Recenzie: Katarína • Zachej.sk
Recenzie: Katarína

Recenzie: Katarína

K
Katarína (14)

27. mája 2021

overený nákup

Kniha bola kúpená manželovi ako darček, veľmi sa mu páčila. Hľadala som pre neho niečo, čo ho na jednej strane odbremení od prílišných starostí a pocitu preťaženia (teda nie knihu, ktorá je príliš sústredená na boj s vlastnou nedokonalosťou) a na druhej strane - predsa bude prínosné k prežívaniu pôstu, ako si želal. Táto kniha presne spĺňala moje/jeho očakávania a podnietila u nás doma aj diskusie o rôznych témach, ktoré sú v knihe spomínané. Odporúčam.

Pomohla vám táto recenzia?

E-kniha: Bezstarostný pôst
E-kniha: Bezstarostný pôst
5,53 €
ihneď na stiahnutie
K
Katarína (14)

11. mája 2021

Výborná kniha. Kúpila som si ju náhodne už dávnejšie, je síce protestantsky ladená, ale príbehy i modlitby sú podnetné a v ťažkých situáciách posillňujúce. Spolu s druhou knihou "Moc manželových modlitieb" boli pre nás úvodom do znovuobjavenia našej viery. Začali sme sa postupne modliť nielen jeden za druhého, ale aj spoločne. Po dobrých skúsenostiach obe tieto knihy rada dávam ako svadobný dar aj naším veriacim priateľom a známym a reakcie sú pozitívne. Tieto moderne spracované knihy pomáhajú prehlbovaniu vzťahu a intimity a motivujú partnerov k modlitbe jeden za druhého, čo je tiež jeden zo spôsobov vyjadrenia vzájomnej lásky a starostlivosti.

Pomohla vám táto recenzia?

K
Katarína (14)

6. mája 2021

V knižke sú veľmi pekné novény, modlíme sa ich doma zvyčajne pred konkrétnymi mariánskymi sviatkami. Konečne už nemusím prácne niečo hľadať na internete, keď chcem novénu ku konkrétnemu sviatku. :-) Vo všeobecnosti veľmi oceňujem, hlavne v týchto časoch obmedzení, že mnoho kníh na zachej.sk je dostupných aj v elektronickej podobe.

Pomohla vám táto recenzia?

K
Katarína (14)

3. mája 2021

Zaujímavá kniha, splnila moje očakávania. Objasňuje ignaciánsku spiritualitu, je ľahko prístupná aj pre ľudí, ktorí sa s tým ešte nestretli, podložená autorovými skúsenosťami a praktickými príkladmi, ako aj otázkami na zamyslenie na konci každej kapitoly. Cca pred 20 rokmi som o tejto téme čítala knihu od slovenských autorov - Ladislava Csontosa a Jozefa Vatehu - Rozlišovanie duchov, tá bola síce prepracovanejšia a podrobnejšie vysvetľovala ignaciánske pravidlá - ale aj táto zaujímavo a moderne spracovaná novinka zo Zachej.sk si nájde miesto v mojej knižnici. :-)

Pomohla vám táto recenzia?

K
Katarína (14)

30. apríla 2021

Zaujímavé a podnetné, mám ju už dlhšie, jeden rok som si denne čítala zamyslenia a modlitby, teraz po nej čas od času siahnem, ale vždy mi má čo ponúknuť.

Pomohla vám táto recenzia?

K
Katarína (14)

29. apríla 2021

Kniha bola pôvodne kúpená ako darček, obdarovanému sa páčila a priniesla zaujímavé podnety na rozhovory o viere, takže som si ju nakoniec prečítala aj ja.

Pomohla vám táto recenzia?

K
Katarína (14)

28. apríla 2021

overený nákup

Zaujímavá kniha, postavená na svedectve pôvodne protestantky, ktorá sa stala katolíčkou a o jej boji, o tom ako sa vysporiadavala so svojím detstvom a minulosťou, ako v Bohu predovšetkým cez Sväté písmo nachádzala pomoc a posilu na svojej ceste. Viac ma ale oslovila "druhá časť", ktorú som čítala už skôr, od tejto autorky s názvom Odvážna v Bohu - to je však vec vkusu, prípadne momentálneho životného rozpoloženia. Podnetné a pre mňa obohacujúce boli však obe knihy.

Pomohla vám táto recenzia?

E-kniha: Bohom vyslobodená
E-kniha: Bohom vyslobodená
6,93 €
ihneď na stiahnutie
K
Katarína (14)

27. apríla 2021

Zaujímavá kniha. Je pravda, že je postavená na súkromných zjaveniach a je z nej trochu cítiť predkoncilový duch (snaha o vyhnutie sa očistu viac zo strachu z trestu, ako kvôli vzťahu k Bohu a pod.), keďže bola pôvodne napísaná začiatkom 20. storočia. Pre mňa bola obohacujúca - a pred rokom v začínajúcom lockdowne, kedy som mala zrazu viac voľného času, ma motivovala viac sa modliť za duše v očistci - či už príbuzných alebo všeobecne. Okrem duchovného úžitku pre ne to prinieslo aj povzbudenie a podporu pre mňa, mohla som sa cítiť aspoň nejako užitočná.

Pomohla vám táto recenzia?

K
Katarína (14)

24. apríla 2021

Zaujímavá kniha, dobre sa číta, ponúka odpovede na otázky, prečo je modlitba ruženca taká dôležitá od rôznych osobností, príp. svätcov.

Pomohla vám táto recenzia?

K
Katarína (14)

20. apríla 2021

Zaujímavá kniha, autorove osobné skúsenosti s každodenným prežívaním svätej omše, zároveň aj malý prehľad o liturgickom roku a význame jeho jednoltivých častí.

Pomohla vám táto recenzia?

1 z 2
logo

Staňte sa členom ZachejClubu
a získajte množstvo výhod:

icon

Poštovné zadarmo nad 39 €

Zákazníci nám píšu:

Viac hodnotení
user avatar

Váš obchod budem vrelo odporúčať ostatným nakupujúcim. Bol som veľmi prekvapený pružnosťou, akou bola moja objednávka vybavená.

Pavol

99 % zákazníkov <br/> nás odporúča

99 % zákazníkov
nás odporúča

Zdroj: Heureka.sk

Zachej magazín

Prihláste sa do newslettra a získajte pravidelné informácie o super ponukách, akciách a zľavách. Zo zasielania sa môžete kedykoľvek odhlásiť.

Možnosti doručenia

zasielkovnaparcelPostcourierGls

Možnosti platby

visamastercardtatraslspvubapplePaygooglePay
heureka_icon

ShopRoku 2021

Finalista - Knihy a e-čítanie