Recenzie: Anna • Zachej.sk
Recenzie: Anna

Recenzie: Anna

A
Anna (10)

10. septembera 2016

overený nákup

Veľmi som sa na knihu tešila, no keď mi prišla a začítala som sa do nej, bola som sklamaná. :( Autorka spomína v knihe ako jednu z metód účinnej pomoci okrem iného aj prútikarstvo, o ktorom vieme, že je v jasnom rozpore s našou vierou. Často písala, že na prvom mieste treba Pána Boha žiadať o pomoc, ale pripadalo mi to, že je to písané len tak naoko :( škoda vyzeralo to sľubne.

Pomohla vám táto recenzia?

A
Anna (10)

15. apríla 2016

overený nákup

Stačí si prečítať názov a vieme, o čom knižka je. Obsahuje úžasné prisľúbenia tým, ktorí sa ju budú s úctou modliť. Určite odporúčam.

Pomohla vám táto recenzia?

Sme zachránení
Sme zachránení
0,77 €
skladom
A
Anna (10)

15. apríla 2016

overený nákup

Ruženec je veľmi silná modlitba proti útokom zlého. Ja som si ju kúpila hlavne kvôli jeruzalemskému ružencu, ktorý sa modlieva cez veľkú noc takto ju budem mat vždy poruke.

Pomohla vám táto recenzia?

Ruženec
Ruženec
2,81 €
skladom
A
Anna (10)

15. apríla 2016

overený nákup

Aké jednoduché! Záložka visí na chladničke a tak je k dispozícii všetkým členom rodiny, keď sa chceme ubezpečiť, ako to má u nás doma ozaj vyzerať :)

Pomohla vám táto recenzia?

A
Anna (10)

15. apríla 2016

overený nákup

Úžasná kniha, ktorá mi ponúkla presne to, čo som potrebovala, aj popis k jednotlivým rastlinkám aj popis jednotlivých ochorení a odporúčaná liečba. Krásne ilustrácie.

Pomohla vám táto recenzia?

A
Anna (10)

15. apríla 2016

overený nákup

Naozaj krásne CD-čko, počúvali sme ho snáď cele Vianoce, zaujímavé je tým, že je to zmes rôznych žánrov, ale vždy s vianočnou tematikou. Krásne!

Pomohla vám táto recenzia?

A
Anna (10)

15. apríla 2016

overený nákup

Knižka sa nášmu malému čitateľovi veľmi páčila. Poznáme ju aj my staršie ročníky ešte z čítania v materskej škole. Odporúčam aj pre tých, ktorí si chcú zaspomínať.

Pomohla vám táto recenzia?

Môj Macík
Môj Macík
4,24 €
skladom
A
Anna (10)

15. apríla 2016

overený nákup

Čakala som niečo viac, autor sa skôr zameral na homeopatiu z vedeckého hľadiska a nie z duchovného. Ja by som potrebovala argumenty zasväteného v duchovnej oblasti.

Pomohla vám táto recenzia?

A
Anna (10)

15. apríla 2016

overený nákup

Podnetná brožúrka, ktorá mi pomohla pochopiť, ako máme pôst vnímať.

Pomohla vám táto recenzia?

A
Anna (10)

15. apríla 2016

overený nákup

Knižka bola darovaná na Vianoce a veľmi sa páčila, príbehy sú písané humorne :)

Pomohla vám táto recenzia?

Putovanie troch kráľov
Putovanie troch kráľov
7,57 €
vypredané
logo

Staňte sa členom ZachejClubu
a získajte množstvo výhod:

icon

Poštovné zadarmo nad 39 €

Zákazníci nám píšu:

Viac hodnotení

Minulý štvrtok neskoršie popoludní som si u Vás objednala knihy a tento pondelok ráno, keď som prišla do práce, balík bol už na mojom stole. Vlastne vždy to tak je, keď si u Vás nakupujem. Tentokrát mi to už nedalo a rozhodla som sa, že sa Vám musím veľmi pekne poďakovať za Vaše úžasné a rýchle služby a nech sa Vám darí aj naďalej.

Lucia

99 % zákazníkov <br/> nás odporúča

99 % zákazníkov
nás odporúča

Zdroj: Heureka.sk

Zachej magazín

Prihláste sa do newslettra a získajte pravidelné informácie o super ponukách, akciách a zľavách. Zo zasielania sa môžete kedykoľvek odhlásiť.

Možnosti doručenia

Možnosti platby

heureka_icon

ShopRoku 2021

Finalista - Knihy a e-čítanie