)

10. mája 2021

Obľúbená kniha zamyslení v novom, väčšom formáte. Oproti známej menšej verzii táto obsahuje v závere asi dvadsať skutočných príbehov, ktoré svedčia o tom, že Boh sa naozaj chce prihovoriť každému z nás. Musíme však "vypnúť" hluk tohto sveta a stíšiť sa, aby sme ho započuli. A možno aj práve cez toto Volanie Ježiša.

Maratón duše

Maratón duše

Martin Hunčár

-15%

10,20 €

5,0
J
verified
Jana (22)

4. septembera 2020

Ak máte radi kratšie príbehy s ponaučením, siahnite po knihe Maratón duše. Ide o zbierku fantazijných príbehov, v ktorej každá kapitola je označená ako kilometer a na každom kilometri autor, ústredná postava jednotlivých kapitol, zdoláva rôzne prekážky. Príbehom nechýba duchovný rozmer – autora cestou sprevádzajú rôzne biblické postavy, ktoré ho usmerňujú a pomáhajú mu. Jednotlivé kapitoly nie sú príliš dlhé, preto dokážu rýchlo vtiahnuť do deja a knihu už nebudete chcieť pustiť z ruky, kým sa nedozviete, ako dopadne posledné dobrodružstvo. Nad každým príbehom je však potrebné zamyslieť sa, nájsť v ňom seba, vziať si ponaučenie a preniesť ho do vlastného života.

Kecharitomene - Milostiplná

Kecharitomene - Milostiplná

Dominik Chmielewski

-15%

7,57 €

4,9
J
verified
Jana (22)

4. septembera 2020

Kecharitomene je jedna z najkrajších kníh o Panne Márii, aké poznám. Od prvých strán bolo zrejmé, ako autor knihy dobre pozná Matku Božiu. Výnimočná úcta a láska, akú k nej prechováva, sála priam z každej strany. Hneď od začiatku poukazuje na úlohu Panny Márie v Božom pláne pre tento svet, a zároveň na úlohu každého jedného z nás. Jasne a zrozumiteľne vysvetľuje vzťah Najsvätejšej Trojice a Matky Božej. Snaží sa poodhaliť aj mnoho ďalších faktov o Márii v nadväznosti na Sväté písmo, či už ide o Starý alebo Nový zákon. Kniha je členená na kratšie, no obsahovo veľmi bohaté kapitoly. V záver nájdete osobitné prílohy – rozhovor s otcom Dominikom Chmielewskim a „návod“, ako sa odovzdať Panne Márii. Prečítaním knihy ju viac spoznáte a ešte viac si ju zamilujete. Kecharitomene môžete čítať opakovane a stále budete žasnúť nad veľkosťou Panny Márie. Knihu rozhodne odporúčam každému!

Minútové modlitby pre ženy

Minútové modlitby pre ženy

Hope Lyda

-15%

8,42 €

4,8
J
verified
Jana (22)

10. júna 2019

Knižôčka je krásna na prvý pohľad a ešte krajšia je zvnútra. Len čo som ju otvorila, našla som práve tú situáciu, ktorú som zažívala a prečítala si tie slová, ktoré som potrebovala vedieť. Modlitby sú krásne a dopĺňajú to, čo som sama nedokázala alebo nevedela Pánovi predniesť. Veľká vďaka za toto dielo!

Puzzle: Sv. rodina I. (PU014)

Puzzle: Sv. rodina I. (PU014)

-15%

1,27 €

5,0
J
verified
Jana (22)

16. januára 2018

Krásne spracovaný vianočný motív a nenáročné puzzle na skladanie. Balenie obsahuje aj sivý obrázok, ktorý v prípade potreby poslúži ako predloha. Boli darované a potešili.. :)

Puzzle: Malý Ježiško (PU012)

Puzzle: Malý Ježiško (PU012)

-15%

1,02 €

5,0
J
verified
Jana (22)

16. januára 2018

Veľmi milý obrázok primeranej veľkosti. Vhodný darček zvlášť pre maličkých, ktorým aj pri skladaní obrázka môžeme hovoriť o Ježiškovi. Deti si vedia predstaviť, že aj Ježiško bol kedysi malým dieťatkom :)

1 z 3
logo

Staňte sa členom ZachejClubu
a získajte množstvo výhod:

icon

Doručenie zadarmo nad 39 € pri platbe vopred (platí pre vybrané služby)

userAvatar

Overené zákazníkmi

Ďalšie hodnotenia

100%

dodacia lehota

kvalita komunikácie

* hodnotenia za posledných 90 dní

userAvatar

PAVOL, pred 4 dňami

žiadna

userAvatar

Ľubomír, pred týždňom

Veľmi dobrý. Zatiaľ nemám zlú skúsenosť

userAvatar

JOZEFÍNA, pred týždňom

Obchod je nedaleko môjho bydliska, s dlhou otváracou dobou.

100% zákazníkov <br/> nás odporúča

100% zákazníkov
nás odporúča

Zdroj: Heureka.sk

Zachej magazín

Prihláste sa do newslettra a získajte pravidelné informácie o super ponukách, akciách a zľavách. Zo zasielania sa môžete kedykoľvek odhlásiť.

Možnosti doručenia

zasielkovnaparcelPostcourierGls

Možnosti platby

visamastercardtatraslspvubapplePaygooglePay
heureka_icon

ShopRoku 2021

Finalista - Knihy a e-čítanie

Copyright © 2013 - 2024 Zachej.sk