Recenzie: Emília • Zachej.sk
Recenzie: Emília

Recenzie: Emília

Slnečnica

Slnečnica

Jeremiáš Drexel

-12%

1,76 €

5,0
E
verified
Emília (9)

7. novembra 2016

Knihu som prečítala jedným dychom. Učí nás tajomstvo ako spájať naše cesty s Božími cestami a naše myšlienky s Božími myšlienkami. Úvahy sú doplnené mnohými citátmi z Biblie a príbehmi púštnych otcov, veľa citátov od svätcov. Super kniha za super cenu. Povzbudenie do života a cesta ako žiť s Bohom.

Ježiš uzdravuje Teba a Tvoju rodinu

Ježiš uzdravuje Teba a Tvoju rodinu

James Mariakumar

-15%

4,17 €

5,0
E
verified
Emília (9)

25. októbra 2016

Kniha plná Božej múdrosti a Božieho milosrdenstva. Učí nás stáť pred Bohom v každej okolnosti svojho života a podľa toho robiť aj svoje rozhodnutia. Zároveň , ak pochybíme, na konci každej kapitoly je odprosujúca modlitba a návrat do milujúceho Božieho náručia. Vhodný darček.

Let na orlích krídlach

Let na orlích krídlach

Elias Vella

-15%

7,31 €

5,0
E
verified
Emília (9)

23. októbra 2016

"Štúdiom kníh človek Boha hľadá; v modlitbe ho nachádza," Páter Pio. Autor, páter Elias Vella, majstrovsky učí krok za krokom nachádzať Božiu tvár. Ak sa neviete alebo chcete začať modliť, alebo ak sa aj modlíte, tak si ju prečítajte.

Mimoriadne javy mystikov a svätých

Mimoriadne javy mystikov a svätých

Paola Giovetti

-15%

8,42 €

4,8
E
verified
Emília (9)

23. októbra 2016

Veľmi dobrá kniha. Vzbudzuje bázeň a pokoru pred Bohom, ktorý už tu na zemi odmeňuje vieru a koná divy a zázraky, aby sme aj my skrze nich uverili.Vo svätých máme mocných orodovníkov v nebi. Zároveň v dnešnej dobe je majákom, že nie mocní a silní tohto sveta sú hodní nasledovania, ale tichí a pokorní srdcom .

Úvahy o viere

Úvahy o viere

Tadeusz Dajczer

-15%

4,94 €

5,0
E
verified
Emília (9)

23. októbra 2016

Kniha, ktorú milujem. Už len pohľad na ňu ma napĺňa šťastím. Mám ju viackrát prečítanú a vždy jedným dychom. Kniha nám objasňuje, ako Pán Ježiš túži po našej prítomnosti a vyvádza nás na púšť cez rôzne životné okolnosti, aby sme stále neblúdili na zemi, ale hľadali, žili a dosiahli večnosť.

Ježiš, môj uzdravovateľ

Ježiš, môj uzdravovateľ

Elias Vella

-15%

10,12 €

4,8
E
verified
Emília (9)

23. októbra 2016

Veľmi dobrá kniha! Po jej prečítaní Vás ovládne radosť. Pri čítaní sa budete radovať, plakať a budete aj uzdravovaní. Je to vhodný darček. Už som ju čítala viackrát a je to kniha, ktorú musím mať stále po ruke. Prvú som dostala darom a ja sama ju rozdávam. Od jej prvého prečítania som uverila, že Ježiš ma miluje a už si to vedomie nikdy nedám zobrať!

Obdivuhodné tajomstvo presvätého ruženca...

Obdivuhodné tajomstvo presvätého ruženca...

Ľudovít Maria Grignion z Montfortu

-15%

0,85 €

5,0
E
verified
Emília (9)

20. októbra 2016

Kniha nás učí vyprosovať si v modlitbe ruženca dobré prosby: aby sme boli pokorní, dobročinní, chudobní v duchu, múdreho a čistého srdca, verní Bohu, aby sme túžili po nebi, aby sme boli oddaní Panne Márii, blažení, kajúci a ochotní plniť Božiu vôľu, umŕtvení, iní než svet, svätí - lebo PÁN BOH plní dobré prosby.

Modlitby za oslobodenie od Zlého a citových rán, 2. diel

Modlitby za oslobodenie od Zlého a citových rán, 2. diel

Václav Kocian

-15%

1,87 €

5,0
E
verified
Emília (9)

20. októbra 2016

Je dobré mať aj prvý diel, lebo v pruhom diele sa naň odvolávajú. Mne sa podarilo premodliť obidva diely. Je to také upratovanie v duši a budem ho robievať aspoň raz týždenne.

Obdivuhodné tajomstvo presvätého ruženca...

Obdivuhodné tajomstvo presvätého ruženca...

Ľudovít Maria Grignion z Montfortu

-15%

0,85 €

5,0
E
verified
Emília (9)

14. októbra 2016

Knihu poznám už niekoľko rokov, mám ju viacnásobne prečítanú a ešte si sľubujem, že ju budem veľakrát čítať. Veľmi ma posunula v modlitbe. Od jej prvého prečítania sa intenzívne modlím. Rozdávam ich v svojom okolí, aby aj druhí načerpali z pokladov milostí. Fascinuje ma strana 111 - podľa nej sa modlím už zo 6 rokov. Naučila som sa naspamäť modlitbu k Duchu svätému a bola by som rada, keby ju mal každý pokrstený človek a podľa nej aj žil.

logo

Staňte sa členom ZachejClubu
a získajte množstvo výhod:

icon

Poštovné zadarmo nad 39 €

Zákazníci nám píšu:

Viac hodnotení
user avatar

Váš obchod je perfektný čo do sortimentu, kvality tovaru, prístupu k zákazníkovi a rýchlosti dodávky. Dali ste si záležať aj na zabalení zásielky.

Lýdia

99 % zákazníkov <br/> nás odporúča

99 % zákazníkov
nás odporúča

Zdroj: Heureka.sk

Zachej magazín

Prihláste sa do newslettra a získajte pravidelné informácie o super ponukách, akciách a zľavách. Zo zasielania sa môžete kedykoľvek odhlásiť.

Možnosti doručenia

zasielkovnaparcelPostcourierGls

Možnosti platby

visamastercardtatraslspvubapplePaygooglePay
heureka_icon

ShopRoku 2021

Finalista - Knihy a e-čítanie