Recenzie: Katarína • Zachej.sk
Recenzie: Katarína

Recenzie:

K
Katarína (11)

31. augusta 2022

overený nákup

Teším sa na knihy a na to, keď si ich prečítam. Ďakujem za minulotýždňový balík, ktorý došiel 24.8.2022. Došiel rýchlo a v pohode, ako vždy som spokojná. Prajem požehnaný čas. :-)

Pomohla vám táto recenzia?

K
Katarína (11)

19. januára 2022

overený nákup

Ďakujem pekne za balík, prišiel rýchlo a v poriadku. Kríž je nádherný a naživo je ešte krajší a s kalendárikom som tiež spokojná. :-) Prajem Vám požehnaný čas. :-)

Pomohla vám táto recenzia?

K
Katarína (11)

23. júna 2021

overený nákup

Ďakujem pekne za balík, prišiel rýchlo a v poriadku, už sa teším, ako sa pustím do čítania kníh. :-) Prajem všetkým požehnané slnečné dni. :-)

Pomohla vám táto recenzia?

Život bez hraníc
Život bez hraníc
10,97 €
skladom
K
Katarína (11)

27. mája 2021

overený nákup

Ďakujem pekne za balík, prišiel rýchlo a v poriadku, som veľmi spokojná. Obraz je nádherný naživo je ešte krajší než na fotke, už sa teším, keď bude zavesený v izbe. Teším sa aj na knihu, keď si ju prečítam. Ešte raz vďaka. Prajem Vám požehnaný čas, buďte zdraví. :-) :-)

Pomohla vám táto recenzia?

K
Katarína (11)

29. marca 2021

overený nákup

Ďakujem pekne za balík, prišiel rýchlo a v poriadku. Teším sa na čítanie tejto knihy, Spomienky na sv. Faustínu, už sa neviem dočkať. :-) Prajem Vám zo srdca požehnané veľkonočné sviatky, prežite ich v pokoji a v zdraví. :-)

Pomohla vám táto recenzia?

K
Katarína (11)

15. februára 2021

overený nákup

Ďakujem pekne za balík, prišiel rýchlo a v poriadku. Knihu som začala čítať, som len na začiatku, zatiaľ je fakt dobrá. :-)

Pomohla vám táto recenzia?

K
Katarína (11)

25. januára 2021

overený nákup

Ďakujem pekne za balík, prišiel rýchlo a v poriadku, teším sa, keď si prečítam túto knihu. Prajem požehnaný čas. :-) :-)

Pomohla vám táto recenzia?

K
Katarína (11)

3. decembra 2020

overený nákup

Ďakujem pekne, balík prišiel v poriadku. Obrazy sú na živo nádherné, krajšie než na fotke! Aj knižky, záložka s citátom sú pekné, aj ostatné veci, čo som si objednala sú super. Ďakujem, som maximálne spokojná. Prajem požehnané dni, nech sa vám darí :-).

Pomohla vám táto recenzia?

K
Katarína (11)

27. októbra 2020

overený nákup

Ďakujem pekne za balík - prišiel rýchlo a v poriadku, už sa teším, ako sa s chuťou pustím do čítania kníh od Cataliny Rivasovej. Prajem vám požehnaný deň. :-)

Pomohla vám táto recenzia?

K
Katarína (11)

14. októbra 2020

overený nákup

Už sa teším na túto knihu, mám rada tento žáner. Patrí medzi moje obľúbené. :-)

Pomohla vám táto recenzia?

Motýľ a husle
Motýľ a husle
10,97 €
vypredané
1
2