Recenzie: Erika • Zachej.sk
Recenzie: Erika

Recenzie: Erika

E
Erika (9)

29. júna 2019

Nádherné ♥. Dnes som začala čítať a dnes ju aj chcem dočítať. Odporúčam. Neobanujte. Je to ďalší skvost, kde vystupuje Boh.

Pomohla vám táto recenzia?

Rozvod
Rozvod
11,39 €
vypredané
E
Erika (9)

28. novembra 2018

Nádherná, tak ako dve knižky od autorky predtým.

Pomohla vám táto recenzia?

E
Erika (9)

28. novembra 2018

Pekná kniha, odpovede Ježiša zasiahnu do srdca.

Pomohla vám táto recenzia?

E
Erika (9)

4. septembera 2018

Prenádherné, odporúčam, asi budete tiež plakať :-)

Pomohla vám táto recenzia?

E
Erika (9)

22. júla 2018

Bývalý pápež Joseph Ratzinger má obrovský dar od Pána, nádherný preslov sa dá čakať vždy od tohto muža.

Pomohla vám táto recenzia?

Služobníci vašej radosti
Služobníci vašej radosti
4,26 €
vypredané
E
Erika (9)

3. júla 2018

Zaujímavá kniha, ale tí, ktorí už neblúdia, sa jej podstatou nedajú ovplyvniť. Ježiš cirkev totiž podľa Biblie (Božieho slova) založil. A v tejto knihe je Ježiš proti cirkvi. Zvláštne, že mi ju odporučil práve kňaz. Ale všetci sme len ľudia a Pána Boha hľadáme, teda mali by sme. Strom sa pozná po ovocí ♥. Nádherná kniha je Počuli sme slovo Pánovo od A. Faudenoma, len momentálne ju nikto nevydáva..obrovská škoda. Úryvok z nej: "Ako je možné, že Ježiš-človek, opovrhnutý najopovrhovanejším národom a potrestaný najpotupnejším rozsudkom, tak rozhýbal hladinu dejín, že sa čas zreteľne rozdelil na dobu pred ním a po ňom a podnes sa naňho nezabudlo, hoci sa toľkí a takými silnými prostriedkami bez ustania o to pričiňujú..?"

Pomohla vám táto recenzia?

E
Erika (9)

14. februára 2018

Zamyslenia autora s pridanými vetami z Biblie. Dobrá knižka, odporúčam.

Pomohla vám táto recenzia?

E
Erika (9)

16. novembra 2017

Nádherná kniha, určite odporúčam. Akoby naozaj sám Ježiš s vami rozprával...

Pomohla vám táto recenzia?

Ježiš vždy
Ježiš vždy
10,63 €
vypredané
E
Erika (9)

5. marca 2017

Veľmi kvalitná kniha, jasný pohľad na súčasnosť, jednoduché pochopenie, o čom nás chce autorka informovať. Odporúčam prečítať. Dávno som dobrú knihu nehltala tak, ako práve túto.

Pomohla vám táto recenzia?

logo

Staňte sa členom ZachejClubu
a získajte množstvo výhod:

icon

Poštovné zadarmo nad 39 €

Zákazníci nám píšu:

Viac hodnotení

Knihy, ktoré som hľadala, som našla práve u vás. Veľmi sa mi páčila informovanosť o mojej objednávke a rýchla vybavenosť. Jednoducho výborná spolupráca. Už sa teším na ďalší nákup :)

Viera

99 % zákazníkov <br/> nás odporúča

99 % zákazníkov
nás odporúča

Zdroj: Heureka.sk

Zachej magazín

Prihláste sa do newslettra a získajte pravidelné informácie o super ponukách, akciách a zľavách. Zo zasielania sa môžete kedykoľvek odhlásiť.

Možnosti doručenia

Možnosti platby

heureka_icon

ShopRoku 2021

Finalista - Knihy a e-čítanie