Knihy o exorcizme

Knihy o exorcizme

(30 produktov)

Exorcizmus je úkon, ktorého cieľom je vyhnať démona alebo iné zlé sily z posadnutých ľudí či zvierat...

Filtre

Kategórie

Najobľúbenejšie
Najnovšie
Najlacnejšie
Najdrahšie
Najvyššia zľava
Top 48
Pane, príď mi na pomoc
Pane, príď mi na pomoc

Imrich Degro

Modlitby za uzdravenie a oslobodenie. Kniha Pane, príď mi na pomoc je užitočným sprievodcom veriacich na ceste k vnútornému uzdraveniu a oslobodeniu. Modlitby určené pre súkromnú pobožnosť otvárajú srdce veriaceho a vedú ho procesom premeny, uzdravenia a odpustenia. Prednášané modlitby nevyznievajú násilne, nie sú nátlakom na Boha, ale láskavým rozhovorom a primknutím sa k jeho srdcu.Autor – exorcista učí veriacich bojovať proti temnote a okovám zranení nielen silou žalmov a svedectva života Ježiša Krista, ale tiež prostredníctvom modlitby autoexorcizmu, modlitby za vnútorné uzdravenie a oslobodenie. Publikácia a modlitby v nej sú prirodzenou výpoveďou duše dychtiacej po spočinutí v pokoji a bezpečí Božej prítomnosti a môžu sa tak stať súčasťou pravidelného modlitbového života každého kresťana.Kniha je cirkevne schválená.Odporúčame Vám ďalšiu knihu od Imricha Degra: Ničivá sila okultizmu (2017).

Skladom
-12%

2,55 €

Modlitby za oslobodenie od Zlého a citových rán, 1. diel
Modlitby za oslobodenie od Zlého a citových rán, 1. diel

Václav Kocián (ed.)

Odporúčame: Pane, príď mi na pomoc (2017).Brožúrka Modlitby za oslobodenie od Zlého a citových rán obsahuje modlitby zamerané na vnútorné uzdravenia. Ježiš je Vykupiteľ celého človeka: jeho tela, duše, ducha, emócii, minulosti, prítomnosti i budúcnosti. Brožúra obsahuje návod ako postupovať v modlitbe za oslobodenie, postup ako sa modliť za telesné i vnútorné uzdravenie, modlitbu obnovenia krstných sľubov, vzývania Najsvätejšej Trojice, Panny Márie, sv. Michala archanjela a litánie.

Skladom

2,42 €

Zhubný špiritizmus
Zhubný špiritizmus

Francesco Bamonte

Okultná činnosť Zlého v údajných komunikáciách s druhým svetom. Milióny ľudí sa vydávajú na cestu špiritizmu bez zlého úmyslu: aby zostali v kontakte so svojím drahým zosnulým a našli útechu vo svojej bolesti. Alebo ho začnú praktizovať zo zábavy, a tak ľahkovážne otvoria dvere svetu okultizmu. V obidvoch prípadoch ich vedie viera, že sa takto dokážu priblížiť k druhému svetu, a neuvedomujú si, že v skutočnosti sa od Boha vzďaľujú.Kniha, ktorej autorom je známy exorcista, prináša dôkaz o veľkej zradnosti špiritistických praktík, od automatického písania až po používanie kyvadielka, ktorými sa žijúci pokúšajú vyvolávať mŕtvych, aby sa ich vypytovali. Nejedná sa o odbornú teologickú literatúru pre tých, ktorí pracujú v tejto oblasti, ale o rozprávanie založené na skúsenostiach, ktoré má osvetliť aktuálny problém aj prostredníctvom odkazov na Bibliu a učenie Cirkvi. Informácie obsiahnuté v knihe sú spoľahlivé pre toho, kto si chce prehĺbiť vedomosti o špiritizme, užitočné pre toho, kto sa ním nechce dať oklamať, a nevyhnutné pre toho, kto, žiaľ, už padol do jeho pasce.Kniha je cirkevne schválená.

Skladom
-12%

6,95 €

Poraziť diabla skrze Ježiša
Poraziť diabla skrze Ježiša

Angela Musolesi; Gabriele Amorth

Ako oslobodzovať a oslobodiť sa. Dnešná kultúra má tendenciu popierať Boží obraz v človeku, a tak otvára čoraz viac priestoru pre pôsobenie Zlého. Ako sa mu však vzoprieť? Kniha je účinným protijedom relativizmu a akejkoľvek formy pokrytectva. K dosiahnutiu víťazstva nad diablom sú potrebné tieto zbrane: viac veriť evanjeliám, nestáť v ceste sile slov, ktoré vyslovil Ježiš, a oslobodzovať.V knihe Poraziť diabla skrze Ježiša je opísaný spôsob, ako modlitbou oslobodzovať spod légií zlých duchov, v prvom rade na základe skúsenosti a učenia veľkého exorcistu dona Amortha. Nájdete tu:návod na modlitbu priamym príkazom Zlému v mene Ježiš,konkrétne modlitby oslobodenia,praktické rady, kedy a ako tieto modlitby použiť,pozoruhodné svedectvá ľudí, ktorí sa ocitli pod útlakom diabla,Novénu k predrahej Ježišovej krvi a vovedenie do kultu úcty Ježišovej Krvi.V závere knihy je zhrnutie prejavu pápeža Františka, ktorý nás pozýva „mať sa stále na pozore pred klamstvom zlého ducha“.Autorka knihy Angela Musolesi je františkánska laická sestra a roky spolupracuje s exorcistami na celom svete podľa učenia dona Amortha. Je zapálenou modlitebnou bojovníčkou a službu oslobodzovania vykonáva dokonca aj telefonicky. Venuje sa tiež chudobným a získala medzinárodné ocenenie Žena roka pre európsku kultúru.Samostatnú Novénu k Predrahej Kristovej Krvi od Bartolomea da Saluzza si môžete zakúpiť tu: Modlitby ku Kristovej krvi (2020).Recenzia Poraziť diabla skrze Ježiša na stránke Blog.Zachej.sk

Skladom
-12%

6,95 €

Diabolské posadnutia a exorcizmus
Diabolské posadnutia a exorcizmus

Francesco Bamonte

Zlý duch, jeho klamstvá a ako im čeliť. Často sa opakujúca otázka, ktorú kladú ľudia a kňazi tým, ktorí sa venujú delikátnej službe exorcizmu, znie:Ako zistíme, kedy je osoba naozaj posadnutá diablom?Na túto otázku sa snaží odpovedať kniha Francesca Bamonteho, ktorá zároveň poskytuje prehľad katolíckej náuky o diablovi a jeho mimoriadnom pôsobení, počnúc biblickými odkazmi cez Katechizmus Katolíckej cirkvi až po príhovory Pavla VI. a Jána Pavla II. a predtým ešte objasnením myslenia dvoch veľkých učiteľov Cirkvi: sv. Augustína a sv. Tomáša Akvinského.Osobitná pozornosť je venovaná dvom spôsobom pôsobenia Zlého: bežnému a mimoriadnemu, ktoré sa prejavuje javmi infestácie, vexácie, obsesie a posadnutia diablom. Autor poskytuje v tejto časti všetky potrebné podklady pre to, aby pomohol rozlíšiť, kedy ide o skutočnú posadnutosť diablom a kedy nie.Prednosťou tohto diela je, že poskytuje bezpečné kritéria na priblíženie sa k nevyspytateľnému tajomstvu, ktoré tento druh zápasu zahŕňa a to nielen pre samotných exorcistov, ale aj pre kňazov a laikov. Kniha je cirkevne schválená.

Skladom
-12%

6,95 €

Osloboď ma, Pane!
Osloboď ma, Pane!

Mária Vicenová

Spoznajme bojovú taktiku a zbavme sa duchovných pút, ktoré ohrozujú náš život. Závislosť, depresie, duchovná prázdnota, oslabená vôľa, pomýlená myseľ, to všetko nám bráni nasledovať Krista a jeho evanjelium, rásť vo svetle viery, dozrievať a stávať sa apoštolmi, ktorí vlastným životom vydávajú svedectvo o Božej láske. Preto Mária Vicenová v knihe Osloboď ma, Pane! ponúka návod, ako spoznať a osvojiť si bojovú taktiku duchovného zápasu a zbaviť sa negatívnych pút, ktoré ohrozujú náš život.

Skladom

3,78 €

Svätá Gemma - Drahokam Cirkvi
Svätá Gemma - Drahokam Cirkvi

život, posolstvo, zázraky a pobožnosti. Sv. Gemma Galgani sa narodila v Taliansku v roku 1878 a zomrela v roku 1903 ako 25 ročná. Svoj krátky život prežila životom obyčajného dievčaťa. Bola veľmi milá, pôvabná, odvážna a múdra, s hlbokým citom pre ľudskosť, zmyslom pre humor i živú kresťanskú radosť. Matka jej zomrela, keď mala 7 rokov a v 18 rokoch jej zomrel otec. Na mladučkej dievčine ostala celá domácnosť i starostlivosť o súrodencov. Svoj život prežívala v modlitbe a utrpeniach, ktoré obetovala za obrátenie hriešnikov a vyslobodenie duší z očistca. Jej mystický život bol prežiarený úctou k Panne Márií a Sviatosti Oltárnej. Často vídavala svojho anjela strážcu, s ktorým sa rozprávala ako s najlepším priateľom. Svätá Gemma - Drahokam Cirkvi je patrónkou lekárnikov a sirôt. Na jej príhovor bolo z neba zoslaných množstvo milostí a zázračne uzdravených ľudí.

Skladom

2,42 €

Zakázané svedectvo
Zakázané svedectvo

Tomáš Haburaj

Príbehy o boji s diablom. Tomáš Haburaj je grécko-katolíckym kňazom, ktorý napísal knihu Zakázané svedectvo na základe vlastných skúsenosti. Prináša svedectvo o zakázanej oblasti, do ktorej človek nemá nikdy vstupovať. Prekročením Božích prikázaní, človek vchádza do priestoru, ktorý nemá presné mantinely. Táto kniha podáva svedectvo o tých, ktorí vošli do tohto poľa a nevedeli z neho von!V ponuke z tejto serie aj kniha Teba nenávidím..

Skladom

6,69 €

Ježiš, môj uzdravovateľ
Ježiš, môj uzdravovateľ

Elias Vella

(6.vydanie). Túžite po živote, ktorý je presiaknutý radosťou a vedomím, že Ježiš nás miluje? Každý sa môže rozhodnúť pre vnútornú zmenu a nechať sa uzdraviť Ježišom! Láskavosť a múdrosť exorcistu Eliasa Vellu sa odráža v knihe Ježiš, môj uzdravovateľ, ktorá je prepisom nahrávok z jeho seminára o vnútornom uzdravení.Ku knihe je dobré sa kedykoľvek vracať, opätovne načerpať povzbudenie i dobrú radu. Nechajte sa viesť a dovoľte Ježišovi vás uzdraviť. "Uzdrav ma Pane, nie ako ja chcem, ale uzdrav ma podľa Tvojej vôle."Pozrite si tiež knihu Kristoterapia (2010).Recenzia: Ježiš, môj uzdravovateľ na stránke blog.zachej.sk.

Skladom

11,54 €

Teba nenávidím
Teba nenávidím

Tomáš Haburaj

Príbehy o boji s diablom II. Gréckokatolícky kňaz Tomáš Haburaj sa rozhodol pokračovať v sérii Príbehov o boji s diablom a po knihe Zakázané svedectvo vydal ďalší titul s názvom Teba nenávidím.Ide o výber vyše 50 príbehov, ktoré vychádzajú z jeho skúseností vysluhovania exorcizmov. Kniha je popretkávaná množstvom biblických citátov podoprenými reálnymi príbehmi posadnutých ľudí, ktorí našli uzdravenie v mene Ježiš. Publikácia je akýmsi varovným prstom pre ľudí, ktorí koketujú so zlom bez uvedomovania si reálnych dôsledkov ich konania. Rovnako v nej môžu mnohí nájsť odpovede na otázky, ktoré si kladú či problémy, ktoré ich sprevádzajú. Veľkou pomôckou sú aj modlitby v autorite v poslednej časti knihy, v ktorých sa možno zriekať zlých duchov a ich konkrétnych prejavov v našom živote vedúcich často k hriechom a závislostiam.

Skladom

9,60 €

Zlých duchov vyháňajte
Zlých duchov vyháňajte

Elias Vella

Zo skúseností exorcistu. Brožúra Zlých duchov vyháňajte obsahuje hlavné myšlienky exorcistu P. Eliasa Vellu z Malty, počas jeho návštevy Českej republiky v máji 1993. Sú aktuálne aj dnes. Z obsahu:Učil som sa, že diabol neexistujeBojuje proti námPokušenie, zviazanosť, posadnutosťPrístupové cesty diablaBoha už nepotrebuješ?MágiaLiečiteliaHoroskopy, znamenia zverokruhovAlternatívna medicínaJógaSatanizmusModlitba oslobodenia (rozviazanie).

Skladom

2,42 €

Kristoterapia (Elias Vella)
Kristoterapia (Elias Vella)

Elias Vella

Ježiš ťa chce urobiť celistvým. Uzdravenie od zla a oslobodenie od zlého nám ponúka páter Elias Vella – františkánsky kňaz a exorcista v knihe Kristoterapia. Už samotný názov nám napovedá, že celkové uzdravenie, nielen tela, ale hlavne duše môžeme dosiahnuť v Kristovi. V knihe nám páter Vella ukazuje cestu, keď blúdime, dvíha nás, keď padáme a dodáva silu, keď si myslíme, že už nevládzeme. Otvorme sa pre Kristoterapiu a nechajme sa viesť a uzdravovať jediným neomylným liečiteľom – Ježišom Kristom.Odporúčame aj knihu: Kristoterapia od Dominika Chmielewskeho.

Skladom

6,01 €

Exorcista Elias Vella
Exorcista Elias Vella

Elias Vella; Martin Ližičiar

Diabol sa nás bojí. V knihe Exorcista Elias Vella - Diabol sa nás bojí nám populárny maltský kňaz poodhalí pozadie svojej služby i celého života, ktorý prináša ovocie po celom svete. Ako známy misionár a rečník navštívil množstvo krajín a Slovensko nebolo výnimkou. V knižnom rozhovore sa s nami delí o svoj obohacujúci pohľad na prežívanie viery, no ako exorcista nezabúda ani na diabla, ktorého existenciu v minulosti sám spochybňoval. Po početných skúsenostiach so službou exorcizmu však vie, že "ako dedičia neba máme v rukách silné zbrane," ktorými môžeme dostať nášho nepriateľa na lopatky aj v našich osobných duchovných bojoch.

Skladom

0,49 €

Ježišove psychické utrpenia
Ježišove psychické utrpenia

Elias Vella

Cesta k vnútornému uzdraveniu cez psychické utrpenie Ježiša. Kniha Ježišove psychické utrpenia je ďalším dielom od známeho charizmatického kňaza menom Elias Vella, ktorý hneď v úvode píše, že jedným z najobľúbenejších prejavov kresťanskej zbožnosti je Krížová cesta. Meditácie o Ježišovom utrpení v nás rozhodne vzbudia pokánie a snahu k čoraz intenzívnejšiemu vzťahu s Ježišom. V tejto publikácií nájdeme meditácie o Ježišových utrpeniach. Okrem fyzického, Ježiš znášal aj strašné psychické utrpenie. Trpel strachom, pokušením, hnevom, napätím, osamelosťou, sebazapieraním. No my to často ignorujeme. A práve cieľom týchto meditácii je kráčať s Ním v týchto situáciach.Páter Vella na týchto nádherných stránkach interpretuje ľudské utrpenie vo svetle Kristovho utrpenia, smrti i zmŕtvychvstania. Nenechajme sa utrápiť, buďme odvážni. Nech je táto kniha pre nás kristoterapiou.

Skladom

5,24 €

Odpoveď Cirkvi na fenomén Zlého vo svete
Odpoveď Cirkvi na fenomén Zlého vo svete

Jozef Maretta

Odporúčame do Vašej pozornosti: Sme vo víťaznom tíme (2017) a výbornú knihu od košického exorcistu Imricha Degra: Ničivá sila okultizmu (2017).Skúsený exorcista ThDr. ICLic. PaedDr. Jozef Maretta, PhD. v knihe Odpoveď Cirkvi na fenomén Zlého vo svete, zameriava svoju pozornosť na pôvodcu smrti, jeho pokušiteľskú činnosť ale aj na pomoc tým, ktorí podľahli jeho taktikám. Venuje sa nasledovným témam: okultizmus, mágia, veštenie, špiritizmus, alternatívna medicína, joga, reiky, autogénny tréning, rosenkruciáni - bratstvo ruže a kríža, teozofia, hermetický rád zlatého úsvitu, ordo templi orientus, okultné spoločnosti a i.Publikácia podrobne rozoberá pôsobenie Zlého ducha v dnešnom svete a tiež stanovisko Cirkvi, ktorá ponúka pomoc - víťazstvo Ježiša Krista nad smrťou, hriechom i diablom.Recenzia: Odpoveď Cirkvi na fenomén Zlého vo svete na stránke blog.zachej.sk

Skladom

10,57 €

Sme vo víťaznom tíme
Sme vo víťaznom tíme

Jozef Maretta

Kniha Sme vo víťaznom tíme od kňaza Jozefa Marettu nám pomôže spoznať Zlého ako protivníka, poukáže na bojisko, kde všetci zápasíme a ponúkne miesto vo víťaznom tíme Ježiša Krista.Obsah: Poznaj protivníkaStratégia ZléhoDiablova výhraZlý útočíAko odpovedať na pokušeniaBojové pole nielen pre posadnutýchNaša obranná zbrojPlná Božia zbrojAko zo zajatiaOdporúčame Vám: Ničivá sila okultizmu (Imrich Degro).

Skladom

7,66 €

O satanovi
O satanovi

Elias Vella

Kniha je totožným vydaní titulu O satanovi z roku 2010.Na jednom exorcizme som sa spýtala pátra Eliasa Vellu, prečo sa zlého ducha počas exorcizmu na nič nepýtal, prečo mu na nič neodpovedal, hoci naň zlý duch ustavične chrlil urážky. Veď je exorcista, mohol to urobiť a možno by sa niečo dozvedel. Odpovedal mi: „Zlý chce dosiahnuť práve to, aby som sa s ním rozprával. Keď sa rozprávam s nim, nemodlím sa a moja pozornosť je upriamená naňho, a nie na Ježiša. Ale keď sa modlím, zlý musí vypadnúť."„Diabol má dva ciele: V prvom rade klamať ľudí, lebo je to veľký klamár, V druhom rade chce odviesť našu pozornosť od Ježiša. A pre to je ochotný urobiť Čokoľvek. Diablove útoky sú veľmi prefíkané a je ťažké odhaliť ho, najmä keď nám predstavuje niečo navonok dobré, čo v sebe ukrýva zlo.""Zámerom tejto knihy je poučiť, kto je diabol, aké sú jeho taktiky, ako možno používať zbrane, ktoré máme k dispozícii. Jej cieľom nie je vyvolať strach z boja proti diablovi, ale zakúsiť radosť z víťazstva. Lebo diabol je už porazený. Porazil ho Ježiš na kríži a diabol o tom vie.""Mágia je nepochybne oblasťou, ktorá patrí diablovi. Nemyslím tým kúzelníkov, ktorí vystupujú na javisku a ponúkajú nám slušnú zábavu svojimi takzvanými magickými kúzlami. Myslím tu predovšetkým na okultizmus, špiritizmus, čary a pod. Diabol je určite prítomný v čiernej mágii. Rituály, ktoré predvádzajú čarodejnice alebo čarodejníci, sú priamou alebo nepriamou pozvánkou diabla v snahe získať väčšiu moc." (autor)

Skladom

9,22 €

E-kniha
E-kniha: Pýtame sa exorcistu
E-kniha: Pýtame sa exorcistu

Imrich Degro

128 odpovedí na chúlostivé otázky: prekliatie, okultizmus, rodové zaťaženie, choroby.... Nerozumiem úplne kliatbam, ktoré prechádzajú z predkov na ďalšie tri generácie. Prečo niekoho zasiahnu a niekoho nie? Čo robiť, aby sme ich zrušili?Odpoveď na túto a ďalších 127 otázok nájdete v knižke, ktorú spoločne vytvorili návštevníci internetovej stránky Zachej.sk a košický exorcista Imrich Degro.O rozmanitosti podnetov svedčí nasledujúci zoznam tém: prekliatie, rodové zaťaženia, posadnutosť, okultizmus, zvláštne predmety a praktiky, liečebné techniky, kozmetika, vzťahy, neprajnosť, závislosti, choroby, neplodnosť, sexualita, zosnulí, modlitba, kresťanský život.Knižné publikovanie otázok a odpovedí, usporiadaných tematicky do kapitol, má poslúžiť čo najširšiemu okruhu čitateľov, aby našli pomoc a radu vo svojich ťažkých či nejasných životných situáciách.Odpovede o. Degra čitateľom sú zároveň odpoveďou na výzvu apoštola Pavla: „Všetko skúmajte, a čo je dobré, toho sa držte!“ (1 Sol 5,21) Prostredníctvom tejto knižky prehlbujme poznanie našej viery, aby sme sa vyhli nebezpečenstvám rôzneho druhu a vyberali si len to, čo je pre nás skutočne dobré a čo nás povedie k večnému životu.Kniha je cirkevne schválená.

Ihneď na stiahnutie
-15%

7,57 €

Úsmevné príbehy lietajúceho pátra
Úsmevné príbehy lietajúceho pátra

Elias Vella

V tejto knihe plnej autentických zážitkov budeme mať možnosť vidieť ľudskú stránku pátra Eliasa a spôsob, akým je schopný s humorom, jednoduchosťou a bez panikárenia prispôsobiť sa rozličným okolnostiam. Humor je základnou črtou príbehov pátra Eliasa, ktoré sa odohrali počas množstva jeho ciest po piatich svetadieloch. Nielenže dokáže, ale je aj schopný nasmerovať rôzne situácie správnym smerom, čo je nevyhnutná vlastnosť života každého človeka, nevynímajúc svätcov - zostať ľudským. Je to spôsob, ako si zachovať rovnováhu v každodennom živote, v živote, ktorý prináša vždy nové výzvy. Teraz vkladám túto knihu, naplnenú stovkou príbehov, do vašich rúk a som si istý, že keď ju raz začnete čítať, nezatvoríte ju, kým ju neprečítate až do konca...Saviour Schiavone, blízky priateľ pátra Eliasa.

Skladom

7,28 €

E-kniha
E-kniha: Pane, príď mi na pomoc
E-kniha: Pane, príď mi na pomoc

Imrich Degro

Modlitby za uzdravenie a oslobodenie. Kniha Pane, príď mi na pomoc je užitočným sprievodcom veriacich na ceste k vnútornému uzdraveniu a oslobodeniu. Modlitby určené pre súkromnú pobožnosť otvárajú srdce veriaceho a vedú ho procesom premeny, uzdravenia a odpustenia. Prednášané modlitby nevyznievajú násilne, nie sú nátlakom na Boha, ale láskavým rozhovorom a primknutím sa k jeho srdcu.Autor – exorcista učí veriacich bojovať proti temnote a okovám zranení nielen silou žalmov a svedectva života Ježiša Krista, ale tiež prostredníctvom modlitby autoexorcizmu, modlitby za vnútorné uzdravenie a oslobodenie. Publikácia a modlitby v nej sú prirodzenou výpoveďou duše dychtiacej po spočinutí v pokoji a bezpečí Božej prítomnosti a môžu sa tak stať súčasťou pravidelného modlitbového života každého kresťana.Katolícky kňaz Imrich Degro je od roku 2002 poverený košickým arcibiskupom pre službu exorcizmu v Košickej arcidiecéze. Zároveň pôsobí ako vysokoškolský pedagóg na Katolíckej univerzite v Ružomberku a ako duchovný v Spoločenstve svätého Michala archanjela v Košiciach.Kniha je cirkevne schválená.Odporúčame Vám najnovšiu knihu od Imricha Degra: Ničivá sila okultizmu (2017).

Ihneď na stiahnutie
-15%

2,47 €

Posledné kusy
Diabol kúzla zbavený
Diabol kúzla zbavený

Gianni Sini

Patrí exorcizmus do minulosti?. Hovoriť v dnešnej dobe o reálnom diablovi je nepríjemné, pretože táto téma evokuje stredovek. Patrí teda exorcizmus do minulosti? Rozhodne nie! Slovo diabol, diabolský je v súčasnej dobe vyslovované a skloňované až pričasto, používané veľmi ľahkovážne – či už v knihách, vo filmoch alebo v rôznych televíznych reláciach a správach. Diabol je predstavovaný skôr ako módny trend a nie ako nebezpečenstvo.A preto by mal na túto tému rozprávať aj odborník, kňaz poverený Cirkvou – exorcista. Gianni Sini hovorí vážne o hrozbách ako sú špiritizmus, okultizmus, satanizmus, ktoré so sebou prinášajú zvrátené ideológie, skľúčenosť, depresie. V knihe Diabol kúzla zbavený tiež ponúka cenné rady, ako odhaliť pokúšanie a skutky Zlého. Diablova zlomyseľnosť je obrovská, neustále sa nás pokúša odvrátiť od Dobra, veľmi atraktívnou formou zvádza naše mysle a srdcia tak, že strácame schopnosť pomenovať zlo a hriech.

Skladom

10,57 €

DVD: Diabol, Posadnutosť zlom
DVD: Diabol, Posadnutosť zlom

Nikdy sa toľko nehovorilo o diablovi, ovládaní zlým duchom a exorcizme. Avšak len málokedy boli dané uspokojivé vysvetlenia. Tento film nehovorí o senzáciách, hoci obsahuje veľmi silné zábery zo skutočného exorcizmu. Presne opisuje pôvod zlého ducha, jeho vpád do sveta od pokušenia Adama a Evy až podnes.Schopnosti, taktika, ciele a hranice zlého ducha vysvetľujú špecialisti na svet démonov, vrátane najznámejšieho zo všetkých, Gabriela Amortha, oficiálneho exorcistu Rímskej diecézy. Objavíme, ako koná diabol prostredníctvom pokušenia, trýznenia, úzkostí, mágie, či manipulácie.Zistíme, kto sú jeho vyhľadávané obete a kadiaľ vedie cesta do jeho sietí. Takisto sa zoznámime so svetom špiritizmu, tarotu, astrológie, satanizmu a s ďalšími formami okultizmu. Nad svetom temna však víťazí svetlo viery, v ktorom zmôžeme viac než zlý duch…Slovenský dabing, 53 min.Odporúčanie: od 15 rokov

Skladom

4,85 €

E-kniha
E-kniha: Poraziť diabla skrze Ježiša
E-kniha: Poraziť diabla skrze Ježiša

Angela Musolesi; Gabriele Amorth

Ako oslobodzovať a oslobodiť sa. Dnešná kultúra má tendenciu popierať Boží obraz v človeku, a tak otvára čoraz viac priestoru pre pôsobenie Zlého. Ako sa mu však vzoprieť? Kniha je účinným protijedom relativizmu a akejkoľvek formy pokrytectva. K dosiahnutiu víťazstva nad diablom sú potrebné tieto zbrane: viac veriť evanjeliám, nestáť v ceste sile slov, ktoré vyslovil Ježiš, a oslobodzovať.V knihe Poraziť diabla skrze Ježiša je opísaný spôsob, ako modlitbou oslobodzovať spod légií zlých duchov, v prvom rade na základe skúsenosti a učenia veľkého exorcistu dona Amortha. Nájdete tu:návod na modlitbu priamym príkazom Zlému v mene Ježiš,konkrétne modlitby oslobodenia,praktické rady, kedy a ako tieto modlitby použiť,pozoruhodné svedectvá ľudí, ktorí sa ocitli pod útlakom diabla,Novénu k predrahej Ježišovej Krvi a vovedenie do kultu úcty Ježišovej Krvi.V závere knihy je zhrnutie prejavu pápeža Františka, ktorý nás pozýva „mať sa stále na pozore pred klamstvom zlého ducha“.Autorka knihy Angela Musolesi je františkánska laická sestra a roky spolupracuje s exorcistami na celom svete podľa učenia dona Amortha. Je zapálenou modlitebnou bojovníčkou a službu oslobodzovania vykonáva dokonca aj telefonicky. Venuje sa tiež chudobným a získala medzinárodné ocenenie Žena roka pre európsku kultúru.Samostatnú Novénu k Predrahej Kristovej Krvi od Bartolomea da Saluzza si môžete zakúpiť tu: Modlitby ku Kristovej Krvi (2017).Recenzia Poraziť diabla skrze Ježiša na stránke Blog.Zachej.sk

Ihneď na stiahnutie
-15%

6,72 €

E-kniha
E-kniha: Diabolské posadnutia a exorcizmus
E-kniha: Diabolské posadnutia a exorcizmus

Francesco Bamonte

Zlý duch, jeho klamstvá a ako im čeliť. Často sa opakujúca otázka, ktorú kladú ľudia a kňazi tým, ktorí sa venujú delikátnej službe exorcizmu, znie:Ako zistíme, kedy je osoba naozaj posadnutá diablom?Na túto otázku sa snaží odpovedať kniha Francesca Bamonteho, ktorá zároveň poskytuje prehľad katolíckej náuky o diablovi a jeho mimoriadnom pôsobení, počnúc biblickými odkazmi cez Katechizmus Katolíckej cirkvi až po príhovory Pavla VI. a Jána Pavla II. a predtým ešte objasnením myslenia dvoch veľkých učiteľov Cirkvi: sv. Augustína a sv. Tomáša Akvinského.Osobitná pozornosť je venovaná dvom spôsobom pôsobenia Zlého: bežnému a mimoriadnemu, ktoré sa prejavuje javmi infestácie, vexácie, obsesie a posadnutia diablom. Autor poskytuje v tejto časti všetky potrebné podklady pre to, aby pomohol rozlíšiť, kedy ide o skutočnú posadnutosť diablom a kedy nie.Prednosťou tohto diela je, že poskytuje bezpečné kritéria na priblíženie sa k nevyspytateľnému tajomstvu, ktoré tento druh zápasu zahŕňa a to nielen pre samotných exorcistov, ale aj pre kňazov a laikov. Kniha je cirkevne schválená.

Ihneď na stiahnutie
-15%

6,72 €

E-kniha
E-kniha: Boj Panny Márie a diabla počas exorcizmov
E-kniha: Boj Panny Márie a diabla počas exorcizmov

Francesco Bamonte

Kniha, hoci je inšpirovaná biblickými základmi a učením Cirkvi o Márii, nie je prezentáciou exegetickej štúdie ani dišputou o náučných otázkach týkajúcich sa Panny Márie. Je svedectvom o láskyplnej a osobitnej starostlivosti presvätej Panny o jej trpiace deti počas delikátnej služby exorcizmov a o moci, ktorú má autentická mariánska úcta proti démonickému svetu.Táto kniha je svedectvom o veľkej a potešujúcej pravde Svätého písma a o potrebe Máriinej prítomnosti v uskutočnení Kristovho spásneho diela. Má ambíciu oživiť a posilniť mariánsky kult s vedomím neoddeliteľného puta medzi Kristom a jeho presvätou Matkou v diele vykúpenia. Kniha je cirkevne schválená.Recenzia Boj Panny Márie a diabla počas exorcizmov na stránke blog.zachej.sk

Ihneď na stiahnutie
-15%

7,57 €

Audiokniha
Audiokniha: Pane, príď mi na pomoc
Audiokniha: Pane, príď mi na pomoc

Imrich Degro

Modlitby za uzdravenie a oslobodenie. Číta: Jakub MuranskýCelkový čas: 2 hodiny, 5 minútVeľkosť súboru MP3: 155 MBKniha Pane, príď mi na pomoc je užitočným sprievodcom veriacich na ceste k vnútornému uzdraveniu a oslobodeniu. Modlitby určené pre súkromnú pobožnosť otvárajú srdce veriaceho a vedú ho procesom premeny, uzdravenia a odpustenia. Prednášané modlitby nevyznievajú násilne, nie sú nátlakom na Boha, ale láskavým rozhovorom a primknutím sa k jeho srdcu.Autor – exorcista učí veriacich bojovať proti temnote a okovám zranení nielen silou žalmov a svedectva života Ježiša Krista, ale tiež prostredníctvom modlitby autoexorcizmu, modlitby za vnútorné uzdravenie a oslobodenie. Publikácia a modlitby v nej sú prirodzenou výpoveďou duše dychtiacej po spočinutí v pokoji a bezpečí Božej prítomnosti a môžu sa tak stať súčasťou pravidelného modlitbového života každého kresťana.Kniha je cirkevne schválená.

Ihneď na stiahnutie
-12%

3,43 €

E-kniha
E-kniha: Diabol a jeho pôsobenie
E-kniha: Diabol a jeho pôsobenie

Franz Spirago

Svedectvá o prejavoch zlého ducha z nedávnej histórie. Franz Spirago v knihe Diabol a jeho pôsobenie podáva koncept posadnutia, špiritizmu, veštenia, slobodomurárov, pohanských modiel či Antikrista.Na príkladoch málo známych prípadov exorcizmov zaznamenaných napríklad v Příbrame v Čechách, v rakúskom Mariazelli či v juhoafrickom Natali autor opisuje krutú manifestáciu vlády satana, bažiaceho po zničení človeka. Aj dnes sa odohráva bitka, ktorá už pozná víťaza: satan verzus alter Christus – kňaz, prednášajúci modlitby exorcizmu.Ako sa môžeme pred vplyvom diabla chrániť?A máme mať z neho strach?Autor v knihe veriacim odporúča plne využívať moc sviatostného života, svätenej vody, svätenín, zvlášť odporúča nosenie benediktínskeho medailónu a v neposlednom rade postoj utiekania sa k Bohu v úprimnej modlitbe. Sv. Michal Archanjel, bráň nás v tomto boji!Kniha je cirkevne schválená.

Ihneď na stiahnutie
-15%

6,72 €

E-kniha
E-kniha: Zhubný špiritizmus
E-kniha: Zhubný špiritizmus

Francesco Bamonte

Okultná činnosť Zlého v údajných komunikáciách s druhým svetom. Milióny ľudí sa vydávajú na cestu špiritizmu bez zlého úmyslu, aby zostali v kontakte so svojím drahým zosnulým a našli útechu vo svojej bolesti. Alebo ho začnú praktizovať zo zábavy, a tak ľahkovážne otvoria dvere svetu okultizmu. V obidvoch prípadoch ich vedie viera, že sa takto dokážu priblížiť k druhému svetu, a neuvedomujú si, že v skutočnosti sa od Boha vzďaľujú.Kniha, ktorej autorom je známy exorcista, prináša dôkaz o veľkej zradnosti špiritistických praktík, od automatického písania až po používanie kyvadielka, ktorými sa žijúci pokúšajú vyvolávať mŕtvych, aby sa ich vypytovali. Nejedná sa o odbornú teologickú literatúru pre tých, ktorí pracujú v tejto oblasti, ale o rozprávanie založené na skúsenostiach, ktoré má osvetliť aktuálny problém aj prostredníctvom odkazov na Bibliu a učenie Cirkvi. Informácie obsiahnuté v knihe sú spoľahlivé pre toho, kto si chce prehĺbiť vedomosti o špiritizme, užitočné pre toho, kto sa ním nechce dať oklamať, a nevyhnutné pre toho, kto, žiaľ, už padol do jeho pasce.Kniha je cirkevne schválená.

Ihneď na stiahnutie
-15%

6,72 €

E-kniha
E-kniha: Diabol kúzla zbavený
E-kniha: Diabol kúzla zbavený

Gianni Sini

Patrí exorcizmus do minulosti?. Pápežský kazateľ Raniero Cantalamessa je presvedčený, že aj v treťom tisícročí má zmysel hovoriť o satanovi. Treba sa však pritom vyhnúť dvom extrémom – vidieť diabla všade alebo nevidieť ho nikde a popierať ho za každú cenu. V tejto autentickej knihe autor strháva masku „veľkého čarodejníka“ a ukazuje jeho moc, ale aj veľké obmedzenia, ktoré vyplývajú zo skutočnosti, že aj on je Božie stvorenie, a teda je podriadený Božej vôli. Kniha prináša osobné svedectvá ľudí, ktorí čelili útokom diabla, a odpovede na otázky, ktoré by exorcistovi chcel položiť každý.Don Gianni Sini sa narodil v roku 1955 a za kňaza bol vysvätený v roku 1980. Od konca osemdesiatych rokov vykonáva službu exorcistu. Je členom Medzinárodnej asociácie exorcistov, o ktorej založenie sa zaslúžil páter Amorth a ktorej štatút schválil Svätý Otec.

Ihneď na stiahnutie
-29%

7,70 €

E-kniha
E-kniha: Bůh své bitvy neprohrává
E-kniha: Bůh své bitvy neprohrává

Vojtěch Kodet; Jan Paulas

Rozhovor Jana Paulase s Vojtěchem Kodetem. Známý duchovní autor, karmelitán P. Vojtěch Kodet v 2. opraveném vydání obsáhlého knižního rozhovoru líčí svůj životní příběh. Postupně poznáváme jeho předky, dědečka, který prošel ruským zajetím, otce, bývalého politického vězně, a další členy rodiny. P. Kodet vzpomíná na dětství na venkově, hledání životní cesty, poměry v litoměřickém semináři, kněžské štace i sledování ze strany StB, na obnovu kláštera v Kostelním Vydří nebo svou službu exorcisty. V otevřeném dialogu líčí i nelehká období života a otevírá témata, která jsou pro něj důležitá: víra jako osobní vztah, odpuštění, uzdravení, umění rozlišování nebo život s Božím slovem.

Ihneď na stiahnutie
-23%

15,60 €

Boj Panny Márie a diabla počas exorcizmov
Boj Panny Márie a diabla počas exorcizmov

Francesco Bamonte

Kniha, hoci je inšpirovaná biblickými základmi a učením Cirkvi o Márii, nie je prezentáciou exegetickej štúdie ani dišputou o náučných otázkach týkajúcich sa Panny Márie. Je svedectvom o láskyplnej a osobitnej starostlivosti presvätej Panny o jej trpiace deti počas delikátnej služby exorcizmov a o moci, ktorú má autentická mariánska úcta proti démonickému svetu. Táto kniha je svedectvom o veľkej a potešujúcej pravde Svätého písma a o potrebe Máriinej prítomnosti v uskutočnení Kristovho spásneho diela. Má ambíciu oživiť a posilniť mariánsky kult s vedomím neoddeliteľného puta medzi Kristom a jeho presvätou Matkou v diele vykúpenia. Kniha je cirkevne schválená. Recenzia Boj Panny Márie a diabla počas exorcizmov na stránke blog.zachej.sk

Vypredané
-12%

7,83 €

Pýtame sa exorcistu
Pýtame sa exorcistu

Imrich Degro

128 odpovedí na chúlostivé otázky: prekliatie, okultizmus, rodové zaťaženie, choroby.... Nerozumiem celkom kliatbam, ktoré prechádzajú z predkov na ďalšie tri generácie. Prečo niekoho zasiahnu a niekoho nie? Čo robiť, aby sme ich zrušili?Odpoveď na túto a ďalších 127 otázok nájdete v knižke, ktorú spoločne vytvorili návštevníci internetovej stránky Zachej.sk a košický exorcista Imrich Degro.O rozmanitosti podnetov svedčí nasledujúci zoznam tém: prekliatie, rodové zaťaženia, posadnutosť, okultizmus, zvláštne predmety a praktiky, liečebné techniky, kozmetika, vzťahy, neprajnosť, závislosti, choroby, neplodnosť, sexualita, zosnulí, modlitba, kresťanský život.Knižné publikovanie otázok a odpovedí, usporiadaných tematicky do kapitol, má poslúžiť čo najširšiemu okruhu čitateľov, aby našli pomoc a radu vo svojich ťažkých či nejasných životných situáciách. Odpovede o. Degra čitateľom sú zároveň odpoveďou na výzvu apoštola Pavla: „Všetko skúmajte, a čo je dobré, toho sa držte!“ (1 Sol 5,21) Prostredníctvom tejto knižky prehlbujme poznanie našej viery, aby sme sa vyhli nebezpečenstvám rôzneho druhu a vyberali si len to, čo je pre nás skutočne dobré a čo nás povedie k večnému životu.Kniha je cirkevne schválená.

Vypredané
-12%

7,83 €

Kto je skutočný diabol
Kto je skutočný diabol

Gabriele Amorth

V knihe Kto je skutočný diabol preslávený vatikánsky exorcista Gabriele Amorth rozpráva o sile Satana, ktorý zasahuje do našich životov. Úlohou exorcistu je boj so Zlým a páter Amorth bol už neraz svedkom jeho zničujúcej moci.Diabol je ľadovo vytrvalý a jeho nenávisť nepozná hraníc. Spolu s príbehmi zo života autor opisuje tohto zlého, nečistého, zvrhnutého anjela, kedysi najkrajšieho zo všetkých, ktorý rozsieva nenávisť a skazu. Zároveň však poskytuje nádej, že Boh je mocnejší ako zlo.

Vypredané

5,34 €

Diabol a jeho pôsobenie
Diabol a jeho pôsobenie

Franz Spirago

Svedectvá o prejavoch zlého ducha z nedávnej histórie. Franz Spirago v knihe Diabol a jeho pôsobenie podáva koncept posadnutia, špiritizmu, veštenia, slobodomurárov, pohanských modiel či Antikrista.Na príkladoch málo známych prípadov exorcizmov zaznamenaných napríklad v Příbrame v Čechách, v rakúskom Mariazelli či v juhoafrickom Natali autor opisuje krutú manifestáciu vlády satana, bažiaceho po zničení človeka. Aj dnes sa odohráva bitka, ktorá už pozná víťaza: satan verzus alter Christus – kňaz, prednášajúci modlitby exorcizmu. Ako sa môžeme pred vplyvom diabla chrániť?A máme mať z neho strach?Autor v knihe veriacim odporúča plne využívať moc sviatostného života, svätenej vody, svätenín, zvlášť odporúča nosenie benediktínskeho medailónu a v neposlednom rade postoj utiekania sa k Bohu v úprimnej modlitbe. Sv. Michal Archanjel, bráň nás v tomto boji!Kniha je cirkevne schválená.

Vypredané
-12%

6,95 €

Páter Pio - stretnutia s diablom
Páter Pio - stretnutia s diablom

Marco Tosatti

Nezverejnené svedectvá. Kniha Páter Pio - stretnutia s diablom predstavuje dejiny duchovného aj fyzického boja so zlom jednej z najvýznamnejších osôb moderných svätcov.Boj medzi dobrom a zlom, vierou a pochybnosťami. Táto hrôzostrašná a napriek tomu nezabudnuteľná bitka je opísaná prostredníctvom autentických dokumentov zaznamenaných počas kanonizácie, a cez rozsiahle svedectvo otca Gabriela Amortha, kňaza a exorcistu, kňaza a exorcistu, ktorý sa stretol a spolupracoval s Pátrom Piom viac ako dvadsať rokov.

Vypredané

6,11 €

Testament exorcistu
Testament exorcistu

Gabriele Amorth

Rozhovory o Bohu a satanovi. "Don Gabriele vyžaroval vľúdnosť, takú otcovskú a priateľskú, aby človekovi ukázal, že mu ide len o to - umožniť mu okúsiť láskavosť dobrého Boha, ktorý nad ním bdie." Angelo De SimonePáter Amorth odovzdáva cez Testament exorcistu obrovské bohatstvo a veľkú slobodu ako svoju poslednú vôľu - ľudský a duchovný testament. V tejto osobnej výpovedi sa zaoberal témami: dobra a zla, šťastia a nádeje, zároveň poukázal na problémy dnešnej doby, ako je moc médií, slobodomurárstvo a sekty. Kniha je obohatená o fotografie zo života Pátra Amorta.Gabriele Amorth (*1925 - †2016) bol od roku 1986 vrchným exorcistom Rímskej diecézy. Napísal množstvo publikácií a bol aj spoluautorom knihy Poraziť diabla skrze Ježiša (2016).

Vypredané

8,73 €

Hovorím Ti: VSTAŇ!
Hovorím Ti: VSTAŇ!

Tomáš Haburaj

Žalmy oslobodenia a uzdravenia. Otec Tomáš Haburaj upozorňuje svojou knihou na to, že náš vnútorný človek - duša sa musí upriamiť na Toho, kto premohol smrť, na Ježiša Krista, ktorý je Život a Darca života a darcu Lásky.V knihe nájdete množstvo príbehov ľudí zo Slovenska aj zahraničia, ktoré si autor osobne vypočul alebo sa s nimi stretol počas duchovného sprevádzania. Príbehy sú posunuté čitateľovi, aby sa dokázal vytrhnúť zo satanovej moci. Lebo kto pozná jeho taktiku, skôr sa mu bude vedieť vzoprieť. Publikácia prináša aj vybrané Žalmy a modlitby, ktorými čitateľ môže zabojovať o svoje oslobodenie a uzdravenie.Hovorím Ti: VSTAŇ! je pozvaním k intenzívnejšiemu životu s Bohom, lebo len úprimný vzťah s Bohom zachraňuje človeka.

Vypredané

10,57 €

Berme ďábla vážně
Berme ďábla vážně

Adolf Rodewyk

Nemecký jezuita, exorcista žijúci v minulom storočí, hovorí o protivníkovi, ktorý chce ukoristiť pre seba ľudské duše. Tým protivníkom nie je nikto iný než diabol. Rodewyk vysvetľuje, ako sa do sveta dostalo zlo a aké úskoky a ľsti diabol používa. Ide o cennú príručku pre každého, komu nie je ľahostajný osud jeho duše.

Vypredané

1,94 €

V boji proti diablovi
V boji proti diablovi

Gabriele Amorth

Skúsenosti exorcistu. „Zlý duch nezmôže nič proti Božiemu milosrdenstvu.“Rozsudok, ktorý bude vynesený o našom živote pri poslednom súde, bude závisieť od lásky. Dokonca ho vynesieme my sami čeliac holej pravde o svojom živote, keď budeme stáť pred Bohom. Na sklonku nášho života zostane len láska, ktorú sme vložili do našich skutkov.Ďalšia z kníh známeho vatikánskeho exorcistu nás oboznámi s nástrahami, ktoré nám na ceste životom pripravuje zlý duch.Recenzia V boji proti diablovi na stránke Blog.Zachej.sk

Vypredané

8,72 €

Posledný exorcista
Posledný exorcista

Gabriele Amorth; Paolo Rodari

Satan vo Vatikáne. V tejto knihe najznámejší exorcista Ríma rozpráva o svojich mnohých zážitkoch zo svojej služby, o svojom boji proti satanovi. Jeho motiváciou je služba Bohu a ľuďom, ktorých oslobodzuje od veľkého utrpenia. Poukazuje na to, že je dôležité sa venovať službe exorcizmu a oslobodzovania, pretože exorcizmus ako taký má evanjeliový základ a apoštoli ho konali na príkaz samotného Ježiša. Dejiny Cirkvi to potvrdzujú od svojich najmladších čias až doteraz.Autor páter Amorth umožňuje čitateľovi sledovať činnosť exorcistu, približuje, čo exorcista vidí a robí. Poukazuje aj na to, ako málo moderná veda, psychológia a medicína môže urobiť, aby pomohla tým, ktorí sú pod satanovým vplyvom a v zajatí zla... A že z tohto druhu duševného, duchovného a fyzického utrpenia môže pomôcť len sám Ježiš Kristus.

Vypredané

7,90 €

1 z 2
logo

Staňte sa členom ZachejClubu
a získajte množstvo výhod:

icon

Doručenie zadarmo nad 39 € pri platbe vopred (platí pre vybrané služby)

userAvatar

Overené zákazníkmi

Ďalšie hodnotenia

100%

dodacia lehota

kvalita komunikácie

* hodnotenia za posledných 90 dní

userAvatar

PAVOL, 24.3.2024

žiadna

userAvatar

Ľubomír, 20.3.2024

Veľmi dobrý. Zatiaľ nemám zlú skúsenosť

userAvatar

JOZEFÍNA, 19.3.2024

Obchod je nedaleko môjho bydliska, s dlhou otváracou dobou.

100% zákazníkov <br/> nás odporúča

100% zákazníkov
nás odporúča

Zdroj: Heureka.sk

Zachej magazín

Prihláste sa do newslettra a získajte pravidelné informácie o super ponukách, akciách a zľavách. Zo zasielania sa môžete kedykoľvek odhlásiť.

Možnosti doručenia

zasielkovnaparcelPostcourierGls

Možnosti platby

visamastercardtatraslspvubapplePaygooglePay
heureka_icon

ShopRoku 2021

Finalista - Knihy a e-čítanie

Copyright © 2013 - 2024 Zachej.sk