Recenzie: juliána

Recenzie: juliána

Otec, čo plní sľuby

Otec, čo plní sľuby

Scott Hahn

-15%

4,08 €

4,8
J
juliána (18)

29. októbra 2015

Skvelá kniha, prečítala som ju už skôr a opäť sa chystám. Scott Hahn má skvelý štýl písania, ktorý mne osobne veľmi vyhovuje, lebo vďaka jeho knihám som objavila mnohé pravdy..... Táto kniha mi otvorila dvere pochopenia, aká som pre Boha dôležitá a že všetky túžby, čo mi dal do srdca mi plánuje aj splniť.

Som žena

Som žena

Katrina J. Zeno

-15%

3,15 €

4,7
J
juliána (18)

29. októbra 2015

Je písaná naozaj pre ženy, od ženy. A podľa toho je aj písaná. Štýlovo mne osobne viac vyhovujú knihy, kde sa autor venuje téme ,,priamo". V tejto knihe to tak nie je, autorka sa viackrát vracia k tej istej téme, opisuje ju veľmi kvetnato, takpovediac ,,z každej strany", takže miestami som mala chuť preskakovať riadky, lebo som mala pocit že píše stále o tom istom. Kniha je však obsahovo veľmi dobrá, ide do hĺbky. Odhaľuje otázky podstaty ženy, a aj keď človek nemá rád veľa ,,omáčok", tak ho zaujme. Mala by si ju prečítať každá žena, ktorá sem-tam upadne do ,,depky" a hľadá zmysel života pýta sa samu seba ,,kto som" a ,,čo chcem v živote robiť". Kniha Keď život nejde podľa tvojich predstáv sa mi páčila viac.

90 minút v nebi

90 minút v nebi

Don Piper

-15%

5,87 €

4,3
J
juliána (18)

29. októbra 2015

Túto knihu odporúčam všetkým, a posúvam ju ďalej medzi moju rodinu a časom budem posúvať aj mnohým iným ľuďom s ktorými prídem do styku. Kniha je o zážitku v nebi, ktorý je veľmi zaujímavý,ale taktiež aj o tom, ako zvládať nezvládnuteľné situácie. Dáva nádej pre chorých, zomierajúcich, ale aj pre príbuzných. ,,Zastav sa a uznaj že Boh je Pán".... veta, ktorá mi zneje v hlave v spojení s touto knihou.....

Leona - stotníkova žena

Leona - stotníkova žena

Davis Bunn; Janette Okeová

-15%

7,23 €

5,0
J
juliána (18)

29. októbra 2015

Naozaj krásny román. Pútavo napísaný, je to také oddychové čítanie.... a zároveň veľa faktov o začiatkoch kresťanstva. rada by som sa dozvedela aj o osudoch ďalších postáv, takže Abigail bude asi najbližšia kniha ktorú si istotne kúpim :-)

nePLÁNOVANÉ

nePLÁNOVANÉ

Abby Johnsonová

-15%

5,02 €

4,5
J
juliána (18)

29. októbra 2015

Príbeh ženy, ktorá bola najprv riaditeľkou spoločnosti Plánované rodičovstvo. Opis jej motívov pre prácu v tejto spoločnosti vysvetľuje konanie mnohých ľudí, čo však sama autorka neopisuje aby ospravedlňovala svoje konanie, ale aby vysvetlila svoje motívy. Boh však konal v jej vnútri vďaka modlitbám mnohých ľudí a ona pochopila, že je na nesprávnej strane plota, že zdieľa nesprávny názor na dôležitú vec. Príbeh, ktorý ukazuje, ako dokážu ľudia na zlej strane zmanipulovať naivných ľudí a získať ich pre zdanlivo dobrú činnosť a pomoc druhým. A o sile modlitby.... nakoniec sa všetko dobre skončilo, chválabohu :-) Odporúčam prečítať, je to skutočný príbeh, veľmi dobre sa táto kniha číta, napriek tomu, že je riadne hrubá :-)

Neotrasený

Neotrasený

Dan Woolley

-15%

1,70 €

4,0
J
juliána (18)

29. októbra 2015

Príbeh Američana, ktorý uviazol pod troskami hotela Montana na Haity po hroznom zemetrasení. 65 hodín pod troskami je popretkávaných jeho ťažkými chvíľami s manželkou trpiacou depresiami. Ujasňuje jeho situáciu doma, a prečo rozmýšľa o tejto situácii tak, ako rozmýšľa. Opisuje, ako vníma temnotu, prázdnotu a tmu okolo. Zaujímavé sú myšlienky a modlitby v situácií, keď si myslel, že už je mŕtvy. Boh a viera v neho dáva tomuto mužovi silu prekonať túto situáciu a povzbudiť k viere aj iných. Kniha je napísaná veľmi pútavým štýlom, človeku sa dej ako keby odohráva rovno pred očami. Veľmi ľahko sa číta. Posledné 3 kapitoly trochu chaotické, ale dokončujú pointu knihy.

Baránkova večera

Baránkova večera

Scott Hahn

-12%

3,61 €

4,8
J
juliána (18)

29. októbra 2015

Knihu píše muž, ktorý úprimne hľadá.... hľadá pravdu viere, o svätej omši. Je inšpiráciou, že aj protestant nájde vo sviatosti Eucharistie a vo svätej omši pravdu. Je veľmi náročná kniha. Keď som ju začala čítať pred 7 rokmi, tak som s tým po pár stranách skončiť. Tentokrát som ju rozlúskla a dobre som spravila. Takže je naozaj určená skôr pre ľudí, ktorí už majú niečo za sebou. Skôr jej porozumie človek, ktorý už vie svoje a chce rozvíjať svoje poznatky. Stotožnila som sa a pochopila spojitosť sv. omše a Apokalypsy. A taktiež spojitosť sv. omše s každodenným životom. Veľmi obohacujúca kniha, treba poprosiť o Ducha Svätého a pomaly to pôjde. :-)

Perla z Moabu

Perla z Moabu

Tessa Afsharová

-15%

10,12 €

4,9
J
juliána (18)

29. októbra 2015

Krásny príbeh Rút a Bóza.... V biblii je napísaný veľmi stručne, ale táto kniha otvára nový rozmer, nový pohľad na túto úžasnú ženu a skvelého muža. Ich životy sú inšpiráciou ľudí aj v dnešnej dobe, dáva nádej do života, že aj ja som súčasťou niečoho veľkého, čo Boh naplánoval už veľmi dávno, a že stačí odovzdať svoj život do Božích rúk. Autorka ma skutočný talent písať príbeh veľmi pútavo od prvých strán. Úžasne používa inšpirúce múdrosti o Bohu, ktoré sú súčasťou života postáv. Kniha zaujme aj romantické duše, krásna žena a silný muž, ich úprimný vzťah, čaro a tajomstvo vzťahov. Určite odporúčam prečítať a samozrejme posúvam ďalej :)

2 z 2
logo

Staňte sa členom ZachejClubu
a získajte množstvo výhod:

icon

Doručenie zadarmo nad 39 € pri platbe vopred (platí pre vybrané služby)

userAvatar

Overené zákazníkmi

Ďalšie hodnotenia

100%

dodacia lehota

kvalita komunikácie

* hodnotenia za posledných 90 dní

userAvatar

PAVOL, 24.3.2024

žiadna

userAvatar

Ľubomír, 20.3.2024

Veľmi dobrý. Zatiaľ nemám zlú skúsenosť

userAvatar

JOZEFÍNA, 19.3.2024

Obchod je nedaleko môjho bydliska, s dlhou otváracou dobou.

100% zákazníkov <br/> nás odporúča

100% zákazníkov
nás odporúča

Zdroj: Heureka.sk

Zachej magazín

Prihláste sa do newslettra a získajte pravidelné informácie o super ponukách, akciách a zľavách. Zo zasielania sa môžete kedykoľvek odhlásiť.

Možnosti doručenia

zasielkovnaparcelPostcourierGls

Možnosti platby

visamastercardtatraslspvubapplePaygooglePay
heureka_icon

ShopRoku 2021

Finalista - Knihy a e-čítanie

Copyright © 2013 - 2024 Zachej.sk