Recenzie: Jozef • Zachej.sk
Recenzie: Jozef

Recenzie: Jozef

Farár Marián Kuffa

Farár Marián Kuffa

Marián Kuffa; Martin Ližičiar

-15%

5,02 €

5,0
J
verified
Jozef (12)

28. septembera 2018

Pri kúpe tejto knihy som rátal s tým, že väčšina z toho, čo sa nachádza v knihe som už počul, respektíve videl buď naživo, alebo na youtube. Napriek tomu som neváhal a siahol som po nej. Čakal som, že "nič nové sa nedozviem" no poviem pravdu, mýlil som sa. Mnohé životné situácie, pri ktorých sa nezľakol a zostal pevný vo viere je pre mňa veľmi inšpiratívne. Takto aj keď nebude elektrina a nebudem môcť mať prístup k internetu je toto veľmi dobrá kniha. Má môj veľký rešpekt, že napriek koľkým polenám kladeným pod nohy, ide ďalej a ukazuje, čo to znamená žiť povolanie. Toto je jedna z mnohých ciest, ako šíriť lásku aj tam kde nik nechodí. Keď zhrniem knihu ako celok, veľmi dobre sa čítala, neboli pasáže, ktoré by ma neprinútili popremýšľať nad svojím správaním, postojmi a pýtať sa svojho svedomia.

Jezuitský návod (takmer) na všetko

Jezuitský návod (takmer) na všetko

James Martin

-15%

15,21 €

5,0
J
verified
Jozef (12)

28. septembera 2018

Po tejto knihe som siahol po odporúčaní od známeho. Veru, neľutujem kúpu. Skrýva sa v nej veľa odpovedí na otázky viery (veď ako inak :D ). V pravom slova zmysle je to návod k prehĺbeniu viery, nádeje a lásky. Sám autor rozpráva o svojich začiatkoch v duchovnej službe, pocity, úskalia, ale nie odborným jazykom. Všetko je tam veľmi zrozumiteľne napísané a ešte sa pri tom aj sem tam pousmejete. Vrelo ako mne bola táto kniha odporúčaná, tak odporúčam i ostatným. :)

Kroniky Narnie (7 - dielna sada)

Kroniky Narnie (7 - dielna sada)

C. S. Lewis

-15%

33,92 €

5,0
J
verified
Jozef (12)

12. mája 2017

Jednotlivé časti ma veľmi oslovili. Každá jedna z kníh ma vtiahla do deja a zároveň odkrývala tajomstvá od počiatku sveta až po nový svet, ľudské obrazy a ich vzlety a pády, vývoj a vrchol, všetko to krásne do seba zapadalo. Bol som skeptický na začiatku ale na konci som bol šťastný za obohatenie a prehĺbenie viery.

Tajomstvá posledných časov

Tajomstvá posledných časov

Anna Katarína Emmerichová

-15%

7,57 €

4,8
J
verified
Jozef (12)

19. apríla 2017

Kniha svojou podstatou ma privádza k prehodnoteniu vzťahu s Bohom a pohľadu na viaceré mnou zanedbané postoje. je to výborná kniha -čo sa týka obsahu a posolstva pre dnešného veriaceho človeka, ale dokáže, myslím, povzbudiť aj takého ktorý hľadá oporné body od ktorých sa môže odraziť pri spoznávaní a utváraní vzťahu s Bohom. Za mňa určite maximálny počet hviezd. Som rád, že som si ju kúpil, už teraz je plná poznámok. :D

Kresťanská apologetika do vrecka

Kresťanská apologetika do vrecka

Peter Kreeft; Ronald K. Tacelli

-15%

5,02 €

5,0
J
verified
Jozef (12)

22. októbra 2016

V knihe o obrane viery som našiel mnohé vysvetlenia, ktoré som doteraz vedel, ale vďaka nej som ich mohol lepšie pochopiť. Som veľmi rád, že môžem mať takú knihu u seba a čerpať z nej informácie.

Boj Panny Márie a diabla počas exorcizmov

Boj Panny Márie a diabla počas exorcizmov

Francesco Bamonte

-15%

6,76 €

4,9
J
verified
Jozef (12)

29. septembera 2016

Knihy s mariánskou tématikou patria medzi moje najobľúbenejšie. A zvlášť táto kniha je výborná, hneď od začiatku ma chytila ako sa hovorí za srdce a nespustila ma. svojím obsahom podporila, upevnila moju vieru a úctu k Panne Márií, preto si myslím, že táto kniha musí byť súčasťou každej knižnice.

Skutočný človek

Skutočný človek

Štefan Chrappa

-15%

5,61 €

5,0
J
verified
Jozef (12)

29. septembera 2016

Priznám sa, mám rád takéto knihy, ktoré opisujú životy pre nás "neznámych ľudí" , ktorí sú v krajinách svojho pôsobenia váženými ľuďmi. Dej ako taký ma veľmi zaujal a bolo jasne badať, že Karol Nižňaský je človek plne odovzdaný do Božích rúk. Mne osobne sa páčilo rozprávanie podporené pasážami z jeho listov posielaných domov. je v nich pekne vidieť, ako mu nie je ľahostajný osud rodákov. Knihu som prečítal rýchlo, lebo sa dobre číta...som veľmi rád, že som siahol práve po tejto knihe a určite siahnem po ďalšej. :)

Zázraky z neba

Zázraky z neba

Christy Wilson Beam

-15%

9,27 €

5,0
J
verified
Jozef (12)

29. septembera 2016

Túto knihu som videl aj sfilmovanú, ale musím uznať, že aj napriek veľmi dobrým hereckým výkonom, zážitok z knihy bol oveľa silnejší. Odporúčam prečítať, nachádzajú sa tam pekné myšlienky, ktoré dokážu pohnúť srdciami každého človeka a donútiť sa zamyslieť nad svojím životom a prehodnotiť svoje hodnoty.

Stála som pri bráne neba a pekla

Stála som pri bráne neba a pekla

Gloria Polo

-15%

1,62 €

5,0
J
verified
Jozef (12)

20. septembera 2016

Prečítanie knižočku odkladal na neskôr. Akoby niečo bránilo prečítaniu. Potom som len nechápavo krútil hlavou, prečo som tak dlho váhal. Je to super knižočka. Veľmi dobre sa číta a ešte lepšie je vidieť v nej ako sa Boh stará. Nikoho neodsudzuje, ale stále dáva novú šancu na zmenu života. Okrem toho že som túto knihu prečítal, videl som aj na youtube svedectvo. Veľmi silný odkaz pre nás všetkých.

Farár z Arsu

Farár z Arsu

Wilhelm Hünermann

-15%

7,65 €

4,9
J
verified
Jozef (12)

20. septembera 2016

Kniha, ktorú sa oplatí prečítať. Mne priniesla nové podnety ako duchovne napredovať. Priznám sa, zo začiatku som mal obavy, čo to bude za dielo, avšak po prvých riadkoch som nebanoval kúpu. Odporúčam ju každému, ktorý chce vedieť ako sa žije v duchovnej symbióze. Prečítal som ju veľmi rýchlo, rýchlejšie ako voda pretečie v koryte. :)

1 z 2
logo

Staňte sa členom ZachejClubu
a získajte množstvo výhod:

icon

Poštovné zadarmo nad 39 €

Zákazníci nám píšu:

Viac hodnotení
user avatar

Dobrý deň želám. Práve mi bol doručený balíček od Vás, bolo to expresne rýchlo, za čo Vám veľmi ďakujem. Ďakujem aj za milú záložku a ešte za včerajšiu veľkú ochotu po telefonáte. Mám nové obľúbené kníhkupectvo.

Michaela

99 % zákazníkov <br/> nás odporúča

99 % zákazníkov
nás odporúča

Zdroj: Heureka.sk

Zachej magazín

Prihláste sa do newslettra a získajte pravidelné informácie o super ponukách, akciách a zľavách. Zo zasielania sa môžete kedykoľvek odhlásiť.

Možnosti doručenia

zasielkovnaparcelPostcourierGls

Možnosti platby

visamastercardtatraslspvubapplePaygooglePay
heureka_icon

ShopRoku 2021

Finalista - Knihy a e-čítanie