Recenzie: Antónia • Zachej.sk
Recenzie: Antónia

Recenzie: Antónia

Antónia (10)

26. apríla 2014

Napísalo mi: 5 hviezdičiek - fantastické... je to oveľa viac ako fantastické, tak ako všetky Lewisove knižky. Ešte som ju nedočítala do konca, ale môžem povedať, že ak si kúpim knižku od C.S.Lewisa, o ktorej som ešte nepočula, tak sa môžem spoľahnúť, že to bude ďalšie "dielo". Krásne príklady, prirovnania. Nádherne rozoberá pojem láska, a všetky jej formy. Dostala som ju na narodeniny od mojej kamarátky:), ale môžem povedať, že keby som ju nedostala, určite by som si ju kúpila :)).

Pomohla vám táto recenzia?

Štyri lásky
Štyri lásky
6,33 €
vypredané
Antónia (10)

26. apríla 2014

overený nákup

Kto vymyslel, že túto knihu vydajú, udelila by som mu nejakú cenu :). Ak si kúpite túto knihu, určite ste videli aj film Fireproof, a ak nie, tak bezpodmienečne si ho pozrite :). A kto ho videl, tak to nepotrebuje ďalší popis :)).

Pomohla vám táto recenzia?

Dar lásky
Dar lásky
10,12 €
vypredané
Antónia (10)

26. apríla 2014

overený nákup

Maličká útla knižočka :). Pekne rozoberá vzťah mladých ľudí. Čo a ako je najlepšie robiť. Prečo je dobre, nikam sa nenáhliť v intímnych sférach :). Všetko má svoj čas a miesto. Odporúčam :).

Pomohla vám táto recenzia?

Čo je láska?
Čo je láska?
0,85 €
skladom
Antónia (10)

26. apríla 2014

overený nákup

Krásna knižka o modlitbe. V tomto svete, kedy všetko ide rýchlo a ľudia nič nestíhajú, je ťažké nájsť si chvíľku pre seba, úplne pre seba a poďakovať, poprosiť, pouvažovať. Ja sama s tým mám niekedy veľké problémy, pričom modlitba je jedna z najpotrebnejších vecí podľa mňa :). Jeden kňaz mi raz na spovedi, keď som povedala, že sa podľa mňa málo modlievam, povedal "Pán Boh Tvoje modlitby nepotrebuje. To Ty potrebuješ tie modlitby a rozhovor s Ním."

Pomohla vám táto recenzia?

Dopraj si prepych modlitby
Dopraj si prepych modlitby
5,52 €
vypredané
Antónia (10)

9. apríla 2014

Jedna z najkrajších kníh, akú som kedy čítala :). Keď som ju na konci zavrela, povedala som, že chcem takého muža, ako bol Michael Ozea. Myslím, že stelesňuje dievčenskú predstavu, nepokazeného muža, ktorý je ale chlapom na správnom mieste. A tých miest, kde mi pri čítaní tiekli slzy bolo viac. Môžem len doporučiť :))

Pomohla vám táto recenzia?

Vykúpená láska
Vykúpená láska
12,67 €
skladom
Antónia (10)

9. apríla 2014

Knižka je to dobrá :) Milovníčkam Jane Austenovej (Pýcha a predsudok, Rozum a cit, Emma,... ) sa možno bude zdať trošku... niekedy som trošku mala pocit, že sa tam dejú veci, ktoré sa etiketou ani celkovo do tohto obdobia nehodia, ale možno to bolo aj preto, že chcela byť iná :). Ale štýl bol super, aj príbeh bol pekný. Myslím, že táto kniha poteší nejednu ženskú dušu :)

Pomohla vám táto recenzia?

Učiteľova dcéra
Učiteľova dcéra
13,52 €
skladom
Antónia (10)

9. apríla 2014

Akurát ju mám rozčítanú :) . Super knižka, opäť raz veľmi dobrý štýl písania, príbehy zo života, reálne veci, ktoré človeku veľa povedia. Sme kráľovské deti, náš Otec je kráľ! A nie len taký hocijaký... Musíme si to len uvedomiť, a začať tak aj žiť, a to veľmi pekne rozoberá tá knižka :)

Pomohla vám táto recenzia?

Antónia (10)

9. apríla 2014

Kniha zo života, svedectvo podáva človek, ktorý, dá sa povedať, prežil svoju vlastnú smrť. Ten zlom v jej živote, nový zmysel a smer. Odporúčam prečítať. :)

Pomohla vám táto recenzia?

Život napriek mojej vôli
Život napriek mojej vôli
5,87 €
vypredané
Antónia (10)

9. apríla 2014

Prečítajte si túto knihu určite! :)). Výborný Riversovej štýl. Nie je gýčová a pritom dáva veľmi pekný pohľad na celú tú situáciu. Aké je to náročné, a ako nemáme ani tušenie, ako sa taká žena, alebo dievča cíti. Ako sme možno presvedčení, a máme na takúto situáciu svoj názor, ale človek sa začne hlbšie zamýšľať nad tým, čo keby nedaj Bože... Síce som sa ďalšie dva týždne bála chodiť večer po vonku :D , ale inak bola naozaj super. Odporúčam ešte Vykúpenú lásku, tá je podľa mňa najlepšia :))

Pomohla vám táto recenzia?

Dieťa zmierenia
Dieťa zmierenia
9,27 €
vypredané
Antónia (10)

9. apríla 2014

Na túto knihu som natrafila náhodou v kníhkupectve, deň pred skúškou z matematiky. Ak prvá, keď som ju otvorila bola táto prekrásna báseň "Tak utíš, srdce, už svoj zhon! Ver, Boha čakaj s pokorou! On, hoci dlho otáľa, nechodí nikdy neskoro. Nechodí nikdy neskoro, nedáva dobro na prídel. Nebúr sa, srdce na vlnách – upokoj sa, kým nepríde. Upokoj sa, kým nepríde... Čas ťa vždy v diaľku posiela... Nohy, čo Boha čakajú, pribehnú prvé do cieľa. Pribehnú prvé do cieľa, aj keď je výdrž úbohá... Nuž stíš sa, srdce, s pokorou; ja budem čakať na Boha." Čítala sa sama, a naozaj dáva krásny a pritom reálny náhľad na veci, odporúčam :)

Pomohla vám táto recenzia?

Bez strachu
Bez strachu
5,87 €
vypredané
logo

Staňte sa členom ZachejClubu
a získajte množstvo výhod:

icon

Poštovné zadarmo nad 39 €

Zákazníci nám píšu:

Viac hodnotení
user avatar

Dobrý deň! Včera mi bola doručená objednávka, ktorú som si u Vás objednala. Prekvapilo má tak rýchle vybavenie. Veľmi Vám ďakujem, že môžem obdobie pôstu prežiť od začiatku i s Vašou knihou. Veľa Božích milosti a pokoja vyprosujem a ostávam s pekným pozdravom.

Marta

99 % zákazníkov <br/> nás odporúča

99 % zákazníkov
nás odporúča

Zdroj: Heureka.sk

Zachej magazín

Prihláste sa do newslettra a získajte pravidelné informácie o super ponukách, akciách a zľavách. Zo zasielania sa môžete kedykoľvek odhlásiť.

Možnosti doručenia

zasielkovnaparcelPostcourierGls

Možnosti platby

visamastercardtatraslspvubapplePaygooglePay
heureka_icon

ShopRoku 2021

Finalista - Knihy a e-čítanie