Recenzie: Peter • Zachej.sk
Recenzie: Peter

Recenzie: Peter

P
Peter (15)

4. februára 2022

Čítal som autorkinu knihu Boží prulom v rímskem podsvetí, ktorá ma veľmi dostala, a tak som sa veľmi tešil na túto knihu. Naozaj kniha je veľmi dobrá a praktická. Autorka nás sama vedie cez otázky k reflexii a skúmaniu svojho srdca a sprevádza nás na ceste k uzdraveniu. Vidno, že autorka každý deň žije s ľuďmi na períférii Ríma, kde rieši ich existenčné problémy, ako aj je ich duchovnou mamou, ktorá ich sprevádza. Kniha patrí v Taliansku medzi bestsellery.

Pomohla vám táto recenzia?

Uzdravenie srdca
Uzdravenie srdca
10,97 €
skladom
P
Peter (15)

4. februára 2022

overený nákup

Na túto knihu som čakal veľmi dlho a musím povedať že už som ju prečítal 3-krát. K Rafke som sa dostal cez jeden článok, ktorý ma veľmi oslovil a potom raz na jednej konferencii som našiel jej obraz, ktorý som si kúpil, a odvtedy ju často prosím, aby orodovala u Otca v Nebi. Pre mňa osobne je to po knihe Život s Martou Robinovou jedna z najlepších kníh, ktoré nás učia, ako prijať svoje utrpenie a spraviť ho plodným - vykúpujúce utrpenie. Kniha je rozdelená do 3 častí - jej život, svedectvá ľudí, ktorí sa na jej príhovor uzdravili a v poslednej časti sú modlitby - litánie a novéna.

Pomohla vám táto recenzia?

P
Peter (15)

4. februára 2022

overený nákup

Pre mňa je to po Dejinách Duše jedna z najobľubenejších kníh o sv. Terezke z Lisieux, vraciam sa k nej veľmi často. Otec Jacques je veľkým znalcom diela a života sv. Terézie z Lisieux. Odovzdáva nam živým spôsobom a plným Ducha Svätého jej život a ukazuje nám jej cestu, ktorou kráčala za Ježišom. Autor je nielen výborným kazateľom, ale aj skvelým spisovateľom. Aj ostatné knihy od neho sú skvelé a plné Ducha Svätého.

Pomohla vám táto recenzia?

Cesta dôvery a lásky
Cesta dôvery a lásky
4,68 €
skladom
P
Peter (15)

1. februára 2022

Úžasná kniha od brata Mannesa. Kniha vás úplne doslova veľmi príťažlivým spôsobom ponorí do hĺbky a krásy dominikánskej spirituality, v ktorej je doslova odovzdané Jeho srdce. Autor veľmi pútavým spôsobom prepája Nový a Starý zákon spolu so životom svätého Dominika a jeho bratov a nasledovníkov.

Pomohla vám táto recenzia?

Obuj si sandále
Obuj si sandále
10,12 €
skladom
P
Peter (15)

29. apríla 2021

overený nákup

Tak túto knihu som doslova zhltol za 2 dni. Vidno, že autor miluje Máriu a tému Ruženec ma dokonale naštudovanú od histórie ruženca po pápežské dokumenty o ruženci až po citácie svätých a duchovných osôb o ruženci. A to celé prepletá silnými svedectvami o zázrakoch spojených s modlitbou ruženca. U mňa táto kniha prebudila prvotnú vášeň po modlitbe ruženca. Odporúčam veľmi. A v neposlednom rade, keďže toto je už druhá kniha, ktorú som prečítal od tohto autora, musím konštatovať, že autor nie je len kazateľ, ale aj veľmi dobrý spisovateľ.

Pomohla vám táto recenzia?

E-kniha: 10 zázrakov ruženca
E-kniha: 10 zázrakov ruženca
7,57 €
ihneď na stiahnutie
P
Peter (15)

8. apríla 2021

overený nákup

Krásna knižka. Obsahuje stručne spracovaný život týchto svätých aj s novénami k nim.

Pomohla vám táto recenzia?

P
Peter (15)

7. apríla 2021

Kamarát mi cez leto veľmi pútavo rozprával o tejto svätej a dal mi aj takú brožúrku Život v kráľovstve Božej vôle. Hneď som si vyhľadal ďalšie knihy a kúpil som aj pre priateľov. Som rád, že kniha vyšla aj na Slovensku. Poďme sa zahĺbiť do textov knihy a prosiť Boha o milosť konať len Jeho vôľu.

Pomohla vám táto recenzia?

P
Peter (15)

7. apríla 2021

overený nákup

Veľmi hlboké myšlienky.

Pomohla vám táto recenzia?

P
Peter (15)

7. apríla 2021

overený nákup

Kniha, ktorú veľmi často otváram hlavne cez pôstne obdobie. Max je nielen veľmi dobrým kazateľom, ale aj spisovateľom. Jeho knihy človeka chytia za srdce.

Pomohla vám táto recenzia?

E-kniha: Zvolil si klince
E-kniha: Zvolil si klince
5,90 €
vypršala licencia
P
Peter (15)

7. apríla 2021

overený nákup

Túto knihu som doslova zhltol za jedno poobedie. Čítal som viac kníh o tejto svätici, ale táto bola zatiaľ pre mňa osobne najlepšia. Milujem knihy o svätých, ktoré napíše niekto, kto mal nejakú reálnu skúsenosť s daným svätým - buď ho osobne poznal alebo bol postulátorom v kauze blahorečenia alebo svätorečenia.

Pomohla vám táto recenzia?

1
2