Recenzie: Elena

Recenzie: Elena

Žena - Edita Steinová

Žena - Edita Steinová

Edita Steinová

-15%

8,50 €

5,0
E
verified
Elena (13)

7. septembera 2016

V období veľkej krízy ženskej identity vydanie prednášok z pera Edity Steinovej je ako závan lahodného vánku v horúcom lete. Poteší a povzbudí zvlášť srdce ženy, ale aj muža, ktorý ženám chce porozumieť do hĺbky. Na prednáškach Edity Steinovej ma zaujal jej spôsob vecného podania myšlienok, ktorý je veľmi zrozumiteľný. Mám vo zvyku si v knihách podčiarkovať myšlienky, ktoré ma zaujmú svojím obsahom, a tak sa stalo, že v knihe Žena mám popodčiarkované celé odseky a asi iba málo viet zostalo "čistých". :) Pri čítaní tejto knihy sa vám totiž vynárajú odpovede na mnohé otázky o podstate ženy, jej myslenia, konania, cítenia, ale aj o jej povolaní a predurčení. Autorka je objektívna aj v hodnotení ženských nedostatkov, no vo svojej múdrosti dáva vždy návod, ako s týmito "ženskými chybami" pracovať tak, aby sa v žene rozvinul ten najpravdivejší obraz, k akému je povolaná. Myslím si, že vedomým a dlhodobým verným uplatňovaním myšlienok a postojov Edity Steinovej môže žena naozaj pokročiť v pravdivom žití svojej identity.

Malý tyran

Malý tyran

Jiřina Prekopová

-15%

8,46 €

5,0
E
Elena (13)

20. mája 2016

Kniha Malý tyran ma veľmi zaujala, pretože odráža stále stúpajúci počet detí s nadvládou nad dospelými, predovšetkým rodičmi, ale aj nad deťmi a inými dospelými ľuďmi (napr. učiteľmi). Podľa mňa by mala patriť "k základnej výbave" budúcich rodičov ako spôsob predchádzania pred neželaným javom, akým dieťa závislé od moci je. Prekvapilo ma, ako ľahko sa dá včas tento problém odstrániť, ak o ňom ako rodičia vieme, ak ho poznáme a diagnostikujeme. Možno tak predísť veľkým problémom v budúcnosti, ktoré so sebou "výchova" malého tyrana prináša. Tiež som si pri čítaní knihy uvedomila, že jednoduché riešenia v živote bývajú naozaj najúčinnejšie. Takým je aj "pevné objatie" ako spôsob liečby tyranizujúcich detí. Pevné objatie a úsmev mamy i otca sú liekmi, ktoré môžeme užívať aj bez lekárskeho predpisu. Odporúčam dnešným "technokratickým rodičom" ako prevenciu. :)

Deti sú hostia, ktorí hľadajú cestu

Deti sú hostia, ktorí hľadajú cestu

Jiřina Prekopová; Christel Schweizerová

-15%

8,46 €

3,5
E
Elena (13)

22. marca 2016

Vynikajúca kniha pre všetkých rodičov. Pre začínajúcich - aby sa vyvarovali chýb a aj pre tých starších, aby si uvedomili, kde ich urobili. :) Super! Veľmi odporúčam!

2 z 2
logo

Staňte sa členom ZachejClubu
a získajte množstvo výhod:

icon

Doručenie zadarmo nad 39 € pri platbe vopred (platí pre vybrané služby)

userAvatar

Overené zákazníkmi

Ďalšie hodnotenia

100%

dodacia lehota

kvalita komunikácie

* hodnotenia za posledných 90 dní

userAvatar

PAVOL, 24.3.2024

žiadna

userAvatar

Ľubomír, 20.3.2024

Veľmi dobrý. Zatiaľ nemám zlú skúsenosť

userAvatar

JOZEFÍNA, 19.3.2024

Obchod je nedaleko môjho bydliska, s dlhou otváracou dobou.

100% zákazníkov <br/> nás odporúča

100% zákazníkov
nás odporúča

Zdroj: Heureka.sk

Zachej magazín

Prihláste sa do newslettra a získajte pravidelné informácie o super ponukách, akciách a zľavách. Zo zasielania sa môžete kedykoľvek odhlásiť.

Možnosti doručenia

zasielkovnaparcelPostcourierGls

Možnosti platby

visamastercardtatraslspvubapplePaygooglePay
heureka_icon

ShopRoku 2021

Finalista - Knihy a e-čítanie

Copyright © 2013 - 2024 Zachej.sk