Knihy s ilustráciami

Knihy s ilustráciami

(24 produktov)

Ruku na srdce - keď sme boli malí, viac ako texty nás v knižkách zaujímali práve ilustrácie. Či už t...

Filtre

Kategórie

Najobľúbenejšie
Najnovšie
Najlacnejšie
Najdrahšie
Najvyššia zľava
Top 73
Modlitebná knižka pre deti
Modlitebná knižka pre deti

Anna Kolková

(3.vydanie). Modlitebná knižka pre deti, s farebnými ilustráciami, doplnené krátkymi modlitbičkami, ktoré sa deťom ľahko učia naspamäť. Táto malá knižočka - rozmerom presne do detskej rúčky - je vhodným spoločníkom pre deti v kostole, ale aj doma, kedy sa môžu modliť modlitby spolu so svojimi rodičmi.

Skladom

5,82 €

Novinka
Božie prísľuby - biblické príbehy
Božie prísľuby - biblické príbehy

Jennifer Lyell

Príbeh o nezastaviteľnej Božej láske. Božia láska je nezastavitel’ná. TO JE PRÍSĽUB.Noemova archa. Jozefove sny. Ježišove zázraky. Sväté písmo je studnicou príbehov, ktoré si môžu naše deti vypočuť a obľúbiť si ich. No keď tieto príbehy odkryjú niť Božích prísľubov, naše deti spoznajú ešte niečo viac než len jednotlivé biblické príbehy. Dozvedia sa, ako nám Boh prejavil a neustále prejavuje svoju lásku – od prvého prísľubu daného v rajskej záhrade až po prísľub o novom nebi a novej zemi. Kniha Božie prísľuby - biblické príbehy je hovorovým, pútavým, no zároveň biblicky verným prerozprávaním viac než päťdesiatich kľúčových biblických príbehov. Vďaka tejto Biblii si vaše deti vypočujú obľúbené príbehy podané novým spôsobom. Neustále sa budú pri tom presviedčať, že každé jej slovo je dôkazom nezastaviteľnej Božej lásky a svedčí o neporušiteľnosti prísľubov daných jeho ľudu.

Očakávame

19,30 €

Novinka
Veľká cesta malého pútnika
Veľká cesta malého pútnika

John Bunyan

Ilustrovaná Cesta pútnika od Johna Bunyana prispôsobená mladšej generácii. Táto kniha - Veľká cesta malého pútnika - vychádza z nadčasového príbehu Johna Bunyana. Jej snahou je verne sa držať pôvodného príbehu a zároveň ho zjednodušiť tak, aby ho mohli čítať a chápať aj deti.Tak ako aj my dúfame, že táto kniha bude inšpiráciou pre mnohých malých pútnikov, aby sa vybrali na svoju vlastnú cestu do Nebeského mesta. Pútnik je niekto, kto odíde z domova, aby sa vydal na dlhú cestu. John Bunyan veril, že život kresťana je ako púť, kde sa na ceste do neba stretávame s mnohými radosťami, ale aj skúškami.Cesta pútnika je prerozprávaním životnej skúsenosti Johna Bunyana ako kresťana, ale predstavuje tiež cestu všetkých kresťanov. Toto rozprávanie sa popri rozvíjaní príbehu Kresťana na jeho ceste do Nebeského mesta živým spôsobom venuje biblickým témam. Na tejto púti čelí Kresťan mnohým prekážkam. Stretáva ľudí, ktorí sa mu snažia pomôcť, ale aj takých, ktorí mu chcú uškodiť.Keď sa rozhodneš vydať touto cestou, modlíme sa, aby si bol inšpirovaný stať sa pútnikom a začať svoju vlastnú cestu do Nebeského mesta.

Očakávame

23,18 €

Moje prvé Sväté písmo
Moje prvé Sväté písmo

B. Meuser; A. Neuwald

Knižka približuje malým čitateľom Sväté písmo jednoduchým textom a milými ilustráciami.

Skladom

3,88 €

YOUCAT - Modlitby pre mladých
YOUCAT - Modlitby pre mladých

Georg von Lengerke; Dörte Schrömgesová

Táto kniha z edície Youcat je špeciálna modlitebná knižka pre mladých ľudí. Hovorí mladým kresťanom o význame a obsahu viery, učí ich žiť skutočnú vieru a prehĺbiť duchovný život. Vysvetľuje mladým ľuďom zmysel ich viery a to v jazyku, štýle a dizajne stvorenom práve pre nich. Ukazuje, ako sa modliť, pretože viera bez modlitby nemôže rásť; viera bez skutkov je mŕtva. Obsahuje moderné a nové modlitby spolu so staršími a tradičnými modlitbami i úryvky zo Svätého písma. Tiež ponúka veľa praktických rád o tom, ako sa modliť ráno, večer, alebo medzi tým, ale aj v smútku alebo radosti.

Skladom

15,00 €

Abecedou k Bohu
Abecedou k Bohu

Mária Chovancová

Abecedou k Bohu je detská knižka Márie Chovancovej určená tým najmenším. Ako už názov knižočky napovedá, nájdeme v nej na každé písmenko abecedy veršovanú básničku. Každá dvojstránka obsahuje na ľavej strane jednoduchý tematický obrázok a na pravej strane osemveršovú básničku k danému písmenku.A - AnjelMám dobrého priateľa, hľa, strážneho anjela. Vodieva ma za rúčku a nepozná rozlúčku. So mnou sa i hráva, pri posteľke spáva, chráni mi dušičku na ceste k nebíčku.

Skladom

3,40 €

Veľká obrázková Biblia
Veľká obrázková Biblia

Sväté písmo spoznávame po celý život, tak v detstve, ako aj v dospelosti. Veľká obrázková Biblia ponúka vybraté texty vhodne zostavené v ich časovej súvislosti; sú prevzaté zo Svätého písma, nie sú prerozprávané.Nádherné ilustrácie dotvárajú slová Svätého písma a pomáhajú cez obrazotvornosť lepšie spoznávať posvätné texty. Kniha je určená čitateľom každého veku i ako dar na každú príležitosť. Texty sú prevzaté zo slovenského prekladu Biblie z vydania Sväté písmo Starého i Nového zákona, Spolok sv. Vojtecha 2009.

Skladom

16,01 €

Dávid a Goliáš
Dávid a Goliáš

Sophie Piper

Príbeh o dôvere mladého Dávida v Božiu pomoc nás znova a znova privádza k úžasu. Teraz ho ponúkame tým najmenším prostredníctvom krásnych ilustrácií a primeraných textov. Knižočka je vhodná na vloženie do vrecka alebo malej detskej ručičky, aby vaše ratolesti poučila i zabavila, kdekoľvek sa nachádzajú.

Skladom

1,46 €

Ilustrovaná Kniha žalmov
Ilustrovaná Kniha žalmov

kolektív autorov

Iluminované texty všetkých 150 modlitieb a spevov. Žaltár je veľmi poetickou a obľúbenou časťou Biblie. Táto publikácia v ekumenickom preklade je veľmi zaujímavým spracovaním knihy žalmov. Prináša všetkých stopäťdesiat žalmov s ilumináciami z hebrejských rukopisov, stredovekých misálov a žaltárov. Kniha je vhodným darčekom na každú príležitosť.

Skladom

16,44 €

Jonáš a veľryba
Jonáš a veľryba

Sophie Piper

Biblické príbehy pre deti. Ako to vlastne bolo s tým Jonášom?Jednou z najzaujímavejších kníh Starého Zákona bola práve tá, ktorá rozpráva príbeh muža, ktorého zhltla veľryba. S krásnymi farebnými ilustráciami pre najmenších, sa stane táto knižka obľúbeným úvodom detí do Biblie.Knižka Jonáš a veľryba je jedna zo série dvanástich kníh, určených na hlasné čítanie pre deti vo veku 2 - 4 rokov.

Skladom

1,46 €

Ježiš a rybári
Ježiš a rybári

Sophie Piper

Dôverujeme skutočne Pánu Bohu? Všetkému sa treba učiť a čím skôr deti začnú, tým lepšie. Knižočka, ktorej sa vaše malé deti určite potešia, je plná krásnych obrázkov, pomáha pochopiť biblický príbeh a učí dôverovať, že Boh je všemohúci a stará sa o nás.

Skladom

2,91 €

Ladislav Záborský
Ladislav Záborský

Martin Šafárik

monografia. Maliar ticha, svetla, pokoja, krásy stvoreného sveta, či Boha samotného. Aj pod takými prívlastkami poznáme známeho akademického maliara Ladislava Záborského, ktorý pre svoju hlbkokú vieru v Krista v čase komunizmu skončil aj vo väzenskej cele.Autor Martin Šafárik, katolícky kňaz, umelec a majstrov obdivovateľ nám v tejto vzácnej monografii predstavuje a dokumentuje prierez jeho životnej tvorby. Kniha je plnofarebná a plná malieb Ladislava Záborského: od tých prvých, ktoré kreslil ako študent uhlíkom, až po tie známejšie diela, splodené z hĺbky jeho duše preniknutej Bohom."Podstata môjho vnútorného života, a teda aj mojej tvorby, je zážitok srdca zo skutočnosti Boha, ktorého vidím za každou krásou, ktorú stvoril, a vidím i jeho múdrosť za každou pravdou, aj tou, ktorú postupne veda objavuje. A všetko toto mi je len predchuťou toho, čo očakávam vo večnosti, na ktorú sa veľmi teším." (Ladislav Záborský)

Skladom

32,01 €

Traja pastierikovia (detská)
Traja pastierikovia (detská)

Maria Isabel de Mendoça Soaresová

Lucia, František a Hyacinta, veselé deti z Fatimy, zažili niečo ohromné. Keď sa hrali a pásli ovce svojich rodičov, viackrát sa im zjavil anjel strážny Portugalska a Panna Mária. Čo im povedali a ako tieto zjavenia ovplyvnili ich život, si prečítaj v tejto krásnej knižke o fatimských pastierikoch.

Skladom

7,76 €

Biblické príbehy
Biblické príbehy

Nádherne pestrofarebná knižka pre najmenších plná biblických príbehov naprieč celým Starým zákonom. Deti sa tu pomocou veselých a pútavých ilustrácií zoznamujú so stvorením sveta, s Adamom a Evou. Vydávajú sa na cestu s Noemovou archou, no taktiež spoznávajú Abraháma, Mojžiša či desať Božích prikázaní. Pomocou jednoduchého a zrozumiteľného textu zisťujú, ako vyhral Dávid nad Goliášom alebo sa dozvedia o Jonášovi a veľrybe. Táto kniha ponúka zábavnú a príťažlivú cestu čítania Biblie a rodičia tak môžu zaujímavým spôsobom predstaviť deťom základy kresťanského sveta. Text je písané veľkými písmenami tak, aby tomu porozumel aj najemnší čitateľ.

Skladom

6,78 €

Modlitby za moje dievčatko
Modlitby za moje dievčatko

Carolyn Larsen

Modlitby za moje dievčatko je kniha určená všetkým tým, ktorí sa chcú modliť za svoje dieťatko - dcérku, a hľadajú podnet či inšpiráciu, ako na to. Autorka Carolyn Larsen v knihe ponúka vyše štyridsať modlitieb, prostredníctvom ktorých sa priblížite nielen k Bohu, ale aj k svojmu dievčatku, a naučíte sa celý jeho život odovzdávať do rúk Otca - Stvoriteľa. Každá dvojstránka obsahuje na jednej strane znenie modlitby, na druhej strane je uvedený vždy iný citát zo Svätého písma. Kniha je obohatená o roztomilé ilustrácie zvieratiek (srniek, medvedíkov, zajačikov) a môže byť praktickým darčekom pre každú mamu dievčatka.V ponuke aj kniha Modlitby za môjho chlapčeka (2023).

Skladom

9,60 €

Posledné kusy
Perličkine modlitbičky pre všetky detičky
Perličkine modlitbičky pre všetky detičky

Ingrid Peťkovská

Veršované perličkine modlitbičky pre deti s nádhernými ilustráciami, ktoré rozradostia každú detskú modlitbu.

Skladom

2,52 €

Posledné kusy
O Pánu Ježišovi pre deti
O Pánu Ježišovi pre deti

Miriam Holíková

Deti sa v tejto knihe pútavými ilustráciami a veľkým zrozumiteľným písmom zoznamujú so životom Pána Ježiša. Pomocou jednotlivých krátkych príbehoch spoznávajú príbeh Ježišovho narodenia, verejného účinkovania a zmŕtvychvstania. Táto zaujímavá knižka Miriam Holíkovej obsahuje príbehy akými sú:Prvý zázrak Pána Ježiša.Povolanie apoštolov.Uzdravenie malomocného.Ježišovo kráčanie po mori.Rôzne podobenstvá.Zatknutie Pána Ježiša.Nanebovstúpenie Pána Ježiša.

Skladom

11,63 €

Modlitby za môjho chlapčeka
Modlitby za môjho chlapčeka

Carolyn Larsen

Každý rodič si praje pre svoje dieťa len to najlepšie, žehná mu, chráni ho, miluje nadovšetko. Knižočka Modlitby za môjho chlapčeka od Carolyn Larsen je zbierkou modlitieb, v ktorých sú ukryté Božie prisľúbenia. Rodičia, ktorí si prajú milosti, prosia a chcú vkladať dieťatko do Božej láskyplnej starostlivosti, môžu aj skrze tieto upokojujúce modlitby a prisľúbenia z Písma svoje dieťa žehnať. Táto publikácia je pre nich vhodným tipom. Každá dvojstránka obsahuje na jednej strane znenie modlitby, na druhej strane je uvedený vždy iný citát zo Svätého písma. Kniha je obohatená o roztomilé ilustrácie zvieratiek.V ponuke aj kniha Modlitby za moje dievčatko (2023).

Skladom

9,60 €

Posledné kusy
Život Panny Márie (Lúč)
Život Panny Márie (Lúč)

Philipp Schumacher; Victor Kolb

Plnofarebná publikácia obsahuje celkový prehľad života Panny Márie: od prisľúbenia, jej Nepoškvrneného Počatia, jej narodenia, obetovania v chráme, dospievanie, zasnúbenie s Jozefom... až po jej smrť, pohreb, nanebovzatie.V závere sú uvedené modlitby k Panne Márii.

Skladom

9,70 €

Posledné kusy
Čítaj a dopĺňaj - Biblia
Čítaj a dopĺňaj - Biblia

Dawn Machell

Počúvaj • Pozeraj sa • Rozprávaj!. Táto zbierka obsahuje najznámejšie biblické príbehy zo Starého i Nového zákona. Klasické texty sú prerozprávanie pre deti pútavou formou, ktorá ich pomocou kombinácie textu a obrázkov vťahuje do príbehov a zapája do čítania. Ilustrované kľúčové slová deťom pomáhajú pri pochopení. Vďaka jednoduchému textu, v ktorom sa malí čitatelia ľahko zorientujú, je táto kniha ideálna na spoločné chvíle čítanie detí a rodičov. Zoznámte svoje deti so základmi európskej kultúry.

Skladom

9,60 €

E-kniha
E-kniha: Obrázky ze Starého zákona
E-kniha: Obrázky ze Starého zákona

Dvě Terezi A p. Kučera

Bibli přečíst to je věda, OBR-Bible je přečtená do oběda! Sto šest obrázků ze Starého zákona s verši a odkazy. Obrázky kreslila jedenáctiletá Tereza podle vzoru různých biblických ilustrátorů.

Ihneď na stiahnutie

2,90 €

E-kniha
E-kniha: Obrázky z Nového zákona
E-kniha: Obrázky z Nového zákona

Dvě Terezi A p. Kučera

Bibli přečíst to je věda, OBR-Bible je přečtená do oběda! Sedmdesát dva obrázků z Nového zákona s verši a odkazy. Obrázky nakreslila jedenáctiletá Tereza podle vzoru různých biblických ilustrátorů.

Ihneď na stiahnutie

2,90 €

E-kniha
E-kniha: Úžasná Jane: Rozum a cit
E-kniha: Úžasná Jane: Rozum a cit

Joanna Nadin

Nové prerozprávanie slávneho románu Jane Austenovej s úsmevnými ilustráciamiHenry Dashwood síce miloval všetky svoje deti rovnako, spoločenské pravidlá však nemali pre delenie lásky (a majetku) v rovnakom pomere pochopenie. Po smrti otca musia jeho dcéry, sestry Elinor a Marianne Dashwoodové, opustiť rodičovské sídlo a presťahovať sa do vzdialeného domčeka. Zdá sa, že ich životy už nebudú také, ako predtým... Odchod donúti Elinor opustiť milovaného muža a Marianne sa zaľúbi do šarmantného, no absolútne neprijateľného cudzinca. Na kľukatej ceste k šťastiu sa sestry navzájom podporujú, nájdu však rovnováhu medzi rozumom a citom? Katherine Woodfine je od mladosti veľkou fanúšičkou Jane Austenovej, preto má výborné predpoklady na to, aby sestry Dashwoodové priblížila novému mladšiemu publiku.Églantine Ceulemans zachytáva Austenovej satiru a vtip a oživuje živelnosť jej prepracovaných postáv vo vtipných čiernobielych ilustráciách.

Ihneď na stiahnutie
-30%

9,00 €

E-kniha
E-kniha: Úžasná Jane: Pýcha a predsudok
E-kniha: Úžasná Jane: Pýcha a predsudok

Katherine Woodfine

Nové prerozprávanie slávneho románu Jane Austenovej s úsmevnými ilustráciami.Elizabeta Bennetová je druhá najstaršia z piatich sestier. Matka rodiny veľmi túži vydať všetky svoje dcéry čo najlepšie, no Elizabeta je odhodlaná vydať sa iba z čistej lásky, nie pre peniaze. Na plese sa zoznámi s pánom Darcym, ktorého spočiatku považuje za pyšného a nadutého – tomu veľmi nepomôže ani jeho pohŕdavá poznámka o Elizabetinej sestre Jane. Časom sa však ukáže, že prvý dojem neraz klame...Katherine Woodfine je od mladosti veľkou fanúšičkou Jane Austenovej, preto má výborné predpoklady na to, aby sestry Bennetové priblížila novému mladšiemu publiku. Églantine Ceulemans zachytáva Austenovej satiru a vtip a oživuje živelnosť jej prepracovaných postáv vo vtipných čiernobielych ilustráciách.

Ihneď na stiahnutie
-30%

9,00 €

Dnes sa pomodlím
Dnes sa pomodlím

Dnes sa pomodlím je útla, moderne ilustrovaná knižočka, ktorej cieľom je naučiť našich najmenších základné modlitby kresťanskej tradície. Deti, sprevádzané originálnymi obrázkami s jemnými, oblými črtami, ktoré na prvý pohľad upútajú zrak, kráčajú po ceste, na ktorej si postupne osvojujú rannú a večernú modlitbu, Otče náš, Zdravas Mária, Anjel Pána, modlitbu zasvätenia sa Božiemu milosrdenstvu a ďalšie.Cez modlitbu sa zoznámia so sv. Františkom z Assisi, sv. Klárou, sv. Matkou Terezou z Kalkaty i so sv. Jánom Pavlom II. Modlitebník je rovnako vhodný pre najmenšie detičky, ktoré isto zaujmú milé obrázky ako aj pre školáčikov, ktorí si už dokážu modlitbičky ráno i večer sami prečítať.

Vypredané
-12%

6,07 €

Moje modlitbičky
Moje modlitbičky

Pavol Prikryl

(3. vydanie). Knižka Moje modlitbičky je detská modlitebná knižočka s roztomilými ilustráciami. Autor Pavol Prikryl do nej zahrnul niekoľko modlitbičiek na každý deň, napríklad rannú modlitbu, modlitbu pred hraním, prosbu o radosť, poďakovanie za oodych, za teplo v zime a za zvieratká; jesennú a zimnú moditbu a večerné modlitby. Každú modlitbu tvorí rýmované štvorveršie, prípadne šesť až osem veršíkov.Posväť, Bože, nový deň, nech je krásny ako sen. Daj mi, prosím, veľa sily, chcem viesť život tebe milý.Ochráň ma dnes od hriechu, nech nestváram neplechu. Tvoja vôľa nech sa stane, pomôž mi ju plniť, Pane.

Vypredané

3,88 €

Biblia pre deti
Biblia pre deti

Erich Jooß

Kniha Biblia pre deti od Ericha Jooßeho môže byť ideálnym darčekom pri príležitosti krstu, k prvému svätému prijímaniu, alebo na Vianoce. Autor v nej deťom predstavuje najdôležitejšie príbehy Starého a Nového zákona ľahko, zaujímavo a hravo. S detailnými farebnými ilustráciami a koncepciami máp sa táto Biblia môže stať pre deti vstupnou bránou k Svätému Písmu.

Vypredané

17,36 €

Moja obrázková Biblia
Moja obrázková Biblia

Bethan James; Krisztina Kállai Nagy

Obľúbené biblické príbehy pre deti. Krátke texty a krásne ilustrácie vďaka ktorým môžu deti spoznávať Boha a Jeho dielo.

Vypredané

6,50 €

Biblia pre malých kamarátov
Biblia pre malých kamarátov

Sally Ann Wrightová

Biblia pre deti s pútavými ilustráciami.V tejto Biblii si môžete s deťmi prečítať okrem iných aj tieto príbehy: Keď sa začal svet (Genezis 1,1-2,25),Šepkajúci had (Genezis 3,1-24),Noemova plávajúca zoo (Genezis 6,5-9,17),Abrahám sa sťahuje z domova (Genezis 12,1-13,18),Dieťa, ktoré sa volalo "smiech" (Genezis 17,15-18,15;21,1-8),Ako Jákob oklamal svojho brata (Genezis 25,27-34; 27,1-45),Jozef, obľúbený syn (Genezis 37,1-36),Veľmi šťastná rodina (Genezis 42,1-46,30),Miriam a princezná (Exodus 2,1-10),Muchy, vredy a kobylky (Exodus 5,1-2; 6,28-12,36),Útek z Egypta (Exodus 14,5-30),Desať pravidiel pre život (Exodus 20,1-17),Múry Jericha (Jozua 5,13-6,20),Gideonova modlitba (Kniha sudcov 7,1-22),Chlapec, ktorý počúval Boha (1. Samuelova 3,1-21),Dávid bojuje s obrom (1.Samuelova 17,1-54),Pastierova pieseň (Žalm 23),Búrka na jazere (Marek 4,35-41; Lukáš 8,22-25),Ježiš uzdravuje malé dievčatko (Lukáš 8,40-56),Chlieb a rybky (Lukáš 9,10-17; Ján 6,1-14),Skutočný priateľ (Lukáš 10,25-37),Príbeh o stratenej ovečke (Lukáš 15,3-7),Príbeh o milujúcom otcovi (Lukáš 15,11-24)Vojaci v záhrade (Matúš 26,36-56),Ježiš zomiera na kríži (Ján 19,17-42),Mária plače za Ježišom (Ján 20,1-18),Ježiš je nažive! (Ján 20,24-28),Raňajky pri jazere (Ján 21,1-17),Ježiš posiela pomocníka (Skutky apoštolov 2,1-12),Peter rozpráva o Ježišovi (Skutky apoštolov 2,1-12),Muž v bráne (Skutky apoštolov 3,1-10),Štefanova smrť (Skutky apoštolov 7,54-8,1),Oslepujúce svetlo (Skutky apoštolov 9,1-9),Saul v koši (Skutky apoštolov 9,10-25),Peter a anjel (Skutky apoštolov 12,6-19),Neznámy Boh (Skutky apoštolov 17,16-34),Stroskotanie Pavla (Skutky apoštolov 27,13-44),Skutočná láska (1. Korinťanom 13).

Vypredané

9,12 €

Ilustrovaná Biblia pre deti
Ilustrovaná Biblia pre deti

V tejto Biblii znovu ožívajú príbehy známych postáv. Ukazujú cestu k múdrosti, láske a poznaniu nielen detským čitateľom. Biblia je v prevedení zo zlatorezom.

Vypredané

16,48 €

Spoznávajme Svätú zem
Spoznávajme Svätú zem

Ján Majerník; Leopoldína Scheidová

pohľadom archeológov a biblistov. Kniha Spoznávajme Svätú zem - pohľadom archeológov a biblistov je venovaná všetkým milovníkom histórie a spoznávania nových krajín. A samozrejme je pre všetkých tých, ktorí si zamilovali Svätú Zem. Jej encyklopedický charakter ju predurčuje k tomu, aby si v nej pútnici do Svätej Zeme našli všetko to, čo ich bude zaujímať. Je plná mapiek, kresieb, vysvetliviek, hesiel a je logicky usporiadaná do tematických celkov.

Vypredané

29,10 €

Daniel a levy
Daniel a levy

Sophie Piper

Príklad Danielovho života je večne aktuálny. Jeho dôležitosť a sila nás učí, že zostať verný Bohu aj v tých najťažších situáciách sa vypláca. Danielov príbeh je vložený do malej knižočky, ktorá vaše deti poteší a povzbudí, poučí i zabaví aj vďaka nádherným ilustráciám. Formátom je vhodná na vloženie do vrecka, ale aj detskej ručičky.

Vypredané

1,46 €

Noemova archa (puzzle)
Noemova archa (puzzle)

Christiana Goodings

+ šesť 9-dielnych obrázkových skladačiek. Veľká povodeň sa blíži a Noe musí postaviť archu čo najrýchlejšie. Kúsok po kúsku je stále bližšie k odhaleniu veľkému príbehu.Vzrušujúce scény z príbehu o Noemovej arche sú prerozprávané v tejto zaujímavej knihe, ktoré na rozdiel od iných rozvíja aj jemnú motoriku detí vo veku od 2 - 4 rokov. Malí čitatelia môžu vyskladať šesť deväť-dielnych puzzle, čím odhalia novú epizódu príbehu.Puzzle kniha Noemova archa je plná roztomilých ilustrácii a je písaná pútavým a zábavným spôsobom, ktorý nepustí deti do postelí, kým nedokončia príbeh o tom, ako Noe pomohol zachrániť zvieratká.

Vypredané

2,81 €

Skutky apoštolov
Skutky apoštolov

Sally Ann Wrightová

Moja Biblia hrou. Plnofarbený interaktívny zošit pozýva detských čitateľov vo veku od 5 do 9 rokov spoznávať novozákonný príbeh opísaný v Skutkoch apoštolov. Deti v nej spoznávajú postavy svätých Petra, Pavla, Filipa, vojaka Kornélia a udalosti, ktoré sprevádzali ich účinkovanie.Okrem krátkych textov sprevádzajú knihu rôzne osemsmerovky, doplňovačky a pútavé ilustrácie. Deti dokážu s knihou pracovať samé a na poslednej strane nájdu správne riešenia úloh.

Vypredané

1,50 €

Mojžiš a princezná
Mojžiš a princezná

Sophie Piper

Nezvyčajný životný príbeh Mojžiša, ktorého zachránila faraónova dcéra. Mojžiš sa v dospelosti stal "predĺženou Božou rukou", ktorá vyviedla izraelský národ zo zajatia.Netrápte sa viac, ako tento dôležitý biblický príbeh prerozprávate deťom. Vaši najmenší ho z tejto knižky spoznajú cez krásne ilustrácie alebo prostredníctvom vášho čítania. Texty sú jednoduché a pútavé, formát knižky obľúbený pri akejkoľvek príležitosti.

Vypredané

1,46 €

Nasledujem Ježiša
Nasledujem Ježiša

Stephen Elkins

Biblické príbehy. Od autora knižky Večerné modlitby s objatím Stephena Elkinsa, sa nám do ponuky dostáva ďalšia krásne ilustrovaná kniha biblických príbehov Nasledujem Ježiša. Autor sa zameriava na Ježišove dobré vlastnosti, ktoré interpretuje v známych evanjeliových príbehoch. Kniha je zostavená v línií: citát zo Sv. písma, poukázanie na Ježišovu dobrú vlastnosť a príbeh, v ktorom je zdôraznená, tip ako si deti môžu vziať príklad od Ježiša a modlitba.Pekné ilustrácie sú pridanou hodnotou tejto knihy. Vďaka milým obrázkom a hodnotnému textu sa publikácia môže stať pre deti odrazovým mostíkom k dennému čítaniu Svätého písma.

Vypredané

10,57 €

Andersenove rozprávky
Andersenove rozprávky

Hans Christian Andersen; Elena Slobodová (ed.)

V žiadnej detskej knihovničke by nemali chýbať Andersenove rozprávky. Príbehy tohto dánskeho rozprávkara Hansa Christiana Andersena sú medzi deťmi aj dospelými také známe a obľúbené, že ich už podvedome zaraďujeme medzi „slovenské ľudové rozprávky“.Sú to rozprávky, pri ktorých čítaní máte pocit, že ste súčasťou príbehu a môžete ich čítať opäť a znova. Pútavá rozprávka sprevádzaná nádhernou ilustráciou, čítaná ockom alebo mamičkou, pohladí dušu i očká každého dieťaťa.

Vypredané

14,45 €

Biblia – môj vzácny dar
Biblia – môj vzácny dar

Sally Ann Wrightová; Honor Ayres

pre deti od 4+. Táto prekrásne ilustrovaná Biblia, obsahujúca biblické príbehy, modlitby a strany na zapisovanie významných udalostí, sa stane pre vaše dieťa obľúbenou pamätnou knihou.

Vypredané

8,24 €

Naša rodina
Naša rodina

Štefánia Beňová et al.

Táto kniha by mohla byť kronikou každej rodiny, v ktorej by si jej členovia zaznamenávali dôležité udalosti, ktoré spoločne ako rodina prežívajú.Formát A4 , plnofarene ilustrovaná.

Vypredané

9,60 €

Biblia pre celú rodinu
Biblia pre celú rodinu

Biblia pre celú rodinu prináša krásne ilustrované prerozprávanie Biblie prostredníctvom viac ako 130 nesmrteľných príbehov. Sprostredkuje jedinečnú poetiku a ducha pôvodných starozákonných a novozákonných spisov a textov. Oživuje biblické postavy i atmosféru života v Svätej zemi cez nádherné ilustrácie, kresby, fotografie a mapy či cez historické reálie a objekty. Predstavuje hodnotný darček, ktorý poteší každého člena rodiny.

Vypredané

24,15 €

1 z 2
logo

Staňte sa členom ZachejClubu
a získajte množstvo výhod:

icon

Doručenie zadarmo nad 39 € pri platbe vopred (platí pre vybrané služby)

userAvatar

Overené zákazníkmi

Ďalšie hodnotenia

100%

dodacia lehota

kvalita komunikácie

* hodnotenia za posledných 90 dní

userAvatar

PAVOL, 24.3.2024

žiadna

userAvatar

Ľubomír, 20.3.2024

Veľmi dobrý. Zatiaľ nemám zlú skúsenosť

userAvatar

JOZEFÍNA, 19.3.2024

Obchod je nedaleko môjho bydliska, s dlhou otváracou dobou.

100% zákazníkov <br/> nás odporúča

100% zákazníkov
nás odporúča

Zdroj: Heureka.sk

Zachej magazín

Prihláste sa do newslettra a získajte pravidelné informácie o super ponukách, akciách a zľavách. Zo zasielania sa môžete kedykoľvek odhlásiť.

Možnosti doručenia

zasielkovnaparcelPostcourierGls

Možnosti platby

visamastercardtatraslspvubapplePaygooglePay
heureka_icon

ShopRoku 2021

Finalista - Knihy a e-čítanie

Copyright © 2013 - 2024 Zachej.sk