Recenzie: Erika • Zachej.sk
Recenzie: Erika

Recenzie: Erika

E
Erika (143)

9. novembra 2022

overený nákup

Veľmi pekná drevená magnetka, kúpila som si ju len tak, pre seba, pre radosť :-) Mám ju na viditeľnom mieste a pohľad na ňu ma vždy poteší.

Pomohla vám táto recenzia?

E
Erika (143)

9. novembra 2022

overený nákup

Veľmi pekná a zároveň praktická vecička do domácnosti. Rada ju používam, lebo mi pripomenie dôležitú vec: Všetko má svoj čas!

Pomohla vám táto recenzia?

E
Erika (143)

6. novembra 2022

overený nákup

Svätá Filoména sa stala mojou priateľkou, preto ma potešilo vydanie novej knihy o nej a o mnohých zázrakoch, ktoré sa na jej príhovor udiali. V závere knihy sú modlitby a deviatnik k sv. Filoméne. V knihe sa nachádzajú aj dôležité informácie o arcibratsve sv. Filomény na Slovensku a ako sa stať členom. :-)

Pomohla vám táto recenzia?

E
Erika (143)

21. októbra 2022

overený nákup

Veľmi pekná kniha plná zábavných, slušných vtipov. Čítala som si ju postupne, a vždy som si pri nej oddýchla a zabavila sa. Odporúčam aj ako darček.

Pomohla vám táto recenzia?

E
Erika (143)

21. októbra 2022

overený nákup

Kniha je dobrá, autor opisuje zaujímavý spôsob, ako zriadiť farskú knižnicu - priamo v kostolíku,... kde umiestniť police s knihami, aby ich mali ľudia na očiach, akým systémom to u nich funguje... Ja som však čakala praktické rady pri zriadení klasickej farskej knižnice, takže musím hľadať ďalej.

Pomohla vám táto recenzia?

E
Erika (143)

18. októbra 2022

overený nákup

Kniha ma zaujala tým, že autorka nepíše všeobecne, ale opisuje svoje vlastné duchovné boje, najmä boj so strachom. Používa k tomu čítanie Svätého písma. Kniha je písaná zrozumiteľne, za každou kapitolou nasleduje prehľadné zhrnutie dôležitých bodov.

Pomohla vám táto recenzia?

Odvážna v Bohu
Odvážna v Bohu
7,09 €
skladom
E
Erika (143)

28. augusta 2022

overený nákup

Čítala som knihu 5 jazykov lásky, a keďže som chcela lepšie rozumieť aj našim deťom, siahla som po tejto knihe. Našla som v nej niekoľko dobrých rád.

Pomohla vám táto recenzia?

E
Erika (143)

28. augusta 2022

overený nákup

Novéna s krátkymi zamysleniami, doplnená o litánie k svätému Šarbelovi a modlitby k nemu. Keďže mám v obľube tohto svätca a motív novény (za uzdravenie tela i duše) je veľmi silný, potešila som sa tejto brožúrke.

Pomohla vám táto recenzia?

E
Erika (143)

26. augusta 2022

overený nákup

Hlboké, ale zároveň veľmi zrozumiteľné meditácie k modlitbe svätého ruženca. Knižočka ma inšpirovala k intenzívnejšej modlitbe ruženca.

Pomohla vám táto recenzia?

Ruženec
Ruženec
2,47 €
skladom
E
Erika (143)

24. augusta 2022

overený nákup

Veľmi pekná kľúčenka, kúpila som pre celú rodinku. Je na nej vyjadrené všetko. „Dávaj na seba pozor a vždy sa nám vráť domov. Ľúbime Ťa.“

Pomohla vám táto recenzia?

1 z 15
logo

Staňte sa členom ZachejClubu
a získajte množstvo výhod:

icon

Poštovné zadarmo nad 39 €

Zákazníci nám píšu:

Viac hodnotení
user avatar

Váš obchod je perfektný čo do sortimentu, kvality tovaru, prístupu k zákazníkovi a rýchlosti dodávky. Dali ste si záležať aj na zabalení zásielky.

Lýdia

99 % zákazníkov <br/> nás odporúča

99 % zákazníkov
nás odporúča

Zdroj: Heureka.sk

Zachej magazín

Prihláste sa do newslettra a získajte pravidelné informácie o super ponukách, akciách a zľavách. Zo zasielania sa môžete kedykoľvek odhlásiť.

Možnosti doručenia

zasielkovnaparcelPostcourierGls

Možnosti platby

visamastercardtatraslspvubapplePaygooglePay
heureka_icon

ShopRoku 2021

Finalista - Knihy a e-čítanie