Knihy s ilustráciami

Knihy s ilustráciami

(26 produktov)

Ruku na srdce - keď sme boli malí, viac ako texty nás v knižkách zaujímali práve ilustrácie. Či už t...

Filtre

Kategórie

Najobľúbenejšie
Najnovšie
Najlacnejšie
Najdrahšie
Najvyššia zľava
Biblia pre celú rodinu
Biblia pre celú rodinu

Biblia pre celú rodinu prináša krásne ilustrované prerozprávanie Biblie prostredníctvom viac ako 130 nesmrteľných príbehov. Sprostredkuje jedinečnú poetiku a ducha pôvodných starozákonných a novozákonných spisov a textov. Oživuje biblické postavy i atmosféru života v Svätej zemi cez nádherné ilustrácie, kresby, fotografie a mapy či cez historické reálie a objekty. Predstavuje hodnotný darček, ktorý poteší každého člena rodiny.

Vypredané

24,15 €

Obrázková Biblia
Obrázková Biblia

Charlote Thoroe (ed.)

Najobľúbenejšie príbehy pre malých čitateľov. Obrázková Biblia je nádherne spracované dielo, v ktorom deti objavia najobľúbenejšie príbehy zo Svätého Písma. Kratšie texty doplnené o milé ilustrácie priblížia deťom najdôležitejšiu knihu pre kresťana naozaj skvelým spôsobom. Malým deťom budú túto knihu s radosťou čítať rodičia a mladší žiaci to už zvládnu sami, pretože písmenka sú presne v takej veľkosti ako deti na prvom stupni základnej školy majú rady.Kniha je vhodná aj ako darček, na úvodnej strane nájdete aj priestor na napísanie venovania.Vhodná pre deti 4+.

Vypredané

12,51 €

Úsmev ti pristane
Úsmev ti pristane

Pietro Biblico (ed.)

Darčeková knižka Úsmev ti pristane je zbierkou desiatich tematických citátov s milými ilustráciami. V úvode nájdete priestor na osobné venovanie.V tejto edícii vyšli aj tieto knižočky: S Ním je všetko ľahšieVďaka za to, že siDobre bude

Vypredané

0,97 €

Babička, rozprávaj
Babička, rozprávaj

Monika Kopřivová

Otvorená kniha na zaznamenávanie spomienok vašej babičky od detstva po súčasnosť. Babička bude môcť sama alebo s vašou pomocou vypĺňať knižku a odpovie tak celý rad starostlivo vybraných otázok. Napríklad: čím chcela byť, keď bola malá; akí boli jej rodičia a prarodičia; kde sa hrávala; kedy stretla dedka – svojho muža; čo spolu zažili; ako babička vnímala historické udalosti; čo sa podľa nej zmenilo od čias jej mladosti...Sprievodné obrázky a dobové fotografie pomáhajú prebudiť spomienky. V knižke je priestor na pridanie vlastných fotografií. „Babička, rozprávaj“ je unikátnym darčekom pre všetky babičky. Pre babičku bude určite príjemné zaspomínať si na históriu, pre mladšie a budúce generácie bude tiež zaujímavé vedieť ako sa žilo a ako naši prarodičia vnímali historické udalosti počas svojho života. Vždy na pravej strane je miesto na vpisovanie a vľavo na vlepovanie (alebo prelepovanie grafiky), či vpisovanie ďalších spomienok, keď už riadky nebudú stačiť. Kniha má formát 25x30cm horizontálne (väčší ako A4) a veľmi tvrdé dosky, ktoré pripomínajú starý album. Pre dobré vlepovanie a vpisovanie textu bol pre všetky stránky v knižke vybratý tvrdý papier s veľkou gramážou. Verím, že keď si kúpite knihu Babička, rozprávaj, urobíte radosť nielen jej, ale aj sebe a do budúcnosti aj širšej rodine. Autorka Monika Kopřivová sa zaujíma o život seniorov a medzigeneračné vzťahy Každý človek má svoj príbeh... Tento príbeh je najsilnejší a najzaujímavejší pre jeho najbližších. Kde máme svoje korene? Po kom sme? Čo prežili tí, ktorým vďačíme za to, že sme tu? Z čoho sa radovali a čo ich trápilo? Aké ponaučenie si môžeme zobrať pre seba a ďalšie generácie?

Vypredané

22,21 €

Keď sa nevieš rozhodnúť... (nové vydanie)
Keď sa nevieš rozhodnúť... (nové vydanie)

Pietro Biblico (ed.)

V útlej brožúrke Keď sa nevieš rozhodnúť...od Pietro Biblico nájdete 10 citátov z Biblie, ktoré budú povzbudením pre každého človeka.

Vypredané

0,97 €

Prechádzky slovenskou prírodou
Prechádzky slovenskou prírodou

Miroslav Saniga

Január • • • December. Docent Miroslav Saniga, ornitológ, milovník prírody, zanietený fotograf a kresliar, pozýva čitateľa na skutočné prechádzky slovenskou prírodou. Dokonca to berie ako poslanie tejto knihy, povzbudiť človeka, aby sa vydal do prírody, kde je každá chvíľka jedinečná. Neopakovateľne a čarovné zážitky v prírode zachytáva aj v tejto knihe. Zanietené texty a nádherne fotografie vás donútia obdivovať slovenskú nádheru od januára až do decembra. Nenechajte si ujsť túto krásu, ktorú nám daroval náš Stvoriteľ!

Vypredané

12,42 €

V zátvorke
V zátvorke

Eva Gaál

Kreslené myšlienky počas štúdia Biblie pre mladých a ich rodičov. Ak patríte k ľuďom, ktorí svoje myšlienky radi vyjadrujú graficky, rozhodne vás osloví publikácia V zátvorke. Eva Gaál v nej textom aj tematickými ilustráciami zachytáva myšlienky počas čítania a štúdia Biblie. Podnetné citáty a ponaučenia je ľahké si zapamätať vďaka nápaditým a výstižným obrázkom. Kniha je určená mladým ale aj ich rodičom. Kedykoľvek si ju môžete náhodne otvoriť a načerpať z bohatstva múdrosti, ktoré ponúka.

Vypredané

3,49 €

Užívaj si!
Užívaj si!

Helen Exley

Táto kniha je nádherný a jedinečný darček pre niekoho výnimočného. Vyjadruje: „Želám ti všetko, čo najväčšmi miluješ – kvety, hudbu, priateľov, zábavu, dobrodružstvo... alebo len pokoj a pohodu. Užívaj si!“ Nová edícia darčekových knižiek s kresbami rozkošného medvedíka poteší každé srdce ;-)

Vypredané

6,74 €

Biblia pre deti
Biblia pre deti

Trevor Barnes

Biblia pre deti obsahuje nielen výklad dejín, modlitieb a piesní, ale aj poznanie ľudstva v prvých dvoch storočiach nášho letopočtu. Vhodná je aj pre mladšie deti. Biblia je ilustrovaná peknými farebnými obrázkami.

Vypredané

9,69 €

Moja prvá kufríková Biblia
Moja prvá kufríková Biblia

Cecilie Olesen

Biblické príbehy pre deti. 40 najobľúbenejších nádherne ilustrovaných biblických príbehov pre deti od 3 do 7 rokov. Jednotlivé príbehy sú prerozprávané milým, pochopiteľným štýlom pre menšie deti. Pekný darček, ktorý určite poteší každé dieťa :-)

Vypredané

7,08 €

Princezničky z hradu
Princezničky z hradu

Peter Stevenson

leporelo. Myšky divadelníčky sa rozhodli, že pre svojich kamarátov, čitateľov, nacvičia a zahrajú tie najznámejšie rozprávky o princeznách a ich osudoch. Ako sa im to podarilo, zistíte v prekrásnych a bohato ilustrovaných knižkách ukrytých v hrade, v ktorom bývajú. 

Vypredané

11,23 €

Barvy lásky
Barvy lásky

Bruno Forte

Manželství a krása Boží. Autor se obrací na manželské páry a na ty, kteří se na manželství připravují a představuje jim, jak se jejich vzájemná láska může neustále prohlubovat a růst, když ji budou prožívat podle vzoru Nejsvětější Trojice. Nápaditými fotografiemi ilustrovaná knížka v pevné vazbě může být vhodným dárkem ke svatbě i k výročí svatby.

Vypredané

9,60 €

Ester
Ester

Miroslav Marván

Vyprávění podle biblického příběhu. Velká písmena, celostránkové barevné kresby (kniha je především ilustrovanou publikací).

Vypredané

3,01 €

Divňáci z Ňjújorku
Divňáci z Ňjújorku

Petr Nikl

V letech 2010 až 2011 jsem se stal lovcem lidí. Na koloběžce značky Xootr jsem křižoval Manhattanem a šmíroval podivíny. Posloužil mně k tomu drobný, čerstvě zakoupený foťák Cyber-shot. Fotil jsem za jízdy od boku, v parcích, na nárožích, v davu. Za úsměv, za dolar, někdy šlo o hubu. Fotky jsem pak poslušně obkreslil, fascinován vším, co se nedá vymyslet. Petr Nikl. Další autorská kniha Petr Nikla plná poezie a výtvarna z jeho dvouletého amerického pobytu.

Vypredané

19,50 €

Od doby kamennej po Veľkú Moravu
Od doby kamennej po Veľkú Moravu

Martin Vančo

Dejiny umenia Slovenska. Publikácia Od doby kamennej po Veľkú Moravu s podtitulom Dejiny umenia Slovenska od historika umenia Martina Vanča predstavuje súhrnné spracovanie najstarších dokladov umenia na území Slovenska od staršej doby kamennej po vznik prvého samostatné štátneho útvaru na našom území, t.j. Veľkej Moravy. Ide o prvé súhrnné spracovanie najstarších dejín umenia Slovenska viažúcich sa k periódam vývinu ľudstva pred prijatím kresťanstva našimi predkami v 9. storočí.Publikácia pozostáva zo 6. kapitol zoradených chronologicky od doby kamennej, cez dobu bronzovú, železnú, rímsku, obdobie sťahovania národov až po raný stredovek. Každá kapitola začína historickým úvodom poskytujúcim čitateľovi základný informačný rámec, ktorý je ďalej rozširovaný interpretáciou najvýznamnejších diel umeleckého remesla, typických pre konkrétne dejinné obdobie.Na základe týchto umeleckých artefaktov autor rekonštruuje súdobé myslenie a náboženské predstavy prehistorických spoločenstiev. Kniha je písaná pútavým, zrozumiteľným štýlom pre širšiu verejnosť. Navyše je vybavená odkazmi na odbornú literatúru, čo pomôže nielen študentom, ale aj odborníkom pri podrobnejšom štúdiu danej problematiky. Úspech publikácie na našom knižnom trhu zaručujú kvalitné reprodukcie, prevažne z fototéky Ústavu dejín umenia SAV, ktoré sú vložené na spôsob ilustrácií do textu k príslušným kapitolám.

Vypredané

9,60 €

2 z 2
logo

Staňte sa členom ZachejClubu
a získajte množstvo výhod:

icon

Doručenie zadarmo nad 39 € pri platbe vopred (platí pre vybrané služby)

userAvatar

Overené zákazníkmi

Ďalšie hodnotenia

100%

dodacia lehota

kvalita komunikácie

* hodnotenia za posledných 90 dní

userAvatar

Alexandra, pred 3 dňami

Prekvapivo velmi rychlo do 2 dni tovar bol doruceny- vsetky postupy oznamene , presne ako na webe tovar vyzeral.Bola som spokojna- odporucam vsetkym .

userAvatar

Oľga, pred 4 dňami

Rýchle vybavenie objednávky, som spokojná

userAvatar

Valéria, pred 6 dňami

Odchod promptne vybavuje objednávky.

100% zákazníkov <br/> nás odporúča

100% zákazníkov
nás odporúča

Zdroj: Heureka.sk

Zachej magazín

Prihláste sa do newslettra a získajte pravidelné informácie o super ponukách, akciách a zľavách. Zo zasielania sa môžete kedykoľvek odhlásiť.

Možnosti doručenia

zasielkovnaparcelPostcourierGls

Možnosti platby

visamastercardtatraslspvubapplePaygooglePay
heureka_icon

ShopRoku 2021

Finalista - Knihy a e-čítanie

Copyright © 2013 - 2024 Zachej.sk