Recenzie: Dominik • Zachej.sk
Recenzie: Dominik

Recenzie: Dominik

DVD: Nebeské zázraky

DVD: Nebeské zázraky

-15%

9,27 €

5,0
D
Dominik (12)

1. marca 2019

Tento film mi odporúčala moja veľmi dobrá kamarátka. Je veľmi hlboký a už teraz mi je do plaču, keď si spomeniem na jeho obsah... Pri filmoch plakať nezvyknem, no tento film ma dojal a vrelo ho všetkým odporúčam +

DVD: Válečný kabinet (War Room)

DVD: Válečný kabinet (War Room)

Alex Kendrick; Stephen Kendrick

-15%

9,27 €

5,0
D
Dominik (12)

1. marca 2019

Podľa názvu tohto filmu, sledovateľ nevie čo má očakávať, no vrelo odporúčam, aby si to pozrel každý, ale hlavne manželia. Odkazom filmu pre sledovateľa je prekonávanie problémov, aj keď sú veľmi veľké, skrze modlitbu. Film som osobne videl už asi 3-krát a odporúčam :)

Filokalia I. diel (prvá + druhá časť)

Filokalia I. diel (prvá + druhá časť)

-15%

12,67 €

5,0
D
Dominik (12)

1. marca 2019

Človeka možno napadne, že 18€ je dosť dať za knihy, ale v prípade Filokalie sa to určite oplatí, pretože obsahuje veľké množstvo myšlienok cirkevných otcov (v dvoch dieloch), kde sú aj praktické rady do života každého veriaceho, ktorý túži svoj život a svoju vieru prehĺbiť :)

Ježišu, ty sa postaraj

Ježišu, ty sa postaraj

Joanna Bątkiewicz-Brożek

-15%

8,42 €

5,0
D
Dominik (12)

1. marca 2019

Knihu som dostal na Vianoce ako darček od mojich rodičov. Svätca Dolinda Ruotola som nepoznal a nepredpokladal som, že bol súčasníkom Pátra Pia... Kniha je perfektná. Otec Dolindo bol neskutočný človek, z ktorého vyžarovala pokora, ktorý miloval otca, ľudí a cirkev, ktorá sa voči nemu nezachovala vždy najlepšie... Perfektný svätec, určite si knihu kúpte :)

Mimoriadne javy mystikov a svätých

Mimoriadne javy mystikov a svätých

Paola Giovetti

-15%

8,42 €

4,8
D
verified
Dominik (12)

1. marca 2019

Na knihu Mimoriadne javy mystikov a svätých som sa veľmi tešil, pretože ma tieto dary od Boha pre svätcov veľmi zaujímajú, niektoré pasáže v knihe sa opakujú, čo mi trošku vadilo, ale kniha sama o sebe je dobrá a zaujímavá :)

Tajomstvá posledných časov

Tajomstvá posledných časov

Anna Katarína Emmerichová

-15%

7,57 €

4,8
D
verified
Dominik (12)

1. marca 2019

Hoci je na túto knihu napísaných veľa recenzií, rozhodol som sa pridať aj tú svoju. Knihu som si zakúpil, lebo ako mnohí ostatní ma zaujíma tajomstvo apokalypsy, ktoré bolo zjavené apoštolovi Jánovi a vo víziách a niektorým svätým, medzi ktorých patrí aj sv. A. K. Emmerichová. V knihe je možnosť dozvedieť sa o mnohých zaujímavých veciach, napríklad o očistci či sv. liturgii. Knižku vrelo odporúčam :)

Boh je s vami každý deň

Boh je s vami každý deň

Max Lucado

-15%

11,82 €

5,0
D
Dominik (12)

1. marca 2019

Táto kniha bola kupovaná na Vianoce. Očakával som nejaké povzbudivé slová na každý deň, no myšlienky Maxa Lucada spolu s citátmi zo Sv. Písma sa priamo dotýkajú môjho srdca a prehovárajú do konkrétnych situáci, v ktorých sa nachádzam. Knihu vrelo odporúčam všetkým :) A ak smiem poradiť - čítajte si ju spoločne s vašou rodinou :)

Denníček

Denníček

Faustína Kowalská

-15%

11,82 €

5,0
D
Dominik (12)

19. septembera 2018

Keď sa chcete inšpirovať životom nejakého svätca, v tomto prípade svätice, Faustínku môžem len odporúčať. Doma mám zelené vydanie tohto denníčka. Denníček odzrkadľuje duchovný život Faustínky, jej priame rozhovory so Spasiteľom, atď. :) Denníček je aj v audioverzii :) Známy je aj film, kde Faustínku nadabovala známa slovenská herečka Monika Hilmerová :)

Stála som pri bráne neba a pekla

Stála som pri bráne neba a pekla

Gloria Polo

-15%

1,62 €

5,0
D
Dominik (12)

19. septembera 2018

Nádherné svedectvo Glorie Polo, ktorú zasiahol blesk a aj vďaka modlitbám a veľkému Božiemu milosrdenstvu prežila a prehodnotila svoj život. Kniha je veľmi zaujímavá. Číta sa ľahko a rýchlo :)

List od milujúceho Otca

List od milujúceho Otca

Barry Adams

-15%

8,42 €

5,0
D
Dominik (12)

19. septembera 2018

Táto kniha, resp. list od nášho nebeského Ocka ma veľmi napĺňa a naplňuje radosťou. Existuje mnoho ľudí ktorí, nepoznajú čo je to otcovská láska, alebo aké je to mať otca, ktorý miluje a preto nedokážu naplno pochopiť úprimú, bezhraničnú lásku Boha voči nám. Pri uvedomení si, akí sme hriešni a koľko lásky sa nám od Ocka dostáva, sa mi stále tlačia slzy do očí. Odporúčam všetkým :)

1 z 2
logo

Staňte sa členom ZachejClubu
a získajte množstvo výhod:

icon

Poštovné zadarmo nad 39 €

Zákazníci nám píšu:

Viac hodnotení
user avatar

Ste jednoducho úžasní v rýchlosti! Včera medzi 10-11.00h som urobila u vás objednávku a hneď aj zaplatila okolo 11.00h.. A nechápem, ale dnes ráno o 7.12h mi už pošta dala vedieť, že mam zásielku uloženú na nasej pošte. Jednoducho žasnem :-) Keby sme takto poctivo a rýchlo pracovali všetci na Slovensku, tak by nám tu bola radosť žiť! Chcem si z vás vziať príklad a vybavovať veci tak rýchlo ako to dokážete len vy. S pozdravom a prianím požehnania do vašej práce.

Zuzana

99 % zákazníkov <br/> nás odporúča

99 % zákazníkov
nás odporúča

Zdroj: Heureka.sk

Zachej magazín

Prihláste sa do newslettra a získajte pravidelné informácie o super ponukách, akciách a zľavách. Zo zasielania sa môžete kedykoľvek odhlásiť.

Možnosti doručenia

zasielkovnaparcelPostcourierGls

Možnosti platby

visamastercardtatraslspvubapplePaygooglePay
heureka_icon

ShopRoku 2021

Finalista - Knihy a e-čítanie

Copyright © 2013 - 2023 Zachej.sk