Recenzie: Diana • Zachej.sk
Recenzie: Diana

Recenzie:

D
Diana (19)

30. januára 2021

Z tejto duchovnej knihy čerpám opakovane. Veľmi ma zasiahla a pomáha mi v modlitbovom živote. Určite odporúčam skúsiť. Myšlienky sú jasné, zrozumiteľné, jednoduché. Veď napokon pochádzajú od Pána Ježiša, ktorý, ako sa mi zdá, neprehovára k dušiam zbytočne komplikovane :)

Pomohla vám táto recenzia?

Cesta dozrievania
Cesta dozrievania
3,32 €
skladom
D
Diana (19)

30. januára 2021

overený nákup

Trošku náročnejšie čítanie. Odporúčam skôr pre čitateľov, ktorí už majú načítanú nejakú tú mystickú literatúru. Začiatočníkov by mohla odradiť, myslím si. Svätá Gemma je úžasná. Knihu som na prvý raz napriek tomu nedočítala, ale určite sa k nej ešte vrátim. Asi to len nie je kniha na neskoré večerné čítanie, čo je môj hlavný čitateľský čas.

Pomohla vám táto recenzia?

Svätá Gemma Galgani
Svätá Gemma Galgani
10,97 €
skladom
D
Diana (19)

30. januára 2021

overený nákup

Krásny zošitok vyrobený na Slovensku od jednej mladej šikovnej Slovenky. Takéto výrobky vždy rada podporím a uprednostním. Lákal ma najmä nápis, pretože som zošitok chcela používať na zapisovanie myšlienok z duchovnej literatúry, ktoré ma chytili za srdce a chcela som ho používať ako takú modlitebnú knižku. Veru to aj robím ;) Denník jednej duše. Obal zošitka je z lesklého hrubšieho papiera ale radšej som si kúpila školský plastový obal, aby sa mi nezničil. No chutná vecička, odporúčam ako darček.

Pomohla vám táto recenzia?

D
Diana (19)

30. januára 2021

overený nákup

Odporúčam, veľmi pekné spracovanie. Ja som ju kúpila ako darček, ale veru som mala čo robiť, aby som si ju nenechala :) No a svätá Terezka je klasička duchovného života, nechať sa ňou sprevádzať môže byť len dobrá voľba.

Pomohla vám táto recenzia?

D
Diana (19)

30. januára 2021

overený nákup

Veronika Giuliani je naozaj veľká svätá. Zaujala ma, keď som čítala akú veľkú úctu k nej prechovával páter Pio. S jej myšlienkami prechádzam každým dňom. Je to knižočka naozaj na pomalé "prežúvanie" a modlitbu. Odporúčam pekne položiť na nočný stolík a nechať sa v duchovnom živote sprevádzať sv. Veronikou.

Pomohla vám táto recenzia?

D
Diana (19)

12. apríla 2019

overený nákup

Naozaj vynikajúce dielko, ďakujem Zachej. Kniha sa veľmi príjemne čítala, autorky písali svoje kapitoly zaujímavo, tak som to prečítala na jeden šup. teraz začať od začiatku a brať si ich naozaj skúsené, trefné postrehy a tipy k srdcu. Každou prečítanou stránkou som mala väčšiu a väčšiu chuť modliť sa. Vzhľadom na moju situáciu ideálna kniha prečítaná v správnom čase.

Pomohla vám táto recenzia?

E-kniha: Keď sa žena modlí
E-kniha: Keď sa žena modlí
6,23 €
ihneď na stiahnutie
D
Diana (19)

15. júna 2018

overený nákup

Krásna kniha, práve ju čítam, je veľmi inšpiratívna. Niekedy mám chuť ostať pri jednom dni aj dlhšie, niekedy v zhone dňa 1-2 dni vynechám, ale stále mám chuť a motiváciu v tejto, dá sa povedať novéne, pokračovať. Jeden kus som už aj darovala ako darček a plánujem darovať minimálne ešte jednu ďalšiu. Odporúčam!

Pomohla vám táto recenzia?

Srdce podľa Márie
Srdce podľa Márie
5,87 €
vypredané
D
Diana (19)

27. novembra 2015

overený nákup

Diár ako pre mňa! Konečne vhodná veľkosť, príjemný papier, praktickosť, dostatočne veľa miesta a zároveň nie príliš (nemám rada, keď mi ostávajú veľké nezapísané plochy :)) zaznamený cirkevný kalendár je tiež veľmi užitočný. Kúpu tohto diáru neľutujem.

Pomohla vám táto recenzia?

Denník kresťana 2016
Denník kresťana 2016
3,72 €
vypredané
D
Diana (19)

31. augusta 2015

Túto knihu sa mi ľahko čítalo, napriek tomu, že je to dielo staré vyše 200 rokov. Vyzýva k ustavičnej modlitbe, k jednoduchosti...pútnik je naozaj inšpiratívny.

Pomohla vám táto recenzia?

D
Diana (19)

23. augusta 2015

vynikajúca kniha, veľmi pekná spiritualita ženy, mne sa tam okrem iného páčilo ako autorka píše o príkaze "Ženy, podriaďujte sa svojim mužom." Kniha sa dá čítať stále dokola a vždy je tam niečo nové - pretože je úplne napumpovaná myšlienkami nad ktorými sa stojí za to pozastaviť. Napr.: "Milovať znamená slúžiť, myslieť najprv na druhých, zabúdať na vlastných strach, deliť sa a neustále prinášať radosť." alebo: "Muž bol prvý v pláne stvorenia, žena je prvá v pláne vykúpenia."

Pomohla vám táto recenzia?

1
2
logo

Staňte sa členom ZachejClubu
a získajte množstvo výhod:

icon

Poštovné zadarmo nad 39 €

Zákazníci nám píšu:

Viac hodnotení

Už mi tie knihy prišli. Ďakujem za promptné vybavenie a dobrú spoluprácu.

Michal

99 % zákazníkov <br/> nás odporúča

99 % zákazníkov
nás odporúča

Zdroj: Heureka.sk

Zachej magazín

Prihláste sa do newslettra a získajte pravidelné informácie o super ponukách, akciách a zľavách. Zo zasielania sa môžete kedykoľvek odhlásiť.

Možnosti doručenia

Možnosti platby

heureka_icon

ShopRoku 2021

Finalista - Knihy a e-čítanie