Recenzie: Lenka • Zachej.sk
Recenzie: Lenka

Recenzie: Lenka

L
Lenka (16)

12. marca 2016

overený nákup

Zatiaľ sme prečítali len zopár príbehov. Osobne si myslím, že je knižočka pekne spracovaná, len trosku ešte tomu nerozumieme.

Pomohla vám táto recenzia?

Príbehy na dobrú noc
Príbehy na dobrú noc
5,10 €
skladom
L
Lenka (16)

12. marca 2016

overený nákup

Jednoznačne odporúčam prečítať každému človeku. Veľmi ťažko sa mi hľadajú slová na túto knihu, pretože na mňa osobne zapôsobila veľmi hlboko. Neviem to vyjadriť len par slovami. ĎAKUJEM, že sa mi dostala prostredníctvom Vášho kníhkupectva do rúk.

Pomohla vám táto recenzia?

L
Lenka (16)

12. marca 2016

overený nákup

Som veľmi šťastná, že som mala možnosť si prečítať tuto brožúrku. Zmenila úplne môj postoj ku sv. omšiam. Odkedy som ju čítala, veľmi rada sa zúčastňujem bohoslužieb a mám z nich veľkú radosť :)

Pomohla vám táto recenzia?

L
Lenka (16)

12. marca 2016

overený nákup

Milá brožúrka pre najmenších.

Pomohla vám táto recenzia?

Modlitby k anjelom
Modlitby k anjelom
1,19 €
vypredané
L
Lenka (16)

12. marca 2016

overený nákup

Pekná knižka. Myslím, že kvalitne spracovaná. Obsahuje veľa otázok i odpovedí ohľadne života vo večnosti i tu na zemi. Niektoré otázky sú trosku komplikovanejšie, tak je možno dobre si to aj 2x prečítať a zamyslieť sa nad tým.

Pomohla vám táto recenzia?

L
Lenka (16)

12. marca 2016

overený nákup

Môže byt. Miestami sú nezáživné pasáže (teda aspoň pre mňa).

Pomohla vám táto recenzia?

(Za)milovaná
(Za)milovaná
6,00 €
vypredané
L
Lenka (16)

12. marca 2016

overený nákup

Jedna z najobľúbenejších brožuriek nášho synčeka. Spokojne si ju prezerá i počas sv. omše. Pekné obrázkové spracovanie, motivátor pre najmenšie detičky.

Pomohla vám táto recenzia?

L
Lenka (16)

12. marca 2016

overený nákup

Mam ozajstnú radosť, že sa mi dostala do rúk tato knižočka. Je veľmi dobre spracovaná. Môžem ju len odporučiť každému dospelému.

Pomohla vám táto recenzia?

L
Lenka (16)

12. marca 2016

overený nákup

Očakávala by som asi trošku viac. Je to pekná brožúrka, ale skôr pre laikov alebo začiatočníkov, ktorí sa snažia získať základne informácie ohľadne svätej spovede.

Pomohla vám táto recenzia?

O Sviatosti Zmierenia
O Sviatosti Zmierenia
1,27 €
skladom
L
Lenka (16)

12. marca 2016

overený nákup

Pekne spracované DVD. Mam však pocit, že skôr je to pre staršie detičky. Uvádza sa, že od 3 rokov. Povedala by som, že niektorým vysvetleniam porozumejú asi až školopovinné deti. Alebo treba len skúšať a hádam sa aj na menšie deti čosi nalepí :)

Pomohla vám táto recenzia?

DVD: Brat František 2
DVD: Brat František 2
5,95 €
skladom
1
2
logo

Staňte sa členom ZachejClubu
a získajte množstvo výhod:

icon

Poštovné zadarmo nad 39 €

Zákazníci nám píšu:

Viac hodnotení

Knihu som dnes dostala. Veľmi pekne ďakujem. Aj za Váš profesionálny prístup. Naozaj ukážkový, ešte som sa s takým nestretla. Bohu vďaka.

Drahomíra

99 % zákazníkov <br/> nás odporúča

99 % zákazníkov
nás odporúča

Zdroj: Heureka.sk

Zachej magazín

Prihláste sa do newslettra a získajte pravidelné informácie o super ponukách, akciách a zľavách. Zo zasielania sa môžete kedykoľvek odhlásiť.

Možnosti doručenia

Možnosti platby

heureka_icon

ShopRoku 2021

Finalista - Knihy a e-čítanie