Recenzie: Adela • Zachej.sk
Recenzie: Adela

Recenzie: Adela

A
Adela (19)

17. apríla 2020

overený nákup

Annu Katarínu Emmerichovú mám rada a mám od nej snáď všetky knihy, ale táto je z nich top. Myslím si, že by si ju mal každý kresťan prečítať. Je v nej zobrazené všetko utrpenie, ktorým musel náš Pán prejsť. Podľa tejto knihy bol natočený aj film od Mela Gibsona - Umučenie Krista. Čo by som chcela ešte odporučiť budúcemu čitateľovi je, aby si knihu prečítal v pôstnom období.

Pomohla vám táto recenzia?

Umučenie Pána Ježiša
Umučenie Pána Ježiša
5,62 €
vypredané
A
Adela (19)

3. marca 2020

overený nákup

Čo napísať? Otca Eliasu Vellu mám rada, či už je to v knihách, alebo v prednáškach, či v kázniach. Je kňazom, ktorý prináša v prvom rade Ježiša, takisto istotu Božej lásky a Božie milosrdenstvo. Táto kniha je písaná formou rozhovoru s ním na rôzne témy a v samom závere obsahuje súhrn toho najdôležitejšieho. Kniha je doplnená o fotografie s pátrom Vellom. Určite odporúčam.

Pomohla vám táto recenzia?

Exorcista Elias Vella
Exorcista Elias Vella
4,68 €
skladom
A
Adela (19)

3. marca 2020

overený nákup

Menšia knižka, ktorá v sebe ukrýva štrnásť zastavení krížovej cesty s opismi, ako ich videla vo svojich víziách blahoslavená Anna Katarína Emmerichová. Dalo by sa povedať, že je akýmsi zhrnutím knihy Umučenie Pána Ježiša, tiež od Anny Kataríny.

Pomohla vám táto recenzia?

A
Adela (19)

3. marca 2020

overený nákup

Útla knižočka, ktorá v sebe ukrýva návody, ako niektorí svätci bojovali so zlým. Takisto v jednotlivých kapitolách sú zaradené modlitby, ktoré svätci používali pri súboji s démonmi. Kniha je písaná pútavo a určite ju odporúčam.

Pomohla vám táto recenzia?

A
Adela (19)

3. marca 2020

overený nákup

Annu Katarínu Emmerichovú mám rada, už som od nej prečítala viacero kníh. Knihu Sväté kňazstvo som prečítala behom dvoch dní. Kto už pozná Annu Katarínu, vie zhruba, o čo sa jedná. Je to súhrn videní, ktoré zapisoval Brentano. Anna Katarína si kňazov veľmi vážila, každú ich požiadavku sa snažila vyplniť. To, prečo som jednu hviezdu ubrala, je fakt, že autor v téme knihy niekedy odbieha, čo v závere aj sám potvrdzuje. Každopádne knihu odporúčam.

Pomohla vám táto recenzia?

Sväté kňazstvo
Sväté kňazstvo
3,32 €
skladom
A
Adela (19)

9. decembra 2019

overený nákup

Knižôčka, ktorá obsahuje úvahy Kataríny Janovskej o očisci. Je písaná pútavo. Dozviete sa v nej základné informácie o očistci.

Pomohla vám táto recenzia?

Traktát o očistci
Traktát o očistci
1,62 €
vypredané
A
Adela (19)

9. decembra 2019

overený nákup

Odporúčam. Som rada, že som si ho kúpila.

Pomohla vám táto recenzia?

A
Adela (19)

9. decembra 2019

overený nákup

Pekná retiazka s krížikom, presne ako na obrázku.

Pomohla vám táto recenzia?

A
Adela (19)

9. decembra 2019

overený nákup

Pekný medailón, presne ako na obrázku.

Pomohla vám táto recenzia?

A
Adela (19)

9. decembra 2019

overený nákup

Každopádne zaujímavá kniha. Občas mi prišlo trochu zdĺhavé opisovanie, ale som rada, že som si ju prečítala.

Pomohla vám táto recenzia?

E-kniha: Kto zomrie, uvidí
E-kniha: Kto zomrie, uvidí
6,23 €
ihneď na stiahnutie
1 z 2
logo

Staňte sa členom ZachejClubu
a získajte množstvo výhod:

icon

Poštovné zadarmo nad 39 €

Zákazníci nám píšu:

Viac hodnotení
user avatar

Chcem sa Vám poďakovať za dodanie knihy. Bohu ďakujem za existenciu Vášho kníhkupectva. Nech Pán Vás ochraňuje a požehnáva pri šírení jeho radostného posolstva.

Pavol

99 % zákazníkov <br/> nás odporúča

99 % zákazníkov
nás odporúča

Zdroj: Heureka.sk

Zachej magazín

Prihláste sa do newslettra a získajte pravidelné informácie o super ponukách, akciách a zľavách. Zo zasielania sa môžete kedykoľvek odhlásiť.

Možnosti doručenia

zasielkovnaparcelPostcourierGls

Možnosti platby

visamastercardtatraslspvubapplePaygooglePay
heureka_icon

ShopRoku 2021

Finalista - Knihy a e-čítanie