Recenzie: Miroslava • Zachej.sk
Recenzie: Miroslava

Recenzie: Miroslava

Modlitbový denník 2018

Modlitbový denník 2018

Marián Kováčik (ed.)

-15%

4,17 €

5,0
M
verified
Mirka (11)

15. októbra 2017

Denníček som si objednala za účelom pravidelného čítania Sv. Písma a zároveň s túžbou prehĺbiť vzťah s Bohom. Tak dúfam, že mi aj táto forma pomôže :) Dúfam, že referencia pomohla a buďte požehnaní.

Milovanej princovej neveste

Milovanej princovej neveste

Sheri Rose Shepherd

-15%

8,42 €

4,9
M
verified
Mirka (11)

27. februára 2017

Tak ako Milovanej princeznej, tak aj Milovanej princovej neveste je veľmi pekná kniha pre ženy. Možno aj pre tie, čo sa hľadajú a rozmýšľajú nad Bohom. V tejto knižke je zmena, že je to ako dialóg, raz napíše Kráľ neveste, raz ona Jemu :) odporúčam.

Kazateľnica život

Kazateľnica život

Marián Kuffa

-15%

4,17 €

4,9
M
verified
Mirka (11)

27. februára 2017

Milujem tohto kňaza. Kniha je napísaná presne takou formou ako bežne rozpráva. Úžasné príbehy zo života, na zamyslenie aj zasmiatie. Nech je na zemi takýchto služobníkov Božích čo najviac.

Prežívaj adoráciu

Prežívaj adoráciu

Catalina Rivas

-15%

1,27 €

5,0
M
verified
Mirka (11)

10. novembra 2016

Odporúčam prečítať a takisto aj Prežívaj svätú omšu! Keby tak ľudia vedeli, čo všetko eucharistia obnáša....

Novéna spútaných

Novéna spútaných

Mária Vicenová

-15%

2,13 €

4,9
M
verified
Mirka (11)

11. augusta 2016

Silná novéna! Odporúčam.

Novéna k Panne Márii rozväzujúcej uzly (SSV)

Novéna k Panne Márii rozväzujúcej uzly (SSV)

Vojtěch Kodet

-15%

1,70 €

5,0
M
verified
Mirka (11)

11. augusta 2016

Veľmi pekná novéna. Milá, účinná a pritom taká jednoduchá.

Prežívaj svätú omšu

Prežívaj svätú omšu

Catalina Rivas

-15%

0,85 €

5,0
M
verified
Mirka (11)

11. augusta 2016

Neskutočný zážitok. Určite odporúčam prečítať si túto knižočku každému človeku, veriacemu aj neveriacemu.

Posolstvá Ježiša prostredníctvom Svätej Faustiny pre celé ľudstvo

Posolstvá Ježiša prostredníctvom Svätej Faustiny pre celé ľudstvo

Michal Hargaš (ed.)

-15%

0,85 €

5,0
M
verified
Mirka (11)

23. marca 2016

Brožúrka je veľmi pekná, so zaujímavými vecami. Zakúpila som si viac kusov a rozdala priateľom. Odporúčam, hlavne, keď je rok Božieho Milosrdenstva, aspoň takúto brožúrku si prečítať, je to to najmenej...

1 z 2
logo

Staňte sa členom ZachejClubu
a získajte množstvo výhod:

icon

Poštovné zadarmo nad 39 €

Zákazníci nám píšu:

Viac hodnotení
user avatar

Knihy, ktoré som hľadala, som našla práve u vás. Veľmi sa mi páčila informovanosť o mojej objednávke a rýchla vybavenosť. Jednoducho výborná spolupráca. Už sa teším na ďalší nákup :)

Viera

99 % zákazníkov <br/> nás odporúča

99 % zákazníkov
nás odporúča

Zdroj: Heureka.sk

Zachej magazín

Prihláste sa do newslettra a získajte pravidelné informácie o super ponukách, akciách a zľavách. Zo zasielania sa môžete kedykoľvek odhlásiť.

Možnosti doručenia

zasielkovnaparcelPostcourierGls

Možnosti platby

visamastercardtatraslspvubapplePaygooglePay
heureka_icon

ShopRoku 2021

Finalista - Knihy a e-čítanie

Copyright © 2013 - 2023 Zachej.sk