Knihy s detskými modlitbami

Knihy s detskými modlitbami

(14 produktov)

Deti mali v Ježišovom mieste vždy špeciálne miesto. On sám povedal: "Ak sa neobrátite a nebudete ako...

Filtre

Kategórie

Najobľúbenejšie
Najnovšie
Najlacnejšie
Najdrahšie
Najvyššia zľava
Top 77
Svetielko
Svetielko

Dcéry Márie Pomocnice (ed.)

Moja obrázková modlitebná knižka. Moja obrázková modlitebná knižka Svetielko je obľúbenou publikáciou medzi deťmi predškolského veku i malých školáčikov. Základné modlitby, Desatoro, tajomstvá ruženca i ďalšie modlitby a piesne sú doplnené farebnými obrázkami pre lepšie pochopenie textu deťmi.Svetielko je vhodné nielen ako "knižka do kostola", ale aj ako prvý katechizmus pre malé deti.

Skladom

1,94 €

Modlitebník pre deti / JH
Modlitebník pre deti / JH

Beata Vargová-Kuracinová

Drahé deti! V tejto knižočke nájdete jednoduché modlitby, ktoré vám pomôžu naučiť sa rozprávať s Pánom Ježišom o tom, čo je pre vás dôležité. Keď sa modlíme, hovoríme milujúcemu Bohu o všetkom. Modliť sa môžeme všade: doma, v škole, na dvore a samozrejme v kostole. Želám vám, aby sa táto knižočka stala začiatkom radostných stretnutí s Pánom Bohom - priateľom. Povzbudzujem vás, aby ste skúsili modliť sa vlastnými slovami. Náš nebeský Otec čaká na rozhovor so svojimi deťmi a teší sa z každej, aj maličkej modlitby.

Skladom

1,94 €

Môj anjel strážny
Môj anjel strážny

Beata Vargová-Kuracinová

Plnofarebná brožúrka obsahujúca detské modlitbičky k anjelovi strážcovi.

Skladom

1,94 €

Vezmi ma za rúčky
Vezmi ma za rúčky

Mária Chovancová

(2.vydanie). Vezmi ma za rúčky je ilustrovaná detská knižka s modlitbami na každý deň, ktorú napísala Mária Chovancová. Knižočka obsahuje rôzne modlitby, napríklad:Za všetky dietkyKeď otvorím očkáK Panne MáriiPostieľka ma čakáMamičkeOteckovi Vezmi ma za rúčkyJežiško ťa očakávaLastovička zbohom voláModlíme sa ruženecNa svätého Mikuláša Pod jedličkouKaždú modlitbičku väčšinou tvorí osem rýmovaných veršíkov.Ešte som maličká, bojím sa trošička. Buď pri mne, anjel môj, kým zavriem očičká.A keď nôcka minie, svitne nový dníček, vezmi ma za rúčky, strážny anjelíček.

Skladom

3,40 €

Otče náš
Otče náš

Detská knižka Otče náš vo forme leporela je výbornou pomôckou ako deti naučiť jednu zo základných modlitieb - Otče náš. Každá strana obsahuje časť modlitby a milú tematickú ilustráciu. Knižočka má veľkosť akurát do detskej rúčky.

Skladom

5,72 €

Zdravas´, Mária
Zdravas´, Mária

Detská knižka Zdravas´, Mária vo forme leporela je výbornou pomôckou ako deti naučiť jednu zo základných modlitieb - Zdravas´, Mária.Každá strana obsahuje časť modlitby a milú tematickú ilustráciu.Knižočka má veľkosť akurát do detskej rúčky.

Skladom

5,72 €

Lampášik
Lampášik

Martin Kubuš

Moja obrázková modlitebná knižka. Moja obrázková modlitebná knižka Lampášik je milou publikáciou pre deti predškolského veku i malých školáčikov. Základné modlitby, denné modlitby, sviatosti, život Pána Ježiša, modlitby k Duchu Svätému i svätcom sú doplnené farebnými obrázkami.

Skladom

4,37 €

CD: Modlitbičky
CD: Modlitbičky

Milan Rúfus; Jana Bezek

Hudobný projekt Modlitbičky je ideou slovenskej klaviristky a skladateľky Jany Bezek, ktorá svojou autorskou tvorbou na rovnomenné básne slovenského básnika Milana Rúfusa spojila predstaviteľov detského spievajúceho sveta so svetom dospelých, profesionálnych a vyzretých hudobníkov. Základným participantom v tejto spolupráci je Bratislavský detský zbor zo Základnej umeleckej školy M. Ruppeldta, pod vedením dirigenta Roberta Tišťana a malý komorný 10-členný orchester, vytvorený špeciálne pre tento projekt z aktívnych hudobníkov, absolventov či študentov VŠMU v Bratislave. Zámerom tohto projektu je priblížiť slovenským poslucháčom rokmi overené a dôverne známe básne v komornom prevedení, s dôrazom na rozvoj detskej piesne a využitím orchestrálnej hudby v akustickom prostredí. Projekt Modlitbičky zachytáva krehkosť a jedinečnosť detského života, o ktorom slovenský básnik Milan Rúfus často písal a aj ho podporoval. Koncentruje sa na tvorivosť, emócie, radosť z hudby a slova, podnecuje k úvahám o súčasnom stave sveta, ktorý nás bezprostredne obklopuje, rozpráva príbeh živého a citlivého umenia, ktoré sa v dnešnej pretechnizovanej dobe vyskytuje veľmi zriedkavo.Zoznam skladieb: 1. Deti a modlitbička2. Modlitba za osamelé deti3. Detské krédo4. Plachá modlitba za mamkino srdce5. Zimná modlitbička6. Večerná modlitba7. Modlitba trojkráľová8. Poďakovanie za lásku9. Modlitba za rodičov10. Modlitba modlitieb11. Ako bolo na počiatku

Skladom

9,70 €

Anjel Boží
Anjel Boží

Detská knižka Anjel Boží vo forme leporela je výbornou pomôckou ako deti naučiť modlitbu k anjelovi strážcovi - Anjel Boží.Každá strana obsahuje časť modlitby a milú tematickú ilustráciu.Knižočka má veľkosť akurát do detskej rúčky.

Skladom

5,72 €

Ďakujeme ti, Pane Ježišu
Ďakujeme ti, Pane Ježišu

Leporelo v tvare anjelika s názvom Ďakujeme ti, Pane Ježišu je krásne ilustrovaná knižka, ktorá obsahuje klasické i ľudové slávnostné modlitby a prosby.

Skladom

4,75 €

Pre Teba, Pane Ježišu
Pre Teba, Pane Ježišu

Pre Teba, Pane Ježišu je leporelo s nádhernými ilustráciami, ktoré potešia detské očká a modlitbami, ktoré sa radi budú modliť aj rodičia.

Skladom

4,75 €

Posledné kusy
Perličkine modlitbičky pre všetky detičky
Perličkine modlitbičky pre všetky detičky

Ingrid Peťkovská

Veršované perličkine modlitbičky pre deti s nádhernými ilustráciami, ktoré rozradostia každú detskú modlitbu.

Skladom

2,52 €

Drahý Pane Ježišu
Drahý Pane Ježišu

Leporelo Drahý Pane Ježišu je nádherne ilustrovaná kniha s najkrajšími slávnostnými modlitbami. Chcem: očká, čo sa budú pozerať na Boha;ušká, čo budú počúvať jeho slová;nôžky, čo budú kráčať po jeho cestách;ústočká, čo budú spievať na jeho chválu;rúčky, čo budú plniť jeho vôľu;srdiečko, čo ho bude milovať.

Skladom

4,75 €

Môžeš zmeniť svet
Môžeš zmeniť svet

Jill Johnstonová

Nauč deti modliť sa za svet. Farebná obrázková kniha veľkého formátu poskytuje mnoho zaujímavostí z náboženstva, kultúry, tradícií a zo života v 26 krajinách a národoch. Oboznamuje s potrebou a možnosťou modliť sa za svet a za šírenie evanjelia v ňom, až po informácie o reálnej možnosti zapojenia sa do misijnej práce. Zisti kto sa zdraví vyplazením jazyka, kto zmapoval hviezdy pred 500 rokmi, kto boli prví ochrancovia prírody na svete. Vypátraj kto sú deti stromu omumbotumbonga, kto sú ľudia, ktorí žujú listy ako húsenie, kde sa konali prvé olympijské hry. Začni sa modliť za krajinu hromového draka, za ľudí, ktorí si brúsia zuby do špicata, za ľudí bez domova. Je to kniha od A do Z ako pomôcť deťom modliť sa za svet.

Skladom

4,85 €

Dnes sa pomodlím
Dnes sa pomodlím

Dnes sa pomodlím je útla, moderne ilustrovaná knižočka, ktorej cieľom je naučiť našich najmenších základné modlitby kresťanskej tradície. Deti, sprevádzané originálnymi obrázkami s jemnými, oblými črtami, ktoré na prvý pohľad upútajú zrak, kráčajú po ceste, na ktorej si postupne osvojujú rannú a večernú modlitbu, Otče náš, Zdravas Mária, Anjel Pána, modlitbu zasvätenia sa Božiemu milosrdenstvu a ďalšie.Cez modlitbu sa zoznámia so sv. Františkom z Assisi, sv. Klárou, sv. Matkou Terezou z Kalkaty i so sv. Jánom Pavlom II. Modlitebník je rovnako vhodný pre najmenšie detičky, ktoré isto zaujmú milé obrázky ako aj pre školáčikov, ktorí si už dokážu modlitbičky ráno i večer sami prečítať.

Vypredané
-12%

6,07 €

Moje modlitbičky
Moje modlitbičky

Pavol Prikryl

(3. vydanie). Knižka Moje modlitbičky je detská modlitebná knižočka s roztomilými ilustráciami. Autor Pavol Prikryl do nej zahrnul niekoľko modlitbičiek na každý deň, napríklad rannú modlitbu, modlitbu pred hraním, prosbu o radosť, poďakovanie za oodych, za teplo v zime a za zvieratká; jesennú a zimnú moditbu a večerné modlitby. Každú modlitbu tvorí rýmované štvorveršie, prípadne šesť až osem veršíkov.Posväť, Bože, nový deň, nech je krásny ako sen. Daj mi, prosím, veľa sily, chcem viesť život tebe milý.Ochráň ma dnes od hriechu, nech nestváram neplechu. Tvoja vôľa nech sa stane, pomôž mi ju plniť, Pane.

Vypredané

3,88 €

Rozhovory s anjelikom
Rozhovory s anjelikom

Pavol Prikryl

Malá knižka pre deti obsahuje krátke básničky s ilustráciami. Pozvanie Anjelíčku, môj strážničku, prisadni si na stoličku, musíme dať vážnu reč, zostaň chvíľu – nechoď preč.

Vypredané

2,91 €

Môj anjel strážny
Môj anjel strážny

Malgorzata Pabis

Milé ilustrácie dopĺňajú krátke modlitbičky k anjelovi strážnemu. Potichúčky pri nich stojí, keď behajú, skáču, slzičky im nežne utrie, keď im je do plaču.

Vypredané

1,07 €

Modlitby zvierat
Modlitby zvierat

Sophie Piperová

Vedia sa aj zvieratká modliť? Hm... Ťažká otázka. No všetko, čo dýcha, môže chváliť Pána, hovorí sa v Žalme 150. Z tejto nádherne ilustrovanej knižky sa dozvieme, ako asi by sa zvieratká modlili, keby to vedeli. A zistíme, že majú mnoho pekných vlastností a môžeme sa od nich všeličo naučiť.Knižka obsahuje modlitby zajačika, húsenice, motýľa, zebry, myšky, pavúka, hrocha, klokana a aj iných zvierat.

Vypredané

5,14 €

Cestičky k Bohu
Cestičky k Bohu

Barbora Šebová

Rodičia si neraz kladú otázku, ako svojim deťom priblížiť vzťah k Bohu, ktorí oni sami prežívajú. Jednou z ciest je aj uviesť deti do dôverného rozhovoru s Pánom. Ukázať im, že modliť sa môžu všade a vždy. Že modlitba nie je určená len na vymedzený čas a priestor.Deti môžeme naučiť prežívať s Pánom Bohom každý moment dňa. Či sa hrajú, učia, upratujú alebo sú choré. Knižočka ponúka krátke veršované modlitbičky s nápaditými ilustráciami pre spoločnú cestu rodičov so svojimi najmenšími deťmi k nebeskému Otcovi.

Vypredané

2,42 €

Po celý rok s Bohom 2
Po celý rok s Bohom 2

Carla Barnhill

365 príbehov a modlitieb. Sledujte, ako si vaše dieťa buduje úprimný vzťah s Bohom pri pravidelnom večernom čítaní Sv. Písma, ktoré je na mieru ušité práve pre deti.Na každý deň je pripravený jeden príbeh s krásnou ilustráciou, veršom z Biblie a krátkou myšlienkou, ktorá nielen vaše dieťa, ale aj vás prevedie počas celého roka jednoduchými pravdami z Písma. Deťom približuje vzťah Boha k ľudom v bežnom živote, ale aj v typických detských činnostiach. Nakoniec je pridaná ešte krátka veršovaná modlitbička, aby každé dieťa zaspávalo v objatí Boha Otca, ktorý sa stará o všetky svoje deti. Kniha Po celý rok s Bohom 2 nám ponúka skvelý spôsob, ako naučiť dieťa denne brať do rúk Sv. Písmo a jeho čítanie prepájať s modlitbou.

Vypredané

15,42 €

Naučme deti modliť sa
Naučme deti modliť sa

Stefania Caglianiová; Ezio Aceti

Zmysel pre posvätno je niečo vrodené pre každú ľudskú bytosť, no vyžaduje si čas pre rast a dospievanie. Kniha Naučme deti modliť sa môže pomôcť v nevyhnutnom vedení deti k svätosti. Vzdelávanie spočíva v objavovaní toho, čo je vrodené v srdciach detí. Kniha je nasmerovaná k rodičom a kresťanským vychovávateľom. Ponúka im body, aby znovu objavili krásu modlitby a života s Kristom a toto poznanie odovzdávali deťom cestou postupného osvojovania. Autori vychádzajú z faktu, že modlitba je základ, pokrm pre dušu, nevyhnutná skúsenosť pre duchovný život, lebo vyjadruje skutočnú prirodzenosť každej osoby. Stretnutie s Ježišom by mal byť najdôležitejší moment dňa a tento poznatok je potrebné vštepovať do sŕdc a myslí našich detí.K tejto knihe môžete kúpiť aj pracovný zošit Ježiš stále klope na tvoje srdce.

Vypredané

6,69 €

Prvé modlitbičky
Prvé modlitbičky

Sally Ann Wrightová

pre deti od 1 do 9 rokov. Táto milá darčeková knižka obsahuje tradičné i moderné modlitby. V knihe je priestor na vpisovanie rôznych údajov o dieťati, mini - rodokmeň na doplnenie mien rodičov a starých rodičov. Na každej stránke je pekná ilustrácia. Kniha môže poslúžiť ako darček, ale aj ako prvá modlitebná kniha dieťaťa.

Vypredané

7,28 €

Anjeličku, môj strážničku
Anjeličku, môj strážničku

Milan Rúfus

Večerná modlitba všetkých detí k anjelovi strážnemu inšpirovala básnika k novému cyklu krátkych modlitbičiek pre najmenšie deti: za mamičku, za otecka, za sestričku, za bračeka, i za starých rodičov. Dokonalým sprievodcom básní Milana Rúfusa sú poetické ilustrácie Jany Kiselovej-Sitekovej, nositeľky Zlatého jablka BIB. Do knižky je možné napísať venovanie. „Anjeličku, môj strážničku, ochraňuj mi moju starkú. Koľko sneh má vločiek, toľko pozná moja starká krásnych rozprávočiek."

Vypredané

6,60 €

Kniha modliteb pro děti
Kniha modliteb pro děti

Lois Rocková

Tato kniha nabízí nadčasovou sbírku modliteb pro děti, zahrnující každý aspekt jejich života, víry a drobných radostí. Naleznete v ní modlitby inspirované Písmem, básně z různých sbírek i citáty více či méně známých autorů. Některé byly napsány přímo pro tuto knihu. Texty doprovázejí poetické barevné ilustrace Markéty Laštuvkové.

Vypredané

4,56 €

logo

Staňte sa členom ZachejClubu
a získajte množstvo výhod:

icon

Doručenie zadarmo nad 39 € pri platbe vopred (platí pre vybrané služby)

userAvatar

Overené zákazníkmi

Ďalšie hodnotenia

100%

dodacia lehota

kvalita komunikácie

* hodnotenia za posledných 90 dní

userAvatar

PAVOL, 24.3.2024

žiadna

userAvatar

Ľubomír, 20.3.2024

Veľmi dobrý. Zatiaľ nemám zlú skúsenosť

userAvatar

JOZEFÍNA, 19.3.2024

Obchod je nedaleko môjho bydliska, s dlhou otváracou dobou.

100% zákazníkov <br/> nás odporúča

100% zákazníkov
nás odporúča

Zdroj: Heureka.sk

Zachej magazín

Prihláste sa do newslettra a získajte pravidelné informácie o super ponukách, akciách a zľavách. Zo zasielania sa môžete kedykoľvek odhlásiť.

Možnosti doručenia

zasielkovnaparcelPostcourierGls

Možnosti platby

visamastercardtatraslspvubapplePaygooglePay
heureka_icon

ShopRoku 2021

Finalista - Knihy a e-čítanie

Copyright © 2013 - 2024 Zachej.sk