Recenzie: Marek

Recenzie: Marek

Anna Katarína Emmerichová - životopis

Anna Katarína Emmerichová - životopis

Thomas Wegener

-15%

11,82 €

5,0
M
verified
Marek (37)

9. februára 2018

Kniha Anna Katarína Emmerichová – životopis nie je beletriou, skôr sa jedná o historický dokument zaznamenávajúci jej život v dejinných súvislostiach. Zachytáva boj Cirkvi za vieru nielen v jej rodnom Nemecku, odklon mnohých od pravej viery a obety Anny Kataríny za všetkých. Napriek tomu jej životopis je knihou, ktorá sa ľahko číta objavujúc a obdivujúc cnosti tejto svätice.

Modlitby ku Kristovej krvi

Modlitby ku Kristovej krvi

-15%

3,32 €

5,0
M
verified
Marek (37)

8. februára 2018

Modlitba je dôležitým aspektom v živote kresťana, ktorý chce svoj vzťah s Bohom žiť naplno vo všetkej úprimnosti. Táto brožúra obsahuje mnohé modlitby ku Kristovej Krvi ako litánie, novénu, korunku, ruženec k svätým ranám ako aj modlitby v rôznych situáciách. Uctievajme si Jeho Krv, ktorá bola vysokou cenou nášho vykúpenia!

Traktát o očistci

Traktát o očistci

Svätá Katarína Janovská

-15%

1,62 €

4,7
M
verified
Marek (37)

28. augusta 2017

Dielo svätej Kataríny Janovskej je veľmi dôležitou inšpiráciou aj pre nás, ktorí sme ešte neprekročili brány večnosti. Ona nás sama vyzýva hlasom duše v očistci: „Ó nešťastníci, prečo sa necháte tak ľahko zaslepiť týmto svetom, že sa vôbec nestaráte o takú veľkú a dôležitú potrebu, akou je okamih smrti?“

Otčenáš - súhrn celého evanjelia

Otčenáš - súhrn celého evanjelia

František Trstenský

-15%

5,02 €

5,0
M
verified
Marek (37)

11. mája 2017

Kniha Otčenáš je krátkou syntézou Pánovej modlitby, v ktorej sa autor zaoberá jednotlivými prosbami a snaží sa ich význam priblížiť čitateľovi. Úvod knihy je venovaný pojednaniu o modlitbe a rôznym typom modlitby. Kniha je pekným zamyslením sa nad modlitbou Pána, ktorú často recitujeme bez akéhokoľvek zamyslenia sa.

Pápež zázrakov - Ján Pavol II.

Pápež zázrakov - Ján Pavol II.

Andreas Englisch

-15%

5,10 €

4,9
M
verified
Marek (37)

25. apríla 2017

Ďalšia kniha o pápežovi. Táto je však trochu iná. Autor - vatikanista, Andreas Englisch, kráča po stopách zázrakov, ktoré sa stali za života pápeža Jána Pavla II. Autorov spočiatku skeptický pocit sa mení, keď odhaľuje viaceré fakty a neprestáva žasnúť nad svätým pápežom.

Zjavenia sv. Brigity Švédskej

Zjavenia sv. Brigity Švédskej

Brigita Švédska

-15%

7,57 €

4,9
M
verified
Marek (37)

10. apríla 2017

Vynikajúca, veľmi inšpiratívna a naozaj užitočná kniha, v ktorej sa čitateľ učí priamo od Božej Matky Márie a jej Syna Ježiša. Umučenie nášho Pána alebo zjavenie osobného súdu nenechá nikoho chladným. Pri čítaní tejto knihy si človek uvedomí, aké je zmýšľanie Boha a Jeho svätých. Osobne ma veľmi oslovila Máriina poníženosť, jej odpútanosť od svetských vecí a jej láska k Bohu. Knihu odporúčam všetkým.

Tri kroky do neba

Tri kroky do neba

Leopold Slaninka

-15%

6,72 €

5,0
M
verified
Marek (37)

21. marca 2017

Kniha krátkych zamyslení na rôzne obdobia liturgického roka. Veľmi dobre sa číta, každá úvaha má 1-3 strán, preto sa kniha dá otvoriť na akejkoľvek strane a proste začať čítať. Knihu dotvárajú prenášky a články autora ako aj rozhovor s ním.

Tak toto je Boh?

Tak toto je Boh?

Michael Ots

-15%

7,65 €

4,5
M
verified
Marek (37)

23. februára 2017

Tak toto je Boh? je knihou plnou dôležitých životných otázok, na ktoré človek potrebuje odpovede. Otázok o tom, aký je Boh, prečo dopustí utrpenie a ako ho môžeme spoznávať ako dobrého a milosrdného Boha. Autor nastoľuje pálčivé otázky, v ktorých neraz "obviňuje Boha", aby sám čitateľovi priniesol odpovede. Aj týmto spôsobom dialógu chce priviesť všetkých bližšie k Bohu.

Apoštol Pavol - jeho príbeh

Apoštol Pavol - jeho príbeh

Jerome Murphy - O'Connor

-15%

6,80 €

4,5
M
verified
Marek (37)

2. februára 2017

Kniha opisujúca životný príbeh apoštola Pavla je precíznou štúdiou odhaľujúcou Pavlov život od ranných rokov a obrátenia až po jeho poslednú cestu do Ríma. Autor vykresľuje Pavlov zápal pri hlásaní ukrižovaného a zmŕtvychvstalého Krista ako aj zakladanie kresťanských komunít. Ďalším spôsobom hlásania sú Pavlove listy, ktoré často odpovedajú na potreby tej ktorej cirkvi. Celou knihou sa nesie apoštolova starosť o cirkvi, ktoré založil a o ktoré musel bojovať. Tu sa ukazuje Pavlov zápal pri hlásaní Evanjelia.

Ja som N

Ja som N

Hlas mučeníkov

-15%

7,23 €

5,0
M
verified
Marek (37)

24. januára 2017

Ja som n je inšpiratívna kniha krátkych svedectiev prenasledovaných kresťanov v moslimskom svete. Aj v dnešnom svete existujú miesta, kde musia kresťania prinášať veľké obety za vieru, často i obetu vlastného života. Ich svedectvá povzbudia čitateľov hlbšie sa zamyslieť nad prežívaním svojej viery.

2 z 4
logo

Staňte sa členom ZachejClubu
a získajte množstvo výhod:

icon

Doručenie zadarmo nad 39 € pri platbe vopred (platí pre vybrané služby)

userAvatar

Overené zákazníkmi

Ďalšie hodnotenia

100%

dodacia lehota

kvalita komunikácie

* hodnotenia za posledných 90 dní

userAvatar

Alexandra, pred 4 dňami

Prekvapivo velmi rychlo do 2 dni tovar bol doruceny- vsetky postupy oznamene , presne ako na webe tovar vyzeral.Bola som spokojna- odporucam vsetkym .

userAvatar

Oľga, pred 5 dňami

Rýchle vybavenie objednávky, som spokojná

userAvatar

Valéria, pred týždňom

Odchod promptne vybavuje objednávky.

100% zákazníkov <br/> nás odporúča

100% zákazníkov
nás odporúča

Zdroj: Heureka.sk

Zachej magazín

Prihláste sa do newslettra a získajte pravidelné informácie o super ponukách, akciách a zľavách. Zo zasielania sa môžete kedykoľvek odhlásiť.

Možnosti doručenia

zasielkovnaparcelPostcourierGls

Možnosti platby

visamastercardtatraslspvubapplePaygooglePay
heureka_icon

ShopRoku 2021

Finalista - Knihy a e-čítanie

Copyright © 2013 - 2024 Zachej.sk