Recenzie: Andrea • Zachej.sk
Recenzie: Andrea

Recenzie: Andrea

Andrea (22)

29. júla 2020

Toto bola moja prvá knižka + Novéna odovzdanosti, keď som si prechádzala ťažkým obdobím a práve v tomto období som toho veľa pochopila a pocítila. Cez túto knižku mi Boh ukazoval moju hodnotu a Jeho lásku, podopieral ma a viedol, vždy som tam našla a denne nachádzam presne to, čím si prechádzam alebo ma to uisťuje o Jeho nekonečnej láske. Odporúčam a veľmi si prajem,aby táto knižka nasla cestu ku každej žene, mladému dievčaťu. V každom veku je krásne cítiť, že sme princeznami, Jeho jedinečnými princeznami presne také, aké sme, s tým, čo si nesieme so sebou či už zranenia, nedokonalosť - to sa v Jeho náručí mení a dopĺňa.

Pomohla vám táto recenzia?

Milovanej Princeznej
Milovanej Princeznej
8,42 €
skladom
Andrea (22)

29. júla 2020

Táto knižočka je ozajstným pokladom pre pohladenie duše a rozhovor s Milovaným. Denne si čítam aj z Pokladu a z Listov od tvojho Kráľa. Veľmi odporúčam čítať v časoch tak smutných i radostných a nechať si prenikať dušu i srdce láskou, pokojom a nádejou.

Pomohla vám táto recenzia?

Andrea (22)

14. júla 2020

overený nákup

Knihu veľmi odporúčam, je tam pekne vysvetlené krok po kroku, ako reagovať, ako sa rozhodovať, ako byť zhovievavý, naučiť sa odovzdať toho človeka - od ktorého cítime krivdu, ktorý nám spôsobil bolesť, zranenie, súženie - Bohu, vzdať sa pomsty, a tým sa oslobodiť. Kniha je veľmi dobre napísaná, ľahko sa číta a jej prečítaním získame iný pohľad na hnev, na seba aj iných. Určite odporúčam, je to kniha, ktorú si človek prečíta viac ako len raz.

Pomohla vám táto recenzia?

Hnev
Hnev
9,27 €
skladom
Andrea (22)

10. júna 2020

Nádherná kniha, silné a hodnotné duchovné cvičenia, vytvorila som si zošit a tam si vypisujem čo ma oslovilo, nachádzam seba a spoznávam hĺbku svojho srdca a krehkosť svojej duše. Túto knihu veľmi odporúčam, je veľmi dobre napísaná a ľahko sa číta.

Pomohla vám táto recenzia?

Andrea (22)

3. júna 2020

Táto knižka mi otvorila úplne iný pohľad na Judáša, každý z nás vo svojom živote nájde niečo z neho... Odporúčam.

Pomohla vám táto recenzia?

Andrea (22)

3. júna 2020

Veľmi túto knihu odporúčam, pre všetkých hľadajúcich, nepochopených svojou rodinou a svetom, nevedela som sa od knižky odtrhnúť...

Pomohla vám táto recenzia?

Lazár, poď (von)!
Lazár, poď (von)!
6,72 €
skladom
Andrea (22)

3. júna 2020

Veľmi sa teším na chvíle čítania Sv. písma a ak si ešte môžete vymaľovať strany podľa seba, ako to cítite, a popritom rozjímať nad prečítaným Písmom - je to nádherné. Odporúčam.

Pomohla vám táto recenzia?

Andrea (22)

25. januára 2019

Veľmi sa teším, je to vhodný formát do kabelky, dobre sa v nej orientuje, vždy sa teším keď ju otváram❤️.

Pomohla vám táto recenzia?

Andrea (22)

8. augusta 2018

Úžasná knižka, denne rozjímanie o očistci a dušičkách a modlitbe za nich. A zamyslenie pre nás ako lepšie žiť a ako kráčať k Ježišovi a s Ním.

Pomohla vám táto recenzia?

Andrea (22)

8. augusta 2018

Pre toho kto chce začať čítať Sväté Písmo, je dobre začať práve touto knižkou, kde je to jednoducho priblížené. Je to knižka ku ktorej sa dá vrátiť a vždy v nej niečo nové nájdete. Určite odporúčam.

Pomohla vám táto recenzia?

1 z 3
logo

Staňte sa členom ZachejClubu
a získajte množstvo výhod:

icon

Poštovné zadarmo nad 39 €

Zákazníci nám píšu:

Viac hodnotení
user avatar

Váš obchod som si vybrala pre nízku cenu kníh a dostupnosť určitých titulov, ktoré som inde nevedela zohnať.

Anna

99 % zákazníkov <br/> nás odporúča

99 % zákazníkov
nás odporúča

Zdroj: Heureka.sk

Zachej magazín

Prihláste sa do newslettra a získajte pravidelné informácie o super ponukách, akciách a zľavách. Zo zasielania sa môžete kedykoľvek odhlásiť.

Možnosti doručenia

zasielkovnaparcelPostcourierGls

Možnosti platby

visamastercardtatraslspvubapplePaygooglePay
heureka_icon

ShopRoku 2021

Finalista - Knihy a e-čítanie