Recenzie: Peter • Zachej.sk
Recenzie: Peter

Recenzie:

P
Peter (11)

7. apríla 2021

Zrejme najlepší, no trochu netradičný sprievodca po Svätej Zemi, ktorú vďaka tejto knihe môžete navštíviť takpovediac s Ježišom. Láska autora k Svätej Zemi a Evanjeliu, taktiež hlboké poznanie Božieho Slova sú čitateľné z každej strany tejto knihy. Ako P. James hovorí, nezabúdajme, že Ježiš žil v skutočnom čase s ozajstnými ľuďmi na ozajstných miestach Izraela a Palestíny. Práve o týchto miestach, ktoré Ježiš mohol nazývať domovom, je táto originálna kniha, ktorú viac než odporúčam!

Pomohla vám táto recenzia?

Putovanie
Putovanie
21,25 €
skladom
P
Peter (11)

29. októbra 2020

overený nákup

Táto kniha od bl. Anny Kataríny je veľmi dobrá na meditáciu nad Kristovým umučením. Popisuje detaily, ktoré v Písme nenájdeme, a tak si vďaka nim môžeme sprítomniť Krížovú cestu. Najviac ma zaujal popis Kristovej agónie v Getsemanskej záhrade, ktorý je veľmi silný a dojímavý. Vrele odporúčam, nielen počas pôstneho obdobia.

Pomohla vám táto recenzia?

Umučenie Pána Ježiša
Umučenie Pána Ježiša
5,62 €
vypredané
P
Peter (11)

7. septembera 2020

overený nákup

Jeden z bestsellerov vydavateľstva Zachej.sk, no tiež mariánskej literatúry na Slovensku! A nie je sa čomu diviť. Pútavo napísaná kniha priamo z pera jednej z medžugorských vizionárok - Mirjany, nás vovedie do vzrušujúceho začiatku zjavení v roku 1981, tiež nás prevedie vojnovým konfliktom v Juhoslávii a jeho vplyvom na Medžugorie a život tejto farnosti. Nadovšetko však táto kniha ponúka triezvy pohľad na zjavenia Panny Márie na tomto mieste a tak trochu ich "odmytologizuje". Mirjana podáva svoj pohľad ako nesmierne duchovná a mariánska osoba, no tiež ako bežná manželka, matka rodiny a priateľka pre mnohých. Takto jej skúsenosť vyznieva autenticky, dôveryhodne a v súlade s učením Cirkvi. Čo mnohí dlhé roky hľadajú počas teologických štúdií, má Mirjana prežité, premodlené a je súčasťou jej života. Táto kniha je jej darom medžugorským pútnikom, tak ako ona dostala nezaslúžený dar vidieť Matku Božiu, čoho si je plne vedomá.

Pomohla vám táto recenzia?

Moje srdce zvíťazí
Moje srdce zvíťazí
10,12 €
skladom
P
Peter (11)

6. septembera 2020

Koho zaujíma východné mníšstvo, liturgia, ikony a Svätá Hora Athos, ten bude z tejto knihy naozaj nadšený a určite si ju prečíta viackrát. Záhradou Bohorodičky sa nazýva polostrov Athos v Grécku, neďaleko Thesaloník. Žije tu viac než 2000 mníchov, ktorí sa oddávajú pôstom a modlitbám za tento svet. Preto sa hovorí, že je to jedno z najsvätejších miest na zemi, vďaka ktorému Boh stále preukazuje svoje milosrdenstvo tomuto svetu. Posledná liturgia bude podľa tradície slávená na tomto mieste, ktoré je majákom viery a modlitby nielen pre pravoslávnych veriacich, ale pre celý kresťanský svet.

Pomohla vám táto recenzia?

Zo záhrady Bohorodičky
Zo záhrady Bohorodičky
10,20 €
skladom
P
Peter (11)

14. mája 2019

Myslím, že táto kniha je na Slovensku nedocenená a tiež málo propagovaná. Pritom ide o krásne a praktické zhrnutie kresťanského života podľa vzoru modlitebného života samotného Krista a apoštolov. Kniha obsahuje akoby prednášky duchovného otca o jeho ceste k výšinám mystiky popretkávané príbehmi, anekdotami a praktickými radami. Môže náozaj pomôcť a viesť k zduchovneniu nášho života.

Pomohla vám táto recenzia?

P
Peter (11)

31. decembra 2018

Táto kniha, autobiografický spis sv. Terézie z Lisieux, zmenila život mnohým kresťanom. Dielo pozostáva z troch častí - rukopisov o jej detstve, živote v kláštore a zhrnutie jej duchovnej cesty detstva. Terezka písala jednoducho a zrozumiteľne, vyjadrila veľké pravdy kresťanského života jednoduchým spôsobom.

Pomohla vám táto recenzia?

P
Peter (11)

26. novembra 2018

Osvedčený spisovateľ náboženských románov Wilhelm Hünermann ani tentoraz nesklamal. Fatimský príbeh opisuje pútavo a umelecky so zreteľom na detaily pri jednotlivých zjaveniach Panny Márie trom pastierikom.

Pomohla vám táto recenzia?

Zázrak v Cove da Iria
Zázrak v Cove da Iria
6,72 €
skladom
P
Peter (11)

26. novembra 2018

Kniha sa čítala veľmi dobre, lebo je ozaj zaujímavá. Detaily zo života Krista a Márie Magdalény sú veľmi krásne opísané. Emmerichová dáva plastický opis zovňajšku Magdalény takým spôsobom, že si človek vie predstaviť jej krásu a pôvab. Tiež zaujímavo popisuje zložitú cestu obrátenia Magdalény, ktoré sa rozhodne neudialo z dňa na deň.

Pomohla vám táto recenzia?

Mária Magdaléna
Mária Magdaléna
5,53 €
skladom
P
Peter (11)

30. októbra 2018

Nádherný román o lurdských zjaveniach, ktorý čitateľa prenesie do roku 1858. Prvé zjavenie Panny Márie Bernadete je opísané tak plastickým spôsobom, že máte pocit akoby ste stáli s Bernadetou pred jaskyňou Masabielle a cítite vánok, ktorý ju priťahoval smerom k jaskyni kde ju ohúri zjavenie krásnej Pani v bielych šatách s modrým pásom. Táto kniha od Franza Werfela predstavuje naozaj umelecký zážitok.

Pomohla vám táto recenzia?

Pieseň o Bernadete
Pieseň o Bernadete
10,20 €
skladom
P
Peter (11)

9. októbra 2018

Pre všetkých, ktorí sa zaujímajú o fatimské posolstvo je táto kniha takpovediac povinným čítaním. Autor detailne hovorí o živote pastierikov a o zjaveniach s použitím dobových materiálov a svedectiev. Pútavým spôsobom je opísané posledné zjavenie a tiež Slnečný zázrak. Čitateľ sa taktiež dozvie o osudoch troch detí po zjaveniach a tiež o ich rodinnej situácii.

Pomohla vám táto recenzia?

Fatimské tajomstvo
Fatimské tajomstvo
16,92 €
vypredané
1
2
logo

Staňte sa členom ZachejClubu
a získajte množstvo výhod:

icon

Poštovné zadarmo nad 39 €

Zákazníci nám píšu:

Viac hodnotení

Minulý štvrtok neskoršie popoludní som si u Vás objednala knihy a tento pondelok ráno, keď som prišla do práce, balík bol už na mojom stole. Vlastne vždy to tak je, keď si u Vás nakupujem. Tentokrát mi to už nedalo a rozhodla som sa, že sa Vám musím veľmi pekne poďakovať za Vaše úžasné a rýchle služby a nech sa Vám darí aj naďalej.

Lucia

99 % zákazníkov <br/> nás odporúča

99 % zákazníkov
nás odporúča

Zdroj: Heureka.sk

Zachej magazín

Prihláste sa do newslettra a získajte pravidelné informácie o super ponukách, akciách a zľavách. Zo zasielania sa môžete kedykoľvek odhlásiť.

Možnosti doručenia

Možnosti platby

heureka_icon

ShopRoku 2021

Finalista - Knihy a e-čítanie