Recenzie: Nikola • Zachej.sk
Recenzie: Nikola

Recenzie: Nikola

N
Nikola (11)

21. apríla 2021

Útla knižočka, ktorá obsahuje veľmi veľa nádherných myšlienok, povzbudení a príbehov do každodenného života. Knižočka je vhodná pre každého človeka v každej situácii.

Pomohla vám táto recenzia?

N
Nikola (11)

21. apríla 2021

Nádherná kartička, ktorá obsahuje súradnice zo Svätého Písma, ktoré mi neraz ukázali smer. Odporúčam pre vlastnú potrebu, ale poslúži aj ako veľmi hodnotný darček, čiže odporúčam prihodiť k nákupu.

Pomohla vám táto recenzia?

N
Nikola (11)

21. apríla 2021

Nádherný nápad a ešte krajší výsledok. Veľmi oceňujem myšlienku vytvoriť niečo také jedinečné a originálne, a tak aj týmto spôsobom sprítomniť evanjelium a Ježiša dietkam. Príjemné na hranie, spinkanie aj do kostola.

Pomohla vám táto recenzia?

N
Nikola (11)

21. apríla 2021

K tejto novéne som sa dostala pomocou sociálnych sietí a rozhodla som sa ju pomodliť. Priznám, že to bolo naozaj náročné vytrvať, ale pomoc Panny Márie z Pompejí bola veľmi jasná. Neskôr som objavila v staršom vydaní časopisu Milujte sa! aj svedectvá, nad ktorými som žasla a rozhodla sa pomodliť znovu. Naozaj odporúčam modliť sa ju a vytvoriť si tým vzťah k modlitbe ruženca.

Pomohla vám táto recenzia?

N
Nikola (11)

30. marca 2021

Táto výnimočná kniha, ktorá opisuje veľmi horlivú tému týchto dní, ma veľmi oslovila. Kniha o obeti, láske, odovzdanosti a hodnotách, je naozaj inšpirujúca. Obdivovala som hlavnú hrdinku a jej postoj k situácii, do akej sa dostala. Odporúčam prečítať nie len zrelým ženám, ale aj mladým dievčatám, ktoré sa často dostávajú do takejto situácie a stoja pred voľbou.

Pomohla vám táto recenzia?

Dieťa zmierenia
Dieťa zmierenia
9,27 €
vypredané
N
Nikola (11)

22. marca 2021

Na začiatku som si myslela, že to nedočítam. Pripadalo mi to fádne a nezaujímavé. No keď som sa začítala, nedokázala som robiť nič iné. Pre mňa to bol hlboký príbeh o odpustení, hriechu a rozlišovaní. Uvidela som tam aj mnohých z nás, ako sa často nechávame zmiasť pýchou a hriechom. Odporúčam a nenechajte sa zmiasť začiatkom.

Pomohla vám táto recenzia?

A zaznel šofar
A zaznel šofar
14,36 €
vypredané
N
Nikola (11)

19. marca 2021

Túto knižku mám veľmi rada. Ked ju čítam, cítim sa naozaj milovaná a povzbudená. Nádherné myšlienky sú sprevádzané citátmi z Biblie a prekrásnymi obrázkami. Neraz ma povzbudili v zložitej životnej situácii. Túto útlu knižočku odporúčam každému dievčaťu, žene, matke. A verím že aj ony objavia nádheru, ktorá je v nich skrytá.

Pomohla vám táto recenzia?

Milovanej Princeznej
Milovanej Princeznej
8,42 €
skladom
N
Nikola (11)

18. marca 2021

Autorka opäť nesklamala. Znova ma potešila jemným príbehom, ktorý rozoberá tak trochu kontroverznú tému, ktorá panovala v minulosti. Na vyššiu vrstvu som sa začala pozerať aj z iného pohľadu a obdivovala som hrdinku, ktorá bola poznačená vinou z minulosti, a zároveň sa hľadala. Čítala som, až kým som neprečítala. Už sa teším na pokračovanie.

Pomohla vám táto recenzia?

Záhadná guvernantka
Záhadná guvernantka
12,67 €
skladom
N
Nikola (11)

18. marca 2021

Táto kniha sa prejavuje svojou obrovskou úprimnosťou. Je napísaná ľahko a je pretkávaná citátmi z Biblie. Je to typ knihy, ktorá vás prefacká vecami, ktoré ste naozaj netušili, že vo svojom živote robíte. Je naozaj dobrým zrkadlom a mala by byť povinným čítaním pre každého kresťana. Samotný autor je kňaz a prekvapuje svojimi, často aj vtipnými poznámkami v zátvorke. Odporúčam.

Pomohla vám táto recenzia?

Odovzdaný
Odovzdaný
9,27 €
skladom
N
Nikola (11)

9. marca 2021

Wau! Tak túto knihu naozaj odporúčam. Veľmi útla knižočka, ktorá je ale plná pokladov vo forme povzbudivých svedectiev, citátov a biblických príbehov. Ak hľadáte knihu, po ktorej zostanete zmenení, neváhala by som a siahla po tejto.

Pomohla vám táto recenzia?

1 z 2
logo

Staňte sa členom ZachejClubu
a získajte množstvo výhod:

icon

Poštovné zadarmo nad 39 €

Zákazníci nám píšu:

Viac hodnotení
user avatar

Minulý štvrtok neskoršie popoludní som si u Vás objednala knihy a tento pondelok ráno, keď som prišla do práce, balík bol už na mojom stole. Vlastne vždy to tak je, keď si u Vás nakupujem. Tentokrát mi to už nedalo a rozhodla som sa, že sa Vám musím veľmi pekne poďakovať za Vaše úžasné a rýchle služby a nech sa Vám darí aj naďalej.

Lucia

99 % zákazníkov <br/> nás odporúča

99 % zákazníkov
nás odporúča

Zdroj: Heureka.sk

Zachej magazín

Prihláste sa do newslettra a získajte pravidelné informácie o super ponukách, akciách a zľavách. Zo zasielania sa môžete kedykoľvek odhlásiť.

Možnosti doručenia

zasielkovnaparcelPostcourierGls

Možnosti platby

visamastercardtatraslspvubapplePaygooglePay
heureka_icon

ShopRoku 2021

Finalista - Knihy a e-čítanie