Knihy s citátmi z Denníčka svätej Faustíny

Knihy s citátmi z Denníčka svätej Faustíny

(12 produktov)

Denník je vlastne niečo ako sebareflexia. Zapisujeme si, čo sa nám za uplynulý deň prihodilo, čo nás...

Filtre

Kategórie

Najobľúbenejšie
Najnovšie
Najlacnejšie
Najdrahšie
Najvyššia zľava
7 tajomstiev Božieho milosrdenstva
7 tajomstiev Božieho milosrdenstva

Vinny Flynn

„Dôvera v Boha je podstata posolstva o milosrdenstve.“Prostredníctvom knihy 7 tajomstiev Božieho milosrdenstva nám autor ukazuje, že uctievanie Božieho milosrdenstva nie je len ďalšou súkromnou pobožnosťou. Pochopiť ho a vstúpiť do jeho hĺbky je kľúčovým okamihom duchovného života každého človeka. Autor nám dáva pozvanie na cestu, aby milosrdenstvo mohlo premeniť aj náš život. Všetko sa môže stať zmysluplnejším, silnejším a vitálnejším, keď skutočne prijmeme dar Božieho milosrdenstva – pretekajúcu lásku Najsvätejšej Trojice.V roku 2000 pápež Ján Pavol II. kanonizoval veľkú vizionárku 20. storočia sestru Faustínu Kowalskú a ustanovil, že prvá nedeľa po Veľkej noci sa bude každoročne sláviť ako Nedeľa Božieho milosrdenstva. V roku 2006 pápež Benedikt XVI. zdôraznil, že „úcta k Božiemu milosrdenstvu nie je len sekundárnou pobožnosťou, ale neoddeliteľnou súčasťou kresťanskej viery a modlitby“. Pápež František vyhlásil mimoriadny Jubilejný rok Božieho milosrdenstva, ktorý sa začal sláviť 8. decembra 2015. Všetci traja pápeži jasne vyjadrili, že Božie milosrdenstvo patrí k podstate kresťanskej viery, a táto kniha odhaľuje prečo.Kniha je cirkevne schválená.

Skladom
-12%

7,83 €

7 tajomstiev svätej spovede
7 tajomstiev svätej spovede

Vinny Flynn

„Strach je zbytočný. Potrebná je dôvera.“Autor v tejto knihe predstavuje nový prístup k sviatosti zmierenia prostredníctvom 7 kľúčových tajomstiev spovede. Sú to pravdy o veľkej duchovnej kráse, moci a hĺbke tejto sviatosti. Chápanie spovede u mnohých katolíkov je tak úzko zamerané, že im bráni v objavovaní jej skutočnej krásy a hodnoty. Pre mnohých je spoveď len prostriedok, ako si dať veci do poriadku, ako byť očistený od hriechu a opäť plne začlenený do spoločenstva veriacich. No pápež František hovorí, že spoveď je oveľa viac, ako len „ísť do čistiarne“. Je to „stretnutie s Ježišom, ktorý na nás čaká“.Ak ste ešte nezažili vyznanie ako nádherné osobné stretnutie s Ježišom, ak nepoznáte ten pocit ísť na svätú spoveď s rovnakou radosťou a horlivosťou ako na sväté prijímanie, potom je táto kniha presne pre vás. Otvorí vám nové obzory a pozve vás k tomu, aby ste zažili podmanivú cestu osobného uzdravenia a svätosti. Zmení váš život.Kniha je cirkevne schválená.

Skladom
-12%

7,83 €

Ruženec s Ježišom, Máriou a sv. Faustínou
Ruženec s Ježišom, Máriou a sv. Faustínou

Publikácia Ruženec s Ježišom, Máriou a sv. Faustínou obsahuje viacero druhov zamyslení k tajomstvám ruženca radostného, ruženca svetla, bolestného a slávnostného ruženca.Kniha má tri časti:Ruženec s Ježisom - v tejto časti modlitbu posvätného ruženca sprevádzajú Ježišove slová zapísané v Denníčku svätej sestry FaustínyRuženec s Máriou - modlitbu posvätného ruženca sprevádzajú slová Panny Márie zapísané v Denníčku svätej sestry FaustínyRuženec so sv. Faustínou - modlitbu posvätného ruženca sprevádzajú slová svätej Faustíny, ktoré si zaznamenala do svojho Denníčka

Skladom

4,85 €

Božie milosrdenstvo - naša záchrana
Božie milosrdenstvo - naša záchrana

Mikuláš Havrilla (ed.)

Fragmenty z denníčka sestry M. Faustíny Kowalskej. Fragmenty z denníčka sestry M.Faustíny Kowalskej.

Skladom

1,84 €

E-kniha
E-kniha: 365 dní s dušami v očistci
E-kniha: 365 dní s dušami v očistci

Susan Tassone

denné zamyslenia. „Nikto nežije sám. Nikto nehreší sám. Nikto nie je spasený sám. Do môjho života neustále vstupuje život tých druhých, v dobrom i v zlom. Preto môj príhovor za druhého nie je mu cudzí, nie je niečím vonkajším, a to ani po smrti.“ (Benedikt XVI., Spe salvi) Boh nám zveril povinnosť, moc a privilégium modliť sa za vyslobodenie duší z očistca – autorka a rečníčka Susan Tassoneová vám poskytne jedinečný spôsob, ako v tomto úsilí vytrvať.Kniha 365 dní s dušami v očistci obsahuje modlitby, učenie o očistci, skutočné príbehy, meditácie, citáty svätých a ešte oveľa viac. Túto knihu môžete použiť, ako len chcete – ako zamyslenia a čítania na každý deň, ako celoročnú novénu, ako sprievodcu liturgickými obdobiami, alebo ju len vezmite do rúk a čítajte tak, ako vás bude Duch viesť. Každý deň máme príležitosť modliť sa za duše v očistci. Neochabujme v modlitbe a buďme vytrvalí. Musíme vyprázdniť očistec!„Ak sme svojimi modlitbami a obetami oslobodili dušu z očistca, potom by sme v nebi mali mať ďalšieho príhovorcu.“ – Solanus Casey.Knihe bol v pôvodnom anglickom vydaní udelený Imprimatur.

Ihneď na stiahnutie
-15%

8,42 €

Skladom

1,16 €

E-kniha
E-kniha: 7 tajomstiev svätej spovede
E-kniha: 7 tajomstiev svätej spovede

Vinny Flynn

„Strach je zbytočný. Potrebná je dôvera.“Autor v tejto knihe predstavuje nový prístup k sviatosti zmierenia prostredníctvom 7 kľúčových tajomstiev spovede. Sú to pravdy o veľkej duchovnej kráse, moci a hĺbke tejto sviatosti. Chápanie spovede u mnohých katolíkov je tak úzko zamerané, že im bráni v objavovaní jej skutočnej krásy a hodnoty. Pre mnohých je spoveď len prostriedok, ako si dať veci do poriadku, ako byť očistený od hriechu a opäť plne začlenený do spoločenstva veriacich. No pápež František hovorí, že spoveď je oveľa viac, ako len „ísť do čistiarne“. Je to „stretnutie s Ježišom, ktorý na nás čaká“.Ak ste ešte nezažili vyznanie ako nádherné osobné stretnutie s Ježišom, ak nepoznáte ten pocit ísť na svätú spoveď s rovnakou radosťou a horlivosťou ako na sväté prijímanie, potom je táto kniha presne pre vás. Otvorí vám nové obzory a pozve vás k tomu, aby ste zažili podmanivú cestu osobného uzdravenia a svätosti. Zmení váš život.Vinny Flynn je výkonný riaditeľ MercySong Ministries of Healing (služby uzdravovania). Je nadaným hudobníkom, prednášateľom a spisovateľom. Vďaka prednáškam o Božom milosrdenstve, sviatostiach a Otcovej láske sa stal obľúbeným prednášateľom na farských misiách, konferenciách a duchovných cvičeniach.Kniha je cirkevne schválená.

Ihneď na stiahnutie
-15%

7,57 €

E-kniha
E-kniha: 7 tajomstiev Božieho milosrdenstva
E-kniha: 7 tajomstiev Božieho milosrdenstva

Vinny Flynn

„Dôvera v Boha je podstata posolstva o milosrdenstve.“Prostredníctvom knihy 7 tajomstiev Božieho milosrdenstva nám autor ukazuje, že uctievanie Božieho milosrdenstva nie je len ďalšou súkromnou pobožnosťou. Pochopiť ho a vstúpiť do jeho hĺbky je kľúčovým okamihom duchovného života každého človeka. Autor nám dáva pozvanie na cestu, aby milosrdenstvo mohlo premeniť aj náš život. Všetko sa môže stať zmysluplnejším, silnejším a vitálnejším, keď skutočne prijmeme dar Božieho milosrdenstva – pretekajúcu lásku Najsvätejšej Trojice.V roku 2000 pápež Ján Pavol II. kanonizoval veľkú vizionárku 20. storočia sestru Faustínu Kowalskú a ustanovil, že prvá nedeľa po Veľkej noci sa bude každoročne sláviť ako Nedeľa Božieho milosrdenstva. V roku 2006 pápež Benedikt XVI. zdôraznil, že „úcta k Božiemu milosrdenstvu nie je len sekundárnou pobožnosťou, ale neoddeliteľnou súčasťou kresťanskej viery a modlitby“. Pápež František vyhlásil mimoriadny Jubilejný rok Božieho milosrdenstva, ktorý sa začal sláviť 8. decembra 2015. Všetci traja pápeži jasne vyjadrili, že Božie milosrdenstvo patrí k podstate kresťanskej viery, a táto kniha odhaľuje prečo.Vinny Flynn je výkonný riaditeľ MercySong Ministries of Healing (služby uzdravovania). Je nadaný hudobník, prednášateľ a spisovateľ. Vďaka prednáškam o Božom milosrdenstve, sviatostiach a Otcovej láske sa stal obľúbeným hosťom na farských misiách, konferenciách a duchovných cvičeniach.Kniha je cirkevne schválená.

Ihneď na stiahnutie
-15%

7,57 €

So svätou Faustínou o utrpení
So svätou Faustínou o utrpení

Kongregácia sestier Matky Božieho Milosrdenstva

So svätou Faustínou pre trpiacich je malá knižočka, ktorá nás chce s myšlienkami z Denníčka svätej sestry Faustíny Kowalskej povzbudiť a ukázať aký je náš Boh bohatý na Milosrdenstvo.Malá, ale bohatá publikácia je obohatená o nádherné fotografie a s miestom na prvej strane určeným na venovanie.Pozrite sa aj na ďalšie dielka z tejto milej edície So svätou Faustínou.

Skladom

1,46 €

So svätou Faustínou o milosrdenstve Boha
So svätou Faustínou o milosrdenstve Boha

Kongregácia sestier Matky Božieho Milosrdenstva

So svätou Faustínou o milosrdenstve Boha je malá knižočka, ktorá nás chce s myšlienkami z Denníčka svätej sestry Faustíny Kowalskej povzbudiť a ukázať aký je náš Boh bohatý na Milosrdenstvo.Malá, ale bohatá publikácia je obohatená o nádherné fotografie a s miestom na prvej strane určeným na venovanie.Pozrite sa aj na ďalšie dielka z tejto milej edície So svätou Faustínou.

Skladom

1,46 €

So svätou Faustínou o dôvere
So svätou Faustínou o dôvere

Kongregácia sestier Matky Božieho Milosrdenstva

So svätou Faustínou o dôvere je malá knižočka, ktorá nás chce s myšlienkami z Denníčka svätej sestry Faustíny Kowalskej povzbudiť a ukázať aký je náš Boh bohatý na Milosrdenstvo.Malá, ale bohatá publikácia je obohatená o nádherné fotografie a s miestom na prvej strane určeným na venovanie.Pozrite sa aj na ďalšie dielka z tejto milej edície So svätou Faustínou.

Skladom

1,46 €

So svätou Faustínou o duchovnom detstve
So svätou Faustínou o duchovnom detstve

Kongregácia sestier Matky Božieho Milosrdenstva

So svätou Faustínou o duchovnom detstve je malá knižočka, ktorá nás chce s myšlienkami z Denníčka svätej sestry Faustíny Kowalskej povzbudiť a ukázať aký je náš Boh bohatý na Milosrdenstvo.Malá, ale bohatá publikácia je obohatená o nádherné fotografie a s miestom na prvej strane určeným na venovanie.Pozrite sa aj na ďalšie dielka z tejto milej edície So svätou Faustínou.

Skladom

1,46 €

365 dní s dušami v očistci
365 dní s dušami v očistci

Susan Tassone

denné zamyslenia. „Nikto nežije sám. Nikto nehreší sám. Nikto nie je spasený sám. Do môjho života neustále vstupuje život tých druhých, v dobrom i v zlom. Preto môj príhovor za druhého nie je mu cudzí, nie je niečím vonkajším, a to ani po smrti.“ (Benedikt XVI., Spe salvi) Boh nám zveril povinnosť, moc a privilégium modliť sa za vyslobodenie duší z očistca – autorka a rečníčka Susan Tassoneová vám poskytne jedinečný spôsob, ako v tomto úsilí vytrvať.Kniha 365 dní s dušami v očistci obsahuje modlitby, učenie o očistci, skutočné príbehy, meditácie, citáty svätých a ešte oveľa viac. Túto knihu môžete použiť, ako len chcete – ako zamyslenia a čítania na každý deň, ako celoročnú novénu, ako sprievodcu liturgickými obdobiami, alebo ju len vezmite do rúk a čítajte tak, ako vás bude Duch viesť. Každý deň máme príležitosť modliť sa za duše v očistci. Neochabujme v modlitbe a buďme vytrvalí. Musíme vyprázdniť očistec!„Ak sme svojimi modlitbami a obetami oslobodili dušu z očistca, potom by sme v nebi mali mať ďalšieho príhovorcu.“ – Solanus Casey. Knihe bol v pôvodnom anglickom vydaní udelený Imprimatur.

Vypredané
-12%

8,71 €

365 dní s Božím milosrdenstvom
365 dní s Božím milosrdenstvom

Susan Tassone

denné zamyslenia a modlitby. Kniha 365 dní s Božím milosrdenstvom je jedna z tých, ktoré sa oplatí mať v domácej knižnici. No lepšie je mať ju v srdci. A najlepšie – žiť ju. Slovami i konkrétnymi činmi svedčiť o nekonečnej, neodvolateľnej láske Boha a bezodnej priepasti jeho milosrdenstva. Ako na to?Autorka Susan Tassone nám ponúka praktický návod – učebnicu milosrdenstva. Lekcie sú pútavé a fascinujúce. Obsahujú slovo učiteľky, vizionárky a mystičky sv. Faustíny Kowalskej z jej Denníčka, po ktorom nasleduje originálna úvaha a krátka modlitba. Nechýba priebežné opakovanie, farbisté jazykové obrazy a otázky na zamyslenie alebo aplikáciu do života. Spôsob, akým autorka predkladá „tajomstvá svätosti“ sv. Faustíny, je obzvlášť vhodný pre ľudí hektického, uponáhľaného a hlučného 21. storočia. Každý deň len jedna lekcia, jeden malý krôčik. Chvíľa ticha, kde si len ty a Boh. Vedie nás k neustálej dôvere, k vytrvalej modlitbe, pokore, trpezlivosti, k prijímaniu a plneniu Božej vôle. Učí nás stať sa – podľa príkladu svätice – apoštolmi milosrdenstva. Nenechávajme si dotyk so zázrakom milosrdenstva, s nekonečnou Láskou len pre seba. Ježiš vyzýva každého z nás: „Choď a rob aj ty podobne“ (Lk 10, 37).Kniha je cirkevne schválená.

Vypredané
-12%

9,59 €

365 dní so sv. Faustínou
365 dní so sv. Faustínou

Elżbieta Siepak (ed.)

Vybrané texty z Denníčka sv. sestry Faustíny Kowalskej. 365 dní so sv. Faustínou je pekná darčeková publikácia zostavená z výňatkov Denníčka sv. Faustíny. Obsahuje najkrajšie myšlienky tejto apoštolky Božieho milosrdenstva usporiadané tak, aby čitateľa sprevádzali po celý rok, deň za dňom. Umožňuje tak meditovať nielen hĺbku Božej lásky k nám ľuďom, ale aj nekonečné milosti, ktoré sa vylievajú na duše, ktoré úprimne hľadajú Boha, svojho Spasiteľa.Publikácia je plnofarebná, doplnená peknými obrázkami. Vhodná ako darček, ktorý zaiste poteší.

Vypredané

4,85 €

3 CD - Denníček, Božie milosrdenstvo v mojej duši
3 CD - Denníček, Božie milosrdenstvo v mojej duši

Faustína Kowalská

audiokniha, mp3. Neprehliadnite! K dispozícii reedícia 3 CD - Denníček z roku 2015. Nové časy si vyžadujú aj nové formy sociálnej komunikácie. Preto vám ponúkame dielo sv. sestry Faustíny, jej svetoznámy Denníček, ktorý k nám hovorí súčasným jazykom vo forme zvukovej nahrávky. Duchovné zážitky Apoštolky Božieho milosrdenstva sú aj pre nás výnimočnými inštrukciami, ktoré nám Pán Ježiš zanechal pre rozvoj vnútorného života. Posolstvo o milosrdnej Božej láske je zvlášť aktuálne pre súčasný svet, ktorý sa zmieta v neistote a stráca zmysel pre duchovno. Prajeme vám príjemné počúvanie! Denníček obsahuje 25 hodín nahrávky s hudobným podmazom. Formát 3 x CD mp3, 25 hodín počúvania. Čítajú: Monika Hilmerová, Jozef Šimonovič, Michal Kaprálik Réžia a hudobná dramaturgia: Pavol Smolík Hudba: Lukáš Borzík Kúpou podporíte šírenie úcty Božieho milosrdenstva. Dostupné aj v knižnej podobe: Denníček (2012).

Vypredané

7,76 €

So svätou Faustínou o Eucharistii
So svätou Faustínou o Eucharistii

Kongregácia sestier Matky Božieho Milosrdenstva

So svätou Faustínou o Eucharistii detstve je malá knižočka, ktorá nás chce s myšlienkami z Denníčka svätej sestry Faustíny Kowalskej povzbudiť a ukázať aký je náš Boh bohatý na Milosrdenstvo.Malá, ale bohatá publikácia je obohatená o nádherné fotografie a s miestom na prvej strane určeným na venovanie.Pozrite sa aj na ďalšie dielka z tejto milej edície So svätou Faustínou.

Vypredané

1,46 €

So svätou Faustínou o Božej láske
So svätou Faustínou o Božej láske

Kongregácia sestier Matky Božieho Milosrdenstva

So svätou Faustínou o Božej láske je malá knižočka, ktorá nás chce s myšlienkami z Denníčka svätej sestry Faustíny Kowalskej povzbudiť a ukázať aký je náš Boh bohatý na Milosrdenstvo.Malá, ale bohatá publikácia je obohatená o nádherné fotografie a s miestom na prvej strane určeným na venovanie. Pozrite sa aj na ďalšie dielka z tejto milej edície So svätou Faustínou.

Vypredané

1,46 €

E-kniha
E-kniha: 365 dní s Božím milosrdenstvom
E-kniha: 365 dní s Božím milosrdenstvom

Susan Tassone

denné zamyslenia a modlitby. Kniha 365 dní s Božím milosrdenstvom je jedna z tých, ktoré sa oplatí mať v domácej knižnici. No lepšie je mať ju v srdci. A najlepšie – žiť ju. Slovami i konkrétnymi činmi svedčiť o nekonečnej, neodvolateľnej láske Boha a bezodnej priepasti jeho milosrdenstva. Ako na to?Autorka Susan Tassone nám ponúka praktický návod – učebnicu milosrdenstva. Lekcie sú pútavé a fascinujúce. Obsahujú slovo učiteľky, vizionárky a mystičky sv. Faustíny Kowalskej z jej Denníčka, po ktorom nasleduje originálna úvaha a krátka modlitba. Nechýba priebežné opakovanie, farbisté jazykové obrazy a otázky na zamyslenie alebo aplikáciu do života.Spôsob, akým autorka predkladá „tajomstvá svätosti“ sv. Faustíny, je obzvlášť vhodný pre ľudí hektického, uponáhľaného a hlučného 21. storočia. Každý deň len jedna lekcia, jeden malý krôčik. Chvíľa ticha, kde si len ty a Boh. Vedie nás k neustálej dôvere, k vytrvalej modlitbe, pokore, trpezlivosti, k prijímaniu a plneniu Božej vôle. Učí nás stať sa – podľa príkladu svätice – apoštolmi milosrdenstva.Nenechávajme si dotyk so zázrakom milosrdenstva, s nekonečnou Láskou len pre seba. Ježiš vyzýva každého z nás: „Choď a rob aj ty podobne“ (Lk 10, 37).Kniha je cirkevne schválená.

Vypredané
-15%

9,27 €

So svätou Faustínou o Panne Márii
So svätou Faustínou o Panne Márii

Kongregácia sestier Matky Božieho Milosrdenstva

So svätou Faustínou o Panne Márii je malá knižočka, ktorá nás chce s myšlienkami z Denníčka svätej sestry Faustíny Kowalskej povzbudiť a ukázať aký je náš Boh bohatý na Milosrdenstvo.Malá, ale bohatá publikácia je obohatená o nádherné fotografie a s miestom na prvej strane určeným na venovanie.Pozrite sa aj na ďalšie dielka z tejto milej edície So svätou Faustínou.

Vypredané

1,46 €

Sada: 7 x So svätou Faustínou
Sada: 7 x So svätou Faustínou

Kongregácia sestier Matky Božieho Milosrdenstva

Sada obsahuje: So svätou Faustínou o Božej láske So svätou Faustínou o dôvere So svätou Faustínou o duchovnom detstve So svätou Faustínou o Eucharistii So svätou Faustínou o milosrdenstve Boha So svätou Faustínou o Panne Márii So svätou Faustínou o utrpení

Vypredané

8,63 €

Neobyčajne obyčajná
Neobyčajne obyčajná

Jolanta Sasiadeková

Život sv. Sestry Faustíny. Sestra Faustína sa stala fenoménom, o ktorom sa napísalo mnoho kníh. Výsledné biografie, interpretácia jej textov, spomienky...Hrdinkou knihy Neobyčajne obyčajná je mladá študentka Eva, ktorá dostala knihu o svätej Faustíne ako darček. Tou knihou dostal Evin život nové, vzrušujúce farby. Ďalšou dôležitou postavou je Katarína, priateľka Evy. Autorka vo svojom diele elegantne prelína príbehy dievčat s úryvkami z Denníčka a biografie svätej Faustíny. Kniha taktiež využíva zaujímavý zdrojový materiál z archívu sestry Faustíny v Krakove - Lagiewnikoch. Medzi nimi sú spomienky, fotky, certifikáty.

Vypredané

6,31 €

CD: Milosrdenstvo Božie
CD: Milosrdenstvo Božie

Faustína Kowalská

audiokniha. Na motívy knihy Milosrdenstvo Božie, denníka sestry Faustíny Kowalskej.Celkový čas: 61 min.Čítajú: Jarmila Homolová; Ján Krstiteľ Balász, OFM; Ján Valentík.

Vypredané

3,88 €

Litánie a novény k svätej sestre Faustíne
Litánie a novény k svätej sestre Faustíne

Sestry z Kongregácie Matky Božieho milosrdenstva

Titul vyšiel v novom vydaní: Litánie a novény k svätej sestre Faustíne (2016).V tejto zbierke sú štyri novény k sv. Faustíne a na jej príhovor. Každá z nich pozostáva z textov vyňatých z jej Denníčka, ale ich obsah a forma je odlišná, v závislosti od potrieb veriacich.Prvá z nich má všeobecný charakter a môžeme ju konať v rôznych potrebách.Ostatné majú konkrétny úmysel: za poznanie tajomstva Božieho milosrdenstva,za milosť detskej dôveryza milosť premieňať svoj život na milosrdenstvo.

Vypredané

0,64 €

Modlitby v hodine milosrdenstva
Modlitby v hodine milosrdenstva

1. diel. Pätnásta hodina je každý deň a v každom geografickom pásme privilegovaným časom na úctu k Božiemu milosrdenstvu. Ctitelia Božieho milosrdenstva sa v tejto hodine v duchu prenášajú ku krížu na Golgote vedľa Najsvätejšej Matky. Spolu s ňou zvelebujú milosrdnú lásku Boha, zjavenú v jeho Synovi, a prosia Boha o jeho zmilovanie pre celý svet. V tejto hodine, ako povedal Pán Ježiš, „bolo milosrdenstvo otvorené dokorán pre každú dušu“ (Den. 1572). Pre ctiteľov Božieho milosrdenstva pripravila Kongregácia sestier Matky Božieho Milosrdenstva zbierku modlitieb v hodine milosrdenstva, ktoré boli zoradené podľa období liturgického kalendára. Poslúžia všetkým, ktorí v hodine milosrdenstva vedú modlitby v spoločenstvách alebo túto formu úcty k Božiemu milosrdenstvu praktizujú individuálne.

Vypredané

8,00 €

Z Deníčku svaté Faustyny
Z Deníčku svaté Faustyny

Kateřina Lachmanová (ed.)

S Korunkou k Božímu milosrdenství. Citáty z publikace sestry Faustyny Kowalské Deníček – Boží milosrdenství v mé duši vybrala a sestavila Kateřina Lachmanová. Drobná dárková publikace s barevnými fotografiemi.

Vypredané

1,16 €

Vlastníma očima
Vlastníma očima

Klaudius Colombiere

Duchovní deník. První český překlad světcova deníku, inspirovaného duchovním přátelstvím se světící Božského Srdce, Marií-Markétou Alacoque. Niterně kouzelná a lahodně prostá slůvka o možnostech, které otevírá krása duchovního života.

Vypredané

5,43 €

logo

Staňte sa členom ZachejClubu
a získajte množstvo výhod:

icon

Doručenie zadarmo nad 39 € pri platbe vopred (platí pre vybrané služby)

userAvatar

Overené zákazníkmi

Ďalšie hodnotenia

100%

dodacia lehota

kvalita komunikácie

* hodnotenia za posledných 90 dní

userAvatar

PAVOL, 24.3.2024

žiadna

userAvatar

Ľubomír, 20.3.2024

Veľmi dobrý. Zatiaľ nemám zlú skúsenosť

userAvatar

JOZEFÍNA, 19.3.2024

Obchod je nedaleko môjho bydliska, s dlhou otváracou dobou.

100% zákazníkov <br/> nás odporúča

100% zákazníkov
nás odporúča

Zdroj: Heureka.sk

Zachej magazín

Prihláste sa do newslettra a získajte pravidelné informácie o super ponukách, akciách a zľavách. Zo zasielania sa môžete kedykoľvek odhlásiť.

Možnosti doručenia

zasielkovnaparcelPostcourierGls

Možnosti platby

visamastercardtatraslspvubapplePaygooglePay
heureka_icon

ShopRoku 2021

Finalista - Knihy a e-čítanie

Copyright © 2013 - 2024 Zachej.sk