Recenzie: Peter • Zachej.sk
Recenzie: Peter

Recenzie: Peter

Peter (12)

17. mája 2022

Naozaj veľmi pekná "pomôcka". :) Do domácnosti ich kúpila moja manželka a dennodenne ich využívame. Pomáha v komunikácii, aj keď máte chuť byť ticho. Odporúčame.

Pomohla vám táto recenzia?

P
Peter (12)

13. marca 2022

overený nákup

Novénu veľmi dobre poznám. Modlieval som sa ju už na vysokej škole nespočetne veľakrát. Môžem ju len odporúčať.

Pomohla vám táto recenzia?

Novéna odovzdanosti
Novéna odovzdanosti
0,34 €
skladom
P
Peter (12)

11. mája 2021

overený nákup

Dlhší čas som hľadal Sv. písmo v elektronickej podobe. Našiel som ho u vás. Výhoda je, že mám ho vždy pri sebe. Za mňa nevýhoda náročnosť listovania a vyhľadávania napr. súradníc a podobne, čo je pri elektronickej verzií pochopiteľné. Ale je to podarené vydanie.

Pomohla vám táto recenzia?

E-kniha: Biblia katolícka
E-kniha: Biblia katolícka
19,00 €
ihneď na stiahnutie
P
Peter (12)

11. mája 2021

overený nákup

Veľmi dobré spracovanie, atraktívne pre mladých, ktorí to s vierou myslia vážne. Je to pre nich príťažlivejšia verzia katechizmu. Ja osobne využívam aj pri vyučovaní na hodinách náboženstva.

Pomohla vám táto recenzia?

YOUCAT
YOUCAT
7,61 €
skladom
P
Peter (12)

11. mája 2021

overený nákup

Obrázok má svoje čestné miesto pri počítači. Počas online sv omší sme si ho vzali do rúk a modlili sa s ním.

Pomohla vám táto recenzia?

Peter (12)

11. mája 2021

overený nákup

Novénu poznám už od čias univerzitných. Pomohla mi zvládnuť nie ľahké štúdium na univerzite. Aj v súčasností, ako pracujúci sa k nej vraciam. Naozaj silná modlitba.

Pomohla vám táto recenzia?

Novéna odovzdanosti
Novéna odovzdanosti
0,34 €
skladom
Peter (12)

11. mája 2021

overený nákup

Obraz som kupoval mame. Už sa nachádza na čestnom mieste. Veľmi pekné vypracovanie.

Pomohla vám táto recenzia?

Peter (12)

11. mája 2021

overený nákup

Veľmi zaujímavé vydanie. Zvyknem si ho čítavať pred spaním. Obrázky v knižke sú príjemným obohatením biblického textu. Ponúkajú aj priestor na meditáciu, úvahu nad textom. Vďaka obrazom sa môžem hlbšie zahĺbiť do čítania a uvažovania.

Pomohla vám táto recenzia?

Peter (12)

17. marca 2021

overený nákup

Aktuálne ju čítam a čítam ju aj ako pred prípravu pred vstupom do manželstva. Prvý deň čítania som zhltol 50 strán. Veľmi dobre sa číta, môžem len odporučiť.

Pomohla vám táto recenzia?

Peter (12)

17. marca 2021

overený nákup

Dobré čítanie, pekne spracovaná obálka. Ešte som ju však neprečítal celú.

Pomohla vám táto recenzia?

Zázrak svätej spovede
Zázrak svätej spovede
4,17 €
vypredané
1
2