Knihy o zvieratkách

Knihy o zvieratkách

(83 produktov)

Kto by si nepamätal na Tri prasiatka, Smelého zajka v Afrike či Psíčka a mačičku? V rozprávkach, kto...

Filtre

Kategórie

Najobľúbenejšie
Najnovšie
Najlacnejšie
Najdrahšie
Najvyššia zľava
Šijeme hračky
Šijeme hračky

Kate Haxell

Zvieratká, bábiky a maňušky z látky. Podľa návodov v knihe môžete ušiť 20 krásnych hračiek pre deti každého veku - plyšové zvieratká, vtipné maňušky či vyšívané bábiky. Nepotrebujete žiadne špeciálne zručnosti, vystačíte si s látkami, ihlou a niťou. Návody sú prehľadné a jednoduché. Kniha obsahuje šablóny a návody na jednoduché vyšívanie, našívanie aplikácií či zdobenie korálikmi.

Vypredané

6,74 €

Povídání o pejskovi a kočičce
Povídání o pejskovi a kočičce

Josef Čapek

Jak spolu hospodařili a ještě o všelijakých jiných věcech. Kniha Povídání o pejskovi a kočičce patří ke klasickým dílům literatury pro děti. Poprvé vyšla roku 1929 a od té doby potěšila mnoho dětí a jejich rodičů. Pejsek a kočička spolu žijí v domečku a vedou svoji malou domácnost a chtějí všechno dělat jako velcí lidé, umývají špinavou podlahu, pečou dort, chodí v neděli na procházku, píšou dopis dětem nebo hrají divadlo. Ale protože pejsek a kočička lidmi nejsou, nedopadne všechno vždy tak, jak by si přáli, jejich svérázná řešení jsou ale vždy zábavná a originální.V některých příbězích vystupuje postava spisovatele pana Čapka, kterého pejsek a kočička navštěvují, hovoří s ním o vážných věcech a pomáhají mu s psaním příběhů pro děti.

Vypredané

10,38 €

Kocúr Findus
Kocúr Findus

Sven Nordqvist

Hurhaj v záhrade. Veselý príbeh nerozlučnej dvojice starého pána Petsona a jeho kocúra Findusa z dielne švédskeho autora potešil deti i dospelých v mnohých krajinách.Bolo krásne ráno. Lístky pučali, tráva rástla, vtáčiky si pospevovali. Všetky malé stvorenia neúnavne liezli a poletovali, čo im sily stačili. Kocúr Findus pobehoval a svojím nemotorným poskakovaním hore-dolu strašil chrobáky, ktoré sa s námahou uhýbali jeho labkám. „Už je čas. Dnes môžeme konečne zasadiť zeleninu a zemiaky,“ tešil sa Petson. Findus však mal na to vlastný názor… A svoje do toho chceli povedať, samozrejme, aj sliepky a kravy… A tak to nakoniec dopadlo celkom neobyčajne…

Vypredané

6,60 €

S jaguárem v posteli
S jaguárem v posteli

Jan Dungel

V srdci pralesa se štětcem a mečem. Do Jižní Ameriky se Jan Dungel vypravil poprvé roku 1992 a od té doby se do oblasti kolem řeky Orinoko i jiných lokalit vrací neustále. V jedné ruce štětec, ve druhé mačetu, neboť kdo chce malovat zvířata v jejich přirozeném prostředí, musí si k nim prosekat cestu… Není to však jen malování, kvůli čemu se Jan Dungel do jihoamerických pralesů a savan vrací. Při jedné ze svých výprav se mu podařilo objevit dosud nezmapované říční propojení mezi Amazonkou a Orinokem, místo, kde se z řeky Baria odděluje přírodní kanál Maturaca. Pralesy Jižní Ameriky patří k posledním oblastem s přirozeným prostředím na naší planetě a v místech vzdálených od civilizace třeba stovky kilometrů může člověk prožít cosi archetypálního, tajemného, neznámého – domorodí indiáni, setkání s jaguárem, nekonečný temný prales, vrcholky hor ukryté v oblacích či obávaný lesní duch Mawari. Obrazy jako z jiného světa, příběhy jako z pohádky. A brilantní portréty cizokrajných zvířat

Vypredané

11,93 €

4 z 4
logo

Staňte sa členom ZachejClubu
a získajte množstvo výhod:

icon

Doručenie zadarmo nad 39 € pri platbe vopred (platí pre vybrané služby)

userAvatar

Overené zákazníkmi

Ďalšie hodnotenia

100%

dodacia lehota

kvalita komunikácie

* hodnotenia za posledných 90 dní

userAvatar

Julia, pred 23 hodinami

Možnosť kúpiť si knihu, ktorú som súrne potrebovala , ako e- knihu vo vydavateľstve Zachej, je pre mňa úžasná skúsenosť. Veľká vďaka ,,Zachej "

userAvatar

Magdaléna, pred 2 dňami

Super komunikácia zo strany obchodu, prišiel mierne iný tovar a hneď sme sa dohodli na ďalšom postupe.

userAvatar

Beáta, pred 2 dňami

Nakupovala som tu viackrát a hodnotím vynikajúco. Veľmi dobrá komunikácia rýchle vybavenie a aj doručenie. Veľká vďaka. Odporúčam.

100% zákazníkov <br/> nás odporúča

100% zákazníkov
nás odporúča

Zdroj: Heureka.sk

Zachej magazín

Prihláste sa do newslettra a získajte pravidelné informácie o super ponukách, akciách a zľavách. Zo zasielania sa môžete kedykoľvek odhlásiť.

Možnosti doručenia

zasielkovnaparcelPostcourierGls

Možnosti platby

visamastercardtatraslspvubapplePaygooglePay
heureka_icon

ShopRoku 2021

Finalista - Knihy a e-čítanie

Copyright © 2013 - 2024 Zachej.sk