Recenzie: Peter

Recenzie: Peter

Putovanie

Putovanie

James Martin

-15%

21,25 €

5,0
P
Peter (11)

7. apríla 2021

Zrejme najlepší, no trochu netradičný sprievodca po Svätej Zemi, ktorú vďaka tejto knihe môžete navštíviť takpovediac s Ježišom. Láska autora k Svätej Zemi a Evanjeliu, taktiež hlboké poznanie Božieho Slova sú čitateľné z každej strany tejto knihy. Ako P. James hovorí, nezabúdajme, že Ježiš žil v skutočnom čase s ozajstnými ľuďmi na ozajstných miestach Izraela a Palestíny. Práve o týchto miestach, ktoré Ježiš mohol nazývať domovom, je táto originálna kniha, ktorú viac než odporúčam!

Umučenie Pána Ježiša

Umučenie Pána Ježiša

Anna Katarína Emmerichová; Clemens Brentano

-15%

10,20 €

5,0
P
verified
Peter (11)

29. októbra 2020

Táto kniha od bl. Anny Kataríny je veľmi dobrá na meditáciu nad Kristovým umučením. Popisuje detaily, ktoré v Písme nenájdeme, a tak si vďaka nim môžeme sprítomniť Krížovú cestu. Najviac ma zaujal popis Kristovej agónie v Getsemanskej záhrade, ktorý je veľmi silný a dojímavý. Vrele odporúčam, nielen počas pôstneho obdobia.

Moje srdce zvíťazí

Moje srdce zvíťazí

Mirjana Soldo

-15%

10,12 €

5,0
P
verified
Peter (11)

7. septembera 2020

Jeden z bestsellerov vydavateľstva Zachej.sk, no tiež mariánskej literatúry na Slovensku! A nie je sa čomu diviť. Pútavo napísaná kniha priamo z pera jednej z medžugorských vizionárok - Mirjany, nás vovedie do vzrušujúceho začiatku zjavení v roku 1981, tiež nás prevedie vojnovým konfliktom v Juhoslávii a jeho vplyvom na Medžugorie a život tejto farnosti. Nadovšetko však táto kniha ponúka triezvy pohľad na zjavenia Panny Márie na tomto mieste a tak trochu ich "odmytologizuje". Mirjana podáva svoj pohľad ako nesmierne duchovná a mariánska osoba, no tiež ako bežná manželka, matka rodiny a priateľka pre mnohých. Takto jej skúsenosť vyznieva autenticky, dôveryhodne a v súlade s učením Cirkvi. Čo mnohí dlhé roky hľadajú počas teologických štúdií, má Mirjana prežité, premodlené a je súčasťou jej života. Táto kniha je jej darom medžugorským pútnikom, tak ako ona dostala nezaslúžený dar vidieť Matku Božiu, čoho si je plne vedomá.

Zo záhrady Bohorodičky

Zo záhrady Bohorodičky

Archim. Cherubím Karabelas

-15%

10,20 €

5,0
P
Peter (11)

6. septembera 2020

Koho zaujíma východné mníšstvo, liturgia, ikony a Svätá Hora Athos, ten bude z tejto knihy naozaj nadšený a určite si ju prečíta viackrát. Záhradou Bohorodičky sa nazýva polostrov Athos v Grécku, neďaleko Thesaloník. Žije tu viac než 2000 mníchov, ktorí sa oddávajú pôstom a modlitbám za tento svet. Preto sa hovorí, že je to jedno z najsvätejších miest na zemi, vďaka ktorému Boh stále preukazuje svoje milosrdenstvo tomuto svetu. Posledná liturgia bude podľa tradície slávená na tomto mieste, ktoré je majákom viery a modlitby nielen pre pravoslávnych veriacich, ale pre celý kresťanský svet.

Múdrosť kresťanských mystikov

Múdrosť kresťanských mystikov

David Torkington

-15%

14,03 €

5,0
P
Peter (11)

14. mája 2019

Myslím, že táto kniha je na Slovensku nedocenená a tiež málo propagovaná. Pritom ide o krásne a praktické zhrnutie kresťanského života podľa vzoru modlitebného života samotného Krista a apoštolov. Kniha obsahuje akoby prednášky duchovného otca o jeho ceste k výšinám mystiky popretkávané príbehmi, anekdotami a praktickými radami. Môže náozaj pomôcť a viesť k zduchovneniu nášho života.

Príbeh mojej duše (mäkká väzba)

Príbeh mojej duše (mäkká väzba)

Terézia z Lisieux

-15%

6,80 €

5,0
P
Peter (11)

31. decembra 2018

Táto kniha, autobiografický spis sv. Terézie z Lisieux, zmenila život mnohým kresťanom. Dielo pozostáva z troch častí - rukopisov o jej detstve, živote v kláštore a zhrnutie jej duchovnej cesty detstva. Terezka písala jednoducho a zrozumiteľne, vyjadrila veľké pravdy kresťanského života jednoduchým spôsobom.

Zázrak v Cove da Iria

Zázrak v Cove da Iria

Wilhelm Hünermann

-15%

6,72 €

5,0
P
Peter (11)

26. novembra 2018

Osvedčený spisovateľ náboženských románov Wilhelm Hünermann ani tentoraz nesklamal. Fatimský príbeh opisuje pútavo a umelecky so zreteľom na detaily pri jednotlivých zjaveniach Panny Márie trom pastierikom.

Mária Magdaléna

Mária Magdaléna

Anna Katarína Emmerichová

-15%

5,53 €

4,7
P
Peter (11)

26. novembra 2018

Kniha sa čítala veľmi dobre, lebo je ozaj zaujímavá. Detaily zo života Krista a Márie Magdalény sú veľmi krásne opísané. Emmerichová dáva plastický opis zovňajšku Magdalény takým spôsobom, že si človek vie predstaviť jej krásu a pôvab. Tiež zaujímavo popisuje zložitú cestu obrátenia Magdalény, ktoré sa rozhodne neudialo z dňa na deň.

Pieseň o Bernadete

Pieseň o Bernadete

Franz Werfel

-15%

10,20 €

5,0
P
Peter (11)

30. októbra 2018

Nádherný román o lurdských zjaveniach, ktorý čitateľa prenesie do roku 1858. Prvé zjavenie Panny Márie Bernadete je opísané tak plastickým spôsobom, že máte pocit akoby ste stáli s Bernadetou pred jaskyňou Masabielle a cítite vánok, ktorý ju priťahoval smerom k jaskyni kde ju ohúri zjavenie krásnej Pani v bielych šatách s modrým pásom. Táto kniha od Franza Werfela predstavuje naozaj umelecký zážitok.

Fatimské tajomstvo

Fatimské tajomstvo

Manuel Fernando Silva

-15%

16,92 €

5,0
P
Peter (11)

9. októbra 2018

Pre všetkých, ktorí sa zaujímajú o fatimské posolstvo je táto kniha takpovediac povinným čítaním. Autor detailne hovorí o živote pastierikov a o zjaveniach s použitím dobových materiálov a svedectiev. Pútavým spôsobom je opísané posledné zjavenie a tiež Slnečný zázrak. Čitateľ sa taktiež dozvie o osudoch troch detí po zjaveniach a tiež o ich rodinnej situácii.

1 z 2
logo

Staňte sa členom ZachejClubu
a získajte množstvo výhod:

icon

Doručenie zadarmo nad 39 € pri platbe vopred (platí pre vybrané služby)

userAvatar

Overené zákazníkmi

Ďalšie hodnotenia

100%

dodacia lehota

kvalita komunikácie

* hodnotenia za posledných 90 dní

userAvatar

PAVOL, pred 5 dňami

žiadna

userAvatar

Ľubomír, pred týždňom

Veľmi dobrý. Zatiaľ nemám zlú skúsenosť

userAvatar

JOZEFÍNA, pred týždňom

Obchod je nedaleko môjho bydliska, s dlhou otváracou dobou.

100% zákazníkov <br/> nás odporúča

100% zákazníkov
nás odporúča

Zdroj: Heureka.sk

Zachej magazín

Prihláste sa do newslettra a získajte pravidelné informácie o super ponukách, akciách a zľavách. Zo zasielania sa môžete kedykoľvek odhlásiť.

Možnosti doručenia

zasielkovnaparcelPostcourierGls

Možnosti platby

visamastercardtatraslspvubapplePaygooglePay
heureka_icon

ShopRoku 2021

Finalista - Knihy a e-čítanie

Copyright © 2013 - 2024 Zachej.sk