Recenzie: Norbi • Zachej.sk
Recenzie: Norbi

Recenzie: Norbi

Norbi (57)

28. októbra 2021

overený nákup

Pekná modlitba, rada sa ju modlím.

Pomohla vám táto recenzia?

Norbi (57)

28. októbra 2021

overený nákup

Krásna brožúrka, ktorá povzbudí v modlitbe ruženca. Tieto knižky od vydavateľstva Zaex sú veľmi osožné (odporúčam aj Prežívaj svätú omšu).

Pomohla vám táto recenzia?

Modlíme sa ruženec
Modlíme sa ruženec
1,02 €
skladom
Norbi (57)

28. októbra 2021

overený nákup

Pekná modlitba aj obrázok.

Pomohla vám táto recenzia?

Norbi (57)

31. augusta 2021

overený nákup

Táto kniha je úžasná! Každý deň využívam myšlienky Tomaša Kempinského (autor knihy) v praxi. Myslím si, že určite pomohla mnohým ľuďom (pri správnom čítaní) k spáse. V konečnom dôsledku možno pomohla sv. Ignácovi, ktorý čítal dve kapitoly denne z tejto knihy (ako sa píše v úvode).

Pomohla vám táto recenzia?

Nasledovanie Krista
Nasledovanie Krista
4,68 €
skladom
Norbi (57)

29. augusta 2021

overený nákup

Útla, ale veľmi užitočná knižka. Keď sa budete riadiť radami sv. Alfonza v tejto knižke, zbavíte sa množstva starostí a budete v živote spokojnejší. Alfonzove knižky patria medzi moje najobľúbenejšie!

Pomohla vám táto recenzia?

Norbi (57)

30. marca 2021

overený nákup

Táto edícia knižiek je super! Táto saleziánska mystička je pre mňa inšpiráciou vo všetkých čnostiach, je inšpiráciou najmä pre mladých. Novéna, ktorá je v knižke, tiež môže posilniť vieru a získať drahý príhovor tejto svätice.

Pomohla vám táto recenzia?

Norbi (57)

28. marca 2021

overený nákup

Knižky od Cataliny Rivas mám veľmi rád, pretože sú veľmi osožné. Táto knižka mi veľmi pomáha počas tohto pôstneho obdobia. Pán Ježiš v nej sám opisuje a hovorí Cataline o svojom utrpení. Jej zápisky veľmi živo a dôsledne opisujú utrpenie Ježiša, ktoré ako všetci vieme, bolo najbolestnejšie zo všetkých. Dá sa použivať pri rôznych meditáciách a rozjímaniach o Ježišovom utrpení, napr. Korunke Božieho Milosrdenstva.

Pomohla vám táto recenzia?

Kristovo utrpenie
Kristovo utrpenie
2,98 €
skladom
Norbi (57)

28. marca 2021

overený nákup

Táto knižka mi ozrejmila život tohto pokorného svätca. Skrze túto knižku sa sv. Jozef Kupertínsky stal blízky môjmu srdcu. Veľmi oceňujem pobožnosť pre študentov, ktorá mi určite osoží. Odporúčam aj ostatné knižky z tejto edície.

Pomohla vám táto recenzia?

Norbi (57)

28. marca 2021

overený nákup

Milý, pekný, dobre sa na ňom modlí.

Pomohla vám táto recenzia?

Norbi (57)

28. marca 2021

overený nákup

Táto kniha je tak úžasná, že to ani neviem opísať, veľmi ma chytila za srdce. Rozpálila vo mne túžbu modliť sa za duše v očistci, a určite budete mať vôľu modliť sa za duše v očistci aj vy. Dozvedel som sa množstvo informácii, o ktorých som vôbec netušil, a nielen o dušiach v očistci. Otec Dolindo Ruotolo popisuje veci viery pomocou vedeckých poznatkov, a používa také príklady, ktoré môžu osloviť aj neveriaceho človeka. Túto knihu by si mal prečítať každý veriaci človek. Veľmi ďakujem vydavateľstvu Zachej, za vydanie tejto knižky, ktorá ma veľmi obohatila.

Pomohla vám táto recenzia?

Kto zomrie, uvidí
Kto zomrie, uvidí
6,76 €
skladom
1
2
3
logo

Staňte sa členom ZachejClubu
a získajte množstvo výhod:

icon

Poštovné zadarmo nad 39 €

Zákazníci nám píšu:

Viac hodnotení

Váš obchod som si vybrala pre nízku cenu kníh a dostupnosť určitých titulov, ktoré som inde nevedela zohnať.

Anna

99 % zákazníkov <br/> nás odporúča

99 % zákazníkov
nás odporúča

Zdroj: Heureka.sk

Zachej magazín

Prihláste sa do newslettra a získajte pravidelné informácie o super ponukách, akciách a zľavách. Zo zasielania sa môžete kedykoľvek odhlásiť.

Možnosti doručenia

Možnosti platby

heureka_icon

ShopRoku 2021

Finalista - Knihy a e-čítanie