Recenzie: Mária • Zachej.sk
Recenzie: Mária

Recenzie: Mária

M
Mária (15)

7. apríla 2021

overený nákup

Nie je žiadna nevýhoda, len výhoda.

Pomohla vám táto recenzia?

M
Mária (15)

27. novembra 2020

overený nákup

Tento deviatnik mám už veľa rokov a každoročne sa s ním pripravujem na koniec cirkevného roka pred sviatkom Krista Kráľa.

Pomohla vám táto recenzia?

M
Mária (15)

27. novembra 2020

overený nákup

Zatiaľ som nečítala, ale určite pozriem, lebo to vyzerá byť veľmi zaujímavé pre každého veriaceho.

Pomohla vám táto recenzia?

M
Mária (15)

27. novembra 2020

overený nákup

Sme pred sviatkami narodenia Krista, preto sa chcem aj takto pripraviť na Jeho príchod. Nech ma Panna Mária vedie počas svojho tehotenstva a tak ma pripraví na narodenie Spasiteľa.

Pomohla vám táto recenzia?

M
Mária (15)

27. novembra 2020

overený nákup

Krížová cesta kajúcnika je potrebná pre každého veriaceho, ktorý si je vedomý, že má odčiňovať svoje hriechy alebo hriechy svojich detí.

Pomohla vám táto recenzia?

M
Mária (15)

27. novembra 2020

overený nákup

Objednávka mi bola vybavená veľmi rýchlo. O tejto knihe som počula od kňaza o. Štefana, ktorý robil oslobodenie celých rodín. Sú to vzácne modlitby, autorka Mária Vicenová veľmi podrobne ukazuje na zlo v rodinách a ako sa s tým vysporiadať.

Pomohla vám táto recenzia?

M
Mária (15)

27. novembra 2020

overený nákup

Svätí a blahoslavení sa stali súčasťou môjho každodenného života. Rada pridávam životopisy na stránky a títo boli pre mňa "noví svätí", len škoda, že nemôžem uverejňovať, aby ich poznali aj iní. (Autorský zákon). Tak som sa dozvedela o úžasných životoch prevažne mladých ľudí, ktorí povedali Bohu "áno". Nech sú vzorom aj dnešnej mladej generácie.

Pomohla vám táto recenzia?

M
Mária (15)

6. júla 2020

overený nákup

Emmerichovú mám veľmi rada, mám všetky jej knihy, tak sa teším aj tejto.

Pomohla vám táto recenzia?

M
Mária (15)

6. júla 2020

overený nákup

Mám všetky časti Božej príručky a na anjelov sa zabúda, tak som veľmi vďačná za túto brožúrku.

Pomohla vám táto recenzia?

M
Mária (15)

6. júla 2020

overený nákup

Som veľmi rada, že vyšiel v slovenčine, už dávno mám knihu v češtine od minoritov z Brna, no z tejto som nadšená.

Pomohla vám táto recenzia?

1 z 2
logo

Staňte sa členom ZachejClubu
a získajte množstvo výhod:

icon

Poštovné zadarmo nad 39 €

Zákazníci nám píšu:

Viac hodnotení
user avatar

Balíček mi bol doručený v poriadku. S Vašou službou som spokojná, ako aj s objednaným tovarom.

Henrieta

99 % zákazníkov <br/> nás odporúča

99 % zákazníkov
nás odporúča

Zdroj: Heureka.sk

Zachej magazín

Prihláste sa do newslettra a získajte pravidelné informácie o super ponukách, akciách a zľavách. Zo zasielania sa môžete kedykoľvek odhlásiť.

Možnosti doručenia

zasielkovnaparcelPostcourierGls

Možnosti platby

visamastercardtatraslspvubapplePaygooglePay
heureka_icon

ShopRoku 2021

Finalista - Knihy a e-čítanie