Recenzie: Čitateľ_2ec6 • Zachej.sk
Recenzie: Čitateľ_2ec6

Recenzie:

Č
Čitateľ_2ec6 (29)

27. septembera 2014

Prehľadná knižka, stavaná na základných vedomostiach. Ten kto sa učí má hneď kontakt s oblasťou v ktorejj sa získané vedomosti aj hneď využijú. Má potom väčšiu chutiť sa ku knihe vrátiť. Výborná pre rýchlokurz za účelom komunikácie.

Pomohla vám táto recenzia?

Nemecky 15 minút denne
Nemecky 15 minút denne
8,46 €
vypredané
Č
Čitateľ_2ec6 (29)

26. septembera 2014

Skutočne krásna kniha .. je síce ťažká na čítanie ale stojí to za to dáva odpovede na mnohé otázky ale predovšetkým vedie k cieľu ...objaviť svoje srdce !!!

Pomohla vám táto recenzia?

Posvätná romanca
Posvätná romanca
4,08 €
vypredané
Č
Čitateľ_2ec6 (29)

26. septembera 2014

Dcérka ju má najradšej, máme celú sériu a sú to jej najobľúbenejšie knižky.

Pomohla vám táto recenzia?

Stratená ovečka
Stratená ovečka
2,47 €
vypredané
Č
Čitateľ_2ec6 (29)

23. septembera 2014

Kniha je úžasná. Všetkým doporučujem. Hoci sme Svätú zem navštívili, takýto výklad sme nemali. Dozvedeli sme sa z nej veľa nového. S manželom si knihu často berieme jeden druhému. Ďakujem autorovi Martinovi Mojžišovi aj vydavateľstvu. Pán Boh zaplať za dobré dielo.

Pomohla vám táto recenzia?

Č
Čitateľ_2ec6 (29)

23. septembera 2014

Je to super kniha. Odporúčam každému, či už mladému alebo staršiemu človekovi. Sú tam výborné príklady zo života.

Pomohla vám táto recenzia?

Č
Čitateľ_2ec6 (29)

22. septembera 2014

Pripájam sa, je to výborné. Moniku Hilmerovú chcem touto cestou pochváliť, nahrala svätú Faustínu krásne, precítene. Nielenže má nesmierne príjemný hlas, ešte k tomu podáva úžasný umelecký výkon. Nahrávky sú dopĺňané krásnym klavírom a inými, výstižnými nástrojmi, prispôsobené podľa tematiky. Ďakujem všetkým ľuďom, podieľajúcich sa na tomto diele. Božie milosrdenstvo sa môže rozširovať ešte lepšie, aj touto formou. Teším sa, že túto audioknihu vlastním, je nad moje očakávanie.

Pomohla vám táto recenzia?

Č
Čitateľ_2ec6 (29)

21. septembera 2014

Jednoduché a pritom hlboké myšlienky - to dokáže len veľký odborník, a veľký ČLOVEK, akým autor je :-)

Pomohla vám táto recenzia?

Č
Čitateľ_2ec6 (29)

20. septembera 2014

Nádherná kniha, až človeka mrazí pri jej čítaní.

Pomohla vám táto recenzia?

Č
Čitateľ_2ec6 (29)

15. septembera 2014

Každý by ju mal mať a celý život z nej čítať.

Pomohla vám táto recenzia?

Č
Čitateľ_2ec6 (29)

12. septembera 2014

Je to pre mňa veľmi zaujímavé dielko, nás ešte učili, že Veľká Morava bol spoločný štát Čechov a Slovákov, až po prečítaní tejto knižočky som si uvedomil genialitu diela našich vierozvezcov.

Pomohla vám táto recenzia?

Hlaholika
Hlaholika
6,80 €
vypredané
1 z 3
logo

Staňte sa členom ZachejClubu
a získajte množstvo výhod:

icon

Poštovné zadarmo nad 39 €

Zákazníci nám píšu:

Viac hodnotení
user avatar

Ste poriadne rýchli! Vo štvrtok večer som objednávala, v piatok mi prišiel mail o expedícii, a dnes už som mala v schránke žltý lístok s oznámením o doručení zásielky. Budem o Vás šíriť len ten najlepší chýr.

Michaela

99 % zákazníkov <br/> nás odporúča

99 % zákazníkov
nás odporúča

Zdroj: Heureka.sk

Zachej magazín

Prihláste sa do newslettra a získajte pravidelné informácie o super ponukách, akciách a zľavách. Zo zasielania sa môžete kedykoľvek odhlásiť.

Možnosti doručenia

zasielkovnaparcelPostcourierGls

Možnosti platby

visamastercardtatraslspvubapplePaygooglePay
heureka_icon

ShopRoku 2021

Finalista - Knihy a e-čítanie