Recenzie: Martina • Zachej.sk
Recenzie: Martina

Recenzie: Martina

Martina (38)

20. júna 2020

overený nákup

Úžasná kniha, ktorá veľmi prístupným a miestami vtipným spôsobom odhaľuje rozdiely medzi mužmi a ženami a učí, ako napriek týmto rozdielom tvoriť láskyplné vzťahy postavené na vzájomnej úcte, rešpektovaní a hlavne láske. Určite odporúčam každému, kto chce rásť vo vzťahoch, nie len tých partnerských.

Pomohla vám táto recenzia?

Martina (38)

20. júna 2020

overený nákup

Kniha je určená skôr pre kňazov, ale aj ja ako laik som v nej našla obohatenie a krásu.

Pomohla vám táto recenzia?

E-kniha: Žít, žít - O Eucharistii
E-kniha: Žít, žít - O Eucharistii
3,99 €
ihneď na stiahnutie
Martina (38)

25. marca 2020

overený nákup

Snažím sa čítať každý deň a niektoré zamyslenia sa mi už celkom vryli pod kožu a dlhšie o nich premýšľam a spracovávam. Autor neponúka čitateľovi odpovede, skôr len naznačuje a necháva na ňom, aby s tým ďalej pracoval. Niekedy to ide ľahšie, niekedy slová len tak preletím, asi každý človek si v tom nájde to svoje; to, čo práve potrebuje.

Pomohla vám táto recenzia?

Uverme neuveriteľné
Uverme neuveriteľné
8,92 €
skladom
Martina (38)

25. marca 2020

overený nákup

Spracovanie náramku ma trošku sklamalo. Myslela som, že zrniečka budú väčšie.

Pomohla vám táto recenzia?

Martina (38)

25. marca 2020

overený nákup

Knižku som už aj darovala ako darček a myslím si, že by nemala chýbať v knižnici žiadneho kresťana. Krásne a nadčasové duchovné vedenie určené nielen pre rehoľníkov a zasvätené osoby, ale pre každého človeka so záujmom prežívať svoju vieru v pravde, hoci to je práve tá ťažšia cesta.

Pomohla vám táto recenzia?

Nasledovanie Krista
Nasledovanie Krista
4,68 €
skladom
Martina (38)

25. marca 2020

overený nákup

Životopisom svätých som sa dlho vyhýbala. Raz som chytila do ruky Denníček a ani som ho nedočítala. Poslednú dobu som zmenila prístup a uvedomila si, že knihy o svätých treba čítať hlavne s vierou a otvoreným srdcom pre Božie veci. Takto som pristúpila aj k tejto knihe o Pátrovi Piovi. A zrazu čítam o stigmách, zápasoch s diablom a bilokácii a vôbec mi to nevadí, práve naopak, za čo veľká vďaka patrí autorovi, ktorý knihu napísal veľmi pútavo a mala som pocit, akoby on sám v sebe spracovával to, čo mu hovoria očití svedkovia.

Pomohla vám táto recenzia?

Páter Pio
Páter Pio
8,16 €
skladom
Martina (38)

7. februára 2020

overený nákup

Je to už tretia kniha od tejto autorky. Prvé dve som považovala za jednoduché, oddychové čítanie, ale táto ma úplne očarila. Možno aj preto, že ide o románové spracovanie jedného z mojich obľúbených biblických príbehov. Krásny dej popretkávaný množstvom nádherných myšlienok, ktoré ma pravdepodobne zastihli v tom správnom čase, keď som ich potrebovala.

Pomohla vám táto recenzia?

Perla z Moabu
Perla z Moabu
10,12 €
skladom
Martina (38)

14. decembra 2019

Ide o moju prvú knihu od Lucada, ale určite nie poslednú. Spôsob ako tento autor pristupuje a vysvetľuje Sväté písma je skutočne fascinujúci a pre mňa veľmi inšpiratívny. Pokiaľ totiž čítame Sväté písmo len otvorenými očami, ale nie srdcom tak slová, ktoré Boh chce povedať osobne len nám, veľmi ľahko prehliadneme. Neotrasiteľná nádej je úplne pretkaná nádejou, ktorá sa ukrýva vo veršoch Písma, Božích slovách, ktoré tiež môžeme veľmi ľahko prehliadnuť. Vďaka Lucadovi v nich však nachádzame ich skutočný a hlbší zmysel.

Pomohla vám táto recenzia?

Neotrasiteľná nádej
Neotrasiteľná nádej
9,37 €
vypredané
Martina (38)

24. novembra 2019

overený nákup

Jedná sa o veľmi peknú knihu, ktorá ma od začiatku roka vedie myslieť na tých, čo už nie sú medzi nami...duše v očistci, ktoré nás, ale aj my ich veľmi potrebujeme. Práve tomu nás môže naučiť táto knižka. Obsahuje denné zamyslenia, ale aj konkrétne kroky a činnosti, aby sme si spomenuli na tých, čo nás už o to nemôžu sami poprosiť.

Pomohla vám táto recenzia?

Martina (38)

22. novembra 2019

overený nákup

Pekne spracovaný zápisník.

Pomohla vám táto recenzia?

1 z 4
logo

Staňte sa členom ZachejClubu
a získajte množstvo výhod:

icon

Poštovné zadarmo nad 39 €

Zákazníci nám píšu:

Viac hodnotení
user avatar

Dobrý deň želám. Práve mi bol doručený balíček od Vás, bolo to expresne rýchlo, za čo Vám veľmi ďakujem. Ďakujem aj za milú záložku a ešte za včerajšiu veľkú ochotu po telefonáte. Mám nové obľúbené kníhkupectvo.

Michaela

99 % zákazníkov <br/> nás odporúča

99 % zákazníkov
nás odporúča

Zdroj: Heureka.sk

Zachej magazín

Prihláste sa do newslettra a získajte pravidelné informácie o super ponukách, akciách a zľavách. Zo zasielania sa môžete kedykoľvek odhlásiť.

Možnosti doručenia

zasielkovnaparcelPostcourierGls

Možnosti platby

visamastercardtatraslspvubapplePaygooglePay
heureka_icon

ShopRoku 2021

Finalista - Knihy a e-čítanie