Recenzie: Diana

Recenzie: Diana

Kňazstvo ženy - Kňazstvo srdca

Kňazstvo ženy - Kňazstvo srdca

Jo Croissant

-15%

4,68 €

5,0
D
Diana (20)

23. augusta 2015

vynikajúca kniha, veľmi pekná spiritualita ženy, mne sa tam okrem iného páčilo ako autorka píše o príkaze "Ženy, podriaďujte sa svojim mužom." Kniha sa dá čítať stále dokola a vždy je tam niečo nové - pretože je úplne napumpovaná myšlienkami nad ktorými sa stojí za to pozastaviť. Napr.: "Milovať znamená slúžiť, myslieť najprv na druhých, zabúdať na vlastných strach, deliť sa a neustále prinášať radosť." alebo: "Muž bol prvý v pláne stvorenia, žena je prvá v pláne vykúpenia."

Vzťahová výchova

Vzťahová výchova

William Sears; Marta Searsová

-15%

9,27 €

4,6
D
Diana (20)

23. augusta 2015

Pekná kniha o výchove maličkých, ale mala som pocit, že sa tam veci príliš opakujú. Po niekoľkých stranách ma začala nudiť. Mala som z nej tiež taký dojem, že sú to veci, ktoré človek prirodzene vie, ale nepomenuje si to. Takže sa mi zdalo, že mi veľa nového nedala, len autori dali do slov to, čo normálni rodičia žijú.

Život pod vládou Kristovou

Život pod vládou Kristovou

Raniero Cantalamessa

-15%

8,42 €

5,0
D
verified
Diana (20)

23. augusta 2015

Krásna kniha. Nedá sa prečítať rýchlo a nedá sa prečítať naraz. Autor sa pozerá na list Rimanom a rozoberá ho naozaj do hĺbky. Mnohé myšlienky týkajúce sa Kristovho života a poslania mi pred čítaním tejto knihy vôbec nenapadli. Kniha nabáda k hlbšiemu vzťahu s Bohom a mám pocit že práve tým, ako ho skrze výklad listu Rimanom približuje. Napr. význam a hĺbku Kristovho utrpenia ktoré ani zďaleka nespočíva vo fyzickom utrpení kvôli pribitiu na kríž či týraniu, ale siaha omnoho omnoho hlbšie. Mám pocit, že vďaka tomuto dielu Raniera Cantalamessu viac poznám Ježiša.

Matky svatých

Matky svatých

Wendy Leifeld

-15%

6,97 €

5,0
D
verified
Diana (20)

23. augusta 2015

Táto kniha ešte nemá recenziu? Ako to?! Plánujem ju kúpiť ako vianočný darček viacerým ženám v rodine. Nádherné príklady žien, ktoré vedeli ako na to - ako žiť dobre v manželstve, v rodine, ako byť matkami, ktoré vychovali svätých. Wendy Leifield úžasne spracovala životné príbehy mnohých žien, ktoré sú bežne známe (napr. sv. Monika) ale aj neznáme (napr. Alice Montbarová, matka 7 kanonizovaných svätých). Od každej z týchto žien sa dá mnoho naučiť. Veľmi odporúčam ako dar najmä pre vydaté veriace ženy. Ja sa z tejto knihy strašne teším a často ju beriem do rúk. Je praktickejšia ako by sa mohlo zdať.

Duchovní deník matky rodiny - Conchita Armida

Duchovní deník matky rodiny - Conchita Armida

Conchita Cabrera de Armida

-15%

4,93 €

5,0
D
verified
Diana (20)

23. augusta 2015

Ctihodná Conchita Armida je na Slovensku zatiaľ neobjavený poklad. Tento jedinečný český preklad aspoň niektorých jej myšlienok z denníka je perfektný. Conchita, ktorej prebieha proces blahorečenia je úžasný príklad ako žiť svätosť v manželstve a rodine. "Jej" teológia je nádherná a mňa ako študentku teológie napĺňa čítanie tejto knihy veľkou radosťou. No proste krásna kniha. Veľmi ju odporúčam ako darček pre ženy, ktoré túžia po živote svätosti v rodine a sú hladné po typoch ako byť manželky a matky podľa Božej vôle. Škoda, že obal nespravili vydavatelia trošku atraktívnejší...

Hľadaj pokoj a zotrvaj v ňom

Hľadaj pokoj a zotrvaj v ňom

Jacques Philippe

-15%

4,21 €

5,0
D
Diana (20)

28. júna 2015

Knihy od Jasquesa Philippa sú skvelé. Sú síce malé a tenká, ale dávajú mnžstvo podnetov pre duchovný život. Odporúčam všetky knihy od neho, dajú sa prečítať aj viac krát a človek sa nenudí - ako to už s dobrou duchovnou literatúrou býva.

Päť jazykov lásky

Päť jazykov lásky

Gary Chapman

-15%

9,27 €

5,0
D
Diana (20)

28. júna 2015

Je ešte niekto, kto túto knihu nečítal? Nedávno oproti mne vo vlaku sedel mladý muž, ktorý ju celkom hltavo študoval :). Je to dobrý svadobný dar, alebo dar pre snúbencov. Naozaj pomáha lepšie porozumieť milovanému človeku.

Dogmatika pro studium i pastoraci

Dogmatika pro studium i pastoraci

Gerhard Ludwig Müller

-15%

35,70 €

5,0
D
Diana (20)

28. júna 2015

Je to vynikajúca príručka katolíckej dogmatiky. Máme ju pri štúdiu uvedenú ako povinnú literatúru pri každom dogmatickom predmete. Je to síce len súhrn, ale pre základné štúdium dostatočný. Kniha je vhodná pre toho, kto má zvládnutý aspoň základný teologický slovník, nie je to duchovná literatúra v populárnom zmysle slova.

Kým nemáme tvár

Kým nemáme tvár

C. S. Lewis

-15%

11,01 €

4,5
D
Diana (20)

28. júna 2015

Knihu som si kúpila, lebo ma upútal najmä názov diela a žiaľ aj po prečítaní knihy to ostalo pre mňa to najzaujímavejšie. Je to dobrá beletria, prečítala som ju veľmi rýchlo a odporúčam, ale čakala som ešte niečo viac. Je to podľa mňa zaujímavejšie ako jeho 4 lásky, no zároveň keď som ju prečítala, povedala som si: a to je všetko? Hmm možno je to kniha na viac prečítaní, ale na prvý raz sa mi to tak nezdalo.

Denníček

Denníček

Faustína Kowalská

-12%

13,20 €

5,0
D
Diana (20)

28. júna 2015

Je to úžasné dielo, dá sa čítať stále znovu a vždy tam človek nájde nové a nové podnety pre hlbšie zjednotenie s Pánom. Ja by som túto knihu dala ako povinné čítanie pre každého, kto v sebe pociťuje duchovné povolanie, aby spolu so sestrou Faustínou a s Božou milosťou spoznal, že kláštor ne je žiadna dokonalá nebeská spoločnosť, ale zasvätený život je skutočne ťažký a že zmysel života rehoľník nemá hľadať v ľudských vzťahoch, ale vo vzťahu s Bohom.

2 z 2
logo

Staňte sa členom ZachejClubu
a získajte množstvo výhod:

icon

Doručenie zadarmo nad 39 € pri platbe vopred (platí pre vybrané služby)

userAvatar

Overené zákazníkmi

Ďalšie hodnotenia

100%

dodacia lehota

kvalita komunikácie

* hodnotenia za posledných 90 dní

userAvatar

PAVOL, 24.3.2024

žiadna

userAvatar

Ľubomír, 20.3.2024

Veľmi dobrý. Zatiaľ nemám zlú skúsenosť

userAvatar

JOZEFÍNA, 19.3.2024

Obchod je nedaleko môjho bydliska, s dlhou otváracou dobou.

100% zákazníkov <br/> nás odporúča

100% zákazníkov
nás odporúča

Zdroj: Heureka.sk

Zachej magazín

Prihláste sa do newslettra a získajte pravidelné informácie o super ponukách, akciách a zľavách. Zo zasielania sa môžete kedykoľvek odhlásiť.

Možnosti doručenia

zasielkovnaparcelPostcourierGls

Možnosti platby

visamastercardtatraslspvubapplePaygooglePay
heureka_icon

ShopRoku 2021

Finalista - Knihy a e-čítanie

Copyright © 2013 - 2024 Zachej.sk