Recenzie: Marek

Recenzie: Marek

Milovať a ctiť - Navždy

Milovať a ctiť - Navždy

Richard Vašečka

-15%

1,27 €

5,0
M
verified
Marek (37)

5. decembra 2015

Milovať a ctiť je výborná a veľmi užitočná edícia. Rišo Vašečka v svojich krátkych publikáciách často trafí klinec po hlavičke. Pomáha mu v tom skúsenosť otca viacpočetnej rodiny ale aj autorita Božieho slova, na ktorú sa odvoláva. Určite odporúčam všetkým, ktorí chcú pozvať Boha do svojich rodín a vzťahov.

Laudato si’

Laudato si’

Pápež František

-12%

4,31 €

5,0
M
verified
Marek (37)

19. novembra 2015

Laudato Si je encyklika Svätého Otca Františka zaoberajúca sa aktuálnou témou ekológie a ochrany životného prostredia. Encyklika s veľkou precíznosťou rozoberá súčasné pálčivé problémy našej planéty, človeka volá k prebratiu zodpovednosti. Tam sa však dielo Svätého Otca nekončí. Inšpirujúcou je najmä duchovná syntéza, kde nás toto dielo volá obrátiť svoj zrak s vďačnosťou k Bohu Otcovi ako Stvoriteľovi všetkého. Tento pohľad nás upriami na správnu cestu starostlivosti o jeho dary.

Mama má čas

Mama má čas

Rachel Macy Staffordová

-15%

11,82 €

4,7
M
verified
Marek (37)

18. augusta 2015

Mama má čas je veľmi pravdivá a aktuálna kniha pre dnešnú dobu. Rachel Staffordová vo svojej knihe opisuje svoju vlastnú snahu odpútať sa od malicherných povinností, aby sa vydala na cestu za životom s voľnými rukami. Začiatkom jej premeny bolo uvedomenie si ako jej email, práca, počítač a iné povinnosti ukrajujú zo života, ktorý mohla venovať svojim deťom a najbližším. Dôležité je rozhodnúť sa pre zmenu, ktorá aj keď neraz nie je ľahká, často pozostáva z malých krokov, ktoré prinesú veľké výsledky. Tými sú okamihy života prežité naplno a zmysluplne. V knihe Mama má čas sa naisto nájdeme mnohí z nás. Preto je povzbudzujúce vidieť, že život sa dá prežiť aj iným spôsobom ako neustálym zhonom. Kniha nielen motivuje, ale aj ponúka rady na báze týždenných predstavzatí.

František: život a revolúcia

František: život a revolúcia

Elisabetta Piquéová

-15%

10,12 €

5,0
M
verified
Marek (37)

18. júla 2015

Určite najlepšia kniha o pápežovi Františkovi. Autorka, argentínska novinárka Elisabetta Piquéová, ktorá osobne pozná kardinála Bergoglia, nevykresľuje len obraz láskavého pápeža, ktorý svojím spôsobom začal revolúciu v Cirkvi, ale podáva aj veľmi plastický obraz o rokoch jeho štúdia, kňazstva, služby provinciála jezuitov v Argentíne či biskupa. Všetko zapadá do dobového kontextu, občianskej spoločnosti, diktatúry ale aj iných problémov. František, život a revolúcia nie je prvoplánová kniha za účelom vyvolania senzácie. Je to skôr autentický pohľad na súčasného pápeža, svojím spôsobom hodnotná reflexia.

Listy do neba

Listy do neba

Lisa Wingateová

-15%

4,63 €

4,7
M
verified
Marek (37)

1. júla 2015

Listy do neba sú náboženským románom s hlavnou hrdinkou Tandi Reesovou, ktorá po smrti starej pani Ioly Anne Pooleovej objavuje v jej dome krabice s mnohými listami Otcovi. Ako odvíja príbeh Ioly z dávnej minulosti, nachádza odpovede na svoje otázky a neľahkú životnú situáciu, keď sa musí vyrovnávať so svojou vlastnou minulosťou. Román sa ľahko číta, krátke kapitoly ponúkajú len jednoduché dejové zápletky. Hlavnou postavou, ktorou je žena (autorka rozpráva v prvej osobe) je dané, že je skôr určený pre ženské čitateľky.

Modlitba - Škola lásky

Modlitba - Škola lásky

Jacques Philippe

-15%

6,55 €

5,0
M
verified
Marek (37)

16. júna 2015

Výborna kniha o jednej z najdôležitejších vecí v našom živote - o modlitbe. Kňaz Komunity blahoslavenstiev Jacques Philippe sa čitateľovi prihovára inšpirujúcimi slovami pozývajúc ho do vzťahu s Bohom v modlitbe a prežívaní Božej prítomnosti v každom okamihu života. Preto, aby sme spoznali Boha, zažili jeho a našu vlastnú identitu. Jednoduchá ale veľmi výstižná a trefná kniha.

Vyvolení a vzácni

Vyvolení a vzácni

Kimberly Hahn

-15%

6,63 €

4,0
M
verified
Marek (37)

22. mája 2015

Kimberly Hahnová vo svojej knihe Vyvolení a vzácni prináša jednoduché ale veľmi účinné rady a postrehy o manželstve. Prihovára na najmä srdcu ženy rozoberajúc 31. kapitolu Knihy prísloví, ktorá opisuje vernú ženu, v ktorej má Pán zaľúbenie. Autorka veľmi sympaticky predstavuje manželstvo, čnosť vernosti apelujúc na ochranu Božieho plánu s manželmi. Aj keď sa možno nejedná o nový koncept, ktorý by kresťania nepoznali, táto kniha je určite hodnotnou poukazujúc na Boží plán pre manželov v dnešnej dobe, keď sa pravé hodnoty vytrácajú.

Vrhni sa do vody

Vrhni sa do vody

Timothy Radcliffe

-15%

11,05 €

5,0
M
verified
Marek (37)

13. apríla 2015

Vrhni sa do vody je kniha, ktorá nás sprevádza drámou krstu, ktorá sa dotýka celého nášho života. Bývalý magister rehole dominikánov Timothy Radcliffe opisuje krst ako niečo dynamické, naplnené Božou prítomnosťou a mnohými prisľúbeniami. Čitateľov pozýva, aby znovuobjavili krásu krstu, ktorý nás sprevádza celým životom a objavenie tejto krásy napomôže obnoviť Cirkev v súčasnosti. Pre mňa osobne bola kniha pátra Radcliffa jednou z najlepších a najužitočnejších kníh, ktoré som čítal. Určite odporúčam každému.

Na ceste k domovu

Na ceste k domovu

Billy Graham

-15%

6,38 €

4,0
M
verified
Marek (37)

10. marca 2015

Billy Graham je známy pastor s dlhoročnými skúsenosťami z hlásania Evanjelia. Už na sklonku svojho života vo veku 92 rokov sa delí s nami čitateľmi o poklad viery a skúseností mnohých ľudí, ktorí sú na ceste k domovu, k nebeskej vlasti. Často zachádza do veľmi praktických poučení (napr. o majetku alebo dedičstve), avšak vzápätí vás dostane neuveriteľne hlbokou myšlienkou. Páčia sa mi mnohé odkazy na Písmo, ktorými tiež začína každá kapitola. Veľmi inšpirujúcimi sú myšlienky o starobe ako o veku, keď človek môže prinášať stále veľa ovocia. Kniha končí úvahou o nebi, ku ktorému všetci smerujeme ako k svojmu domovu.

Veľký rozvod

Veľký rozvod

C. S. Lewis

-15%

9,27 €

4,2
M
verified
Marek (37)

4. februára 2015

C.S. Lewis je známym autorom, ktorý vo svojich dielach prináša teologické pravdy v spojení so psychologickými znalosťami verne opisujúc charaktery svojich postáv. Veľký rozvod je eposom o dobre a zle, ktoré nemôže spolu existovať. Autor opisuje ľudí, ktorí sa zo zvláštneho mesta plného hádok, vyberú lietajúcim autobusom do novej krajiny plnej prisľúbení. Mnohí z nich sa však po príchode otočia a vracajúc sa domov s vidinou ich starého života. To mesto je očistcom pre tých, ktorí zostanú v novej krajine, avšak je peklom pre tých, ktorí sa do neho vrátia. Dobro nemôže robiť kompromisy so zlom - to je dôležitý odkaz knihy C.S.Lewisa.

3 z 4
logo

Staňte sa členom ZachejClubu
a získajte množstvo výhod:

icon

Doručenie zadarmo nad 39 € pri platbe vopred (platí pre vybrané služby)

userAvatar

Overené zákazníkmi

Ďalšie hodnotenia

100%

dodacia lehota

kvalita komunikácie

* hodnotenia za posledných 90 dní

userAvatar

Alexandra, pred 4 dňami

Prekvapivo velmi rychlo do 2 dni tovar bol doruceny- vsetky postupy oznamene , presne ako na webe tovar vyzeral.Bola som spokojna- odporucam vsetkym .

userAvatar

Oľga, pred 5 dňami

Rýchle vybavenie objednávky, som spokojná

userAvatar

Valéria, pred týždňom

Odchod promptne vybavuje objednávky.

100% zákazníkov <br/> nás odporúča

100% zákazníkov
nás odporúča

Zdroj: Heureka.sk

Zachej magazín

Prihláste sa do newslettra a získajte pravidelné informácie o super ponukách, akciách a zľavách. Zo zasielania sa môžete kedykoľvek odhlásiť.

Možnosti doručenia

zasielkovnaparcelPostcourierGls

Možnosti platby

visamastercardtatraslspvubapplePaygooglePay
heureka_icon

ShopRoku 2021

Finalista - Knihy a e-čítanie

Copyright © 2013 - 2024 Zachej.sk