Recenzie: Martina • Zachej.sk
Recenzie: Martina

Recenzie: Martina

Martina (153)

26. novembra 2022

Táto knižka obsahuje krátke "jednohubky", ktoré vám každý deň pomôžu začať rozhovor s Pannou Máriou. Nájdete tu krátke modlitby, zamyslenia či myšlienky, ktoré môžete celý deň "prežúvať", a tak sa približovať k našej nebeskej Mame. Je to krásne dielko, ktoré tiež zaručene poteší ako darček každého obdarovaného.

Pomohla vám táto recenzia?

365 dní s Máriou
365 dní s Máriou
10,12 €
skladom
Martina (153)

16. novembra 2022

Skutočne výnimočná kniha, ktorá obsahuje nádherné dokumentárne fotografie z Libanonu – konkrétne z miest, kde žil a pôsobil svätý Šarbel. Vďaka tejto knihe sa pre Vás stane Šarbel "živým" – a nemusíte pritom ani len vyjsť z domu! Knihu odporúčam nielen pre ctiteľov svätého Šarbela, ale zvlášť pre tých, ktorí si k nemu cestu ešte len hľadajú. Vďaka tejto publikácii sa dozvedia základné informácie o tomto svätom, ako aj o zázrakoch, ktoré Boh vykonal na jeho príhovor.

Pomohla vám táto recenzia?

Martina (153)

9. novembra 2022

Veľmi vydarené dielko. Kniha obsahuje úryvok z evanjelia daného dňa, kratučkú stať z Denníčka a malý podnet na zamyslenie na záver. Všetky tri tieto pasáže spolu krásne súvisia. Každý deň vytvárajú harmonický celok, pozývajú nás zatiahnuť na hlbinu, a tak poskytujú výživu pre naše vyprahnuté duše. Skutočne vynikajúca kniha.

Pomohla vám táto recenzia?

Martina (153)

2. novembra 2022

Veľmi praktická príručka, ktorá je mimoriadne vhodná ako darček pre všetkých mladomanželov, dokonca by som povedala, že aj tých, ktorí nie sú veriaci, avšak majú manželstvo v úcte.

Pomohla vám táto recenzia?

Martina (153)

26. októbra 2022

overený nákup

Svätá Zdislava – Milosrdná liečiteľka je nádherná brožúrka (ako všetky z tejto edície z vydavateľstva Zaex). Musím sa priznať, že predtým, než sa mi brožúrka dostala do rúk, som vôbec netušila, že svätá Zdislava existuje. A aká to bola škoda! Táto výnimočná žena ma nesmierne inšpirovala a určite ju budem prosiť o orodovanie aj naďalej. V brožúrke nájdete všetky základné informácie o živote, diele a pôsobení svätej Zdislavy, ako aj modlitby o jej príhovor. Je to veľmi vydarené dielo.

Pomohla vám táto recenzia?

Martina (153)

19. októbra 2022

Nádherný román s úžasným a silným posolstvom, ktorý si našiel stále miesto na mojej poličke. Čítala som ho už trikrát a neviem si ho vynachváliť. Odporúčam každému, kto rád číta.

Pomohla vám táto recenzia?

Martina (153)

19. októbra 2022

Nesmrteľná kniha, ktorá v detstve patrila k mojim obľúbeným. Mohla som ju čítať stále dokola. Neskôr ju zdedili moji súrodenci, ktorí si ju tiež obľúbili. Veľmi sa teším, že vyšla opäť, a užije si ju aj ďalšia generácia detí :)

Pomohla vám táto recenzia?

Vezmi ma za rúčky
Vezmi ma za rúčky
2,98 €
skladom
Martina (153)

12. októbra 2022

Mám veľmi rada spisy Františka Saleského, preto som sa tešila, keď som objavila túto knihu o jeho živote. Chcela som sa o ňom dozvedieť viac a nechať sa inšpirovať jeho životom. Podrobná životopisná kniha František Saleský: Posol Božej múdrosti uspokojila moju zvedavosť a poskytla mi mnoho myšlienok na hlbšie rozjímanie. František Saleský bol skutočne výnimočným kňazom a hoci je už 400 rokov po smrti, dovolím si tvrdiť, že neustále žne plody svojej usilovnej práce v Pánovej vinici v podobe zmenených ľudských životov. Po prečítaní tejto knihy môžem povedať, že i mňa nesmierne povzbudila a "nakopla" smerom k hlbšiemu a odvážnejšiemu kráčaniu k Bohu.

Pomohla vám táto recenzia?

Martina (153)

5. októbra 2022

Užitočná a praktická knižka "do vrecka", ktorá obsahuje všetky základné katolícke modlitby. Oceňujem zvlášť farebný dizajn, vďaka ktorému je usporiadanie modlitieb prehľadnejšie.

Pomohla vám táto recenzia?

Moje modlitby
Moje modlitby
5,95 €
skladom
Martina (153)

28. septembera 2022

Krásna kniha, vďaka ktorej som si hlbšie uvedomila silu zázraku, ktorý sa deje pri každej svätej omši. Po prečítaní knihy vnímam potrebu častejšieho a "uvedomelejšieho" svätého prijímania. Každý dospelý katolík by mal mať túto knihu prečítanú. Môžem len odporúčať.

Pomohla vám táto recenzia?

Corpus Christi
Corpus Christi
2,98 €
skladom
1 z 16
logo

Staňte sa členom ZachejClubu
a získajte množstvo výhod:

icon

Poštovné zadarmo nad 39 €

Zákazníci nám píšu:

Viac hodnotení
user avatar

Knihu som si objednala v nedeľu a v pondelok ste mi zaslali oznámenie o jej expedovaní a teraz už v nej listujem. Je krásna a splnila moje očakávania. Touto cestou Vám vyjadrujem svoju vďaku za bleskové vybavenie mojej objednávky.

Helena

99 % zákazníkov <br/> nás odporúča

99 % zákazníkov
nás odporúča

Zdroj: Heureka.sk

Zachej magazín

Prihláste sa do newslettra a získajte pravidelné informácie o super ponukách, akciách a zľavách. Zo zasielania sa môžete kedykoľvek odhlásiť.

Možnosti doručenia

zasielkovnaparcelPostcourierGls

Možnosti platby

visamastercardtatraslspvubapplePaygooglePay
heureka_icon

ShopRoku 2021

Finalista - Knihy a e-čítanie