Recenzie: Peter

Recenzie: Peter

To keby sme vedeli predtým, než sme mali deti...

To keby sme vedeli predtým, než sme mali deti...

Gary Chapman; Shannon Wardenová

-15%

6,72 €

5,0
userAvatar
verified
Peter (17)

2. septembera 2023

Kvalitne napísaná kniha - zrozumiteľnou formou - ktorá vás prevedie "tajomstvami" rodičovstva. Je vhodná na oboznámenie sa s úskaliami rodičovstva. Autori obohacujú knihu vlastnými skúsenosťami s profesijnej praxe ako aj praxe rodičovskej. Kvalitná knižka, odporúčam prečítať.

Moja knižka o svätej omši

Moja knižka o svätej omši

Beata Polakovičová; Veronika Slezáková; Lucia Wiesengangerová

-15%

11,05 €

5,0
userAvatar
verified
Peter (17)

2. septembera 2023

Prvýkrát som sa ku knižke dostal počas školenia Záhrady cností, ktoré viedol jeden z autorov. Knižku som si prelistoval a hneď ma oslovila obsahovo, obrazovo, ilustračne. Od dcérky som ešte recenziu nedostal, tak keď dostanem, budem aktualizovať. Za mňa kvalitná knižka.

Stužka Dominika Savia

Stužka Dominika Savia

František Kubovič

-15%

1,87 €

5,0
userAvatar
verified
Peter (17)

2. septembera 2023

Ku stužke sv. Dominika Savia som sa dostal dávnejšie. Minule som sa rozhodol pre kúpu manželke počas toho, ako sme čakali dcérku. Dominik nad ňou bdel a vďaka Pánu Bohu dnes máme krásnu a zdravú dcérku. Stužku som odporučil aj kamarátke, ktorá má rizikové tehotenstvo. Verím, že Dominik pomôže.

Novéna k Panne Márii, Rozväzovačke uzlov

Novéna k Panne Márii, Rozväzovačke uzlov

-15%

1,02 €

5,0
userAvatar
verified
Peter (17)

2. septembera 2023

K tejto novéne som sa dostal už dávnejšie, ale nevlastnil som ju fyzicky, iba elektronicky. Nedávno som sa konečne rozhodol kúpiť ju aj fyzicky. Novéna je silná a pôsobí, len treba veriť v silu modlitby.

Škapuliar: plátený so šnúrkou

Škapuliar: plátený so šnúrkou

-15%

1,27 €

4,5
userAvatar
verified
Peter (17)

2. septembera 2023

Zatiaľ som spokojný. Na tele ho ani necítim. Za mňa dobrá kúpa.

Manželské šachy lásky (čiernobiele)

Manželské šachy lásky (čiernobiele)

-15%

11,05 €

5,0
userAvatar
verified
Peter (17)

17. mája 2022

Naozaj veľmi pekná "pomôcka". :) Do domácnosti ich kúpila moja manželka a dennodenne ich využívame. Pomáha v komunikácii, aj keď máte chuť byť ticho. Odporúčame.

Novéna odovzdanosti

Novéna odovzdanosti

Don Dolindo Ruotolo

-15%

0,34 €

5,0
userAvatar
verified
Peter (17)

13. marca 2022

Novénu veľmi dobre poznám. Modlieval som sa ju už na vysokej škole nespočetne veľakrát. Môžem ju len odporúčať.

E-kniha: Biblia katolícka

E-kniha: Biblia katolícka

-53%

19,00 €

4,9
userAvatar
verified
Peter (17)

11. mája 2021

Dlhší čas som hľadal Sv. písmo v elektronickej podobe. Našiel som ho u vás. Výhoda je, že mám ho vždy pri sebe. Za mňa nevýhoda náročnosť listovania a vyhľadávania napr. súradníc a podobne, čo je pri elektronickej verzií pochopiteľné. Ale je to podarené vydanie.

YOUCAT

YOUCAT

-15%

7,61 €

4,9
userAvatar
verified
Peter (17)

11. mája 2021

Veľmi dobré spracovanie, atraktívne pre mladých, ktorí to s vierou myslia vážne. Je to pre nich príťažlivejšia verzia katechizmu. Ja osobne využívam aj pri vyučovaní na hodinách náboženstva.

Obrázok: Duchovné sv. prijímanie (Z003)

Obrázok: Duchovné sv. prijímanie (Z003)

-12%

0,13 €

5,0
userAvatar
verified
Peter (17)

11. mája 2021

Obrázok má svoje čestné miesto pri počítači. Počas online sv omší sme si ho vzali do rúk a modlili sa s ním.

1 z 2
logo

Staňte sa členom ZachejClubu
a získajte množstvo výhod:

icon

Doručenie zadarmo nad 39 € pri platbe vopred (platí pre vybrané služby)

userAvatar

Overené zákazníkmi

Ďalšie hodnotenia

100%

dodacia lehota

kvalita komunikácie

* hodnotenia za posledných 90 dní

userAvatar

Karol, pred 17 hodinami

Ďakujeme za výbornú knižku a tisíckrát +++++++++ pre Zachej.sk

userAvatar

Alžbeta, pred 6 dňami

Pre nás jeden z najlepších internetových obchodov na Slovensku.

userAvatar

Martina, pred týždňom

Široký sortiment, skvelé ceny a rýchle dodanie.

100% zákazníkov <br/> nás odporúča

100% zákazníkov
nás odporúča

Zdroj: Heureka.sk

Zachej magazín

Prihláste sa do newslettra a získajte pravidelné informácie o super ponukách, akciách a zľavách. Zo zasielania sa môžete kedykoľvek odhlásiť.

Možnosti doručenia

zasielkovnaparcelPostcourierGls

Možnosti platby

visamastercardtatraslspvubapplePaygooglePay
heureka_icon

ShopRoku 2021

Finalista - Knihy a e-čítanie

Copyright © 2013 - 2024 Zachej.sk