Recenzie: Marika • Zachej.sk
Recenzie: Marika

Recenzie:

M
Marika (8)

23. júna 2020

Medailón sv. Jozefa som darovala kamarátke spolu s knižkou o sv. Jozefovi, potešila sa, keďže má v veľmi v úcte sv. Jozefa a často ho prosí o príhovor.

Pomohla vám táto recenzia?

M
Marika (8)

23. júna 2020

Túto knižku som kúpila ako darček pre moju kamarátku, keďže má vo veľkej úcte sv. Jozefa, darovala som jej i medailón sv. Jozefa. Potešila sa veľmi, sv. Jozef nás ochraňuje. Obidve už nemáme otcov, krásne modlitby, odporúčam.

Pomohla vám táto recenzia?

M
Marika (8)

23. júna 2020

Veľmi pekný náramok, aj viacerí mi ho pochválili, cítim sa pod ochranou ako sv. Benedikta, tak i Matky Božej. Odporúčam kúpiť.

Pomohla vám táto recenzia?

M
Marika (8)

23. júna 2020

Tento malý medailón už roky nosím v peňaženke, aby ma sv. Benedikt ochraňoval, aby som ani peňaženku nikdy nestratila.

Pomohla vám táto recenzia?

M
Marika (8)

23. júna 2020

Túto útlu knižku veľmi odporúčam zakúpiť. Veľmi pomáha v ťažkých chvíľach, problémoch, ktoré má každý z nás. Je to už druhá knižka čo som kúpila, prvá sa používaním potrhala. Vhodná darovať aj iným osobám. Isto odporúčam.

Pomohla vám táto recenzia?

M
Marika (8)

23. júna 2020

Môžem vrelo odporučiť. Modlitba ruženca je skutočne najúčinnejšou vecou na tejto zemi proti vplyvom zlého, zároveň udržiava živý kontakt s Bohom, P. Máriou, Ježišom. Uzdravuje dušu i telo.

Pomohla vám táto recenzia?

M
Marika (8)

23. júna 2020

Veľmi pútavo a dobre spracovaná táto téma, dobre sa číta, zaujímavé a často neuveriteľné veci, čo zažili svätí a mystici. Aj keď som prečítala veľa náboženských kníh, našla som tu dosť nového, čo som nikde nečítala, napr. podrobný opis zjavenia Panny Márie Kataríne Labouré (Paríž). Určite odporúčam.

Pomohla vám táto recenzia?

M
Marika (8)

23. júna 2020

Túto knižku odporúčam naozaj každému, zvlášť by si ju mali prečítať neveriaci či pochybujúci o viere. Veľmi dobre napísaná, priam cítite vplyv Ducha Svätého na čitateľa. Jednoznačne odporúčam kúpiť, niet pochybností. Veľmi vhodná aj ako darček iným osobám.

Pomohla vám táto recenzia?

logo

Staňte sa členom ZachejClubu
a získajte množstvo výhod:

icon

Poštovné zadarmo nad 39 €

Zákazníci nám píšu:

Viac hodnotení
user avatar

Vo Vašom obchode som sa stretla s najprepracovanejšou komunikáciou so zákazníkom v porovnaní s inými e-shopmi.

Renáta

99 % zákazníkov <br/> nás odporúča

99 % zákazníkov
nás odporúča

Zdroj: Heureka.sk

Zachej magazín

Prihláste sa do newslettra a získajte pravidelné informácie o super ponukách, akciách a zľavách. Zo zasielania sa môžete kedykoľvek odhlásiť.

Možnosti doručenia

zasielkovnaparcelPostcourierGls

Možnosti platby

visamastercardtatraslspvubapplePaygooglePay
heureka_icon

ShopRoku 2021

Finalista - Knihy a e-čítanie