Recenzie: Marek

Recenzie: Marek

Ježiš, môj uzdravovateľ

Ježiš, môj uzdravovateľ

Elias Vella

-15%

10,12 €

4,8
M
verified
Marek (37)

30. decembra 2014

Ježiš, môj uzdravovateľ je pre mňa jednou z najlepších kníh, aké sa mi dostali do rúk. Mal som možnosť zažiť seminár s pátrom Eliasom Vellom a jeho dobrotivosť a múdrosť sa odráža i v knihe, ktorá je prepisom seminárov o vnútornom uzdravení. Po jej prečítaní si asi každý uvedomí potrebu uzdravenia. Táto výnimočná kniha nás vedie k Ježišovi, ktorý ako jediný dokáže úplne uzdraviť celého človeka. Vrelo odporúčam každému, práve som ju druhýkrát dočítal:-). Je to kniha, ku ktorej je dobré sa vracať, vždy má povzbudenie a dobrú radu.

Modlitba, veľký prostriedok spásy

Modlitba, veľký prostriedok spásy

Alfonz Mária de Liguori

-15%

4,25 €

4,5
M
verified
Marek (37)

17. novembra 2014

Svätého Alfonza považujem za jedného z najväčších duchovných autorov. Jeho mnohé diela ako Cesta lásky, Vo svetle večnosti alebo Návštevy Najsvätejšej sviatosti priam vyžarujú jeho túžbu zachrániť nesmrteľné duše a priviesť ich k Bohu. Napriek tomu sv. Alfonz vyhlasuje, že táto neveľká kniha o modlitbe je jeho najdôležitejšou. Modlitbu v nej opisuje ako prvý a hlavný prostriedok spásy, ktorým si aj hriešnici môžu vyprosiť všetky ostatné milosti. Boh nikomu neodopiera milosť modlitby pretože chce spasiť všetkých ľudí. To je odkaz knihy sv. Alfonza a veľké povzbudenie na našej ceste modlitby.

Otec, čo plní sľuby

Otec, čo plní sľuby

Scott Hahn

-15%

4,08 €

4,8
M
verified
Marek (37)

20. októbra 2014

Kniha Scotta Hahna prevedie čitateľa celými dejinami spásy, v ktorých vykresľuje Boha a jeho vyvolený národ Izrael. Boh svojmu národu často ponúka svoje priateľstvo a zmluvu, ktorá posvätí jeho ľud, avšak ten jeho ponuku často odmieta a vrhá sa k svojim modlám. Napriek tomu Boh nezničí svoj národ, ale ho uzdravuje, učí (aj pomocou trestov) a znova s ním uzatvára novú zmluvu. Tá sa napokon naplní v jeho synovi Ježišovi Kristovi. Táto kniha vypovedá o Božej vernosti a láske napriek ľudskej slabosti a hriechu.

Na krok od priepasti

Na krok od priepasti

Paolo Brosio

-15%

7,65 €

4,5
M
verified
Marek (37)

28. júla 2014

Paolo Brosio je známy taliansky žurnalista, ktorý sa v knihe Na krok od priepasti vyznáva zo svojho obrátenia. Ako sám tvrdí, jeho život zmenilo 16 sekúnd, keď sa ponorený v hriechu pomodlil Zdravas Mária. Jeho obrátenie pokračovalo mnohými stretnutiami s kňazmi aj inými laikmi. Panna Mária zaviedla Paola po jeho obrátení niekoľkokrát do Medžugoria, ktoré sa stalo jeho obľúbeným miestom. Autor opisuje mnohé zázračné udalosti, často sa sám seba pýta či to mohla byť náhoda. Odpoveď je medzi riadkami. Kniha sa mi veľmi dobre čítala na dovolenke, je úprimným svedectvom človeka, ktorý chce zmeniť svoj život a žiť ho s Bohom pod ochrancom Nebeskej Matky.

Moc modlitby rodiča

Moc modlitby rodiča

Stormie Omartian

-15%

7,23 €

5,0
M
verified
Marek (37)

14. júla 2014

Veľmi inšpirujúca kniha, pri ktorej som si uvedomil, že nestačí sa za deti len tak automaticky každý deň niečo pomodliť, ale že naša rodičovská modlitba môže meniť životy našich detí, prinášať im požehnanie, pokoj, radosť, premáhať slabosti, získať odvahu, žiť v neustálej Božej prítomnosti. Pri vyslovovaní modlitieb na konci každej kapitoly za naše deti som pocítil radosť a dôveru, že nás Nebeský Otec bdie nad nami svojimi deťmi a že ak mu zveríme naše deti, že On bude stále s nimi. Naozaj odporúčam prečítať a začať s modlitbou :-)

Chiara Corbella Petrillo

Chiara Corbella Petrillo

Simone Troisi; Cristiana Paccini

-15%

5,78 €

5,0
M
verified
Marek (37)

5. júla 2014

Táto kniha je výnimočná. Pre mňa najmä preto, že opisuje silný príbeh manželov Enrica a Chiary, ktorí všetko odovdzali do Božej vôle. Sám ako rodič som veľmi citlivo prežíval ich príbeh, keď odprevadili do večnosti svoje dve práve narodené deti. Nakoniec zomiera aj Chiara, je to však cesta radosti k dobrému Otcovi. Stojí za prečítanie a zamyslenie.

Náš Boh nosí zásteru

Náš Boh nosí zásteru

brat Šavol

-15%

5,10 €

4,5
M
verified
Marek (37)

5. júla 2014

Knihu brata Šalva som bral do rúk s očakávaním. Ponúkla mnohé zaujímavé a dosť netradičné pohľady. Trochu mi v nej však chýbala celistvosť, čo môže byť však pre niekoho pozitívum. Celkovo ju hodnotím kladne ako niečo, čo prináša nový vietor.

4 z 4
logo

Staňte sa členom ZachejClubu
a získajte množstvo výhod:

icon

Doručenie zadarmo nad 39 € pri platbe vopred (platí pre vybrané služby)

userAvatar

Overené zákazníkmi

Ďalšie hodnotenia

100%

dodacia lehota

kvalita komunikácie

* hodnotenia za posledných 90 dní

userAvatar

Alexandra, pred 4 dňami

Prekvapivo velmi rychlo do 2 dni tovar bol doruceny- vsetky postupy oznamene , presne ako na webe tovar vyzeral.Bola som spokojna- odporucam vsetkym .

userAvatar

Oľga, pred 5 dňami

Rýchle vybavenie objednávky, som spokojná

userAvatar

Valéria, pred týždňom

Odchod promptne vybavuje objednávky.

100% zákazníkov <br/> nás odporúča

100% zákazníkov
nás odporúča

Zdroj: Heureka.sk

Zachej magazín

Prihláste sa do newslettra a získajte pravidelné informácie o super ponukách, akciách a zľavách. Zo zasielania sa môžete kedykoľvek odhlásiť.

Možnosti doručenia

zasielkovnaparcelPostcourierGls

Možnosti platby

visamastercardtatraslspvubapplePaygooglePay
heureka_icon

ShopRoku 2021

Finalista - Knihy a e-čítanie

Copyright © 2013 - 2024 Zachej.sk