Knihy o modlitbe ruženca

Knihy o modlitbe ruženca

(35 produktov)

Ruženec - pre niekoho denná modlitba, zdroj sily a požehnania; pre iného zdĺhavá rutina. Knihy o ruž...

Filtre

Kategórie

Najobľúbenejšie
Najnovšie
Najlacnejšie
Najdrahšie
Najvyššia zľava
Růženec mi zachránil život
Růženec mi zachránil život

Immaculée Ilibagiza

Autorka Immaculée Ilibagiza je presvedčená, že práve modlitba ruženca ju zachránila pred brutálnym zavraždením počas genocídy v roku 1994, v ktorej zahynula jej rodina a milióny ďalších nevinných mužov a žien. Teraz, takmer dve desaťročia neskôr sa Immaculée naďalej modlí ruženec každý deň, a niekedy sa až čuduje, ako ju obnovuje a obohacuje táto nádherná modlitba.Ruženec jej pomohol v každom aspekte jej života, doslova jej zachránil život a posilnil vieru, zmiernil bolesť, zármutok zmenil na šťastie, liečil a uzdravoval ju, pomohol jej nájsť dávno stratených priateľov a dokonca aj stratené kľúče!Z modlitby ruženca získala tak veľa požehnania, že sa rozhodla študovať jeho pôvod a históriu. Čoskoro zistila, že nie je určený výlučne pre katolíkov, ale že Panna Mária sľúbila život naplnený požehnaním pre každého príslušníka akéhokoľvek náboženstva, ktorý sa verne modlil ruženec každý deň. Vo svojej knihe Růženec mi zachránil život autorka ukazuje, ako môže požehnanie, ktoré prináša modlitba ruženca využiť každý z nás. A ako nazvala modlitbu ruženca? ,,Záchranné lano do neba.“

Vypredané

11,85 €

Kto si, Mária?
Kto si, Mária?

Scott Hahn

Božia Matka v Božom slove. Svieži a nový pohľad na Máriu, Božiu Matku, a jej zásadný význam v kresťanskej viere od autora známeho bestselleru Baránkova večera. Používa prístupný, zaujímavý až zábavný štýl ako demonštrovať Máriínu úlohu v diele vykúpenia.Väčšina kresťanov vie, že život Ježiša je načrtnutý v celom Starom zákone. Prostredníctvom skúmania Biblie v spolupráci s odborníkmi Scott Hahn prináša poznanie, že rovnako ako Ježiš je „nový Adam“, tak je Mária „nová Eva“. Odhaľuje mariánske tajomstvo ukryté v Zjavení, ako je predpovedané na prvých stránkach knihy Genezis a poukazuje tiež na príbeh kráľa Dávida a privilegované miesto pre matku kráľa.V knihe Kto si, Mária? nadväzuje na pôvodné biblické a historické základy a predstavuje nový pohľad na mariánske doktríny: Nepoškvrneného počatia Panny Márie,Nanebovzatie Panny Márie,večné panenstvo,korunovácia Panny Márie.Autor vedie čitateľa k znovuobjaveniu krásy čítania Svätého Písma a získaniu hlbšieho poznania o význame viery v súčasnom svete.

Vypredané

3,88 €

Omaľovanka svätý ruženec s textom a pexesom
Omaľovanka svätý ruženec s textom a pexesom

Štefan Hýrošš; Magdaléna Dubovcová

Ako sa modliť svätý ruženec?. Katechetická pomôcka je vhodná pre deti, mládež a aj rodiny. Omaľovánka a pexeso má slúžiť pre osvojenie a skvalitnenie modlitby svätého ruženca. V úvode a v závere tohto diela je vysvetlené, ako sa modliť svätý ruženec a ako sa modliť desiatok svätého ruženca. V tejto praktickej katechetickej pomôcke nájdete pod čiernobielym obrázkom aj zamyslenia k jednotlivým desiatkom. V strede publikácie je spoločenská hra - farebné dvadsať obrázkové pexeso s detskými motívmi tajomstiev sv. ruženca.

Vypredané

1,46 €

Do boje s růžencem
Do boje s růžencem

Štěpán Smolen

aneb Jak se porazit a přitom vyhrát. Máš v rukou příručku k bojové hře jménem život. Jmenuje se Do boje s růžencem. Je třeba ji úspěšne projít hned na prví pokus. Zápasíš v ní o vlastní duši. Tu musíš osvobodit a darovat Bohu. Pokud to uděláš, získáš sebe i nebe. Stojíš proti celým armádám temnot, proti svodům světa a proti svému starému já. Jsou to protivníci silnější než ty. Nemáš na to, abys nad nimi sám zvítězil. Ale nelekej se. Je tu Bojovník, ktreý ti pomůže vyhrát, pokud ho do zápasení přizveš.Štěpán Smolen je katolícky kňez, který si spočátku myslel, že růženec je ozdoba zpětného zrcátka v autě, ale pak zjistil, že se dá také modlit. Tohoto zjištění nelituje.

Vypredané

3,49 €

Adorace
Adorace

P. Antonín Šuránek

Soubor adoračních rozjímání a modliteb vydává autentické svědectví o tom, jak hluboký dialog lásky a víry se může odvíjet mezi živým Kristem v Eucharistii a srdcem kněze usilujícího o svatost, obnovu církve a národa a o pravdivost Božího obrazu v životě křesťana. Součástí knihy jsou také růžencová rozjímání, pocházející od téhož autora.Kniha obsahuje dodatok: Ružencová Rozjímaní 2

Vypredané

6,01 €

Předzpěv k Andělskému pozdravení
Předzpěv k Andělskému pozdravení

Otec Jeroným

Charakteristickým rysem modlitby růžence je opakování stejných slov. Může nám tato modlitba pomoci setrvat v Boží přítomnosti? Otec Jeroným se růženec modlil po mnoho let a získaná zkušenost ho vedla k napsání krátkého „předzpěvu“. Je určen těm, kteří by se rádi modlitbě růžence věnovali, aby skrze Pannu Marii dospěli k hlubšímu osobnímu vztahu ke Kristu. Otec Jeroným ukazuje, jak se vyhnout rutině a vytvořit si jediný návyk – znovu a znovu se obracet k Bohu a prohlubovat přátelství s ním.Otec Jeroným (17. července 1907 – 29. ledna 1985) vstoupil ve svých jednadvaceti letech do trapistického kláštera Sept-Fons ve střední Francii. V roce 1934 složil slavné sliby a o dva roky později byl vysvěcen na kněze. Po celý život zůstal věrný svému mnišskému a kněžskému povolání a s jistotou vedl své učedníky v oblastech teologie, filosofie a duchovního života. Opatství Sept-Fons mu vděčí za svůj současný rozkvět a za založení kláštera v Novém Dvoře.

Vypredané

8,63 €

Setkání s Marií
Setkání s Marií

Guy Gilbert

"Lidé se mě často ptají, jestli se modlím růženec. Myslí si, že jako moderní kněz, co jde s dobou, to přenechávám bigotním ženským. Modlím se ho denně a medituji o tom," píše ve své knize známý francouzský kněz, který se pohybuje mezi mládeží pařížského podsvětí.V knížce uvažuje nejen nad růžencem jako modlitbou, ale po svém medituje i nad jednotlivými růžencovými tajemstvími. Činí tak neotřelým, živým a široce srozumitelným jazykem, který nám pomáhá nově objevovat krásu této modlitby.

Vypredané

3,59 €

Dvanáct perel pro Ježíše
Dvanáct perel pro Ježíše

Markéta Tomečková (ed.)

Vigilie za počatý lidský život. Benedikt XVI. nás vybízí k modlitbám za ochranu lidského života od početí až do přirozené smrti. V této sbírce modliteb, ve vigilii za počatý lidský život chceme vyprošovat obrácení a Boží milosrdenství pro ty, kdo mají účast na zlech spáchaných na nenarozených dětech, ale též ochranu a bezpečí pro všechny, kdo jsou na životě ohroženi. Jednotlivé perly (perla jednoty, perla růžencová, perla pravdy, perla pokání, perla smíru, perla odčinění, perla modlitby, perla svědectví, perla naděje, perla klanění, perla proseb, perla oběti) se lze modlit dohromady jako vigilii, nebo zvolit jen některé modlitby.Úvodní slovo napsal biskup Mons. Josef Hrdlička.

Vypredané

3,30 €

Tajomstvá svetla
Tajomstvá svetla

Jozef Haľko

Prednášky v Únii žien, Bratislava 2003. Ako povedal Svätý otec, tajomstvá svetla majú vyzdvihnúť Ježiša Krista a prehĺbiť náš vzťah k nemu. Vzývajme stále Ducha Svätého lebo “nikto nemôže z hĺbky srdca povedať: ‘Ježiš Kristus je Pán,’ iba v Duchu Svätom”.Na Michelangelovom obraze Posledného súdu v Sixtínskej kaplnke je niekoľko desiatok postáv. Medzi nimi aj zohnutý muž, vyťahujúci na ruženci ako na lane z predpeklia dve alebo tri postavy. Michelangelo vyjadril ruženec ako čosi dynamické, čo padajúcim do zatratenia pomáha dostať sa hore. Nestačí teda hovoriť o recitovaní modlitby, cez tajomstvá ruženca svetla chceme pochopiť hĺbku zachraňujúcich slov tejto modlitby.Ľuďom, čo ruženec poznajú len “z diaľky”, sa niekedy javí ako “omieľanie” slov. Kto však skúsil modliť sa ruženec skutočne sústredene, zistí, že kontemplácia slov Zdravasu cez príslušné tajomstvo pomáha “prenikať mu pod kožu”, stále hlbšie a hlbšie. Veď aj keď niekto rozjíma o nejakom slove, stále si ho opakuje; a pritom neznie prázdno a nezmyselne. Opakovanie udržuje myseľ koncentrovanú na jednu jedinú myšlienku. Takto prežívaná modlitba má byť vlastne celoživotný proces - kto sa modlí ruženec každý deň, vie, ako ho drží v duchovnom živote.

Vypredané

1,94 €

Tajemství slavného růžence
Tajemství slavného růžence

Václav Hejčl (ed.); Eva Skořepová (ed.)

Rozjímaní s ilustracemi. Rozjímání s ilustracemi.

Vypredané

1,75 €

Tajemství radostného růžence
Tajemství radostného růžence

Václav Hejčl (ed.); Eva Skořepová (ed.)

Rozjímaní s ilustracemi. Rozjímání s ilustracemi.

Vypredané

1,75 €

Růženec s otcem Piem
Růženec s otcem Piem

Roberta Cammisová

Otec Pio odhaluje tajemství Boha, impulzivní silou milosti, kterou od Boha dostal. Kalvárie spojená s jeho stigmaty ukazuje, že kříž, který od Pána přijmeme, je spojen s láskou a radosti. Duchovní zkušenost otce Pia byla charakteristická hlubokou oddaností Panně Marii, protože pro něj byla Matka Boží cestou, která vede k životu, cestou, která vede ke spáse. Tento titul vyšiel aj v slovenskom jazyku Ruženec so svätým pátrom Piom.

Vypredané

1,65 €

Poď, podaj mi ruku
Poď, podaj mi ruku

Jozef Luscoň

… a budeme si šepkať. Kto s kým? Človek s Bohom. V knihe rozvádzam, lepšie povedané uvádzam do rôznych foriem modlitby (slovom, myšlienkami, srdcom…) Predstavujem osvedčené modlitby ako svätý ruženec, krížovú cestu, cestu svetla, svätú omšu… A snažil som sa aj priblížiť, ako „chutí“ meditácia.

Vypredané

1,79 €

Ruženec, ale ako?
Ruženec, ale ako?

František Pistrák

Tým, ktorí by sa ho chceli modliť, ale nevedia ako.. Pozrite si dostupné produkty zo série Ako sa modlí ruženec.

Vypredané

0,48 €

Ruženec
Ruženec

Štefan Morovics

Rozjímajme o tajomstvách spásy. Každodenná modlitba posvätného ruženca je vec nanajvýš chvályhodná. Je dôležité, aby sme rozjímali od stvorenia sveta až po posledný súd o celých dejinách spásy ako o Božej dobrote.

Vypredané

1,46 €

Mariánské modlitby
Mariánské modlitby

Vojtěch Kodet (ed.)

Titul vyšiel v novom vydaní: Mariánske modlitby (2017).Otec Vojtěch Kodet shromáždil na jedno místo nejdůležitější mariánské modlitby dvaceti křesťanských století. Kniha je tedy reprezentativním průvodcem tradicí mariánské úcty na křesťanském Východě i Západě: od Magnificat z Lukášova evangelia až po Růženec světla papeže Jana Pavla II.Kromě Kodetova úvodu knížka obsahuje: 1. Nejznámější mariánské modlitby, antifony a hymny (česky a latinsky), 2. Mariánské modlitby k různým příležitostem, 3. Růžence, litanie a pobožnosti, 4. Mariánské modlitby světců a přátel Božích, 5. Liturgické modlitby a hymny křesťanského Východu.Součástí publikace jsou 4 zobrazení Panny Marie z Česka, Itálie a Řecka. Knížka kapesního formátu se stane cennou duchovní inspirací jak pro mariánské ctitele, tak pro ty, kdo k Matce Boží teprve hledají svou vlastní cestu.

Vypredané

7,24 €

O Panně Marii s Christopherem O´Donnellem
O Panně Marii s Christopherem O´Donnellem

Christopher O'Donnell

V této knize Christopher O´Donnell, O.Carm. podává stručný úvod do učení Církve o Marii. Kniha je rozdělena na pět částí. V první se autor zamýšlí nad postavením Marie v Církvi, ve druhé se zmiňuje o čtyřech mariánských dogmatech. Ve třetí části autor popisuje nejvýznamnější události Mariina života (Zvěstování, Navštívení, Uvedení do chrámu, svatba v Káni). Ve čtvrté části jsou představeny některé prvky mariánské úcty, včetně známých modliteb (Zdrávas Maria, Růženec, Anděl Páně) a závěrečná část pojednává o protestanských církvích a jejich vztahu k Marii.

Vypredané

4,56 €

Paulína Jaricotová
Paulína Jaricotová

Viktor Jakubov

Francúzka Paulína Jaricotová, ktorá žila na prelome 18. a 19. storočia, je zakladateľkou najväčšieho hnutia, ktoré pomáha misiám. Jej dielo je také veľké, že ho Cirkev povýšila na pápežské a dnes je známe pod názvom Pápežské misijné diela. Ako mladá deva mala videnie o dvoch lampách, čo ju viedlo k horlivosti šíriť vieru vo vlastnej krajine, zdevastovanej Francúzskou revolúciou, ale aj v misiách. Táto jej iniciatíva viedla k založeniu Diela šírenia viery. Krátko po tomto diele založila Spoločnosť živého ruženca. Vytvorila krúžky, malé spoločenstvá, ktoré sa rozrastali a zakladali nové skupiny. Tvorivé nadanie ju viedlo i k ďalším iniciatívam, ktorými chcela pomôcť chudobným a priblížiť každému človeku Boha. Brožúrka približuje jej životný osud i inšpirácie na misijné poslanie každého z nás, litánie k Paulíne Jaricotovej, ako aj modlitby, ktoré napísala, či modlitby za misionárov.Ukážka z knihy Inšpirácie zo života Paulíny JaricotovejV Paulíninom živote a v jej svedectve vynikajú tri aspekty, ktoré môžu slúžiť ako inšpirácia pre misijné poslanie každého z nás a ktoré sa dajú preniesť aj do nášho každodenného života.Každodenný misijný záväzokPaulína si pre misie nevyčlenila len zopár momentov, stali sa jej každodennou záležitosťou. Skupinky zamestnancov v ich rodinnej továrni na hodváb prisľúbili každodennú modlitbu a prinášanie pravidelných obetí za misie. Každý deň môžeme ponúknuť modlitbu za tých, ktorí slúžia v misijných cirkvách po celom svete, ako aj za chudobných a slabých, ktorí počúvajú ich posolstvo o „nádeji, ktorá zachraňuje“. Pomoc pre celý svetPaulína silno cítila, že pomoc misiám by mala byť univerzálna a že na nikoho by sa nemalo zabudnúť. A keď 3. mája 1822 oficiálne založila Dielo šírenia viery, pretrvala v ňom rovnaká vízia: modlitba a obety za celosvetové misie. Život v láskeAko mladá žena Paulína vyjadrila želanie: „Kiežby som mohla nekonečne milovať.“ Či už to bola jej práca pre misie, alebo pre chorých a chudobných, celú činnosť Paulíny Jaricotovej motivovala láska. Stredobodom misijného povolania je v skutočnosti prikázanie lásky. Naša láska by mala prúdiť do spoločnosti, presahujúc seba, a smerovať do všetkých vzdialených miest, kde sú slabí, zabudnutí a chudobní neraz opustení. To je miesto, kde má byť misionár. A to je miesto, kde prostredníctvom Pápežských misijných diel môžete byť prítomní aj vy vďaka svojim denným modlitbám a pravidelným obetám.

Vypredané

1,46 €

2 z 2
logo

Staňte sa členom ZachejClubu
a získajte množstvo výhod:

icon

Doručenie zadarmo nad 39 € pri platbe vopred (platí pre vybrané služby)

userAvatar

Overené zákazníkmi

Ďalšie hodnotenia

100%

dodacia lehota

kvalita komunikácie

* hodnotenia za posledných 90 dní

userAvatar

Alexandra, pred 4 dňami

Prekvapivo velmi rychlo do 2 dni tovar bol doruceny- vsetky postupy oznamene , presne ako na webe tovar vyzeral.Bola som spokojna- odporucam vsetkym .

userAvatar

Oľga, pred 4 dňami

Rýchle vybavenie objednávky, som spokojná

userAvatar

Valéria, pred 6 dňami

Odchod promptne vybavuje objednávky.

100% zákazníkov <br/> nás odporúča

100% zákazníkov
nás odporúča

Zdroj: Heureka.sk

Zachej magazín

Prihláste sa do newslettra a získajte pravidelné informácie o super ponukách, akciách a zľavách. Zo zasielania sa môžete kedykoľvek odhlásiť.

Možnosti doručenia

zasielkovnaparcelPostcourierGls

Možnosti platby

visamastercardtatraslspvubapplePaygooglePay
heureka_icon

ShopRoku 2021

Finalista - Knihy a e-čítanie

Copyright © 2013 - 2024 Zachej.sk