Recenzie: Veronika • Zachej.sk
Recenzie: Veronika

Recenzie:

V
Veronika (24)

11. mája 2018

Toto je prvá kniha s mariánskou tematikou, ktorá si ma úplne získala. Každodenné čítanie malo najväčší efekt pokiaľ som ho spravila hneď po prebudení. Vďaka slovám pátra som mohla nielen rozjímať nad skvelými myšlienkami, ale aj sa snažiť o nápravu svojho srdca. Panna Mária mi nikdy predtým nebola taká blízka ako teraz. To, o čom píše páter mi nebolo neznáme, no nikdy predtým som až tak hlboko neuvažovala nad tým, aké úžasné vlastnosti má Mária a že by mala byť vzorom pre každého človeka. Knihu budem určite opakovane čítať a dúfam, že raz moje srdce bude aspoň sčasti také, aké ho ma Mária, srdce plné pokoja, lásky, milosrdne, hľadajúce Boha.

Pomohla vám táto recenzia?

Srdce podľa Márie
Srdce podľa Márie
5,87 €
vypredané
V
Veronika (24)

30. apríla 2018

Karen Kingsbury je jednoznačne skvelou spisovateľkou a jej ďalšie dielo Anjelská misia je toho dôkazom. Táto kniha ma ohromne bavila. Nielen preto, že v nej vystupujú anjeli, ktorí sa snažili počas celého príbehu, čo najnenápadnejšie pomôcť hlavným hrdinom, ale aj preto, že autorka príbeh i postavy vynikajúco vykreslila. Príbeh je napísaný tak pútavo, až človek nemá chuť položiť knihu z rúk. Hlavných hrdinov, Tylera a Sam, si človek veľmi rýchlo obľúbi a dúfa, že ich sny sa vďaka Božej milosti napokon naplnia.

Pomohla vám táto recenzia?

Anjelská misia
Anjelská misia
8,42 €
vypredané
V
Veronika (24)

23. apríla 2018

Obsah knihy Nebojte sa sexu je veľmi bohatý a oplatí sa prečítať si ju a venovať jej svoj čas. Úprimné odpovede Otca Ksaweryho na otázky týkajúceho sexu sú veľmi trefné a niekedy aj veľmi prekvapujúce. Ja sama som od knihy nečakala nič nové, čítala som zo zvedavosti. Otec Ksawery ma však prekvapil a ukázal, že hoci žije celibát, môže manželom pomôcť pozdvihnúť úroveň ich spoločného intímneho života. Taktiež zdôrazňuje, aké je dôležité, aby sme manželia o sexe komunikovali. Minimálne toľko ako o iných dôležitých veciach ich života, dokonca možno viac.

Pomohla vám táto recenzia?

Nebojte sa sexu
Nebojte sa sexu
7,57 €
skladom
V
Veronika (24)

11. apríla 2018

Knihu Dosť bolo dokonalých mám som čítala na jeden dych a niečo podobné som očakávala aj od knihy Dosť bolo dokonalých detí. Je vidieť, že kniha je úplne iným dielom ako jej predchodca, čo ma veľmi potešilo. Po každej časti som si potrebovala prečítané myšlienky premyslieť, utriasť v hlave a hlavne uvidieť v reálnom živote našej rodiny. A po každej kapitole som videla, že veru máme množstvo priestoru na zdokonaľovanie vo výchove. Jednoznačne odporúčam.

Pomohla vám táto recenzia?

Dosť bolo dokonalých mám
Dosť bolo dokonalých mám
6,38 €
vypredané
V
Veronika (24)

4. decembra 2017

Kniha Istý ako úsvit je knihou, ktorá núti čitateľa čítať stále viac a viac. Myšlienky z nej mi veľmi obohotili dušu. Dokonca aj počas dňa pri rôznych činnostiach mi v mysli zneli znova a znova. Práve takého knihy mám najradšej, nielenže si oddýchnem od stereotypu dňa a starostí, ale navyše získam častokrát návod na to ako byť lepším človekom. Hlavné posolstvo knihy by som videla asi takto. Ukážme, že máme v sebe Boží pokoj! Ukážme, že v našich životoch nevládne strach a hnev. Milujeme svojich nepriateľov, žehnajme im, buďme k nim láskaví a modlime sa za nich. Dúfam, že aj vás nadchne táto kniha tak ako mňa.

Pomohla vám táto recenzia?

Istý ako úsvit
Istý ako úsvit
11,82 €
skladom
V
Veronika (24)

31. októbra 2017

Táto výnimočná kniha od skvelej autorky chytí za srdce každého čitateľa. Myslím, že zrejme každý človek sa už cítil v živote zlomený pod ťarchou životných udalostí. Ann Voskampová nám ponúka vo svojej knihe Cestou zlomenosti návod, ako pretvoriť zlomenosť, ktorá nás ťaží na niečo krásne a hodnotné. Ťažko je ju opísať treba si ju rozhodne prečítať. Nik kto si ju kúpi do svojej knižnice neoľutuje!

Pomohla vám táto recenzia?

Cestou zlomenosti
Cestou zlomenosti
8,42 €
vypredané
V
Veronika (24)

31. októbra 2017

Máloktorý román vo mne vyvolal toľko emócií ako Krajina mlčania. Autorka totiž veľmi živo vykreslila príbeh Elianny a jej rodiny. Hlavná hrdinka Elianna prechádza z jednej ťažkej skúšky do druhej. Jej sny o budúcnosti sa menia na prach a jej život je čím ďalej tým viac menej predvídateľný. Prostredníctvom Elianninho príbehu nám Tessa Afsharová ukazuje, že Boh má aj pre nás cestu zázračného uzdravenia.

Pomohla vám táto recenzia?

Krajina mlčania
Krajina mlčania
10,12 €
skladom
V
Veronika (24)

9. októbra 2017

Úžasné pokračovanie prvého dielu! Kniha Povolanie ma v skutku prekvapila. Vôbec som nečakala, že práve takýmto smerom sa bude dej uberať. Prvý diel Vyvolenie vo mne síce vyvolal mnoho pozitívnych odoziev, ale zároveň som sa pri niektorých až hororovo bála. Naproti tomu druhý diel mi ukázal, že je možné to, čo je pre mňa, priznám sa, často úplne nemožné. Prekonať svoj strach. Už teraz sa neviem dočkať tretieho dielu. Koniec ostal zaujímavo otvorený a budem veľmi rada, ak ho v dohľadnej dobe vydajú. som zvedavá ako bude pokračovať príbeh prorokov a vlády, ktorá sa rozhodla, zmeniť ľudí a ich myslenie.

Pomohla vám táto recenzia?

Povolanie
Povolanie
5,06 €
skladom
V
Veronika (24)

22. júna 2017

Nezmazateľný dojem je príbeh plný napätia, dramatických momentov, výnimočných postáv so strhujúcim dejom. Pri čítaní knihy som s veľkým napätím očakávala, čo ma čaká o pár riadkov ďalej a vonkoncom som sa nevedela dočkať konca. V knihe ma však nefascinovala len Claire Laurentová, Sutton Monroe, Adelici Acklenová ale aj menšie postavy ako kuchárka Cordinia, reverend Bunting a mnohí iní. Každý z nich mal svoje životné trápenie, každý z nich bol jedinečný. Tamera Alexandera postavy a prostredie vykreslila tak, že mám pocit, ako by som v Belmonte bola a oni boli mojimi priateľmi.

Pomohla vám táto recenzia?

Nezmazateľný dojem
Nezmazateľný dojem
11,48 €
vypredané
V
Veronika (24)

12. júna 2017

Dlho očakávané pokračovanie trilógie V znamení leva je konečne dostupné aj slovenským čitateľom. Druhá časť trilógie má názov Ozvena v tme a myslím, že vo veľa veciach predčila prvý diel Hlas vo vetre. Ak by som mala jedným slovom povedať aká je táto kniha, poviem, že výnimočná.

Pomohla vám táto recenzia?

Ozvena v tme
Ozvena v tme
11,82 €
skladom
1 z 3
logo

Staňte sa členom ZachejClubu
a získajte množstvo výhod:

icon

Poštovné zadarmo nad 39 €

Zákazníci nám píšu:

Viac hodnotení
user avatar

Týmto sa chcem poďakovať pani, ktorá mi volala ohľadne zmeny v objednávke, milo ma to prekvapilo a ďakujem aj za naviac pribalené záložky a brožúrku Nebo, peklo a očistec. Potešilo.

Katarína

99 % zákazníkov <br/> nás odporúča

99 % zákazníkov
nás odporúča

Zdroj: Heureka.sk

Zachej magazín

Prihláste sa do newslettra a získajte pravidelné informácie o super ponukách, akciách a zľavách. Zo zasielania sa môžete kedykoľvek odhlásiť.

Možnosti doručenia

zasielkovnaparcelPostcourierGls

Možnosti platby

visamastercardtatraslspvubapplePaygooglePay
heureka_icon

ShopRoku 2021

Finalista - Knihy a e-čítanie