Recenzie: Anna • Zachej.sk
Recenzie: Anna

Recenzie: Anna

Anna (30)

17. marca 2018

overený nákup

DVD Spievankovo - Kráľovná Harmónia, splnilo moje očakávanie, veľa pekných chytľavých pesničiek. Prekvapilo ma aj množstvo známych tvárí zo showbiznisu, ktoré svojou účasťou podporili tento projekt. Dielko sa mi veľmi páčilo aj z pohľadu náučného, detičky sa nenásilnou formou naučia názvy hudobných nástrojov. Do tohto DVD sa oplatí investovať.

Pomohla vám táto recenzia?

Anna (30)

3. júla 2015

overený nákup

Táto kniha je zázrak. Je veľmi povzbudivá, miestami som mala pocit že Boh sa so mnou vypráva. Je to už druhý diel knihy ktorá má čo povedať každému z nás. Prajem veľa príjemných chvíľ pri čítaní tejto knihy.

Pomohla vám táto recenzia?

Keď Boh robí citronádu 2
Keď Boh robí citronádu 2
6,38 €
vypredané
Anna (30)

10. júna 2015

overený nákup

Veľmi praktická pomôcka hlavne pre tých, ktorí začínajú s modlitbou ruženca. Môžu mať tajomstvá vždy po ruke. Je to veľmi milé spracovanie.

Pomohla vám táto recenzia?

Anna (30)

10. júna 2015

overený nákup

Veľmi pekné leporelko, kresbičky pána Vodrážku sú nenapodobiteľné. Je to úžasné, že som ho mala pri deťoch a teraz zase vychádza a kúpila som ho vnúčikovi. Detičky si popri pekných obrázkoch cibria reč.

Pomohla vám táto recenzia?

Zvieratká deťom
Zvieratká deťom
2,64 €
vypredané
Anna (30)

10. júna 2015

overený nákup

Pekná knižočka. Vnúčik sa s ňou vyhral, hneď si zapamätal, kde sú aké autíčka. Obrázky sú prehľadne zoskupené, dieťa hneď zaujmú, neľutujem, že som kúpila.

Pomohla vám táto recenzia?

Anna (30)

10. júna 2015

overený nákup

Prekrásne tri známe rozprávky v podaní Milky Vašáryovej. Jej nezameniteľný, osobitý hlas úplne navodí Vianočnú atmosféru, radosť počúvať, je to umelecký zážitok.

Pomohla vám táto recenzia?

Anna (30)

10. júna 2015

overený nákup

Toto DVD určite nenechá ani jedno oko suché. Je to úžasné dielo, čo s Božou pomocou vytvára otec Kuffa. Je to charizmatický človek, myslím že je to druhá Matka Tereza v mužskom prevedení. Otec Kuffa sa veru nemusí báť smrti.

Pomohla vám táto recenzia?

Anna (30)

10. júna 2015

overený nákup

Knižku vysoko hodnotím. Som mama len troch detí, ale knižka je úžasne inšpiratívna a praktická. V nej nenájde radu len ten, kto ju nehľadá. Je obdivuhodné vychovávať toľko detí, ale táto mamička evidentne vie čo robí. Doporučujem. Prečítate ju jedným dychom.

Pomohla vám táto recenzia?

Anna (30)

10. júna 2015

overený nákup

Táto knižočka ma opäť očarila. Kedysi som ju kúpila mojim deťom a teraz zase vnúčikovi. V kostole cez sv. omšu ju študovali a vedeli z počutia aj naspamäť. Bez nej nechceli ísť do kostola (hoci nevedeli čítať). Knižočku vysoko hodnotím.

Pomohla vám táto recenzia?

Svetielko
Svetielko
2,30 €
vypredané
Anna (30)

10. júna 2015

overený nákup

Úžasný film, vrelo doporučujem. Boh pracuje s nami a pre nás neustále bez oddychu a to je na živote to najkrajšie. Mladé dievča Hana sa hľadá, zisťuje kto vlastne je, tvorí si rebríček hodnôt v živote a to najdrahšie a najkrajšie, čo hľadala mala stále blízko seba.

Pomohla vám táto recenzia?

DVD: October Baby
DVD: October Baby
7,31 €
vypredané
1 z 3
logo

Staňte sa členom ZachejClubu
a získajte množstvo výhod:

icon

Poštovné zadarmo nad 39 €

Zákazníci nám píšu:

Viac hodnotení
user avatar

Knihu som dnes dostala. Veľmi pekne ďakujem. Aj za Váš profesionálny prístup. Naozaj ukážkový, ešte som sa s takým nestretla. Bohu vďaka.

Drahomíra

99 % zákazníkov <br/> nás odporúča

99 % zákazníkov
nás odporúča

Zdroj: Heureka.sk

Zachej magazín

Prihláste sa do newslettra a získajte pravidelné informácie o super ponukách, akciách a zľavách. Zo zasielania sa môžete kedykoľvek odhlásiť.

Možnosti doručenia

zasielkovnaparcelPostcourierGls

Možnosti platby

visamastercardtatraslspvubapplePaygooglePay
heureka_icon

ShopRoku 2021

Finalista - Knihy a e-čítanie