Recenzie: Scarlet • Zachej.sk
Recenzie: Scarlet

Recenzie: Scarlet

Socha: Panna Mária Kráľovná 20 cm (PB6700)

Socha: Panna Mária Kráľovná 20 cm (PB6700)

-15%

14,71 €

5,0
S
verified
Scarlet (32)

10. júna 2021

Ďakujem veľmi pekne za zaslanie krásnej sošky P. Márie Kráľovnej, je detailne vypracovaná tvár i malého Ježiška, veľmi rýchle dodanie... Musím zvlášť poďakovať aj pracovníčke Ami, ktorá bola veľmi ochotná a zohnala mi aj jednu knižku, nad rámec svojich povinností, i vedeniu internetového obchodu Zachej. Odporúčam všetkým si objednávať cez ich obchod.

Obrázok: Modlitba k Matke ustavičnej pomoci

Obrázok: Modlitba k Matke ustavičnej pomoci

-15%

0,13 €

5,0
S
Scarlet (32)

5. novembra 2019

Túto krásnu modlitbu odporúčam všetkým, ja mám veľký obraz Matky ustavičnej pomoci na stene. Tak ako moja nebohá babička i ja sa k nej utiekam. Ľudia vás často sklamú, ale Matka Božia nie.

Obrázok: Pod tvoju ochranu

Obrázok: Pod tvoju ochranu

-15%

0,17 €

5,0
S
Scarlet (32)

5. novembra 2019

Túto modlitbu viem odmalička, je taká krásna a potrebná, že ľutujem všetkých, ktorí o nej nikdy ani nepočuli.

Obrázok: Modlitba k Srdcu Ježišovmu

Obrázok: Modlitba k Srdcu Ježišovmu

-15%

0,17 €

5,0
S
Scarlet (32)

5. novembra 2019

Krásna modlitba za duše v očistci pred Sviatosťou Oltárnou, odporúčam určite.

Obrázok: Svätý Michal Archanjel (Z004)

Obrázok: Svätý Michal Archanjel (Z004)

-12%

0,13 €

5,0
S
Scarlet (32)

5. novembra 2019

Tento malý exorcizmus k sv. Michalovi Archanjelovi by mal nosiť a modliť sa každý, lebo zlo je všade vôkol nás viac ako inokedy. Odporúčam každému.

Kartička: Modlitba k Panne Márii Zázračnej medaily

Kartička: Modlitba k Panne Márii Zázračnej medaily

-15%

0,43 €

5,0
S
Scarlet (32)

5. novembra 2019

Túto kartičku nosím stále so sebou, keďže nosím medailu na retiazke, môžem sa kedykoľvek pomodliť k P. M. Zázračnej medaily. Panna Mária vám vždy pomôže, ak sa vrúcne pomodlíte a poprosíte o pomoc, viem, čo hovorím.

Kartička: Prosba za ochranu k svätému Antonovi

Kartička: Prosba za ochranu k svätému Antonovi

-15%

0,43 €

5,0
S
Scarlet (32)

5. novembra 2019

Veľmi pekná kartička a modlitba k sv. Antonovi, môžete ju nosiť pri sebe. Odporúčam.

Obrázok: Mária, pomôž

Obrázok: Mária, pomôž

-15%

0,17 €

5,0
S
verified
Scarlet (32)

5. novembra 2019

Tento obrázok a krásnu starodávnu modlitbu k Panne Márii o pomoc v ťažkých chvíľach, problémoch, som hľadala v obchodoch. Nemali ju, až cez Zachej.sk som ju dostala kúpiť. Kúpila som viac kusov, pre kamarátky a známych.

Kartička: Ruženec k svätej Rite

Kartička: Ruženec k svätej Rite

-15%

0,43 €

5,0
S
verified
Scarlet (32)

5. novembra 2019

Ruženec k sv. Rite, pomocnici v ťažkých chvíľach, ktorý je na zadnej strane kartičky, si určite obľúbite. Sv. Rita pomohla už mnohým ľuďom, hlavne v Taliansku je veľmi obľúbenou sväticou.

Vytrhnem ťa z rúk nepriateľov!

Vytrhnem ťa z rúk nepriateľov!

Mária Vicenová

-15%

3,23 €

5,0
S
verified
Scarlet (32)

5. novembra 2019

Kniha do hĺbky rozoberá pojem nepriateľ. Poučná, čitateľmi obľúbená, keďže je to ďalšia dotlač - prvé vydanie 2016! Určite odporúčam.

1 z 4
logo

Staňte sa členom ZachejClubu
a získajte množstvo výhod:

icon

Poštovné zadarmo nad 39 €

Zákazníci nám píšu:

Viac hodnotení
user avatar

Vaša ústretovosť ma potešila. Zásielku som prevzala v poriadku. Ďakujem a prajem pekný deň.

Anastázia

99 % zákazníkov <br/> nás odporúča

99 % zákazníkov
nás odporúča

Zdroj: Heureka.sk

Zachej magazín

Prihláste sa do newslettra a získajte pravidelné informácie o super ponukách, akciách a zľavách. Zo zasielania sa môžete kedykoľvek odhlásiť.

Možnosti doručenia

zasielkovnaparcelPostcourierGls

Možnosti platby

visamastercardtatraslspvubapplePaygooglePay
heureka_icon

ShopRoku 2021

Finalista - Knihy a e-čítanie

Copyright © 2013 - 2023 Zachej.sk