Recenzie: Valeria • Zachej.sk
Recenzie: Valeria

Recenzie: Valeria

Obrázok: Svätý Anton Paduánsky

Obrázok: Svätý Anton Paduánsky

-15%

0,17 €

5,0
V
verified
Valeria (11)

16. novembra 2022

Modlitbu k sv. Antonovi Paduánskemu sa modlím pravidelne.

Stretnutia s dušami z očistca

Stretnutia s dušami z očistca

Mária Anna Lindmayrová

-15%

7,57 €

5,0
V
verified
Valeria (11)

16. novembra 2022

Knihu odporučím aj svojim známym.

Spytovanie svedomia pre dospelého kresťana

Spytovanie svedomia pre dospelého kresťana

Jozef Jurko (ed.); Štefánia Beňová (ed.)

-15%

1,02 €

5,0
V
verified
Valeria (11)

25. júla 2019

Je to veľmi dobrá kniha, aby sme si pri spytovaní svedomia uvedomili v čom sa náš život pri spáchaní hriechu odvracia od Boha.

Moc každodennej svätej omše

Moc každodennej svätej omše

Bert Ghezzi

-15%

4,48 €

4,6
V
verified
Valeria (11)

25. júla 2019

Táto kniha je veľmi dobrá pre tých, ktorí sa nezúčastňujú na svätej omši každý deň, ale aj pre tých, ktorí sú na nej prítomní. Vysvetľuje nám aká je svätá omša veľmi prospešná pre náš každodenný život, ale aj život večný. V každej časti svätej omše je prítomný Pán Ježiš, ktorý sa za nás obetoval na kríži, aká je pre nás dôležitá Eucharistie a požehnanie kňaza.

Novéna odovzdanosti

Novéna odovzdanosti

Don Dolindo Ruotolo

-15%

0,34 €

5,0
V
verified
Valeria (11)

7. júna 2019

Denne sa modlím túto novénu.

Stála som pri bráne neba a pekla

Stála som pri bráne neba a pekla

Gloria Polo

-15%

1,62 €

5,0
V
verified
Valeria (11)

7. júna 2019

Je to veľmi dojímavý a pôsobivý príbeh.

Uzdravujúci pôst duše

Uzdravujúci pôst duše

Ken Kniepmann

-15%

6,72 €

5,0
V
verified
Valeria (11)

7. júna 2019

Táto kniha je veľkým darom počas pôstneho obdobia. Som rada. že som ňou mohla obdarovať aj moje sestry.

Zázrak Kristovej krvi

Zázrak Kristovej krvi

Bartolomeo da Saluzzo

-15%

1,36 €

4,9
V
verified
Valeria (11)

24. mája 2017

Denne sa z nej modlím sa obrátenie a spásu mojich blízkych. Veľmi mi pomáha, odporúčam do každej rodiny.

Úcta k svätému Jozefovi

Úcta k svätému Jozefovi

Brigita Halászová (ed.)

-15%

0,85 €

5,0
V
verified
Valeria (11)

24. mája 2017

Denne sa modlím, lebo sú v nej modlitby k sv. Jozefovi na každý deň a odovzdala som sa mu ako svojmu patrónovi. Odporúčam do každej rodiny.

1 z 2
logo

Staňte sa členom ZachejClubu
a získajte množstvo výhod:

icon

Poštovné zadarmo nad 39 €

Zákazníci nám píšu:

Viac hodnotení
user avatar

Chcem sa Vám poďakovať za dodanie knihy. Bohu ďakujem za existenciu Vášho kníhkupectva. Nech Pán Vás ochraňuje a požehnáva pri šírení jeho radostného posolstva.

Pavol

99 % zákazníkov <br/> nás odporúča

99 % zákazníkov
nás odporúča

Zdroj: Heureka.sk

Zachej magazín

Prihláste sa do newslettra a získajte pravidelné informácie o super ponukách, akciách a zľavách. Zo zasielania sa môžete kedykoľvek odhlásiť.

Možnosti doručenia

zasielkovnaparcelPostcourierGls

Možnosti platby

visamastercardtatraslspvubapplePaygooglePay
heureka_icon

ShopRoku 2021

Finalista - Knihy a e-čítanie

Copyright © 2013 - 2023 Zachej.sk