Recenzie: Lucia • Zachej.sk
Recenzie: Lucia

Recenzie: Lucia

Kuchyňa svätej Hildegardy

Kuchyňa svätej Hildegardy

Marie-France Delpechová

-15%

12,67 €

5,0
userAvatar
verified
Lucia (61)

29. decembra 2022

Presne takáto kniha mi v domácej knižnici chýbala! Krásne fotky, mnoho zaujímavých receptov a veľa užitočných rád pre všetky domáce gazdinky, ktoré sa snažia variť zdravo. A to všetko inšpirované storočiami overenými radami svätej Hildegardy a nie len nejakou aktuálnou "hviezdičkou" zo sociálnych sietí. Knihu vrelo odporúčam.

Hodiny utrpenia nášho Pána Ježiša Krista vo videniach Luisy Piccarrety

Hodiny utrpenia nášho Pána Ježiša Krista vo videniach Luisy Piccarrety

Luisa Piccarreta

-15%

8,42 €

5,0
userAvatar
verified
Lucia (61)

29. novembra 2022

Posledné roky cítim, že súčasťou mojej osobnej modlitby by malo byť aj uvažovanie o Kristovom utrpení. Vďaka vydavateľstvu Zachej.sk sa mi do rúk dostala táto kniha s obrovskou duchovnou hodnotou, ktorá mi umožňuje hlbšie rozjímať o posledných hodinách života Ježiša Krista veľmi netradičným a osobitným spôsobom - a to prostredníctvom súkromných videní talianskej mystičky. Knihu vrelo odporúčam do každej domácnosti!

365 dní s Pátrom Piom

365 dní s Pátrom Piom

Gianluigi Pasquale

-15%

10,12 €

4,9
userAvatar
verified
Lucia (61)

29. novembra 2022

Skvelá kniha! Zakúpená ako darček, ale neodolala som a sama som sa do nej začítala. Existuje mnoho celoročných kníh s čítaním na každý deň, avšak štylisticky táto kniha pôsobí odlišne - veľmi osobne. Nejde len o všeobecné zamyslenia, mala som pocit akoby slová Pátra Pia boli adresované mne osobne. Vrelo každému odporúčam, hodí sa perfektne i ako darček pre blízkych.

Evanjelium na každý deň (2023)

Evanjelium na každý deň (2023)

Štefánia Beňová

-15%

4,08 €

5,0
userAvatar
Lucia (61)

29. novembra 2022

Po skvelej skúsenosti s touto knižkou z roku 2022 som neváhala a hneď si objednala aj verziu na rok 2023. Na každej strane tejto knihy nájdete jeden úryvok z evanjelia a k tomu je krátke zamyslenie. Skvelá pomôcka ako KAŽDÝ deň v roku aspoň pár minút venovať Božiemu slovu. Kniha má veľmi praktické a šikovné vydanie, ktoré si môžete so sebou vziať i na cesty. Je to aj skvelý tip na darček pre blízkych.

Ruženec odovzdanosti s pátrom Dolindom

Ruženec odovzdanosti s pátrom Dolindom

Joanna Bątkiewicz-Brożek

-15%

4,17 €

4,9
userAvatar
verified
Lucia (61)

27. júla 2022

Pokiaľ je toto vaša prvá kniha o pátrovi Dolindovi, vrelo vám ju odporúčam. Avšak, ak ste už čítali jeho životopis Ježišu, ty sa postaraj, tak je veľmi pravdepodobné, že budete touto knihou čiastočne sklamaný. Jej prvá polovica totižto viac-menej obsahuje iba skrátené prerozprávanie pátrovho už spomínaného životopisu a nedozviete sa nič nové. Hodnotná je však druhá polovica knihy, a to samotné zamyslenia pátra Dolinda nad jednotlivými ružencovými tajomstvami, ku ktorým sa pravidelne a s láskou vraciam.

Svätá hodinka s Gemmou Galgani

Svätá hodinka s Gemmou Galgani

-15%

1,44 €

4,9
userAvatar
verified
Lucia (61)

26. januára 2022

Táto drobná knižka je skvelým sprievodcom a návodom ako sa "modliť" Svätú hodinku. Môžete po nej siahnuť nie len počas pôstneho obdobia, ale i hocikedy v priebehu roka. Okrem hodinovej pobožnosti totižto obsahuje i ďalšie dve kratšie formy rozjímania. Tak neváhajte a zahlbte sa do Ježišovho utrpenia v Getsemanskej záhrade.

Ruženec - záchrana pre svet

Ruženec - záchrana pre svet

Dominik Chmielewski

-15%

4,17 €

5,0
userAvatar
verified
Lucia (61)

17. januára 2022

Vynikajúca pomôcka na hlbšie prežívanie modlitby ruženca. Knižka obsahuje krátke zamyslenia a návody na meditácie pre každé jedno ružencové tajomstvo. Už teraz viem, že sa k tejto knižke budem opakovane a rada vracať.

Ježišu, ty sa postaraj

Ježišu, ty sa postaraj

Joanna Bątkiewicz-Brożek

-15%

8,42 €

5,0
userAvatar
verified
Lucia (61)

29. novembra 2021

Ježišu, ty sa postaraj je pútavý životopis popretkávaný citátmi z autobiografie tohto výnimočného kňaza. Kniha mi bola veľkou inšpiráciou a motiváciou k opätovnej modlitbe Novény odovzdanosti. Už teraz sa teším na ďalšie diela tejto autorky o pátrovi Dolindovi, každé slovo tohto kňaza je totižto silným duchovným posilnením do týchto dní!

Evanjelium na každý deň (2022)

Evanjelium na každý deň (2022)

Štefánia Beňová

-15%

3,74 €

5,0
userAvatar
verified
Lucia (61)

18. novembra 2021

Na každej strane tejto knihy nájdete jeden úryvok z evanjelia a k tomu je krátke zamyslenie. Skvelá pomôcka ako každý deň v roku aspoň pár minút venovať Božiemu slovu. Kniha má veľmi praktické a šikovné vydanie, ktoré si môžete so sebou vziať i na cesty. Je to i skvelý tip na darček pre blízkych.

Zázrak Kristovej krvi

Zázrak Kristovej krvi

Bartolomeo da Saluzzo

-15%

1,36 €

4,9
userAvatar
verified
Lucia (61)

11. novembra 2021

Ako povedal samotný Bartolomej od Saluzza: "Krv Kristova je zdrojom našej spásy, je základom života, je obranou proti každej temnote." Túto mocnú novénu ku Kristovej krvi sa modlím veľmi rada a nabádam i Vás, aby ste načerpali silu z tohto nekonečného prameňa milostí a vyprosili spásu duší vašich blízkych.

1 z 7
logo

Staňte sa členom ZachejClubu
a získajte množstvo výhod:

icon

Poštovné zadarmo nad 39 €

Zákazníci nám píšu:

Viac hodnotení
user avatar

Chcem sa Vám poďakovať za urgentné vybavenie mojej objednávky. Veľmi milo ste ma prekvapili. Balík bol doručený v poriadku za neuveriteľné 2 dni. Ešte raz ďakujem a želám Vám Božie požehnanie vo Vašej práci.

Mária

99 % zákazníkov <br/> nás odporúča

99 % zákazníkov
nás odporúča

Zdroj: Heureka.sk

Zachej magazín

Prihláste sa do newslettra a získajte pravidelné informácie o super ponukách, akciách a zľavách. Zo zasielania sa môžete kedykoľvek odhlásiť.

Možnosti doručenia

zasielkovnaparcelPostcourierGls

Možnosti platby

visamastercardtatraslspvubapplePaygooglePay
heureka_icon

ShopRoku 2021

Finalista - Knihy a e-čítanie

Copyright © 2013 - 2023 Zachej.sk