Recenzie: Marianna • Zachej.sk
Recenzie: Marianna

Recenzie: Marianna

Posledné Máriino volanie

Posledné Máriino volanie

Piotr Glas

-15%

7,57 €

5,0
M
Marianna (9)

22. januára 2023

Veľmi vzácna kniha, múdra, poučná, o to viac, že ju napísal kňaz. Zaradila by som ju medzi povinné čítania nielen laikov, ale i kňazov. Určite v nej všetci nájdu niečo, čo ich upozorní na chyby, na ďalšie smerovanie, ale predovšetkým čo posilní ich vieru.

Benediktov čas

Benediktov čas

Paul Badde

-15%

8,42 €

4,9
M
Marianna (9)

22. januára 2023

Príjemné čítanie, ale dala by som autorovi prepracovať niektoré pasáže, aj keď neviem či sa nejedná iba o zlý preklad... v niektorých vetách si protirečili slová. Čo veľmi pozitívne hodnotím, sú latinské a iné cudzojazyčné výrazy a iné vysvetlivky k textu. V knihe som sa dozvedela aj veľa iných vecí o živote pápeža Benedikta XVI. a ten záver bol s udalosťami v čase, keď zomrel pápež, priam prorocký.

Rozhodol som sa zostať verný

Rozhodol som sa zostať verný

Thierry Maucour

-15%

2,98 €

3,0
M
Marianna (9)

22. januára 2023

Táto kniha na mňa pôsobila veľmi skepticky, aj keď autor nemal zlý úmysel. Touto výpoveďou si asi chcel liečiť svoje ranené srdce. Popravde pôsobila na mňa takto: Rozviedli sme sa, sklamala si ma, ale ja som zostal verný nášmu sľubu a Bohu, a napíšem o tom knihu, bude to pre mňa taká náplasť na moje ranené srdce a napíšem aj o tom, že som ti odpustil, aj keď v skutočnosti to tak nie je. Z môjho pohľadu autor potrebuje ešte čas, aby odpustil svojej exmanželke a kniha, ktorú by napísal potom, by vyzerala úplne inak.

Žalmy (vreckové)

Žalmy (vreckové)

-15%

8,50 €

5,0
M
verified
Marianna (9)

22. januára 2023

Veľmi praktická, krásna kniha žalmov, má aj veľmi pekný obal. Pôvodne som si ju kúpila pre seba, ale nakoniec som ju darovala... čiže je vhodná aj ako darček, ktorý zaručene poteší.

Ľadovec a piesková duna

Ľadovec a piesková duna

Bruno Ferrero

-15%

3,83 €

5,0
M
verified
Marianna (9)

19. marca 2022

Zatiaľ som prečítala 5 kníh z tejto série. A zakaždým príbehy pre potešenie duše. Kým kniha O čom sníva jablko na mňa pôsobila skôr smutnejšie, boli tam ťažšie príbehy... Ľadovec a piesková duna na mňa pôsobila veselo, celá obsahuje veľmi pekné príbehy. Ale aj o tom je život, raz je nám smutnejšie, inokedy veselšie :)

Slušné vtipy 2

Slušné vtipy 2

-15%

2,47 €

5,0
M
verified
Marianna (9)

19. marca 2022

Knižočku som kúpila ako darček pre krstňa, veľmi sa páčila. Teším sa, ako si vtipmi okoreníme stretnutia :))

O zármutku

O zármutku

C. S. Lewis

-15%

6,76 €

5,0
M
Marianna (9)

19. marca 2022

Knihu určite odporúčam! Kto iný vie pochopiť smútiaceho ako sám smútiaci. Kniha je takým malým sprievodcom, ako si autor sám prechádzal etapami smútku, čo cítil, ako prežíval stratu milovanej osoby. Je akoby malou náplasťou na hlbokú jazvu v duši, s ktorou sa aj tak musí vyrovnať každý sám.

Rodokmeň milosti

Rodokmeň milosti

Francine Riversová

-15%

14,36 €

2,8
M
Marianna (9)

19. marca 2022

Vďaka Bohu za recenzie!! Na základe toho som sa rozhodla si túto knihu NEKÚPIŤ! Je pre mňa rúhaním vôbec čítať takúto knihu, keď ako uviedli čitatelia, ktorí ju prečítali a napísali recenziu, že boli sklamaní, ako bola vykreslená posledná postava a to Panny Márie. Mám veľa kníh o Panne Márii a aj vďaka úcte k nej a pobožnosti ruženca sa nám dostalo milosti uzdravenia syna, a preto nebudem čítať nič, čo nevykresľuje Pannu Máriu ako vzor čistoty, dokonalosti atď. Ak sa niekto chce inšpirovať, tak nech si prečíta životopisy svätých, je ich dosť.

Klauzúra

Klauzúra

Consilia Mária Lakottová

-15%

6,80 €

5,0
M
verified
Marianna (9)

13. marca 2022

Mám rada filmy a knihy, ktoré vo mne zanechajú hlboké emócie a neustále sa v mysli k danej knihe alebo filmu opäť vraciam. A táto kniha bola jednou z nich. Už od začiatku som bola akokeby vtiahnutá do tohto príbehu, nevedela som sa dočkať, aké bude rozuzlenie, a koniec - predčil moje očakávania. Za mňa super, kniha sa mi výborne čítala, o to viac, že je inšpirovaná skutočnou udalosťou.

logo

Staňte sa členom ZachejClubu
a získajte množstvo výhod:

icon

Poštovné zadarmo nad 39 €

Zákazníci nám píšu:

Viac hodnotení
user avatar

Knihu som dnes dostala. Veľmi pekne ďakujem. Aj za Váš profesionálny prístup. Naozaj ukážkový, ešte som sa s takým nestretla. Bohu vďaka.

Drahomíra

99 % zákazníkov <br/> nás odporúča

99 % zákazníkov
nás odporúča

Zdroj: Heureka.sk

Zachej magazín

Prihláste sa do newslettra a získajte pravidelné informácie o super ponukách, akciách a zľavách. Zo zasielania sa môžete kedykoľvek odhlásiť.

Možnosti doručenia

zasielkovnaparcelPostcourierGls

Možnosti platby

visamastercardtatraslspvubapplePaygooglePay
heureka_icon

ShopRoku 2021

Finalista - Knihy a e-čítanie

Copyright © 2013 - 2023 Zachej.sk