Recenzie: Jana • Zachej.sk
Recenzie: Jana

Recenzie:

J
Jana (14)

16. decembra 2021

overený nákup

Veľmi pekné, povzbudivé, inšpiratívne.

Pomohla vám táto recenzia?

J
Jana (14)

9. augusta 2021

overený nákup

Krásne rozjímania, ktoré pomôzu lepšie pochopiť tajomstvá ruženca a lepšie sa ho modlit. Františkánsky ruzenec má trocha iné tajomstvá, je tam napr. zahrnuté Klaňanie Troch kráľov.

Pomohla vám táto recenzia?

Hľa, Tvoja Matka
Hľa, Tvoja Matka
8,50 €
skladom
J
Jana (14)

20. júla 2021

overený nákup

Obsahuje veľmi pekné modlitby na ráno, večer, rozličné úmysly.

Pomohla vám táto recenzia?

Jana (14)

21. júna 2020

overený nákup

Super kniha. Vysvetľuje, čo je to duchovné sprevádzanie, čo je jeho zmyslom, obsahom. Je plná inšpirácií, ako začať pracovať na sebe. Obohacujúce.

Pomohla vám táto recenzia?

Jana (14)

17. mája 2020

overený nákup

Sú to krásne modlitby, ktoré pomôžu, inšpirujú, keď sama neviem nájsť slová. Väčšinou sú to modlitby za dobrú smrť, potom budujúce vzťah k Bohu, rôzne Litánie, za dobré plenie rehoľných povinností. Každý tam niečo nájde. Je to malý formát do vrecka.

Pomohla vám táto recenzia?

Jana (14)

30. novembra 2018

overený nákup

Je to trochu vedecko - teologické, trocha aj duchovné vysvetlenie, ale dosť povrchné. Na konci každého podobenstva sú otázky k zamysleniu, čo je asi najväčší prínos knihy, lebo núti sa zamyslieť nad Ježišovou náukou.

Pomohla vám táto recenzia?

Jana (14)

30. novembra 2018

overený nákup

Krásne a inšpiratívne myšlienky.

Pomohla vám táto recenzia?

Jana (14)

30. novembra 2018

overený nákup

Je to písané pre mladých ľudí, skôr ako inšpirácia a na odbúranie strachu pred spoveďou.

Pomohla vám táto recenzia?

Jana (14)

30. novembra 2018

overený nákup

Povzbudivé a zaujímavé čítanie.

Pomohla vám táto recenzia?

Svätý Charbel pustovník
Svätý Charbel pustovník
5,78 €
vypredané
Jana (14)

30. novembra 2018

overený nákup

Nádherný životopis Panny Márie s mnohými podrobnosťami, priamo zo zjavenia a s poučením, ako Máriin život napodobňovať a tak sa priblížiť k Bohu.

Pomohla vám táto recenzia?

1
2